ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Πιερική Κίνηση Νέα ομαδική παραγγελία για κεράσια.


Η εθελοντική ομάδα Πιερική Κίνηση ξεκινάει παραγγελίες για κεράσια φυσικής καλλιέργειας από τον παραγωγό-φυσικό καλλιεργητή κ. Μανίκη Παναγιώτη από το Κλησοχώρι Εδέσσης προς 3 ευρώ το κιλό.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


   Ως Ανεξάρτητος   Έλληνας    Πιερίας  αποδοκιμάζω  την ενέργεια  προσχώρησης  του δηλωσία  Τσεχερίδη Ευσταθίου στο απόκομμα , δίκην   Πολιτικής  Άνοιξης , του  Αριβίστα Σαμαρά και μάλιστα με τυμπανοκρουσίες .
   Θεωρώ  τουλάχιστον άστοχη την κίνηση της  ΝΟ.Δ.Ε  Πιερίας , η οποία παρακολουθεί  τα σπασμωδικά – ανεδαφικά βήματα του αρχηγού της, το κατρακύλισμα του. Ανεπίκαιρες  ιερές συμμαχίες, μεταγραφές τσόντες, προσκολλήσεις  αποστατών   φέρνουν αρνητικό αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο.
   Σεις  κ. Τσεχερίδη δεν πήρατε τουλάχιστον  τίποτα από την επαγγελματική σας δραστηριότητα, από το ύφος και το ήθος, τις αξίες που διδαχθήκατε. Πρέπει να γνωρίζετε ότι στον πολιτικό στίβο δεν ζητάμε ανταλλάγματα,  προνόμια, αλλά κρινόμαστε και επιλεγόμαστε από τον λαό.
   Σας  ευχαριστώ γιατί με την αρνητική σας διαφήμιση  δυναμώνετε περισσότερο τους Ανεξάρτητους   Έλληνες.
Κατερίνη 31.05.2012
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ανεξάρτητος  Έλληνας

Δημόσια υπαίθρια προβολή του ντοκιμαντέρ «Catastroika»



Δημόσια υπαίθρια προβολή του ντοκιμαντέρ «Catastroika» από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας
Οι άγνωστες πτυχές των ιδιωτικοποιήσεων και το ξεπούλημα της χώρα μας.  Ένα ντοκιμαντερ, το οποίο δεν θα προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση!
Image

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO ΓΙΑ ΤΟ NEWSIT: Ανοικτό το αποτέλεσμα! 2,3% μπροστά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ - Επτακομματική Βουλή!

- Καθηλωμένο το ΠΑΣΟΚ - Μεγάλη πτώση για ΚΚΕ - Πτώση και για τους Ανεξάρτητους Έλληνες
- Μπαίνει στην Βουλή η Χρυσή Αυγή
- Ισοψηφούν Σαμαράς - Τσίπρας στο ποιός μπορεί να διεκδικήσει καλύτερα τροποποιήσεις στο Μνημόνιο
- Δεν αποδίδει η συνεργασία Μάνου - Τζήμερου
- Την δημοσκόπηση της Alco και του Newsit αναμεταδίδουν το Bloomberg και το Reuters
- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Η Χρυσή Αυγή για Μνημόνιο, ΑΟΖ, Εθνική Παραγωγή


από το Γραφείο Τύπου
Η οριστική απαλλαγή από τα δεσμά του Μνημονίου είναι μονόδρομος για τη χώρα. Η επιστροφή στην εθνική μας παραγωγή, η ανακήρυξη της...
Αποκλειστικής Οικονομικής μας Ζώνης και η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών, με έμφαση στα επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, θα ανοίξουν νέους ορίζοντες ανάπτυξης και θα διασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες και την Ελλάδα.

ΠΑΣΟΚ: ΠΡΩΤΑ (ΠΗΔΑΜΕ) ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

ΠΑΣΟΚ: ΠΡΩΤΑ (ΠΗΔΑΜΕ) ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
1) Μείωση του ΑΕΠ 2) Μείωση των εσόδων του κράτους 3) Αύξηση των εξόδων του κράτους 4) Αύξηση της ανεργίας 5) Αύξηση της αδήλωτης απασχόλησης 6) Αύξηση φόρων 7) Μείωση μισθών 8) Αύξηση αυτοκτονιών 9) Αύξηση εγκλημάτων

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΖΗΜΕΡΟΥ. Τζήμερος: "Εξοχότατη κυρία Μέρκελ... Να πάει στο διάολο η Ελλάδα"

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή
Με μια πρωτοφανή στα χρονικά επιστολή, ο Θάνος Τζήμερος, φέρεται να απέστειλε ανοιχτή επιστολή στην Άγκελα Μέρκελ λειτουργώντας ως καταδότης της ίδιας του της χώρας στον μεγαλύτερο - ίσως - εχθρό της Ελλάδας. Κι όταν στο planet-greece χρησιμοποιούμε την λέξη "καταδότης" το κάνουν μετά πλήρους γνώσεως για το τι σημαίνει αλλά και γιατί την χρησιμοποιούμε. Διαβάστε ολόκληρη την κατάπτυστη επιστολή και την απάντηση που αρμόζει στον κύριο Θάνο Τζήμερο και τους ομοίους του, σκληροπυρηνικούς μνημονιακούς συμπολιτευτές του, στο κόμμα ΔΡΑΣΗ - Δημιουργία Ξανά...

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Είναι πλέον, γνωστό σε όλο τον Ελληνικό λαό (εκτός βεβαίως εκείνων των πολιτών που ακόμη εξυπηρετούνται μέσω του πελατειακού κράτους που εγκαθίδρυσαν στην πατρίδα μας τα δυο άθλια κόμματα εξουσίας), πως οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και του Παπαδήμου ουδέποτε διαπραγματεύτηκαν, από τον Μάιο του 2010 μέχρι σήμερα. Δεν διαπραγματεύτηκαν ποτέ ισότιμα με τους εταίρους μας στην Ε.Ε. τα δίκαια αιτήματα της χώρας μας και των πολιτών της, αλλά αποδέχτηκαν ως κοινοί δανειολήπτες μόνο τις υποχρεώσεις της χώρας μας μέσω της ψηφίσεως του επαίσχυντου μνημονίου που εξαθλίωσε τους Έλληνες και της δανειακής σύμβασης που απεμπόλησε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και μεταβίβασε  το ιδιοκτησιακό καθεστώς της πατρίδας μας στους διεθνείς τοκογλύφους δανειστές μας. 

Γοητεύει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ο Αλέξης Τσίπρας

Φωτογραφία για Γοητεύει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ο Αλέξης Τσίπρας
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO για το Mega, το 18,2% των πολιτών που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή στις 6 Μαϊου επιλέγει αυτή τη φορά το ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το 17% όσων ψήφισαν τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.

Προσωπικά, δεν εκπλήσσομαι. Η Χρυσή Αυγή εισέπραξε στις πρόσφατες εκλογές ένα τεράστιο κομμάτι του "αγανακτισμένου" ...απολιτικ ακροατηρίου ενώ ήταν η 2η πιο δημοφιλής επιλογή των νέων ψηφοφόρων. Μια γενιά που μεγάλωσε ακούγοντας τους ενοχικούς γονείς της να μιλούν για την "καλή" Αριστερά, μπορεί εύκολα να μετακινηθεί από το ένα άκρο του πολιτικού φάσματος στο άλλο.

ΔΕΙΤΕ: Η Νικόλ Σέρζιντζερ έχει τρελάνει με τα κουνήματά της τον Λιούις Χάμιλτον


Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Η Νικόλ Σέρζιντζερ έχει τρελάνει με τα κουνήματά της τον Λιούις Χάμιλτον
Η σέξι τραγουδίστρια των Pussycat Dolls κρατάει τον πιλότο της Formula 1 κολλημένο πάνω τηςΜετά την κρίση που πέρασε η σχέση τους, δείχνουν πιο ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι από ποτέ.

Στην ιταλική Ριβιέρα χάρηκε τον έρωτά του με την υπέροχη Νικόλ Σέρζιντζερ ο Λιούις Χάμιλτον και παρότι οι παπαράτσι τους χάλασαν αρχικά την διάθεση (η τραγουδίστρια σκεπάστηκε με την πετσέτα για να περιορίσει τις σέξι λήψεις) στη συνέχεια τους αγνόησαν κιαπόλαυσαν τον ήλιο, την πισίνα και το καλό φαγητό.

"Σφαγή" χαρακτηρίζει αναγνώστης τη φορολογία μισθωτών και συνταξιούχων

Φωτογραφία για Σφαγή χαρακτηρίζει αναγνώστης τη φορολογία μισθωτών και συνταξιούχων
Δεν γνωρίζω για τις άλλες κατηγορίες των φορολογούμενων, αλλά για την κατηγορία των μισθωτών και των συνταξιούχων, έχω να σας πω τα ακόλουθα Όσοι από σας κάνατε μόνοι σας τις φορολογικές σας δηλώσεις ασφαλώς και ξέρετε τι σας περιμένει.

Όσοι τις κάνατε ή θα τις κάνετε σε λογιστικά γραφεία ενδιαφερθείτε να μάθετε πριν από τις εκλογές τι ακριβώς σας περιμένει.

Για όσους έχουν αρχίσει να αγωνιούν ένας πολύ σύντομος υπολογισμός είναι να δείτε τι επιστροφή είχατε μέσα στο 2011 να την πολλαπλασιάσετε επί 2 έως και 3 για να δείτε τι ποσό θα πληρώσετε μέσα στο 2012. Μιλάμε για τη σφαγή των αμνών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέες απάτες στο Facebook που υπόσχονται να αφαιρέσουν το Timeline!

Φωτογραφία για ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέες απάτες στο Facebook που υπόσχονται να αφαιρέσουν το Timeline!
Ως γνωστόν πολλοί χρήστες απογοητευμένοι με το Timeline ψάχνουν τρόπο για να το αφαιρέσουν Ωστόσο κάτι τέτοιο είναι αδύνατο και τις περισσότερες φορές ο χρήστης κινδυνεύει από κάποιον ιό ή malware Σύμφωνα με το Techtree δυο νέες απάτες υπόσχονται την αφαίρεση τουTimeline.

Η πρώτη προτρέπει το χρήστη να εγκαταστήσει ένα plug-in για τον browser του προκειμένου να ξεφορτωθεί το Timeline.

Μόλις κλικάρει στο σύνδεσμο, μεταφέρεται σε μια ιστοσελίδα με τουρκικό domain από όπου καλείται να επιλέξει τον browser που χρησιμοποιεί. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο με ποιον ακριβώς τρόπο το συγκεκριμένο scam εκμεταλλεύεται τα δεδομένα του χρήστη.

Τα κινητά τηλέφωνα προκαλούν αλλαγές στον εγκέφαλο

Φωτογραφία για Τα κινητά τηλέφωνα προκαλούν αλλαγές στον εγκέφαλο
Μια συνομιλία μεγάλης διάρκειας στο κινητό επηρεάζει και αλλάζει τον εγκέφαλό μας, ωστόσο οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα αν αυτές οι αλλαγές είναι επιβλαβείς. Μελέτη που διεξήχθη από το Αγγλικό Ινστιτούτο Υγείας έδειξε ότι μια συνομιλία 50 λεπτών παράγει αυξημένη δραστηριότητα στο μέρος του εγκεφάλου που βρίσκεται κοντά στην κεραία του τηλεφώνου. Τα αποτελέσματα, τα οποία έδειξαν αύξηση 7% στον μεταβολισμό της γλυκόζης, έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι τα μαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από τα τηλέφωνα έχουν κάποια επίδραση.

Σύνοδος γυναικών

Γυναίκες που κυβερνούν σε χώρες και επιχειρήσεις, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί και προσωπικότητες της κοινωνίας των πολιτών και του παγκόσμιου γυναικείου κινήματος θα συμμετάσχουν στη Διεθνή Σύνοδο Γυναικών, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από τις 31 Μαϊου μέχρι τις 2 Ιουνίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, το φετινό θέμα της συνόδου θα είναι: «Γυναίκες: Μοχλός οικονομικής ανάπτυξης». Η περσινή σύνοδος έγινε στην Τουρκία και οι ετήσιες σύνοδοι διεξάγονται για 22 χρόνια.

«Επιλέξαμε συνειδητά την Ελλάδα, για να φιλοξενήσει τη σύνοδο του τρέχοντος έτους, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα πρέπει να είμαστε πάντα εκεί που μας χρειάζονται περισσότερο» δήλωσε η πρόεδρος της συνόδου, Irene Natividad.

Πως θα βελτιώσετε τη διατροφή σας στη δουλειά

Φανταστείτε μια τυπική μέρα στη δουλειά: Πηγαίνετε στο γραφείο βιαστικά χωρίς να προλάβετε να πάρετε πρωινό. Μέχρι το μεσημέρι έχετε φτάσει στον τρίτο καφέ, τον οποίο αποφασίζετε να συνοδεύσετε με μια λαχταριστή τυρόπιτα.



Έρχεται η ώρα του γεύματος και χωρίς να το πολυσκεφτείτε τρώτε κάτι στα γρήγορα. Μέχρι το απόγευμα αισθάνεστε τόσο κουρασμένοι και ‘’πεσμένοι’’, που χτυπάτε το πρώτο σνακ που βλέπετε μπροστά σας.

Φιλία ή κουτσομπολιό?

Όσον αφορά τους άνδρες, το κουτσομπολιό τους φέρνει πιο κοντά. Ωστόσο, για το γυναικείο φύλο, αυτό μπορεί να λειτουργήσει καταστροφικά όσον αφορά τις φιλίες.

«Η ανδρική φιλία χαρακτηρίζεται περισσότερο από τη συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες, οπότε το κουτσομπολιό ενισχύει τους δεσμούς μεταξύ των μελών μιας ομάδας.», ισχυρίζεται ο David Watson του Πανεπιστημίου Grant McEwan του Έντμοντον.

Αντιθέτως, οι γυναίκες τείνουν να συζητούν περισσότερο για την εξωτερική εμφάνιση, κάτι που ενδέχεται να απειλήσει τις φιλίες τους.

«Η γυναίκεια φιλία χαρακτηρίζεται περισσότερο από τα κοινωνικά στάνταρ και την οικειότητα. Το κουτσομπολιό μπορεί να αποβεί εξαιρετικά πιο απειλητικό στους γυναίκειους δεσμούς σε σχέση με τους ανδρικούς», συνεχίζει ο Watson.

Αυτός που παραδέχεται ο Jack Norris


ellinofreneia

Παράταση έως τις 8/6 για τις φορολογικές δηλώσεις των επιχειρήσεων

Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γ. Ζανιά, την Πέμπτη, δόθηκαν ολιγοήμερες παρατάσεις για φορολογικές υποχρεώσεις.

Στο πλαίσιο διευκόλυνσης των υπόχρεων σε υποβολή φορολογικών δηλώσεων παρατάθηκαν οι εξής προθεσμίες:

- Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος οικονομικού έτους 2012 για όλα τα υπόχρεα νομικά πρόσωπα παρατείνεται έως και τις 8 Ιουνίου 2012, ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ του νομικού προσώπου.

Μαζεύει τα πραγματά του απο το γραφείο της Συγγρού ο Σαμαράς!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεταφέρει τα προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα στη Μουρούζη!
Δεν πρόκειται περί πλάκας. Όσοι μας διαβάζουν σε καθημερινή βάση ξέρουν πολύ καλά πως έχουμε πολύ καλή πληροφόρηση από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ...

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας ο Α.Σαμαράς έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να μεταφέρουν έγραφα και τα προσωπικά του αντικείμενα που έχει στο γραφείο του στον τρίτο όροφο της Συγγρού στο πατρικό του στην οδό Μουρούζη.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ..ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ..ΕΙΝΑΙ Ο  ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟ το ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ είναι ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ , Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΕΛΛΑΔΑΣ ,...Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ… Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ … Ο ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ……. Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!! ….ΕΜΕΙΣ Οφείλουμε και έχουμε χρέος αλλά και μπορούμε να τον πονέσουμε και να τον θέσουμε από τώρα στον πολιτικό αποτεφρωτήρα όπως αξίζει στον αριβίστα benito. …. ΣΣ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!! ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ!..... ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ…ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ……… ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!... … Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ «ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ» ΤΟΝ "ΔΙΑΚΟΠΤΗ" ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΟΥ!!

Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ...ΒΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

Έβαψε φορτηγάκι με την ελληνική σημαία, προκειμένου να μας πείσει να ψηφίσουμε τους προδότες της ΝΔ.
Δεν θα σχολιάζαμε καν τις εν λόγω γραφικότητες, αν πάνω στο βανάκι δεν βρισκόταν η ΙΕΡΗ ελληνική σημαία. Κατάλαβες Ψωμιάδη; Αυτή δεν είναι για να περιφέρεται προκειμένου να μαζέψεις ψηφαλάκια για τη ΝΔ!
Όσον αφορά το σύνθημα "με την Ελλάδα δεν παίζουμε", αναρωτιόμαστε με το θράσος των κομματόσκυλων της Συγγρού.
Ποιος έπαιξε με τη χώρα εδώ και δεκαετίες; ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΧΑΛΙ; Μήπως εσείς και οι έτεροι συμμορίτες της γαλαζοπράσινης μαφίας; Ναι, λοιπόν, με την Ελλάδα δεν παίζουμε: Γι' αυτό και θα σας μαυρίσουμε!

O Σαμαράς και το πάνθεον των σκαδάλων του ΠΑΣΟΚ! Με ποιους σχεδιάζει να κυβερνήσει την χώρα

Το Δ.Ν.Τ και η ΝΟΥ ΔΟΥ ΤΟΥ !!!
O Αντώνης και το πάνθεον των σκαδάλων του ΠΑΣΟΚ! Με ποιους σχεδιάζει να κυβερνήσει την χώρα - Οσα θα ήθελε να ξεχάσει, προκειμένου να συνεργαστεί με την υπεύθυνη ευρωπαϊκή δύναμη, που ονομάζεται ... ΠΑΣΟΚ!!!

Ο Παπαδήμος συνεχίζει ... τον ύποπτο ρόλο του!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση …
Επίθεση κατά του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με αφορμή το δημοσίευμα του...
«Ρόιτερς» (Reuters) που υποστηρίζει ότι ο τέως πρωθυπουργός «ζήτησε επιτακτικά από τον κ. Μπαρόζο να απειλήσει την Ελλάδα ...

με έξοδο από το ευρώ για να αφυπνιστούν οι Έλληνες».

Ο σχολιασμός …

Στη Δ' Εθνική ο Αχιλλέας... Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Δωτιέας Αγιάς 3 - 1


Την άνοδο του στη Δ' Εθνική Κατηγορία, εξασφάλισε χθες το απόγευμα, και μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν από την λήξη των αγώνων play - off, καθώς επικράτησε του Δωτιέα Αγιάς από την Λάρισα με 3 - 1 τέρματα μετά από πολύ καλή εμφάνιση.
Το συγκρότημα της Νεοκαισάρειας σημείωσε την τρίτη του νίκη, έφτασε τους δέκα βαθμούς και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα "παίξει" για την πρωτιά.
Φάσεις και γκολ

Χωρίς αλλαγή η λίστα της ΝΔ στην Πιερία



Ανακοινώθηκαν χθες οι λίστες της ΝΔ σε όλη τη χώρα για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Στην Πιερία δεν παρατηρήθηκε καμία αλλαγή στα ψηφοδέλτια και έτσι οι υποψήφιοι έχουν ως εξής:
ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΜΑΝΗ - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΣΥΜΒ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κατερίνης Εγκρίσεις για φύλαξη των ακτών, συντήρηση σχολείων και προμήθεια σάκων απορριμμάτων


Τα μέλη της οικονομικής επιτροπής του δήμου Κατερίνης συνεδρίασαν χθες προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις σε μια σειρά από θέματα όπως η φύλαξη των ακτών η συντήρηση και επισκευή των σχολείων καθώς και η προμήθεια σάκων απορριμμάτων.
Η συνεδρίαση είχε κατεπείγοντα χαρακτήρα διότι σύμφωνα με την πρόσκληση θα πρέπει άμεσα να γίνει έναρξη των συγκεκριμένων εργασιών και προμηθειών λόγω των αυξημένων αναγκών εξαιτίας της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου.

ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ 458 ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Μία απο τις καλύτερες ειδήσεις μέσα στην ύφεση που βιώνει ο Ελληνικός λαός, θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους αγρότες της περιοχής μας και ιδιαίτερα των περιοχών της Βροντούς και του Αγίου Σπυρίδωνα και ειδικότερα τους δικαιούχους γής αγρότες του γνωστού 458 κληροτεμαχίου της περιοχής.
- Είναι γνωστά σε όλους τους δικαιούχους και στις αρμόδιες αρχές της Πιερίας ότι: με τις αμετάκλητες υπ. αριθ. 1571/2006 και 1572/2006 αποφάσεις του Αρείου Πάγου κρίθηκε το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Από μαθητές της Γ' τάξης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης Δενδροφύτευση πάρκου με θάμνους και εποχιακά φυτά


Τα απαραίτητα φυτά διέθεσε η Αντιδημαρχία Πρασίνου
Πράξη τον σύγχρονο τρόπο εκπαίδευσης και μάθησης κάνουν οι μαθητές της Γ' τάξης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, οι οποίοι, στο πλαίσιο της Ευέλικτης Ζώνης, κυριολεκτικά μεταμόρφωσαν το μικρό πάρκο που βρίσκεται δίπλα στο σχολείο τους, φυτεύοντας θάμνους και εποχιακά φυτά.

Η φύτευση, ως βιωματική δράση, ήταν το τελευταίο στάδιο μιας σειράς εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, που στόχο είχαν να αποκτήσουν οι μαθητές βασικές γνώσεις για τις περιβαλλοντικές έννοιες και λειτουργίες, για τον κύκλο της ζωής των φυτών, να υιοθετήσουν στάσεις και αξίες σεβασμού προς το περιβάλλον, με άλλα λόγια να αφυπνιστεί η οικολογική συνείδηση μέσα τους.

Σε ισχύ από την Παρασκευή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

  Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Τα μέτρα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου, ενισχυμένη αστυνομική παρουσία και αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα, ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους σε βασικές διασταυρώσεις, αλλά και παρουσία τροχονόμων στους σταθμούς διοδίων.

Άγρια επίθεση Τσίπρα σε Παπαδήμο και Ταμβακάκη

Διπλή επίθεση με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας Απόστολου Ταμβακάκη εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.


Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι "μεγαλύτερος εχθρός και κίνδυνος για την Ελλάδα και το λαό μας, μεγαλύτερος εχθρός και κίνδυνος για την σταθερότητα της οικονομίας μας δεν είναι οι εταίροι, αλλά εγχώριες δυνάμεις που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με εξωθεσμικά αλλά και θεσμικά κέντρα των Βρυξελλών, όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.

Εμάς δεν μας ξαφνιάζει αυτό. Θα θυμάστε ότι το είχε επισημάνει σε δηλώσεις του ο Γιάννης Δραγασάκης εκείνη την περίοδο, τότε που στείλαμε επιστολή στον κ. Μπαρόζο και στον κ. Ρομπάι".