ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019

Οι καλοί άνθρωποι σκέφτονται με την καρδιά, γι’ αυτό δεν μπορούν να αλλάξουν.Σε μια εποχή που η υποκρισία, η ζήλια και η κακία βρίσκονται στο ζενίθ τους, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που αντιπροσωπεύουν επάξια τις λέξεις αγνότητα και καλοσύνη! Βρίσκονται ανάμεσά μας! Θα τους αναγνωρίσετε εύκολα αφού έχουν έτοιμο ένα χαμόγελο για τον καθένα! Η ματιά τους είναι καθαρή και αγνή και καθρεπτίζεται ολη η καλοσύνη που έχουν στην ψυχή τους σε τέτοιο σημείο που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους!
Άραγε είναι αληθινά καλοί ή προσποιούνται; θα σκεφτούν κάποιοι! Και όμως! Οι ανιδιοτελείς πράξεις τους δεν θα σε αφήσουν να τους αμφισβητήσεις! Βοηθούν με γνώμονα την καρδιά χωρίς να περιμένουν κάτι ως αντάλλαγμα! Το μόνο που αποζητούν είναι η αναγνώριση όσων προσφέρουν όχι με υλικά αγαθά αλλά με το να τους νοιάζεσαι και να τους αγαπάς! Έχουν τόση 
αγάπη μέσα τους να διοχετεύσουν αλλά θέλουν να αισθάνονται ότι παίρνουν και εκείνοι αγάπη!

Συχνά πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης, το καταλαβαίνουν βέβαια κάποια στιγμή και πληγώνονται βαθιά γι’ αυτό, αλλά δεν μπορούν να αλλάξουν! Κάνουν ξανά τα ίδια λάθη γιατί σκέφτονται με την καρδιά! Πιστεύουν ότι εκεί εξω πρέπει να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που να εκτιμούν, να αγαπούν, να νοιάζονται!
Έτσι, όταν νιώσουν την αδικία, απομακρύνονται… χωρίς πολλά λόγια, αντιδικίες και εξηγήσεις! Όπως καλοσυνάτα μπήκαν στη ζωή σου, έτσι θα αποχωρήσουν από αυτή! Αθόρυβα! Γι’ αυτό αν έχεις την τύχη να συναντήσεις κάποτε έναν τέτοιο άνθρωπο, μην κάνεις το λάθος και τον χάσεις από τη ζωή σου! Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσέξεις την συμπεριφορά σου!

110.000 και μερικά ευρώ λόγοι που πρέπει να ψηφίσουμε το αφεντικό σας, κύριε Αναστασιάδη - Τον κύριο Λεμονόπουλο, τον κύριο Δρούγκα, τον κύριο Ίτσιο. Αλήθεια, με αυτούς θα διοικήσετε;

Νίκος Τισαμπέρας
Τσιαμπέρας Νίκος: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
 Προσπαθώντας ειλικρινά κ. Αναστασιάδη να αντιληφθώ τους λόγους υποστήριξή σας προς τον Δήμαρχο Κατερίνης, μετά την παρουσίαση σας στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ.Νταντάμη και κυρίως μετά την δυναμική παρουσία σας στην Γανόχωρα για τον ΧΥΤΑ όπου αποκαλούσατε τον κ.Χιονίδη "ανεπιθύμητο καταλήγω στο προφανές συμπέρασμα.

110.000 και μερικά ευρώ λόγοι που πρέπει να ψηφίσουμε το αφεντικό σας, κύριε Αναστασιάδη.
Με θράσος, με απύθμενο θράσος και τον αέρα του εκλεκτού παιδιού του Σάββα, διαβάσαμε τον κύριο Αναστασιάδη Θωμά, να γράφει για προεκλογική εσχατιά. Δυστυχώς όμως δεν έπεσαν στην αντίληψή του, οι κατάπτυστες δηλώσεις αρκετών αυτοδιοικητικών μεταξύ των οποίων ενός στενού συνεργάτη και νυν προέδρου οργανισμού, οι οποίοι οφείλουν να μας εξηγήσουν ποιοι είναι εκείνοι που χρηματίζουν και τάζουν και τι ακριβώς εννοούν με φράσεις του τύπου «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη»

Κώστας Κουκοδήμος - Η ώρα της αλλαγής στον δήμο Κατερίνης, έφτασε!

Κύριε δήμαρχε κι εμείς σε αυτή την πόλη ζούμε...

Βρέχει πνιγόμαστε και λασπώνουμε,  καλοκαιριάζει, θα μας φάνε τα φίδια και τα ποντίκια.
Προύσσης με Σβορώνου στο κέντρο της Κατερίνης.

Συγχαρητήρια που μας προσέχετε τόσο πολύ.
Κύριε δήμαρχε κι εμείς σε αυτή την πόλη ζούμε...

* Μήπως υπάρχει απόφαση δικαστηρίου για την διάνοιξη του δρόμου, η οποία εδώ και χρόνια καθυστερεί??

Εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης μέχρι την Τρίτη 4 Ιουνίου


Λόγω της διεξαγωγής των Αυτοδιοικητικών Εκλογών ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής στα Μουσικά Σχολεία ορίζεται η 4η Ιουνίου 2019, αντί στις 31 Μαΐου.

Αννα Βαβατσιούλα Μυστακίδη πρώτη σε σειρά στον συνδυασμό Εκκίνηση

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Αννα Βαβατσιούλα, χαμογελάει, στέκεταιΦίλες & φίλοι μου
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου ήρθε και είναι το καλύτερο δυνατό για την υποψηφιότητα μου. Με την στήριξή σας εκλέγομαι πρώτη σε σειρά στον συνδυασμό μας και σας είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Όμως οι εκλογές δεν τελείωσαν. Σύμφωνα με τον Κλεισθένη η συνεργασία συνδυασμών είναι προϋπόθεση για την διοίκηση του Δήμου.
Σας ζητώ να στηρίξετε με την ψήφο σας αυτή την συνεργασία για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος μας.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ!