ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Μια χαρά πάνε οι πωλήσεις...


...όπλων!
Ας κάνουμε μια ακόμη πορεία να κλείσουμε και νέα συμβόλαια...
Έχουν ανάγκες οι μισθοφόροι μας τζιχαντιστές...

Μεγαλειώδες έργο εκδημοκρατισμού των ηγετών της "πολιτισμένης" δύσης...

Σήμερα, το έργο εκδημοκρατισμού έχει ανατεθεί από τους πολιτισμένους της Ε.Ε. και στους φονιάδες τζιχαντιστές.
Δεν ξεχνάμε τη Φαλούτζα (Fallujah) όπου οι "εκδημοκρατιστές" έριξαν 1.200 τόνους αποδυναμωμένο ουράνιο, με αυνέπειες που ξεπέρασαν τη...
Χιροσίμα στην κληρονομική τοξικότητα.
Η δύση έπρεπε να "εκδημοκρατίσει" το Ιράκ, να δολοφονήσει τον Σαντάμ και να αναλάβουν έργο τοποτηρητή οι φίλιες δυνάμεις, που οι υποκριτές κατηγορούν σήμερα ως τρομοκράτες!
Εκεί, σήμερα, και ο Ολάντ συνεχίζει να εξοπλίζει τους "τρομοκράτες" και να αυξάνουν οι πωλήσεις όπλων της Γαλλίας.
Όπως και στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, έτσι και στο Ιράκ, θα έχουμε αμέτρητα χρόνια τέτοια μωρά... θύματα του πλασιέ εμπρόωρν όπλων!


Τα δάκρυα για τους νεκρούς στο Παρίσι είναι κροκοδείλια... μόνο οι λαοί θρηνούν αληθινά...

Τι εποχή κι αυτή;
Σακατεμένη και κολασμένη... εποχή των τεράτων...
Ξημέρωμα 14 Νοεμβρίου 150 νεκροί στο Παρίσι από τους φασίστες των ISIS... πριν ένα μήνα στην Άγκυρα οι ίδιοι φασίστες δολοφόνησαν 120 διαδηλωτές της... Ειρήνης... στο Αιγαίο κάθε μήνα δολοφονούνται μερικές δεκάδες, από την πολιτική κλειστών συνόρων της ΕΕ και των κυβερνήσεων, ανάμεσά τους και της ελληνικής... και κάθε μέρα δολοφονούνται εκατοντάδες από τον πόλεμο που μαίνεται στα κολαστήρια της Συρίας, της Παλαιστίνης, του Ιράκ, του Αφγανιστάν κι ο κατάλογος είναι ατέλειωτος... κι οι σύγχρονοι μακελάρηδες, άλλοι φανατικοί ισλαμιστές από το κράτος του μαύρου μίσους, άλλοι κόσμιοι και σεβάσμιοι ολιγάρχες του πλούτου, φανατικοί υποστηριχτές του θεού του κέρδους...

Όλοι βγαλμένοι από την ίδια μήτρα... όλοι παιδιά κι αδέλφια του ίδιου κολασμένου καπιταλισμού της εποχής της κρίσης... τους ισλαμοφασίστες τους βύζαξε με μητρική ευλάβεια ο Αμερικάνικος και Ευρωενωσιακός Ιμπεριαλισμός... τους έθρεψε στα σπλάχνα του ο πιο μισητός καπιταλισμός που δε διστάζει να φτιάξει τέρατα αρκεί να ανακτήσει την κερδοφορία του... και τους θρέφει ακόμα, για να λιώσει κάτω από τη μπότα του κάθε απελευθερωτικό σκίρτημα και αντίσταση των λαών στο τουρκικό Κουρδιστάν, στο Κομπάνι και την Παλαιστίνη... για να συνθλίψει κάθε εργατική αντίσταση στις χώρες που επελαύνει το κεφάλαιο σαρώνοντας κάθε δικαίωμα...

Τα δάκρυα για τους νεκρούς στο Παρίσι είναι κροκοδείλια... μόνο οι λαοί θρηνούν αληθινά...τα γεράκια των οικονομικών και στρατιωτικών πολέμων και ανελέητων ανταγωνισμών τρίβουν τα χέρια τους... βρήκαν ευκαιρία να κάνουν μαζική πολιτική πάνω στον τρόμο... για τα δικά τους σχέδια και επιδιώξεις... για να κλείσουν τα σύνορα και να κρατήσουν έξω από αυτά, τους δραπέτες από τα σύγχρονα Άουσβιτς που οι ίδιοι δημιούργησαν...

Γιατί η Συρία του πολέμου και του ισλαμικού κράτους, το Αφγανιστάν του "ιερού" πολέμου του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, η Λιβύη, η Παλαιστίνη, οι χώρες που λεηλατούνται οικονομικά, είναι τα Άουσβιτς και τα Νταχάου του 21ου αιώνα... του αιώνα της πιο βαθιάς καπιταλιστικής κρίσης... οι λαοί που δραπετεύουν, οι φτωχοί που ανεβαίνουν σε μια βάρκα για να διασχίσουν...τη ζωή, είμαστε εμείς... μόνος τρόπος για να ξεφύγουμε από αυτό τον τρόμο είναι να
ανασυνταχθούμε οι καταφρονεμένοι, να ενωθούμε οι φτωχοί, να πολεμήσουμε οι διωκόμενοι για τα δίκια της τάξης μας... μας προτείνουν να κλείσουμε τις πόρτες στους φτωχούς, γιατί αυτοί λέει είναι οι επικίνδυνοι εχθροί... άι! καημένε... ο εχθρός είναι στη χώρα σου... δεν το βλέπεις;

Είναι αυτός που στέλνει στρατεύματα για να εξάγει τάχα ελευθερία και δημοκρατία και συμμαχεί και φτιάχνει τέρατα για να την εγκαθιδρύσει... είναι αυτός που λεηλατεί οικονομικά χώρες ολόκληρες και φτιάχνει εκατομμύρια φτωχούς που ψάχνουν ψωμί όπου γης... είναι αυτός που διαλύει τη γενιά μας και κάθε επόμενη γενιά με τα μνημόνια και τα σύμφωνα σταθερότητας... μην τους πιστέψεις ξανά... μην τους κάνεις τη χάρη να φοβηθείς τον πρόσφυγα και το μετανάστη... δεν κρατάει αυτός καλάσνικοφ... αυτός που κρατάει καλάσνικοφ ήρθε στην Ευρώπη με το αεροπλάνο, δεν διακινδύνεψε στα παγωμένα νερά του Αιγαίου... και τα εισιτήρια του τα εξασφάλισαν οι ολιγάρχες που ανταγωνίζονται για τα πετρέλαια και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές...

Μην τους κάνει το χατήρι να απλώσεις παντού το φασισμό... αν εμείς τρομάξαμε από το Παρίσι και την Άγκυρα, οι χιλιάδες που διασχίζουν τα σύνορα ζούσαν στον τόπο τους κάθε μέρα και κάθε στιγμή δεκάδες Παρίσια... από αυτά δραπετεύουν... ίσως τώρα να τους καταλάβουμε καλύτερα... οι ολιγάρχες φτιάχνουν ένα κράτος φρούριο, μια Ευρώπη φρούριο… θέλουν να ελέγχουν τα περάσματά μόνο αυτοί… να περνάει ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν, όσο μπορούν να το εκμεταλλευτούν και όταν τους βολεύει να το εκμεταλλευτούν… για να γεμίζουν το πουγκί τους μπας και γλιτώσουν από την κρίση τους… κι εσύ σ’ αυτό το φρούριο θα ‘σαι φυλακισμένος… για να σε προστατεύουν τάχα από τον τρόμο «των άλλων»… για να σε απειλούν με τον τρόμο «των άλλων» και να σε κρατούν παραλυμένο και δεμένο… έτσι, θα σοδομούν πάνω κι απ’ τη δική μας τη ζωή ανενόχλητοι…

Να ενωθούμε οι εργάτες, όπου γης... αυτό μόνο…

Να ενωθούμε για να πολεμήσουμε το τέρας... και το τέρας έχει ονόματα... εκμετάλλευση, φτώχεια, κέρδος, πόλεμος, φασισμός, ιμπεριαλισμός, δηλαδή καπιταλισμός... όσο κι αν προσπαθείς να αποφύγεις να αναμετρηθείς ξανά με το ερώτημα, εκείνο έρχεται αμείλικτο μπροστά σου...

Βαρβαρότητα ή κοινωνική απελευθέρωση;
https://www.alfavita.gr, μέσω "klassikoperiptosi"
-
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν βλέπουμε σημαίες και συμπαράσταση στον Ολάντ... τι συμβαίνει;

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: «Θα κάνω τον μ@λ@κα τον Πανούση να με θυμάται... Θα δει η πουστρ@...»!

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Θα κάνω τον μ...α τον Πανούση να με θυμάται!

Από το "PRESS-GR"
«Θα πηδήξω τον Πανούση εσωκομματικά. Ξέρω κάποιες μ….ίες που είχε κάνει στο υπουργείο Δικαιοσύνης ως σύμβουλος. Θα τον κάνω τον μ……α να με θυμάται σε προσωπικό επίπεδο. Θα δει η π….α».
Αυτή είναι μία από τις απειλές και υβριστικές αναφορές, τις οποίες διατυπώνει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση και περιλαμβάνεται στον απόρρητο φάκελο της εισαγγελέως διαφθοράς, Ελένης Ράικου.
Στοιχεία του φακέλου φέρνει σήμερα στο φως η... εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ».
«Ειδικό βάρος» αποδίδεται στο φάκελο της κυρίας Ράικου, σε συνομιλίες που είχε ο κατηγορούμεος αξιωματικός της Αστυνομίας με 66χρονο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που είχε πολυετή γνωριμία με ανώτατο αξιωματικό της Αστυνομίας, το οποίο στοχεύει στην ηγεσία.
Σε μία από αυτές φέρεται να λέει στον 66χρονο: «Πρέπει να γίνουν οι κρίσεις το συντομότερο για να αναλάβει ο καθένας το πόστο του», για να λάβει την απάντηση από το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα γίνουν, σήμερα ξεκινάνε και τώρα είδες πάει να… φορτώ. Φώναξε ο υπουργός τον… (σ.σ. αναφέρεται το όνομα του ανώτατου αξιωματικού) και έχω βάλει τον Μπαλάφα τον Γιάννη να πάρει τον Πανούση και να του πει «τι είναι αυτά, με τον (ίδιο αξιωματικό) κάθεσαι και ασχολείσαι;».
Η έρευνα ξεκίνησε προ διετίας ύστερα από αρχική εξέταση των ύποπτων σχέσεων δουλεμπόρων με στελέχη της ΕΥΠ και της Διεύθυνσης Αλλοδαπών από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής. Τότε είχαν καταγραφεί δεκάδες συνομιλίες και ανταλλαγές SMS μεταξύ αξιωματούχων και διακινητών λαθρομεταναστών που εισέπρατταν μεγάλα ποσά γι’ αυτές τις συναλλαγές με αστυνομικούς σε ζητήματα νομιμοποίησης αλλοδαπών.
Ένας εξ αυτών στο απολογητικό υπόμνημά του στον αρμόδιο ανακριτή σημείωσε (είναι αναζητούμενος):
«Γνωριζόμαστε από πολλών ετών και διατηρούσαμε κοινωνικές σχέσεις, δεδομένου ότι ως άνθρωπος είναι ευχάριστος και συμπαθής. Επιπλέον είχε μια θετική πορεία στην κοινωνία μας και εν γένει πρόκειται για έναν καθημερινό αγωνιστή του ίδιου και της οικογένειάς του». Ο ίδιος αξιωματικός ισχυρίστηκε ότι έδινε συμβουλές για θέματα αλλοδαπών και ότι δεν γνώριζε ότι αυτός έπαιρνε χρήματα.
Στον φάκελο της εισαγγελέως, ο κύριος Πανούσης βρίσκεται στο επίκεντρο των αναφορών, αφού θεωρείται ότι στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους. Μεγάλο τμήμα του φακέλου συντάχθηκε μετά από πολύμηνη έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., ο προϊστάμενος της οποίας, Σταύρος Σταυρόπουλος, απομακρύνθηκε προ μερικών ημερών με επίκληση ότι ήταν «μη αποδοτικός», ενώ είχε σωρεία επιτυχιών σε θέματα τόσο δίωξης οργανωμένου εγκλήματος, όσο και διαφθοράς στα σώματα ασφαλείας.

«Μπορούμε να κάνουμε την Αθήνα να χοροπηδάει»

Διαλόγους φωτιά με έγκλειστους που έχουν καταδικαστεί για βαριά ποινικά ή και τρομοκρατικά χτυπήματα περιλαμβάνουν τα στοιχεία που κατέθεσε ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.
Όλα τα στοιχεία που έχει καταθέσει ο κ. Πανούσης στην εισαγγελία περιλαμβάνονται σε απόρρητα ενημερωτικά σημειώματα που του είχαν κοινοποιηθεί από την ΕΥΠ και τα οποία επικαλούνται «ευαίσθητες πηγές υψηλής αξιοπιστίας».
Σύμφωνα με το επίμαχο ρεπορτάζ, βασικός διαμεσολαβητής ήταν ο Πάνος Λάμπρου, ο οποίος είχε τακτικές συνομιλίες με τους κρατούμενους, τους οποίους η κυβέρνηση φέρεται να ήθελε να κρατήσει ικανοποιημένους, προωθώντας ακόμα και σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις.
Σε συνομιλία του με τον Γεράσιμο Τσάκαλο, κρατούμενο για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς, ο τελευταίος φέρεται να ομολογεί πως οι «δικοί του» οργάνωσαν την κατάληψη στην Πρυτανεία και πως εν συνεχεία αποχώρησαν σε ένδειξη καλής θέλησης. «Εμείς ότι υποσχεθήκαμε το κάνουμε, εσείς δεν είστε εντάξει» εμφανίζεται να λέει ο Γεράσιμος Τσάκαλος στον Πάνο Λάμπρου. «Είπαμε ότι θα φύγουμε από την Πρυτανεία και φύγαμε, αφήνοντας εκεί μόνο δώδεκα άτομα. Προσέξτε όμως, και να το πεις και στους δικούς σου. Μπορούμε να κάνουμε την Αθήνα να χοροπηδάει».
«Πρέπει να χτυπήσουμε τη Βουλή, δεν φυλάσσεται καλά» φέρεται να λέει σε άλλη συνομιλία του ο Νίκος Μαζιώτης στον Γεράσιμο Τσάκαλο, με τον δεύτερο να απαντά πως «είσαι τρελός; Αυτό είναι επίθεση αυτοκτονίας».
Σε άλλη συνομιλία του Πάνου Λάμπρου, σύμφωνα πάντα με το Βήμα της Κυριακής, ο ίδιος εμφανίζεται να μιλά με τον Βασίλη Στεφανάκο, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης ως ηγετικό στέλεχος του συνδικάτου του εγκλήματος. Ο Στεφανάκος φέρεται να εκφράζει τα παράπονά του στον Λάμπρου, ο οποίος του απαντά: «Κάνω ό,τι μπορώ. Και όχι μόνο εγώ αλλά και οι άλλοι. Και η Κατριβάνου κάνει δουλειά. Πρέπει να έχετε υπομονή».
«Τίποτα δεν κάνετε. Επειδή καταργήσατε τις φυλακές Τύπου Γ; Τον τρομονόμο δεν τον καταργήσατε» φέρεται να απαντά ο Στεφανάκος.
«Εκεί υπάρχει πρόβλημα. Δεν το έχει πάρει καλά αυτό το θέμα ο chief» απαντά ο Λάμπρου, ενώ σε άλλο σημείο ο Στεφανάκος τονίζει «με αυτόν που βάλατε εκεί δεν θα βγάλουμε άκρη»
«Δεν έχει αρμοδιότητα. Την αρμοδιότητα την έχει ο δικός μου» απαντά ο Λάμπρου, αναφερόμενος πιθανότατα στον Νίκο Παρασκευόπουλο.
«Ούτε αυτός θα κάνει κάτι. Αυτός είναι άχρηστος, δεν τον υπολογίζουμε» απαντά ο Στεφανάκος.

Υποκριτές, τσαρλατάνοι... φονιάδες των λαών!



-
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Νέες δολοφονίες από τα ανθρωπόμορφα κτήνη, που έχουν εξοπλιστεί με υπερσύγχρονα γαλλικά όπλα...

Όπως και στο Παρίσι, αλλά 147 οι δολοφονημένοι στο σχολείο της Κένυας...
Δυστυχώς είναι πολύ μακριά από την "πολιτισμένη" δύση, δεν γνωρίζουν πως να συμπαρασταθούν σ' αυτούς οι "Ευρωπαίοι"...

ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους βάλατε τη γαλλική σημαία ως συμπαράσταση, εντάξει συγκινηθήκαμε όλοι, όμως...

ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους βάλατε τη γαλλική σημαία ως συμπαράσταση, εντάξει συγκινηθήκαμε όλοι, όμως, πως και δε βάλατε την λιβυακή σημαία όταν ισοπέδωσαν οι Αμερικάνοι την Τρίπολη, την Ιρακινή σημαία όταν έκαναν το Ιράκ οικόπεδο, την σέρβικη σημαία όταν ισοπέδωσαν το Σεράγεβο, την συριακή σημαία τόσο καιρό που ξεθεμελιώνουν τη Συρία κ.λ.π. κ.λ.π. και δεν θα συνεχίσω για να μην ξημερώσω γράφοντας, γιατί τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών δεν έχουν τέλος, είτε τα κάνουν οι ίδιοι είτε τα δίνουν υπεργολαβία σε κάποια ISIS.
"Είμαστε όλοι Γάλοι" δηλώνουν κάποιες ευαίσθητες και εύπιστες ψυχές. Διερωτώμαι όμως, θα ξεφώνιζαν το ίδιο εύκολα "είμαστε όλοι...
Μπαγκλαντεσιανοί", ή οι τριτοκοσμικές χώρες είναι πολύ μπανάλ για τα γούστα τους? Όπως και να 'ναι το να είσαι Γάλος είναι "σικ", ειδικά αν είσαι ευρωλιγούρης νεο-έλληνας μικροαστός, ενώ το να είσαι ας πούμε Ροδεσιανός στερείται γκλαμουριάς.
Μήπως τελικά πρέπει να αντιληφθούμε πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?