ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

1.320.000 Έλληνες, είμαστε στο πλευρό τους.. και ζητάμε δικαίωση.. και θέλουμε ένα κράτος δικαίου. Οι υπόλοιποι.. Που είστε?

 


ΦΤΑΣΑΜΕ στο #ΠΑΤΟ του ''#ΒΑΡΕΛΙΟΥ''

 


Πολίτης προς #Γεωργιάδη: "Ήρθες να αποτελειώσεις το #ΕΣΥ" Αλίμονος αυτούς που κάνουν τα στραβά μάτια και ακόμη τους υποστηρίζουν, Από αυτούς θα την βρουν.

 


Η μάνα που εχασε τη 19χρονη κόρη της ξεσπά ενάντια σε δημοσιογράφους και δικαστές «Θέλουν με το ζόρι να μας αναγκάσουν να δούμε το μαύρο, άσπρο. Μόνο ντροπη».

 


Παιδιά ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση, ο τύπος είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ηλίθιος!!!

 


Ε εντάξει, τη λήστεψαν δύο λαθρο από τη Σομαλία και προσπάθησαν να τη βιάσουν, δεν την είπανε και πούστη για να γίνει χαμός.

 


Μαζικοποίηση και εργαλειοποίηση της μετανάστευσης

 


ΝΤΑΡΙΕΝ ΓΚΑΠ, Παναμάς – Η μυρωδιά των σκουπιδιών που ‘ψήνονται’ στον τροπικό ήλιο αναμεμειγμένη με τη δυσωδία των ανθρώπινων αποβλήτων είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν οι επισκέπτες στο Μπάχο Τσικίτο, έναν από τους τέσσερεις μεγάλους καταυλισμούς μεταναστών στο Νταριέν Γκαπ.

Το επόμενο είναι μια λαοθάλασσα κουρασμένων μεταναστών, οι οποίοι περπάτησαν από την Κολομβία κατά μήκος του διαβόητου μονοπατιού της ζούγκλας, παρατεταγμένοι για να εξεταστούν από τους αξιωματούχους του Παναμά.

Ένα νεαρό αγόρι στην ουρά με αυλακωμένο μέτωπο φαίνεται ανήσυχο. Άλλοι κοιτάζουν άναυδοι τα ετοιμόρροπα κτίρια που έχουν συναρμολογηθεί με ξύλο, τσίγκο και τσιμεντόλιθους. Περιμένουν υπομονετικά μέσα στη σκληρή ζέστη και την υγρασία.

Οι περισσότεροι από αυτούς πηγαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες με τη βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών, των μη κυβερνητικών εταίρων τους και των εχθρικών προς τις Ηνωμένες Πολιτείες καθεστώτων.

Πολλοί ειδικοί περιγράφουν τη μαζική μετανάστευση ως όπλο, ένα όπλο εξίσου θανατηφόρο με έναν πύραυλο που στοχεύει κατευθείαν τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η μαζική μετανάστευση «εργαλειοποιείται» για να κατακλύσει και να αποσταθεροποιήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τελικά να τις διαλύσει, υποστηρίζει ο Τζόζεφ Χιούμαϊρ (Joseph Humire), μελετητής μη συμβατικών μορφών πολέμου και εκτελεστικός διευθυντής του Κέντρου για μια Ασφαλή Ελεύθερη Κοινωνία (Center for a Secure Free Society).

«Γι’ αυτό πιστεύω ότι ο όρος ‘εισβολή’ είναι κατάλληλος», δήλωσε ο κος Χιούμαϊρ στους Epoch Times.

Ανθρώπινα πιόνια

Μητρόπολη Δημητριάδος: «Η προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙ έχει κυριαρχήσει στο υπουργείο Παιδείας»

 


H 4η εξ αναβολής Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος υπό την προεδρία του Μητροπολίτη, Ιγνατίου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Ομιλητής ο πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Θερμός, Παιδοψυχίατρος Συγγραφέας, με θέμα «Έμφυλες ταυτότητες: ψυχολογικός και ποιμαντικός προβληματισμός».

Μίλησε για την πολύπλοκη διαδικασία διαμόρφωσης του φύλου που ξεκινά γενετικά, συνεχίζεται ορμονικά και ολοκληρώνεται ψυχολογικά. Ακριβώς επειδή είναι διαδικασία πολύπλοκη και μακρά, είναι ευάλωτη σε ατυχήματα (δυσφορία φύλου).

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε τις σύγχρονες θεωρίες περί φύλου, όπως η διάκριση βιολογικού και ψυχοκοινωνικού φύλου, ο Φεμινισμός του ’60, σύμφωνα με τον οποίο η γυναίκα δεν γεννιέται, αλλά γίνεται, και η μετανεωτερικότητα από την δεκαετία του ’90 και μετά, που δίδει έμφαση στην υποκειμενική εμπειρία.

Ο π. Βασίλειος αναφέρθηκε στην κουίρ θεωρία, σύμφωνα με την οποία όλες οι ταυτότητες είναι κοινωνικές κατασκευές, ρευστές, οι διαχωρισμοί είναι καταπιεστικοί, γι’ αυτό αντιτίθεται στην διάκριση των φύλων.

Πολλαπλά τραυματισμένη η κυβέρνηση ΝΔ νοσεί σε καθημερινότητα και κράτος δικαίου – Κατάρρευση ποσοστών στη Μακεδονία

 


Το Μαξίμου έλαβε κάποιες ιδιαίτερα ανησυχητικές δημοσκοπήσεις που δεν είδαν το φως το δημοσιότητας, όμως, άνθρωπος που έγινε γνώστης του περιεχόμενού τους είναι πεπεισμένος ότι η εικόνα της ΝΔ είναι πολλαπλώς τραυματισμένη. Είναι τα χειρότερα ποσοστά που έχω δει ποτέ στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα πει ξεκάθαρα.

Σύμφωνα με το στέλεχος αυτό, η ΝΔ φυλλοροεί επικίνδυνα στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, στην Θεσσαλονίκη και τους όμορους δήμους. Εκεί θα βρούμε την Ελληνική Λύση ακόμα και τρίτη πολιτική δύναμη ενώ σε κάποιες περιοχές τέταρτη βγαίνει η ΝΙΚΗ του Δημήτρη Νατσιού.

Η Θεσσαλονίκη είναι άλλη μία περιοχή που έχει αρκετά αντι-μητσοτακικά χαρακτηριστικά. Η ΝΔ έχει τα χειρότερα ποσοστά στην Θεσσαλονίκη από όλη την επικράτεια ενώ λένε πολλοί ότι δεν είναι τυχαία τα πρόσφατα επεισόδια στην πόλη απέναντι στον Κασσελάκη και σε άλλους πολιτικούς. Το αντισυστημικό στοιχείο είναι πλέον πολύ έντονο στην πόλη, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια εξόργισε ενώ σε συνδυασμό με το μεταναστευτικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών, η ΝΔ έχει χάσει για πάντα το πατριωτικό κοινό της πόλης.

Ο Καραμανλής δεν υπάρχει πλέον για να βοηθήσει στην Μακεδονία

Nέα στοιχεία για τα αδίστακτα κυκλώματα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων που δρουν στη Θεσσαλονίκη

 

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τα αδίστακτα κυκλώματα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων που δρουν στη Θεσσαλονίκη, μία ημέρα μετά την αποκάλυψη για την απόπειρα αρπαγής οργάνων από ανυποψίαστο άνδρα με δόλωμα σέξι θηλυκό!

Στο δεύτερο μέρος της έρευνας, αποκαλύπτουμε σήμερα ότι ανυποψίαστες Θεσσαλονικιές έχουν πέσει θύματα κυκλωμάτων εμπορίας οργάνων, που δρουν στην Τουρκία με έδρες κλινικές αισθητικής! Είναι, άλλωστε, γνωστό πως πολλές γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας καταφεύγουν για επεμβάσεις κυρίως αισθητικού χαρακτήρα στη γειτονική χώρα, με δέλεαρ το χαμηλό κόστος! Σε σχέση με τον «τιμοκατάλογο» στη χώρα μας, οι επεμβάσεις ανόρθωσης στήθους ή άλλων σημείων του σώματός τους αλλά και οι θεραπείες τύπου μπότοξ στην Τουρκία έχουν χαμηλότερο κόστος, κάτι που αποτελεί μαγνήτη για όσες Ελληνίδες κυνηγούν τη νιότη και την ομορφιά! Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι πως ορισμένες κλινικές δεν περιορίζονται στις επεμβάσεις αισθητικής, αλλά προχωρούν -εν αγνοία φυσικά των γυναικών- σε αφαίρεση οργάνων για χάρη κυκλωμάτων!

Δημοσκόπηση POLITIC: Σε διαρκή πτώση η ΝΔ, στα ίδια ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, μεγάλη άνοδος για την Ελληνική Λύση

 Φθορά για το κυβερνών κόμμα, καταγράφει Δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό της POLITIC, καθώς, τα μέτωπα του γάμου ομόφυλων, των ιδιωτικών ΑΕΙ και των αγροτών, προκάλεσαν ισχυρούς κλυδωνισμούς με συνεπακόλουθες συνέπειες.

Μειωμένα ποσοστά καταγράφει και το ΠΑΣΟΚ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παγιώνεται στη δεύτερη θέση. Αξιοσημείωτο είναι ότι ένας στους δύο ψηφοφόρους θεωρεί τις ευρωεκλογές ως ευκαιρία για ψήφο διαμαρτυρίας προς το κόμμα του ενώ στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός, ο «Κανένας» συγκεντρώνει 38% ποσοστό πολύ κοντά με αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη (41%).

Στην έρευνα αποτυπώνεται επίσης,  η δυσαρέσκεια για τις δηλώσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα, περί sugar daddies καθώς η δημοφιλία του υποχωρεί 8 μονάδες και το ΚΚΕ υποχωρεί κατά μισή μονάδα.

Απώλειες

Πιο συγκεκριμένα, αν και πρώτη, η ΝΔ καταγράφει απώλειες στην πρόθεση ψήφου. Τα αποτελέσματά επί των εγκύρων είναι:

  • ΝΔ: 28,5% (από 29,1%)
  • ΣΥΡΙΖΑ: 12,2% (από 11,9%)
  • ΠΑΣΟΚ: 10,5% (από 11%)
  • ΚΚΕ: 6,5% (από 7%)
  • Ελληνική Λύση: 8% (από 7,5%)
  • Νέα Αριστερά: 3,9% (από 4%)
  • Πλεύση Ελευθερίας: 2% (από 2,5%)
  • Σπαρτιάτες: 1,9% (από 2%)
  • ΝΙΚΗ: 4,7% (από 4,1%)
  • Οι αναποφάσιστοι είναι στο 13,4% (από 13,9%)