ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Η σχέση μεταξύ της συχνότητας των επιθετικών σεξουαλικών φαντασιώσεων και της σεξουαλικής επιθετικότητας

 


Η σχέση μεταξύ της συχνότητας των επιθετικών σεξουαλικών φαντασιώσεων και της σεξουαλικής επιθετικότητας

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι σκέψεις που προκαλούν σεξουαλικά συναισθήματα σε ένα άτομο. Οι επιθετικές σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι σκέψεις που περιλαμβάνουν την πρόκληση βλάβης σε άλλους για σεξουαλική διέγερση. Τέτοιου είδους φαντασιώσεις είναι συχνές, ακόμη και στον γενικό πληθυσμό.

Υπάρχει σύνδεση μεταξύ των βίαιων φαντασιώσεων και της σεξουαλικής επιθετικότητας, η οποία ορίζεται ως μη συναινετική σεξουαλική συμπεριφορά, αλλά οι παράγοντες που επηρεάζουν αυτή τη σύνδεση, όπως το πλαίσιο και η συναίνεση, είναι ασαφείς. Ως εκ τούτου, μια πρόσφατη μελέτη διερεύνησε πώς διαφορετικοί παράγοντες των επιθετικών φαντασιώσεων μπορεί να επηρεάσουν τη σεξουαλική επιθετικότητα με βάση τέσσερα δείγματα ανθρώπων.

Παράγοντες επιθετικών σεξουαλικών φαντασιώσεων:

To 1 δις μαύρη τρύπα στον #ΟΑΕΔ το διυλιστήριο της κόρης #Μπακογιάννη το εξαφάνισαν απ το προσκήνιο με ...το μανικιούρ και τα λουλούδια στο γάμο της #Ελετσι

 


Στη Γαλλία οι αστυνομικοί υποχωρούν μπροστά στις διαδηλώσεις των αγροτών. εδώ σε λίγο θα τους δέρνουν θα δείτε .....

 


Στη Γαλλία οι αγρότες εκπέμπουν SOS στον κόσμο! Μηπως εφτασε η ωρα ραγιαδες .....

 


Στην αποκάλυψη ότι τα F-35 δεν ελέγχoνται εθνικά και σε περίπτωση κρίσης με την Τουρκία,μπορεί να «κλειδωθούν» από τους Αμερικανούς,προχωρά ο Στ. Καραβίδας απόστρατος Αξιωματικός της ΠΑ,

 

Κίνδυνος κοινωνικής ανάφλεξης

Κίνδυνος κοινωνικής ανάφλεξης: Ο φόβος ενός κοινωνικού ντόμινο αντιδράσεων και συγκρούσεων αρχίζει να διαπερνά το κυβερνητικό οικοδόμημα όσο κι αν -επί του παρόντος- δεν ομολογείται ανοικτά. Η αλαζονεία και η έπαρση άλλωστε, όπως είναι γνωστό, έχουν φωλιάσει για τα καλά στα «γαλάζια» ρετιρέ   

         Tα σημάδια που καταγράφονται ωστόσο αρκούν για να προκαλούν ανησυχίες. Η σπουδή του κ. Μητσοτάκη να συγκαλέσει μάλιστα κυριακάτικα σύσκεψη για τα αγροτικά στο Μέγαρο Μαξίμου ερμηνεύεται περισσότερο ως μια προληπτική κίνηση επικοινωνιακού χαρακτήρα σε μια προσπάθεια να αμβλυνθούν οι κραδασμοί από τις κινητοποιήσεις που ήδη άρχισαν.

Είναι γεγονός ότι επί σχεδόν μία πενταετία η κυβέρνηση της Ν.Δ. απολάμβανε μια πρωτοφανή κοινωνική ηρεμία και ανοχή, εάν όχι αποδοχής. Δεν συνέβαλαν σε αυτό μόνο το ξεδόντιασμα της αντιπολίτευσης και η μιντιακή δικτατορία. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η τριετία της πανδημίας που, σε συνδυασμό με τις άλλες κρίσεις, κράτησε την κοινωνία σε συνθήκες υποταγής και εγκλεισμού.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου θυμάται η οχι;

Ποιος θυμάται την καινούργια μεταγραφή του Κυριάκου, την κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου να κατακεραυνώνει τον Κυριάκο, λίγα χρόνια πριν;

Το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εσχάτως βάφτηκε γαλάζιο, ξεκαθάριζε ότι ο λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά και τι σημαίνει Μητσοτάκης.

Τώρα, εάν ρωτήσεις την κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου τι έλεγε για τον Μητσοτάκη, θα σου πει ότι «δεν θυμάται»…

Σοκαριστικές περιγραφές από άτομα που έπεσαν θύματα συμμοριών ανηλίκων

 Δύο νέες περιπτώσεις βίας από συμμορίες ανηλίκων εντός γυμνασίου, σε νότια και βόρεια προάστεια, έχουν οδηγήσει ακόμα και σε συλλήψεις.

Τo Star στο αποψινό δελτίο ειδήσεων έφερε στο φως συγκλονιστικές μαρτυρίες τόσο των θυμάτων όσο και των γονιών τους που δημιουργούν έντονο προβληματισμό.

Η μαρτυρία ενός 14χρονου που έχει δεχτεί bullying και παρά το νεαρό της ηλικίας του μιλάει με την φωνή της λογικής συγκλονίζει: «Θέλω να πηγαίνω στο σχολείο χωρίς φόβο για να μάθω γράμματα. Με έχουν πάρει από τον λαιμό με έχουν ρίξει κάτω. Θέλω να πηγαίνω στο σχολείο και να κάνω ένα ωραίο μάθημα όχι να πηγαίνω και να φοβάμαι. Να σταματήσουν το bullying και να μην χτυπάνε», λέει μαθητής – θύμα επίθεσης.

«Είναι μία ομάδα ατόμων που πειράζουν αδύναμα παιδιά, τα χτυπάνε, τα βρίζουν. Και εμένα. Με έχουν χτυπήσει», συμπληρώνει.

«Το παιδί μου θα αναγκαστεί να αλλάξει σχολείο»

Οι υπηρεσίες υγείας και οι γιατροί κάνουν ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19

 Ψεύτικες και παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια COVID-19 και τη φλεγμονή της καρδιάς διαδίδονται ευρέως, μεταξύ άλλων από γιατρούς.

Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν ισχυρισμούς ότι τα δεδομένα δείχνουν ξεκάθαρα ότι η μυοκαρδίτιδα ή η φλεγμονή της καρδιάς είναι πιο διαδεδομένη μετά τη μόλυνση από τον COVID-19 σε σύγκριση με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.