ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ Β’ ΓΥΡΟ(περίληψη)Καλούμε όλους αυτούς που στις ευρωεκλογές δίστασαν να κάνουν το βήμα, να δώσουν στις εθνικές εκλογές ένα ηχηρό μήνυμα, να κάνουν τώρα την πραγματική διαφορά με ΚΚΕ ισχυρό στο λαϊκό κίνημα και στη Βουλή
  • Το ΚΚΕ παραμένει σταθερή δύναμη για τα λαϊκά συμφέροντα, με τάση σταθεροποίησης των δυνάμεών του, σε εκλογικές συνθήκες που προσιδίαζαν σε εθνικές εκλογές.
  • Οι ψήφοι του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, τις τοπικές και περιφερειακές θα κατατεθούν από σήμερα κιόλας, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, στα σχολεία, στις σχολές.
  • Είναι επιτακτική η ανάγκη για μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές, για να μπορέσουν η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους. Η επόμενη μέρα να βρει και νέες δυνάμεις στο δρόμο της πολιτικής και μαζικής πάλης.
  • Η τάση συμπόρευσης με το ΚΚΕ εκφράζει θετικές διεργασίες μέσα στο κίνημα και όχι στα κοινοβουλευτικά παρασκήνια. Αυτή η τάση δεν πρέπει να μειωθεί όσο πλησιάζουμε στις βουλευτικές εκλογές, κάτω από εκβιαστικά και ψεύτικα διλήμματα.
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική του έδωσε συγχωροχάρτι, επέτρεψε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να εμφανίζονται δικαιωμένοι για το αντιλαϊκό τους έργο.
  • Η υποχώρηση της ΧΑ πρέπει να συνεχιστεί ακόμα περισσότερο. Ο λαός να πετάξει έξω από τη Βουλή το ναζιστικό δολοφονικό συνονθύλευμα.
  • Στον β' γύρο, δίνουμε τη μάχη σε Καισαριανή, Ικαρία, Πάτρα, Πετρούπολη και Χαϊδάρι.
  •  Εκεί που δεν έχουν περάσει ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», εκφράζουμε την αντίθεσή μας με οποιονδήποτε τρόπο (λευκό ή άκυρο) στους εκπροσώπους του νέου διπολισμού και τους συνοδοιπόρους τους.ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕ

Οι εντιμότατοι φίλοι μου - Άρθρο γνώμης του Νικόλαου Χουσουρίδη

   Οι εντιμότατοι φίλοι μου - Άρθρο γνώμης του Νικόλαου ΧουσουρίδηΆρθρο γνώμης


Του Νικόλαου Χουσουρίδη
Οικονομολόγου - Επιχειρηματικού Συμβούλου

Έζησα χθες και πάλι το εξής υπερφυσικό. Βρισκόμουν (σύμφωνα με πληροφορίες κάποιων) την ίδια στιγμή - προφανώς ως άνθρωπος που έχω και το χάρισμα να διακτινίζομαι, σε τρία διαφορετικά μέρη, την ίδια ώρα, με διαφορετικούς ευφάνταστους ανθρώπους. Βγήκαμε μόλις από μία 1η εκλογική Κυριακή με τον Κωνσταντάρα από το «Υπάρχει και φιλότιμο» να μας φωνάζει: «Οι γυναίκες και οι πολιτικοί, Κωστάκη, πρέπει να προσέχουν πολύ τις περιφέρειές τους!».

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει άγχος, πόλωση, αγωνία σε κάποιους, ειδικά όταν βρίσκονται ήδη σε θέση εξουσίας και έχουν προσωπικό συμφέρον να είναι αντίθετοι στην κριτική σκέψη. Ούτως ή άλλως, όταν διαλέγεις το δρόμο του ενεργού πολίτη διαπιστώνεις πως δεν υπάρχουν μόνιμες έχθρες και μόνιμες φιλίες, ενώ όσο πιο βαθειά εισχωρείς στο μεδούλι της πολιτικής, οι φίλοι σου ενίοτε είναι ψεύτικοι ενώ οι εχθροί σου σίγουρα αληθινοί. Αυτό που προξενεί αλγεινή εντύπωση όμως σε μια μικρή κοινωνία όπως της Κατερίνης, είναι η έλλειψη ψυχραιμίας σε ανώτερο επίπεδο, η τοξικότητα και τα απόνερα μιας διαδικασίας που πρέπει να λούζουν, ήδη καθαρούς ανθρώπους. Ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε υποχείρια και εχθρούς γίνεται συνήθως από όσους θεωρούν πως έχουν μονοπώλιο στην εξουσία και οι λοιποί είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.
Απειλές, λασπολογία, κλείσιμο του ματιού σε ανθρώπους για το πόσα έξοδα έκαναν και αν έχουν κάποια ειδική ανάγκη, συνοδεύονται από κάθε δυνατή ρύθμιση χρέους για τον πολίτη, από μικρούς κυβόλιθους παρκαρισμένους σε μια γωνιά ή εκσκαφείς που προσπαθούν να γεμίσουν το μάτι μας για να μας πείσουν τι θα συμβεί ή τι θα συνέβαινε μετά από δύο χρόνια αν δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης - σε μακέτες. Το χειρότερο από όλα είναι πως όταν φυσάει καινούργιος άνεμος, τα άδεια κεφάλια είναι τα πρώτα που λυγίζουν. Πρόκειται γι’ αυτούς που γίνονται τιμητές της ηθικής και κριτές βγαλμένοι από την Παλαιά Διαθήκη, με κεκτημένη ταχύτητα από τη δική τους προσωπική ανάθεση .. και μία λεξούλα που καθορίζει τη διαδρομή τους : «Συμφέρον». Καμία δημόσια «βολική» τοποθέτηση δεν θα τους ενοχλούσε αν το όνομα ήταν ο εκλεκτός της καρδιάς τους.
Πανικοβλήθηκαν λοιπόν αρκετοί και ενοχλήθηκαν από τη δημόσια τοποθέτηση δύο εκλεγμένων επικεφαλής και συνολικά των συνδυασμών τους. Οι Κύριοι Κουκοδήμος και Νταντάμης αντί να πανηγυρίζουν το βράδυ της 1ης Κυριακής για τα ποσοστά τους, μάλλον έκατσαν και φρέσκαραν τον «Κλεισθένη» ή είχαν διαβάσει το μάθημά τους καλά από την αρχή με τα επιτελεία τους. Απλώς φρόντισαν να το διδάξουν και να το μάθουμε και εμείς, ίσως απότομα, διότι τόσο η πλειονότητα του κόσμου που ψήφισε, όσο και κάποιοι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, είτε δεν διάβασαν ποτέ τον ψηφισμένο Νόμο είτε δεν διέγνωσαν στρατηγικά τι σημαίνει για τη διοίκηση στο μέλλον, αλλά αρκέστηκαν στη συνθηματολογία του τύπου «πάμε δυνατά», «το έχουμε», ή αλλιώς «γιούρια».. Ο Σαρτρ έλεγε πως από τη στιγμή που θα ακούσεις τις λεπτομέρειες της νίκης είναι δύσκολο να την ξεχωρίσεις από την ήττα.
Από τον Ιούνιο του 2018 το νομοσχέδιο «Κλεισθένης Ι» με το σύστημα της απλής αναλογικής είχε προκαλέσει αντιδράσεις στην καθεστηκυία τάξη - σε όσους με κοινό νου κατάλαβαν τι μέλλει γενέσθαι. Άλλαξε και το προεκλογικό σκηνικό, αλλά και οι όροι της διοίκησης της επόμενης 4ετίας καθώς απέκτησε ιδιαίτερη ισχύ ο ρόλος του δημοτικού συμβούλου και της «εταιρικής» διακυβέρνησης. Πολλοί αιρετοί ειδικά από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας διαμαρτυρήθηκαν, δικαίως για μένα, για κίνδυνο ακυβερνησίας κ.ο.κ. Ο «Κλεισθένης» λοιπόν πολύ απλουστευμένα και ολίγον «χύμα» διατυπωμένα :
-Έβαλε τέλος στον Δημοτικό Σύμβουλο - «γλάστρα».
-Τερμάτισε μεγάλο αριθμό συνδυασμών που θα μπορούσαν κατά το δοκούν να λαμβάνουν και μετά να παίρνουν πίσω μια σοβαρή απόφαση για το Δήμο.
-Ανέβασε την όποια πιθανή «συναλλαγή» ως κίνδυνο ή συνεννόηση που βρισκόταν κάτω από το τραπέζι και την έκανε «επιτραπέζια».
Από την άλλη :
-Εξυπηρέτησε την επιθυμία μιας πολιτικής παράταξης να ελέγξει την Τ.Α. που ποτέ δεν είχε.
-Έβαλε σε μπελάδες όλους μας και τη δυνατότητα διακυβέρνησης του τόπου, σε μια χώρα που ακόμη δεν έχει αναπτύξει κουλτούρα συνθέσεων, συνεργασιών και συγκλίσεων σε ατομικό επίπεδο.
Ίσχυσε λοιπόν το δαρβινικό «δεν είναι τα πιο δυνατά είδη που επιβιώνουν ή τα πιο έξυπνα», αλλά αυτά που ανταποκρίνονται καλύτερα στις αλλαγές». Όλη η τέχνη της πολιτικής συνίσταται στο να διευθύνεις με λογικό τρόπο τους παραλογισμούς των ανθρώπων. Δύο εκλεγμένοι λοιπόν συνδυασμοί με 11+10=21 αιρετούς, συνεδρίασαν, διαβουλεύτηκαν και έκαναν διορθωτικά/παρεμβατικά τη θεωρία του «Κλεισθένη» πράξη. Μας παρουσίασαν ανοιχτά, δημόσια και πάνω από το τραπέζι ένα μοντέλο διοίκησης για την επόμενη μέρα ώστε να το επιλέξουμε ή να το απορρίψουμε. Δεν αισθάνθηκα ότι κάποιος μου λέει τι να ψηφίσω. Αυτό που κατάλαβα στο take it or leave it είναι «ποιον τρόπο διακυβέρνησης σου προτείνω, πως και γιατί». Μέσω της «εταιρικής διακυβέρνησης» ένας οργανισμός διασφαλίζει τις απαιτούμενες εσωτερικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων και ελέγχου με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη κλίματος εμπιστοσύνης και συναισθήματος αυτοπεποίθησης στα ενδιαφερόμενα μέρη. Δεν κατανοώ γιατί αυτό να είναι λιγότερο έντιμο από το να μου το επιβάλλουν κατόπιν εορτής ή γιατί να είναι περισσότερο έντιμη η στάση αυτών που περιμένουν τη Δευτέρα για να δουν με ποιον και πως θα συνεργαστούν. Διότι κακά τα ψέματα αγαπητοί μου, δεν μπορούμε να βασίσουμε τις τύχες του Δήμου στο πως θα ξυπνήσει κάποιος δημοτικός σύμβουλος (μεμονωμένα) όταν μάλιστα τον έχουμε επιλέξει άκριτα. Δεν χρειάζεται καν να το δοκιμάσουμε, διότι θα είναι καταστροφικό. Πιστεύω πολύ στην κρίση των γυναικών. Δείτε λίγο και κρίνετε από τα αποτελέσματα αν λειτούργησε η ποσόστωση και ποιοι εξελέγησαν στις πρώτες θέσεις όταν κάποιοι ευαγγελιζόμενοι το φρεσκάρισμα του ανθρώπινου δυναμικού, μας παρουσιάζουν τα ίδια πάνω - κάτω πρόσωπα.
Αυτό που ανθρωπίνως γνωρίζω όμως, είναι βασικές αρχές που βρίσκουν εφαρμογή ή ταλανίζουν όλους τους οργανισμούς μέσα στους αιώνες :
-Όταν οποιαδήποτε μονάδα σε έναν οργανισμό επεκτείνεται σε περισσότερα από 21 μέλη, η πραγματική εξουσία θα ασκείται από κάποια μικρότερη ομάδα.
-Οι θεσμοί περνούν τρεις φάσεις : Τη φάση του κοινωφελούς έργου, τη φάση των προνομίων και τη φάση της κατάχρησης. Γι’ αυτό και στις ΗΠΑ δεν είναι ανόητοι για την εφαρμογή της οκταετίας.
-Η εξουσία - ακόμη και ως υπέρτατο αφροδισιακό - δεν διαφθείρει. Ο φόβος διαφθείρει. Ίσως ο φόβος απώλειας της εξουσίας (Στάινμπεκ). Έχει δε την τάση να απομονώνει αυτούς που έχουν πάρα πολύ μεγάλη δόση από αυτήν. Στο τέλος χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα και πέφτουν (F.Herbert).
-Ο λαός ποδηγετείται με χάντρες και καθρεφτάκια (Ναπολέων).
-Κάθε οργανισμός πρέπει να είναι έτοιμος να εγκαταλείψει οτιδήποτε προκειμένου να επιβιώσει (Drucker).
-Αυτός που καβαλικεύει έναν τίγρη, φοβάται να κατέβει κάτω.
Διάβαζα πρόσφατα τη ρήση του Α. Κλαρκ ότι «ένας πολιτικάντης σκέπτεται τις επόμενες εκλογές. Ένας πολιτικός, τις επόμενες γενιές». Μου ήρθε στο μυαλό απευθείας όταν διαπίστωσα χθες τον αήθη πόλεμο που δέχεται ο κ. Γιώργος Νταντάμης, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά χρόνια και η ηθική του υπόσταση είναι αδιαμφισβήτητη. Η αμετροεπής λασπολογία και οι κατευθυνόμενες υπόνοιες έχουν τα όριά τους. Όσοι έχουν στοιχειώδεις γνώσεις πολιτικής μπορούν να καταλάβουν ότι ο κ. Νταντάμης δεν ενήργησε ως πολιτικάντης. Προσπαθώ δε να μπω στα παπούτσια του κ. Κουκοδήμου και αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί δεν βρίσκομαι ακόμη στη λίστα του Forbes και ασχολούμαι με την ταπεινότητα του Δήμου Κατερίνης. Προσωπικά προτιμώ τους χορτάτους ανθρώπους που κάνουν κάποιες δωρεές σε σωματεία με δικά τους χρήματα, από αυτούς που βλέπουν την εξουσία ως παιγνίδι διανομής με τα δικά μου και τα δικά σου.
Ο μεγαλύτερος εχθρός για το μέλλον του τόπου μας, όμως, είναι η αποχή. O σκιτσογράφος Altan έδωσε το μήνυμα: «Είμαι ένας από τους περίφημους αναποφάσιστους. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν ψηφίζω από φόβο ή από απελπισία». Δεν χρειάζεται να πέσουμε στην παγίδα του «Ελλάς, Ελλήνων Χριστιανών Καθολικώς Διαμαρτυρομένων». Υπάρχουν και το «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» και «Το μη χείρον βέλτιστον» και η σοφία της φράσης «Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει».
Η αλλαγή είναι μια διαδικασία με την οποία το μέλλον εισβάλλει στις ζωές μας. Οι γνώμες αλλάζουν, οι τρόποι αλλάζουν, τα δόγματα ανεβαίνουν και κατεβαίνουν και μόνο οι ηθικές αρχές είναι γραμμένες στον πίνακα της αιωνιότητας. Κλείνω με τρεις αφιερώσεις :
-Προς τον πολίτη του Δήμου Κατερίνης : «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα θα διορθωθούν αν αλλάξουν. Είμαι σίγουρος όμως ότι για να διορθωθούν, πρέπει να αλλάξουν» (Λίχτενμπεργκ)
-Προς τους 600 + δυσαρεστημένους μη εκλεγμένους :
Η ζωή αλλάζει δίχως να κοιτάζει
τη δική σου μελαγχολία
κι έρχεται η στιγμή για ν’ αποφασίσεις
με ποιους θα πας και ποιους θ’ αφήσεις.
(Διονύσης Σαββόπουλος)

Αφιερωμένο στον αείμνηστο Κωνσταντίνο Δ. Παπακώστα
και στους λάτρεις της κοινής λογικής (common sense)

Δικάζεται τον Ιούνιο ο Σ.Χιονίδης για παράνομες αμμοληψίες σε …αρχαιολογική περιοχή!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ


Καταστράφηκαν αρχαιολογικά ευρήματα; Δικηγόρος που ενεπλάκη στην υπόθεση, δήλωσε δημοσίως, σε πολύ πρόσφατη εκδήλωση: Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει και ένα τέτοιο αποτέλεσμα…

Πρόκειται για Δίκη που ήταν να γίνει στην αρχή τής χρονιάς, αλλά ο Δήμαρχος την ανέβαλε, προφανώς λόγω προεκλογικής περιόδου.

Το αδίκημα φέρεται να τέλεσε ο Σάββας Χιονίδης τον Αύγουστο του 2014, δηλαδή μετά από τη νίκη του στις περασμένες δημοτικές εκλογές.

Παρουσίαση θέματος,
Φωτογραφικό υλικό:
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *

Προέδρος ΑΣΕΠ επιβεβαιώνει aftodioikisi.gr: Έως Τετάρτη οι οριστικοί πίνακες της 3Κ/2018

Έως την Τετάρτη (5 Ιουνίου) θα ανακοινωθούν, επιτέλους, οι οριστικοί πίνακες της 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με όσα είπε πριν λίγο ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Ιωάννης Καραβοκύρης κατά τη συνάντηση του με τους υποψηφίους της περίφημης προκήρυξης.
-Το ΑΣΕΠ έχει ήδη μηδενίσει τις εκκρεμότητες σχετικά με τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ (έλεγχος και επικύρωση των αποτελεσμάτων) και οι οριστικοί πίνακες θα ανακοινωθούν την Δευτέρα. Ωστόσο, πληροφορίες της aftodioikisi.gr αναφέρουν ότι η ανακοίνωση πιθανόν να γίνει Δευτέρα βράδυ, Τρίτη πρωί.
-Οι οριστικοί πίνακες για ΔΕ και ΥΕ θα ανακοινωθούν την Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr αυτή τη στιγμή για να κλείσουν και οι 8.166  έχουν απομείνει 12 θέσεις. Στόχος είναι οι εναπομείνασες θέσεις να μηδενιστούν έως το Σαββατοκύριακο, ώστε Δευτέρα, Τρίτη να προχωρήσει η επικύρωση από τα τμήματα και την Τετάρτη να ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες για τις κατηγορίες με το μεγάλο πλήθος υποψηφίων.
Όπως τονίζουν στην aftodioikisi.gr εκπρόσωποι των υποψηφίων, την Τετάρτη θα βρίσκονται μπροστά στο ΑΣΕΠ, συμμετέχοντας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας (στις 9 πμ) που προκήρυξε πριν λίγο κατόπιν εορτής, συρόμενη πίσω από τις εξελίξεις η ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ. 

Ο τουρισμός έδωσε το 1/4 του ΑΕΠ

s24_3005tourismos-inseteΤο ένα τέταρτο του ελληνικού ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος δημιουργεί ο τουρισμός, αναδεικνύοντας τόσο την καταλυτική σημασία του για την εθνική οικονομία και την απασχόληση όσο όμως και τη μονοδιάστατη ανάπτυξη της χώρας. Με βάση τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, τουλάχιστον η μία ποσοστιαία μονάδα της ανάπτυξης, ύψους 1,9%, του 2018 προέρχεται από τον τουρισμό.
Ειδικότερα, ο τουρισμός το 2018 συνέβαλε άμεσα στη δημιουργία του 11,7% του ΑΕΠ της χώρας με 21,6 δισ. ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία και εκτιμήσεις που περιλαμβάνονται στη μελέτη του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), με τίτλο «Η συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία το 2018».

Εμείς ψηφίσαμε ...Η Λαϊκή Συσπείρωση  χαιρετίζει όλες και όλους, όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στα αγωνιστικά ψηφοδέλτια σε Κοινότητα,  Δήμο και Περιφέρεια. Αναμετρήθηκαν και άντεξαν σε φοβικά διλήμματα, πιέσεις και προκλητικούς εκβιασμούς. Γύρισαν την πλάτη σε «ακομμάτιστους» και «άχρωμους» δεσμευμένους με την πολιτική της ΕΕ.
Η Λαϊκή Συσπείρωση  έδωσε την εκλογική μάχη με σεβασμό στο λαό μας, με πολιτικά, ιδεολογικά επιχειρήματα. Το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Δίου-Ολύμπου  δεν είναι θετικό για το λαό του. Η πόλωση, οι ψεύτικες υποσχέσεις, τα εκβιαστικά διλήμματα, τα ρουσφέτια διαμόρφωσαν ένα τέτοιο κλίμα, που επέδρασε σε λαϊκό κόσμο, ο οποίος δεν έχει ακόμη πιστέψει στη δύναμη που έχει, αφήνοντάς την ανεκμετάλλευτη, δίνοντας δύναμη σε δυνάμεις που έχουν δοκιμαστεί  και έχουν τεράστια ευθύνη για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα.

Σταθερά και ξεκάθαρα στις επαναληπτικές τοπικές εκλογές τα κριτήρια μας δεν αλλάζουν κατά το δοκούν και για ψηφοθηρικούς σκοπούς ούτε για να είμαστε αρεστοί σε κάποιους. Απορρίπτουμε τη λογική του μικρότερου κακού που στο τέλος αποδεικνύεται είτε το ίδιο είτε χειρότερο κακό.
 Συνεχίζουμε με την ίδια συνεπή στάση. Δε διαλέγουμε ποιός θα:
Λ
·         υπογράφει συμβάσεις με ιδιώτες για να ιδιωτικοποιεί δομές και υπηρεσίες του δήμου,
·         κάνει τις απευθείας αναθέσεις,
·         χαρατσώνει τους δημότες,
·         υλοποιεί κατά γράμμα την αντιλαϊκή πολιτική της κάθε κυβέρνησης και της ΕΕ.
Με εντιμότητα και καθαρότητα λέμε ότι δεν ψηφίζουμε κανέναν από τους δύο που προκρίθηκαν στο δήμο (άκυρο-λευκό). Ότι διαφορετικό ακούγεται και διαρρέεται είναι εκ του πονηρού, καταδικάζεται και καταγγέλλεται στο λαό.
Συνεχίζουμε, γιατί η δράση μας δεν σταματά μέχρι την κάλπη! Για μας το κύριο και ουσιαστικό είναι η οργάνωση της πάλης μέσα κι έξω από το Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο. 
Συνεχίζουμε τον αγώνα με πείσμα και αισιοδοξία για όλες τις μάχες που έχουμε μπροστά μας, εκλογικές και μη.


Νεκρός Ο Πάνος Ζάρλας Σε Τροχαίο – Θρήνος Για Τον Νικητή Του Power Of Love

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Πάνος Ζαρλάς, ο νικητής του περσινού Power of Love, ενεπλάκη σεθανατηφόρο τροχαίο στην Συγγρού με τη μηχανή του στις 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σκοτώθηκε ανήμερα των γενεθλίων του

Mysta Summer soccer camp 2019....Δεύτερα 3 Ιουνίου η πρώτη συγκέντρωση και ξεκινά το camp Παρασκευή 7 ΙουνίουΗ αθλητική προετοιμασία έχει ως σταθερή βάση την προπόνηση. Αποτελεί το μέσο για να δουλέψει ο αθλητής τις όποιες αδυναμίες του, να καλύψει τα κενά του σε τεχνικά στοιχεία και φυσική κατάσταση. Η διαδικασία της προπόνησης είναι, ωστόσο, αρκετά επίπονη και κουραστική για τους αθλητές.
Όσο «δύσκολη» περιγράφεται η προπόνηση, τόσο περισσότερα θετικά στοιχεία προσφέρει στον αθλητή. Η ψυχο-πνευματική προετοιμασία του αθλητή και τα όποια ψυχολογικά χαρακτηριστικά καλείται να επιδείξει στους αγώνες, έχουν ως πηγή την προπόνηση. Επικρατεί η φράση, η οποία περικλείει τη δυναμική της προπονητικής διαδικασίας, ως εξής: «Στον αγώνα δεν κερδίζει ο καλύτερος αλλά ο καλύτερα προπονημένος!»

Τμήματα  (4) (6) παικτών κλειστά ανά ηλικία.
Εξειδικευμένη Προπόνηση και αξιολόγηση με ειδικό πρόγραμμα. 
(Mysta soccer evoaluation)
Συνεργασία και συμμετοχή των καλύτερων Personal trainers
Μεθοδολογία προπόνησης Horst Wien . 
( Δημιουργώντας παίκτες υψηλού επίπεδου ).
Ημερομηνία έναρξης 7/6/2019
Πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής...
Κιν.6945455353 
Μυστακίδης Ιωάννης 
Performance Analyst & Match Analysis  
Coach UEFA A'  
Ηλικίες..7 χρονών έως 16 χρονών

Τμήματα ενηλίκων και επαγγελματιών...... Προώθηση ερασιτεχνών άνω 17 ετών και επαγγελματιών στο εξωτερικό μετά από αξιολόγηση....

Soccer Evaluation Program Mysta .(Προγραμμα αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών )Πληροφορίες κιν. 6945455353 

Το Σάββατο 15 Ιουνίου ο αγώνας δρόμου «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»

Ακόμη ένα φιλικό τεστ για την U19 Pierias στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης. Στης 19 Ιουνίου αναχωρεί για το Κλαγκενφουρτ της Αυστρίας οπού θα συμμετεχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην παγκόσμια μαθητιαδα   

Πέθανε ο Κώστας Ευρυπιώτης

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου cosmopoliti.com.
Ο αγαπημένος ήθος ποιος της δεκαετίας του 80 έδινε μάχη με τον καρκίνο τον τελευταίο καιρό.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΡΥΠΙΩΤΗΣ
Ο Ευριπιώτης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Αθήνας το 1963. Είναι ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης. Στην ηλικία των 17 ετών “έχασε” τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του. Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη.Έγινε επαγγελματίας ηθοποιός το 1981.
Ο Ευριπιώτης νυμφεύτηκε και είχε χωρίσει με την Βάλια Κωστοπούλου. Έχει δύο παιδιά, τον Ίωνα και τον Αδαμάντιο. Τον Μάιο του 2018 δήλωσε ότι έκανε μία σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι, καθώς είχε μια φλεγμονή, τα συμπτώματα της οποίας τον απομάκρυναν από τις πρόβες της παράστασης Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης. Τον Μάρτιο του 2019 μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού. Από τον Απρίλιο του 2019 ανακοινώθηκε ότι νοσηλεύεται στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο λόγω καρκίνου.

Πρόσκληση για την συνέντευξη τύπου Olympus Marathon


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΓΔΑΡΗ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣΆλλωστε ο κόσμος πηγαίνει πάντοτε με τόν νικητή! Β.Νουλέζας Δικηγόρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΣχόλιο
Μόνον εξαιτίας αφέλειας η αδαημοσύνης θα πίστευε κάποιος ότι ο καταποντισθείς στίς 26.5 και σε κάθοδο ευρισκόμενος ΣΥΡΙΖΑ δύναται να ανατρέψει να αλλάξει το δυσάρεστο εκλογικό αποτέλεσμα και συντριπτική τών Ευρωεκλογώντής 26ης Μαίου 2019 !
Πλήρωσε την υπερφορολόγηση τής μεσαίας τάξης τίς αναλήθειες τίς υποσχέσεις όπως για τόν κατώτατο μισθό τών 751€ πού δέν τηρήθηκαν τίς Πρέσπες πού πλήγωσαν την εθνική υπερηφάνεια την Ελλήνων τό ήθος και τήν αλαζονεία τής εξουσίας τού Πρωθυπουργού.
Που μετα τίς εθνικές εκλογές στις 7.7 θα αμφισβητηθεί και ενδεχομένως αποτελέσει παρελθόν!
Η να ανακόψει την διαφαινόμενη στα όρια αυτοδυναμίας σαρωτική νίκη τής ΝΔ.
Μέχρι τής εθνικές εκλογές στις 7.7.
Είναι ανέφικτο!
Ίσως κατορθώσει με τίς εμμονές του τήν έλλειψη πραγματικής αυτοκριτικής και μεταμέλειας και στοιχειώδους σεβασμού στήν διάκριση εξουσιών να διευρυνθεί περαιτέρω η διαφορά!
Η συμπεριφορά του ενόψει τών προκηρυχθεισών εκλογών να επιμένει να διορίσει τήν ηγεσία τού Αρείου Πάγου τής οποίας η θητεία λήγει 30.6 καταδεικνύει τήν αντίληψη που τόν διακρίνει. 
Ο ελληνικός λαός τιμώρησε οργισμένος και αποκαρδιωμένος τόν ΣΥΡΙΖΑ!
Άλλωστε ο κόσμος πηγαίνει πάντοτε με τόν νικητή!
Β.Νουλέζας
Δικηγόρος