ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Εσείς αν ήσασταν δάσκαλος τι θα κάνατε;Εγώ θα έπαιρνα το κινητό θα το έσπαγα μπροστά τους,θα τις ζαμάκωνα & θα τις πήγαινα απο το μαλλί στον διευθυντή & θα περίμενα τους γονείς τους!

 


Η Βασίλισσα της Ολλανδίας προαναγγέλλει ένα ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ μέλλον απόλυτου ελέγχου των πάντων για το καλό μας...

 


Πικρή αλήθεια.

 


Τι βισμα έχει αυτή ρε παιδιά;

 


ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ: Εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανοί αγρότες «πλημμύρισαν» τους δρόμους του Βερολίνου και ζητούν την παραίτηση Σολτς!

 


Όριο κέρδους στο ρευμα ‼️

 


ΕΝΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

 


ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Ο ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΛΑΜΙΔΗΣ Αναλυτικά η δήλωση που ανέβασε ο Κατερινιωτης ποδοσφαιριστής στα social media

 


Η Ελληνική κυβέρνηση έδωσε € 31.728.747,00 επιχορήγηση στον σύζυγο της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen.

 Η Ελληνική κυβέρνηση έδωσε € 31.728.747,00 επιχορήγηση στον σύζυγο της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen.


Η Ελληνική Κυβέρνηση έδωσε € 31.728.747,00 Επιχορήγηση για δαπάνες έρευνας και ανάπτυξης σε μία εταιρεία με την επωνυμία THERACELL LABORATORIES ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, της οποίας μέτοχος κατά 50% είναι η εταιρία Orgenesis.


Διευθυντής στην εταιρεία Orgenesis είναι o Prof. Dr. Heiko von der Leyen ο οποίος τυγχάνει να είναι ο σύζυγος της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen.

Τι είναι η «ασθένεια Χ» για την οποία προετοιμάζεται ο ΠΟΥ;

 Οι παγκόσμιες οργανώσεις εργάζονται για να οικοδομήσουν μια μόνιμη, παγκοσμίως ελεγχόμενη κατάσταση ετοιμότητας για τον ερχομό της προαναγγελθείσας «Ασθένειας Χ».

Μιλώντας σε ένα σεμινάριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) με τίτλο «Προετοιμασία για τη νόσο Χ», ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους δήλωσε ότι το 2018 ο οργανισμός του «συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν η οργάνωση για την αντιμετώπιση μιας ασθένειας που δεν γνωρίζουμε».

«Και τότε ήταν που της δώσαμε το όνομα Νόσος Χ», είπε στις 17 Ιανουαρίου. «Προετοιμαζόμασταν για ασθένειες που μοιάζουν με τον Covid, και μπορεί ακόμη και να αποκαλέσετε τον Covid την πρώτη Ασθένεια Χ». Έκτοτε, παγκόσμιοι οργανισμοί όπως ο ΠΟΥ, το WEF, η Παγκόσμια Τράπεζα, η G7 και η G20 εργάζονται για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας υποδομής για την καταπολέμηση της επόμενης πανδημίας, σε όποια μορφή κι αν έχει.

Η «Αποστολή των 100 ημερών»

Για να αντιμετωπίσει την εξάπλωση τέτοιων ιών, ο Συνασπισμός για Καινοτομίες Ετοιμότητας για Επιδημίες (CEPI) με έδρα τη Νορβηγία δημιουργήθηκε στη σύνοδο κορυφής του WEF το 2017 στο Νταβός ως μια αυτοαποκαλούμενη «παγκόσμια συνεργασία μεταξύ δημόσιων, ιδιωτικών, φιλανθρωπικών οργανώσεων και οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών».

Το 2022, ο CEPI συνεργάστηκε με τη McKinsey & Company, μια εταιρεία συμβούλων διαχείρισης, για την παραγωγή ενός προγράμματος, της λεγόμενης «Αποστολής 100 ημερών» για την επιτάχυνση της παραγωγής εμβολίων.

Εγείρεται «σοβαρή αμφιβολία» σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου COVID-19 μετά την αναγκαστική δημοσίευση 15.000 σελίδων δεδομένων κλινικών δοκιμών

Η συντηρητική ομάδα υπεράσπισης δημοσίου συμφέροντος Defending the Republic (DTR) έλαβε σχεδόν 15.000 σελίδες δεδομένων των κλινικών δοκιμών για το εμβόλιο COVID-19 της Moderna, υποστηρίζοντας ότι τα δεδομένα δείχνουν «παντελή έλλειψη πληρότητας» των δοκιμών και θέτει σε «σοβαρή αμφιβολία» την ασφάλεια του εμβολίου.

Ως αποτέλεσμα της επιτυχούς αγωγής του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA) κατά της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), η ομάδα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έλαβε -και δημοσιεύει- σχεδόν 15.000 σελίδες εγγράφων σχετικά με δοκιμές και παρενέργειες που σχετίζονται με το “Spikevax”, το εμβόλιο COVID-19 της Moderna.

Από το 2022, η συγκεκριμένη ομάδα εμπλέκεται σε δικαστικές διαμάχες κατά του FDA σχετικά με την παραγωγή δεδομένων που υποβλήθηκαν από τη Moderna για την υποστήριξη της αίτησής της στις ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές για έγκριση του εμβολίου της.

Τελικά το χρήμα αγοράζει εκλογές …

 

Εκλογές: Στα σύγχρονα πολιτικά συστήματα, οι οικονομικές ελίτ επιδρούν καθοριστικά στη άνοδο και εδραίωση πολιτικών προσώπων και κομμάτων. Εντούτοις, πολλές μελέτες για τις εκλογές διατείνονται ότι ο πρωταρχικός τρόπος με τον οποίο οι πολιτικοί επηρεάζουν τους ψηφοφόρους είναι μέσω της άμεσης επαφής, καθώς αλληλεπιδρούν μαζί τους και επηρεάζουν την εκλογική τους συμπεριφορά.

Μάλιστα, επικρατεί μία γενικότερη επιστημονική συναίνεση ότι παράγοντες όπως η άμεση επαφή με τους ψηφοφόρους, η στρατολόγηση των κομμάτων, η ποιότητα των υποψηφίων, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στα εκλογικά αποτελέσματα συγκριτικά με τις δαπάνες προεκλογικής εκστρατείας. Κατά την άποψη αυτή, η πολιτική δεν συνιστά διαδικασία προς πώληση στους πλειοδότες χρηματοδότες και επομένως οι προεκλογικές δαπάνες ασκούν περιορισμένο αντίκτυπο στα εκλογικά αποτελέσματα.

ALOHA Chalet- Χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωριου