ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Κοτόπουλο με κατάμαυρο κρέας!

Μαύρη κότα όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει! Στο φτέρωμα βέβαια, γιατί στα υπόλοιπα (κρέας, οστά κ.λπ.) το χρώμα του κοτόπουλου είναι άσπρο. Η Silkie από την Κίνα έρχεται για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα γνωστά δεδομένα. Λευκό, εντυπωσιακό φτέρωμα σαν μετάξι αλλά μαύρο δέρμα, σκούρα οστά και ακόμα πιο σκούρα εσωτερικά όργανα. Η αλήθεια είναι ότι στην Ασία υπάρχουν πολλά μαύρα είδη κοτόπουλων αλλά η Silkie είναι η πιο διάσημη για τη νοστιμιά της!

Και μπορεί στο δυτικό κόσμο τα εν λόγω κοτόπουλα να μην καταναλώνονται όμως στις ασιατικές χώρες αποτελούν λαχταριστό έδεσμα και τρώγονται μετά μανίας κυρίως σε σούπες όλων των ειδών, που θεωρούνται ιδιαιτέρως δυναμωτικές. Όσο για τη γεύση του κρέατος, όσοι έχουν δοκιμάσει λένε ότι δεν διαφέρει και πολύ από τα… κλασικά κοτόπουλα, ίσως μόνο αφήνει μια γλυκιά επίγευση.


Η διάρκεια του ιδανικού σeξ

Αν σας απασχολεί το ερώτημα, οι επιστήμονες δίνουν την απάντηση.

Στo πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, oι ειδικοί εξέτασαν χιλιάδες ζευγάρια ζητώντας τους να αξιολογήσουν τη διάρκεια της eρωτικής επαφής με τους χαρακτηρισμούς: επιθυμητή, επαρκής, πολύ σύντομη και πολύ μακρά - βαρετή/κουραστική.

Δείτε τα αποτελέσματα:

Πολύ σύντομη επαφή χαρακτηρίστηκε αυτή που διαρκεί 1 με 2 λεπτά.

Eπαρκής επαφή χαρακτηρίστηκε αυτή που κρατάει 3 ως 7 λεπτά.

Επιθυμητή επαφή αυτή που διαρκεί από 7 μέχρι και 13 λεπτά.

Βαρετή ή κουραστική αυτή που ξεπερνάει τα 13 λεπτά.

Πώς παλεύει ο άντρας τη γήρανση - Έξι τρόποι να νικήσετε τον χρόνο!


Αν βλέπεις τον χρόνο να φέρεται βάναυσα στην επιδερμίδα σου, είναι καιρός να πάρεις μέτρα. Για να μη γεράσεις λοιπόν πριν από την ώρα σου, να πώς παίζεις το παιχνίδι της νεότητας...

Νο 1 - Αντηλιακό

Ρώτα όποιον δερματολόγο θες: το πιο σημαντικό μέτρο που μπορείς να πάρεις για να αποτρέψεις τις ρυτίδες να κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σου είναι να φοράς αντηλιακό. Αν μάλιστα είσαι εκτεθειμένος στον ήλιο για πολύ ώρα, η χρήση του οφείλει να είναι καθημερινή. Και βέβαια το αντηλιακό δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι! Και κάτι ακόμα: μιλάμε πάντα για δείκτη προστασίας 30 και πάνω...

Νο 2 - Ρετινοειδές

Το κολλαγόνο είναι η πρωτεΐνη που κάνει το δέρμα μας «τσίτα». Καθώς γερνάς και εκτίθεσαι όλο και περισσότερο στον ήλιο, το φυσικό κολλαγόνο φθείρεται και καταλήγεις να μοιάζεις με τον Keith Richards! Η αναγέννηση του κολλαγόνου θα ξαναδώσει ζωή στο δέρμα σου, οπότε μια επίσκεψη στον δερματολόγο για να σου γράψει ένα καλό ρετινοειδές είναι η κίνηση-ματ που πρέπει να κάνεις.


Νο 3 - Αντιοξειδωτικό

Το σώμα σου χρειάζεται αντιοξειδωτικά για να αντισταθμίσει την καταστροφή του κολλαγόνου που συντελείται από τις επεξεργασμένες τροφές που ρίχνεις στο στομάχι σου, τη μολυσμένη πόλη που ζεις, καθώς και τις «αθώες» μπιρίτσες που κοπάνησες χθες βράδυ. Παράλληλα με τη σωστή διατροφή, είναι καιρός να σκεφτείς σοβαρά ένα συμπλήρωμα δέρματος σαν το αντιοξειδωτικό.

Νο 4 - Πράσινο τσάι

Η ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του πράσινου τσαγιού είναι γνωστή, ενώ παράλληλα κρατά το πνεύμα σου κοφτερό και μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων. Κι αν αυτά δεν είναι ήδη αρκετά για να ξεκινήσεις να το προτιμάς, μάθε ότι πρόσφατες έρευνες υποδεικνύουν ότι μπορεί να αντιστρέψει τα αποτελέσματα της καταστροφής του δέρματος εξαιτίας της ηλιακής έκθεσης.

Νο 5 - Κόψε το κάπνισμα

Μπορεί το κάπνισμα να σε έκανε να δείχνεις άνετος στο γυμνάσιο, στα 30 σου ωστόσο το μόνο που θα κάνει είναι να σε δείχνει... 40! Τα χημικά του τσιγάρου επιταχύνουν τη φθορά του κολλαγόνου στο πρόσωπό σου, την ίδια ώρα που οι «τζούρες» που τραβάς αφήνουν ρυτίδες στο πρόσωπο.

Νο 6 - Κοιμήσου επαρκώς

Ο ύπνος δεν είναι σημαντικός μόνο για την ξεκούραση του οργανισμού, είναι και για το δέρμα. Αν δεν κοιμάσαι τις ώρες που πρέπει, το σώμα σου εκκρίνει περίσσια κορτιζόλη -μια ορμόνη για το στρες-, η οποία καταστρέφει το κολλαγόνο. Κοιμήσου λοιπόν σαν πουλάκι για να φτιάξεις... δερματάκι.

Συμβουλές για όμορφα χείλη

Το πιο σέξι σημείο του προσώπου είναι σίγουρα τα χείλη, ειδικά αν τους δίνεις την κατάλληλη προσοχή. Παρακάτω θα βρεις τα βασικά για τέλεια χείλη...



Ενυδατωμένα χείλη: Το βασικό για να δείχνουν απαλά, είναι η ενυδάτωση. Αν τα χείλη σου είναι αφυδατωμένα τότε τίποτα δεν γίνεται. Έτσι πάρε το λιπ μπάλμ σου και άπλωσε το πριν κοιμηθείς. Αν μείνεις πιστή στην ρουτίνα σου και το κάνεις κάθε βράδυ δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις βελούδινα χείλη.

Aπολέπιση: Ένα υποτιμημένο σχετικά με τα χείλη σου τιπ ομορφιάς είναι το να φροντίζεις να είναι απαλλαγμένα από τα νεκρά κύτταρα. Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου είναι με την οδοντόβουρτσα «τρίβοντας» την μπρος και πίσω για να δείχνουν πάντα τα χείλη σου πιο λαμπερά και «γεμάτα»!

Το σωστό κραγιόν κάθε εποχής: Τα φθινοπωρινά χρώματα δεν γίνεται να είναι τα ίδια με τα καλοκαιρινά. Τι πιο υπέροχο να φοράς το αγαπημένο σου κραγιόν σε νέες φθινοπωρινές αποχρώσεις για να δείχνουν τα χείλη σου πιο ζουμερά από ποτέ; Σε δαμασκηνί και βαθιές κόκκινες αποχρώσεις, τα νέα χρώματα θα σε ενθουσιάσουν.

Μην γλείφεις τα χείλη σου: Αν όλη την ώρα γλείφεις τα χείλη σου θα τα ωθήσεις στην αφυδάτωση. Τα ξηρά χείλη δεν είναι ό,τι καλύτερο και δεν αποκλείεται να τα δεις να ματώνουν πολύ εύκολα. Άπλωσε το λιπ μπαλμ σου και μην ασχολείσαι συνέχεια με τα χείλη σου.

Ειδικός φρουρός πυροβόλησε 3 φορές στον αέρα σε αντιφασιστική διαμαρτυρία


τον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο ειδικός φρουρός ο οποίος, λίγο μετά τις 19:15 το απόγευμα της Παρασκευής, πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στον αέρα προκειμένου να εκφοβίσει άτομα που προσπαθούσαν να τον ακινητοποιήσουν κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής διαμαρτυρίας στη Δάφνη.

Ο ειδικός φρουρός ήταν εκτός υπηρεσίας την ώρα του περιστατικού, και, σύμφωνα με καταγγελίες των συγκεντρωμένων, κινούταν παράξενα μέσα στο πλήθος.

Όταν οι συγκεντρωμένοι αντελήφθησαν πως ο άνδρας ήταν οπλισμένος, τον καταδίωξαν, με συνέπεια αυτός να καταφύγει σε μία καφετέρια της περιοχής.

Τελικά επενέβησαν τα ΜΑΤ, κάνοντας χρήση χημικών, ενώ οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της Δάφνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο ειδικός φρουρός τραυματίστηκε στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Για την υπόθεση διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Η υψηλή τεστοστερόνη και το κόκκινο χρώμα

Γιατί πολλοί αθλητές επιλέγουν να φορούν κόκκινο χρώμα όταν αγωνίζονται; Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα σε έγκυρο επιστημονικό περιοδικό υποστηρίζει ότι η παραπάνω επιλογή μπορεί να σχετίζεται με τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Ειδικότερα, μια ερευνητική ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Sunderland έδειξε ότι οι άνδρες που διάλεγαν το κόκκινο χρώμα κατά τη συμμετοχή τους σε μια δραστηριότητα που ενείχε το στοιχείο του ανταγωνισμού είχαν υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης, σε σύγκριση με αυτούς που επέλεγαν το μπλε.

Οι ερευνητές, μάλιστα, πιστεύουν πως η σχέση αυτή μπορεί να εξηγήσει γιατί πολλοί διάσημοι αθλητές προτιμούν το κόκκινο χρώμα. Ο Tiger Woods, για παράδειγμα, φορά πάντα κόκκινο πουκάμισο την τελευταία ημέρα ενός σημαντικού αγώνα. Το κόκκινο χρώμα είναι πιθανό να σχετίζεται με την ανταγωνιστική φύση σε υποσυνείδητο επίπεδο και να επηρεάζει επίσης τον τρόπο απάντησης του αντιπάλου.

Στη μελέτη συμμετείχαν 73 άνδρες, οι οποίοι, χωρίς να μάθουν τον σκοπό της μελέτης, ενημερώθηκαν ότι θα πάρουν μέρος σε μια ανταγωνιστική δραστηριότητα και επέλεξαν το αντιπροσωπευτικό τους χρώμα, ανάμεσα στο κόκκινο και το μπλε. Μετά την ολοκλήρωση της δραστηριότητας απάντησαν ερωτήσεις που στόχευαν στη διευκρίνιση των λόγων που θα μπορούσαν να σχετίζονται με την επιλογή χρώματος. Για τον καθορισμό των επιπέδων τεστοστερόνης, οι ερευνητές έλαβαν δείγματα σιέλου κατά την έναρξη της μελέτης, πριν μάθουν για την ανταγωνιστική δραστηριότητα, καθώς και μετά την ολοκλήρωσή της.

Τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι οι άνδρες που επέλεξαν το κόκκινο χρώμα είχαν υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης κατά την έναρξη της μελέτης, σε σύγκριση με αυτούς που διάλεξαν το μπλε, ενώ παράλληλα συσχέτισαν την επιλογή τους με τα χαρακτηριστικά της κυριαρχίας και της επιθετικότητας.

Η επιλογή χρώματος, ωστόσο, δεν βρέθηκε να σχετίζεται με την πραγματική επίδοση των συμμετεχόντων στη δραστηριότητα. Οι ερευνητές πιστεύουν πως, για να έχει το κόκκινο χρώμα πλεονέκτημα αναφορικά με την επίδοση, θα πρέπει να υπάρχει άμεσος ανταγωνισμός, όπου οι αντίπαλοι βλέπουν ο ένας τον άλλον. Η υπόθεση αυτή συμφωνεί με προηγούμενα ευρήματα που αναδεικνύουν την επίδραση του χρώματος στην αντιλαμβανόμενη αξία ενός αντιπάλου. Οι αντίπαλοι που φορούσαν κόκκινο χρώμα θεωρούνταν πιο ισχυροί.

Υπάρχει, λοιπόν, μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στην επιλογή χρώματος και τον ανταγωνισμό που ενδεχομένως εξηγείται από κάποιον βιολογικό μηχανισμό, στον οποίο σημαντικό ρόλο φαίνεται να έχει η τεστοστερόνη.

Πηγή: medicalnewstoday

Το άρθρο επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Δαλαμαρίνης, 
Βιολόγος, επιστημονικός συνεργάτης 
του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών 
www.andrologia.gr

Την Κυριακή υποδεχόμαστε «επισήμως» το φθινόπωρο

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου, στις 23.44 ώρα Ελλάδος, το βόρειο ημισφαίριο, στο οποίο ανήκει και η χώρα μας, υποδέχεται επισήμως το φθινόπωρο.

Εκείνη την ώρα, θα λάβει χώρα η φετινή φθινοπωρινή ισημερία. Αντίστοιχα, στο νότιο ημισφαίριο θα εγκαινιασθεί η άνοιξη με την εαρινή ισημερία.

Αν και υπάρχει η πεποίθηση ότι κατά τη φθινοπωρινή ισημερία η διάρκεια της ημέρας και της νύχτας είναι ίση, στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει μόνο στους τόπους που βρίσκονται ακριβώς πάνω στον Ισημερινό της Γης. Σύμφωνα με τον διευθυντή του Ευγενιδείου Πλανηταρίου Διονύση Σιμόπουλο, στις περιοχές που βρίσκονται είτε πάνω είτε κάτω από τον Ισημερινό η «ίση μέρα - ίση νύχτα» συμβαίνει μερικές ημέρες πριν ή μετά την ημερομηνία της «ισημερίας».

Έτσι, στην Αθήνα, που βρίσκεται περίπου 38 μοίρες βόρεια του Ισημερινού, η πραγματική «ίση ημέρα - ίση νύχτα» θα συμβεί στις 26 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε, σταδιακά οι νύχτες (Ήλιος κάτω από τον ορίζοντα) θα αρχίσουν να διαρκούν περισσότερο από τις ημέρες (Ήλιος πάνω από τον ορίζοντα), έως το χειμερινό ηλιοστάσιο της 21ης Δεκεμβρίου φέτος, οπότε η διάρκεια της νύχτας θα βρεθεί στο ζενίθ της.

Το Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου θα εορτάσει τη φθινοπωρινή ισημερία με την παράσταση θόλου «Lichtmond: Το Φωτεινό Σύμπαν», η οποία θα προβληθεί μόνο το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου. Η διάρκεια της παράστασης είναι 51 λεπτά και προτείνεται για ενήλικες και παιδιά γυμνασίου και άνω.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τρεις παραστάσεις (ώρες 18.30, 20.00 και 21.00). Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη, απαραίτητα είναι όμως τα δελτία προτεραιότητας, η διανομή των οποίων θα αρχίσει στις 17.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

6 Tρόποι για χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα δημόσια δίκτυα Wi-fi!

Καθημερινά οι περισσότεροι από εμάς και ειδικά με την εξάπλωση των smartphones χρησιμοποιούμε wifi δίκτυα.Πολλές φορές μερικά από αυτά μπορούν να κρύβουν κινδύνους για το κινητό μας και τα προσωπικά μας στοιχεία...
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Πατάτες au gratin με κρεμμύδι και 3 τυριά


Ένα συνοδευτικό πιάτο για ψητά κρέατα και πουλερικά που θα κάνει την καλύτερη εντύπωση σε όλα τα κυριακάτικα ή γιορτινά τραπέζια σας.

από τον Ηλία Μαμαλάκη


Υλικά για 1 μέτριο πυρίμαχο ταψί:

  • 1 κιλό πατάτες
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο, τριμμένο στον τρίφτη
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι κασέρι τριμμένο
  • 1 φλιτζάνι γραβιέρα Κρήτης τριμμένη
  • 1 φλιτζάνι έμενταλ τριμμένο
  • 1 νεροπότηρο γάλα πλήρες
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • αλάτι, πιπέρι

 

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος

Food Styling: Tina Webb



 


Καθαρίζετε τις πατάτες από τα φλούδια και τα μαύρα στίγματα, τις κόβετε σε ροδέλες πάχους περίπου ½ εκατοστού, τις ξεπλένετε με άφθονο νερό και τις στεγνώνετε.

Τοποθετείτε τις πατάτες μέσα σε ένα ταψί σε σειρές σαν κεραμιδάκια, δηλαδή η μία ροδέλα να ακουμπάει επάνω στην άλλη κατά μήκος του ταψιού. Τις αλατίζετε ελαφρά, τις πιπερώνετε και μέσα σε ένα σαγανάκι ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το τριμμένο κρεμμύδι. Το σοτάρετε καλά και μέχρι να γυαλίσει. Με ένα κουτάλι το σκορπίζετε επάνω από τις πατάτες. Πασπαλίζετε με το τριμμένο μοσχοκάρυδο.

Περιχύνετε τις πατάτες με το γάλα και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για μισή ώρα περίπου. Αμέσως μετά τις βγάζετε, τις πασπαλίζετε με τις μισές ποσότητες των τυριών και συνεχίζετε το ψήσιμο στους 180οC για άλλη μισή ώρα περίπου ή μέχρι να ψηθούν καλά.

Τέλος, πασπαλίζετε τις πατάτες με τα υπόλοιπα τυριά και τις βάζετε κάτω από το αναμμένο γκριλ στους 180οC μέχρι να κάνουν μια χρυσή κρούστα.

Σερβίρετε τις πατάτες στο τραπέζι μέσα στο ταψί τους και παίρνει ο καθένας όσες θέλει. 

Κοιτάτε την ηλικία; Δείτε τα οφέλη του sex με έναν μεγαλύτερο άνδρα


Συμβουλές από ένα κουνελάκι του Playboy: Πώς να του στείλετε μήνυμα και να μην σας περάσει για κολλημένη!
Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Σου έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις και τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα. Αλλά γυναίκες είμαστε και πριν κάνουμε κάτι συνήθως το αναλύουμε. Όταν μάλιστα πρόκειται για έναν μεγαλύτερο άνδρα πολλές φορές δεν κάνουμε εύκολα το βήμα μπροστά λόγω της ηλικίας του. Κι όμως κορίτσια το sex με έναν μεγαλύτερο άνδρα έχει πολλά οφέλη…

Down to earth

Πώς να το κάνουμε είναι πιο προσγειωμένοι… Ξέρουν τη θέλουν από τη ζωή, δεν γκρινιάζουν, τους αρέσει να χαλαρώνουν στο σπίτι ενώ μαζί τους μπορεί να ξεχάστε το clubbing όμως θα μάθετε όμορφα και χαλαρά στέκια που θα σας εντυπωσιάσουν.
Δεν κινδυνεύετε από το κέρατο
Έχουν τόσες εμπειρίες που δεν τους ενδιαφέρει κάθε μήνα με άλλη. Τους αρέσει η δέσμευση και συνήθως είναι πιστοί.
Ξέρουν τι θέλουν
Οι μεγαλύτεροι άνδρες  δεν πρόκειται αν σας πουλήσουν το παραμύθι του γάμου , των παιδιών κοκ. Συνήθως δεν θέλουν τέτοιες υποχρεώσεις και ευτυχώς για εσάς το ξεκαθαρίζουν από την αρχή… Το ίδιο ισχύει και την περίπτωση που θέλουν γάμο. Τα λένε όλα με το καλημέρα.

Sex
Ξέρουν τι αρέσει στις γυναίκες και έχουν την διάθεση να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία. Μπορεί να μην έχουν την ίδια ενέργεια με έναν 25άρη  αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Οικονομική ασφάλεια
Οι μεγαλύτεροι άνδρες έχουν χαράξει την επαγγελματική τους πορεία και αυτό προσφέρει σε εσάς ένα μαξιλάρι οικονομικής ασφάλειας. Δεν εξαρτώνται από άλλους, δεν λογοδοτούν για του ξοδεύουν τα λεφτά τους κι αν πέσετε σε ανοιχτοχέρι τότε θα καλοπεράσετε…  


Πηγή: http://www.queen.gr

“Σιγά μην κλάψω! Σιγά μην φοβηθώ”! Δε θα με φιμώσει κανείς! της Ντίνας Σάιτ



Γράφω τούτα εδώ τα λόγια έντονα φορτισμένη με όσα συμβαίνουν σε τούτον εδώ τον τόπο. Αποτρόπαια. Φρικιαστικά. Που εντείνουν μέσα μου την οργή και την αγανάκτηση. Για όσα λέμε χρόνια τώρα πως καραδοκούν, και που να τα, εδω μπροστα μας ειναι. Για το αβγό του φιδιού, που έσκασε και που χάσκει ορθάνοιχτο, που ήδη πληγώνει την ψυχή μας. Και αυτή η οργή, και αυτή η αγανάκτηση έπνιξαν τη χαρά μου. Την τρελή χαρά που ένιωσα, όταν είδα να διαψεύδονται οι αρνητικές προβλέψεις μου.

εγώ θα απεργήσω. Αλλά άμα δω Δευτέρα-Τρίτη την αποχή από την απεργία στα ύψη, δε θα συνεχίσω...
Δεν απέφυγα τυχαία τον όρο απεργοσπασία. Κάποτε, ξέρετε, υποσυνείδητα έδειχνα με το δάχτυλο τους απεργοσπάστες. Μα τότε όλοι είχαμε κατι, και όλοι εντέλει μπορούσαμε. Τώρα, έλεγα, δεν έχει, δεν μπορεί... Και καταλάβαινα απόλυτα. Και δεν κατηγορούσα. Και μετά, έγινε η απεργία.. Και διαπίστωσα τη συμμετοχη.... Κι ένιωσα αληθινή Κασσάνδρα και ντράπηκα. Μα αυτό δε διήρκεσε πολύ. Γιατί διάβασα τα νούμερα και ένιωσα τη συμμετοχή, και απόρησα... Και μίλησα, με τόσους που δεν είχαν.. και με άλλους τόσους που δεν μπορούσαν... Και σας μιλάω ειλικρινά, ανατριχίασα. Ένιωσα να με παρασέρνει ένα τεράστιο κύμα, που όμοιό του είχα να νιώσω από το '97...
Και υποθέτω πως πολλοί απο εσάς θεωρείτε πως το πολύ συναίσθημα βλάπτει... τουλάχιστον ενίοτε. Κι εγώ δε θα διαφωνήσω μαζί σας. Γιατί ναι, είμαι συναισθηματική. Μπορεί και να τα σουρώσω οποιαδήποτε στιγμή, με το παραμικρό. Αλλά σήμερα, εδώ, ετούτην εδώ την ώρα, δεν νιώθω τίποτε κλαψιάρικο. Δε νιώθω τίποτε το ηττοπαθές. Ξαναλέω, πως νιώθω μόνον απέραντο θυμό και οργή. Και για τη ζωή που στέρησαν από εμένα. Αλλα κυρίως για όλες τις άλλες τις ζωές που δολοφόνησαν. Ανθρώπων που έπεσαν από τα μπαλκόνια. Ανθρώπων που πέθαναν από “φυσικά” αίτια. Και φυσικά του Παύλου. Χτες! Κι εξεγείρομαι. Και φωνάζω κι εγώ: “Σιγά μην κλάψω! Σιγά μην φοβηθώ”! Δε θα με φιμώσει κανεις! Δε θα με ξαναχώσει στον καναπέ κανείς. Εδώ θα μείνω και θα αγωνιστώ. Κι ας μην έχω να στείλω στο παιδί μου που σπουδάζει, όσα πρέπει. Κι ας μου είπε το άλλο μου παιδί, το 16 χρονο, όταν πρωτάκουσε για απεργίες “ωχ βρε μαμά, πώς θα βγει τώρα ο μήνας;” Γιατί το ίδιο αυτό παιδί, που με άκουγε να λέω, να αναλύω και να βρίζω νυχθημερόν από τον καναπέ μου, γιατί όλα τα 'χα, το λουμπάγκο μου έλειπε, που να πάρει η ευχή, μου φωναζε χτες: “Ρε μάνα, όλη μέρα ψάλλεις, γιατί δεν πας στην πορεία;” κι εγώ της απαντούσα: “Παιδί μου, πονάω κα δεν πάω. Και είμαι όλη μέρα από κανάλι σε κανάλι και κυνηγάω τις ειδήσεις. Αλλα ΑΠΕΡΓΩ, κι αυτό είναι εξίσου σημαντικό. Γιατί έστω κι έτσι, τους στέλνω το μήνυμα ότι φτάνει πια. Δε μου αρέσουν άσα κάνετε. Για αυτό και γράφω σήμερα : ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Και σε μια φιλη μου που με νουθετούσε, “μαζευτείτε βρεεε, δες τι έγινε στο Πέραμα, δες τι έγινε στο Κερατσίνι, ξύλο θα φάτε και μαχαίρια”, εγώ έβαλα ξανά τις φωνές και είπα: “Τι είναι αυτά που λες! Μου παίρνουν σχεδόν τα πάντα, ό,τι έχω και δεν έχω, αλλά δεν μπορούν να μου πάρουν την ψυχή μου.
Τι ψυχή θα παραδώσω πού να πάρει η ευχή;
πώς θα σταθώ ξανά με τα μούτρα καθάρια απέναντι στα παιδιά μου και απέναντι στα παιδιά μας;”
Και της ξαναφώναξα με τη φάλτσα μου φωνή:
“Σιγά μην κλάψω! Σιγά μην φοβηθώ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Αν είμαστε ενωμένοι, δε μας νικάει τίποτα!
Σιγά μην κλάψουμε και σιγά μη φοβηθούμε βρεεεεεεεεε!!! 


Με Υπουργική Απόφαση πέρασαν την αύξηση των μαθητών κατά 10%


Με Υπουργική Απόφαση πέρασαν την αύξηση των μαθητών κατά 10%
 
Το υπουργείο Παιδείας επαναφέρει απόφασή του, που πριν λίγες μέρες είχε αποσύρει. Η απόφαση αφορά στην  αύξηση κατά 10ο/ο την αναλογία μαθητών/νηπίων προς δάσκαλο/νηπιαγωγό στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση από το σχέδιο νόμου  «Αναβάθμιση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».
 
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε:
Τροποποιούμε-συμπληρώνουμε τις με αριθμ. πρωτ. Φ.3/897/97652/Γ1/25-9-2006 και Φ.3/898/97657/Γ1/25-9-2006 (ΦΕΚ 1507, τ. Β΄/13-10-2006) Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις ως εξής:
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ο αριθμός των μαθητών στα δημοτικά σχολεία και των νηπίων στα νηπιαγωγεία δύναται με απόφαση του οικείου Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να υπερβαίνει κατά 10% την αναλογία μαθητών ανά δάσκαλο και νηπίων ανά νηπιαγωγό, όπως αυτή ορίζεται στις ως άνω ΚΥΑ.
Για τα Ιδιωτικά Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης ισχύει η παρ. 3. του άρθρου 14 του ν. 682/1977 (Α΄ 244).
 
Η ισχύς της παρούσης αρχίζει από το σχολικό έτος 2013-2014
Η παρούσα Απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
 
apof_ypepth2

Oι άντρες μίλησαν: Αυτά είναι τα 10 βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνουν σε μία γυναίκα!


Oι άντρες μίλησαν: Αυτά είναι τα 10 βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνουν σε μία γυναίκα!Οι γυναίκες είναι από την Αφροδίτη και οι άντρες από τον Άρη! Αυτό είναι γνωστό και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε! Εκεί που λέμε κι εμείς οι κακομοίρες ότι κάπου έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε την ιδιοσυγκρασία των αντρών και να βρίσκουμε κάπως τα κουμπιά τους, εκεί ακριβώς είναι που μας τα χαλάνε και ζητούν κάτι άλλο από εμάς! Ναι μπορεί οι άντρες να είναι οπτικά όντα, κομματάκι πιο πεζοί από εμάς και σίγουρα όχι τόσο ευαίσθητοι, αν και υπάρχουν τρανταχτές εξαιρέσεις, αλλά έχουν κι αυτοί τα αλλόκοτα ξεσπάσματά τους τα οποία τους αναγκάζουν να αφήσουν στην άκρη την αντρική τους φύση και να συμπεριφερθούν λίγο πιο... γυναικεία! Αν νομίζατε λοιπόν ότι τον άντρα τον ενδιαφέρει μόνο ένα ζευγάρι τεράστια στήθη και ένας ολοστρόγγυλος πισινός, μπορεί μεν να έχετε ένα δίκιο, αλλά όλα αυτά ισχύουν σε διαφορετικές και ξεχωριστές περιπτώσεις. Και ενώ εμείς οι γυναίκες, όταν θέλουμε sex και όταν θέλουμε σχέση, τα γούστα μας είναι πάνω κάτω τα ίδια, γιατί κατά βάθος πάντα θέλουμε σχέση, οι άντρες στο συγκεκριμένο θέμα είναι κυριολεκτικά Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ.Εδώ λοιπόν σας έχουμε, έπειτα από απαντήσεις 20.000 αντρών, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που αναζητούν σε μία γυναίκα, με σειρά προτεραιότητας! Πάρτε χαρτί και στυλό και κρατήστε σημειώσεις!
1. Σεξουαλική χημεία: Υποθέτουμε αντιλαμβάνεστε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις sex με κάποιον για να καταλάβεις ότι υπάρχει έστω και η παραμικρή χημεία ανάμεσά σας! Οι άντρες, όπως φυσικά και εμείς, ειδικά αν ένα άτομο τους ενδιαφέρει, είναι ικανοί να το καταλάβουν από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας τους. Δεν ξέρουμε αν είναι κάτι αντίστοιχο με τον κεραυνοβόλο έρωτα, που ίσως να μην υπάρχει κιόλας, αλλά ας καμιά φορά το ένστικτο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Οπότε λοιπόν, όσο παράδοξο κι αν σας φαίνεται, η σεξουαλική χημεία συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.
2. Χαμόγελο: Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, το χαμόγελο ανακηρύχθηκε δεύτερο με πολύ μεγάλη μας έκπληξη! Δεν ξέρουμε τί και πώς, αλλά από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε ότι ένα χαμογελαστό πρόσωπο, με φυσιολογική οδοντοστοιχία βέβαια, είναι ικανό για να τραβήξει την προσοχή και να κάνει κάποιον να σας ερωτευτεί! Οπότε χαμογελάστε άφοβα και όλα θα γίνουν! Προσοχή: Μην σας περάσουν και για χαζοχαρούμενη!
3. Ευγένεια: Κι όμως αγαπητές μου, ακόμα μία έκπληξη συμπληρώνει την αρχική 3άδα! Εδώ που τα λέμε, είναι απολύτως φυσιολογικό και λογικό, ένας άνθρωπος που είναι αγενής να μην είναι ούτε στο ελάχιστο γοητευτικός, όσο όμορφος και εντυπωσιακός κι αν είναι. Γιατί μπορεί η εξωτερική σας εμφάνιση να αγγίζει προδιαγραφές μοντέλου, αλλά αν είστε η ξινίλα προσωποποιημένη, που όλα σας φταίνε και αντιμετωπίζετε όλο τον κόσμο σαν να είναι υπηρέτες σας, τότε εκτός από ένα χέρι ξύλο σας αξίζει και η πλήρης αδιαφορία!
4. Χιούμορ: Το ζητάμε εμείς στους άντρες; Το ζητούν κι αυτοί από εμάς! Δεν είπαμε να είστε καραγκιόζης και να κάνετε όλη την ώρα βλακείες, ούτε να μην μπορείτε να κάνετε μία σοβαρή κουβέντα! Εννοούμε να είστε σε θέση να αντιληφθείτε ένα αστείο, να γελάσετε με αυτό αλλά και να μπορέσετε να ανταποδώσετε με εξίσου κάτι έξυπνο αλλά όχι προσβλητικό! Δύσκολο; Αν δεν το' χεις είναι όντως αρκετά!
5. Το σώμα γενικά: Προσοχή, δεν εννοούμε ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά γενικότερα την παρουσία, το περπάτημα αλλά και τον αέρα! Δηλαδή αν του αρέσει το μεγάλο στήθος κι εσείς είστε, εχμ πλάκα, αν πληρείται τις προυποθέσεις και τα γούστα του, δεν νομίζουμε να σας απορρίψει! Ας είμαστε λογικοί και κυρίως ρεαλιστές. Γενικά νομίζουμε ότι οι άντρες αποζητούν την εμφάνιση με αυτοπεποίθηση! Ακόμα κι αν δεν είστε μοντέλο, κορδωθείτε και σίγουρα θα πάρετε πολλούς πόντους υπέρ σας!
6. Μάτια: Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και εμείς ερχόμαστε να συμφωνήσουμε με αυτό! Τώρα τι να σας πούμε πάνω σε αυτό; Αν τα μάτια σας είναι γατίσια, πρασινογάλανα, με τεράστιες γυριστές βλεφαρίδες έχετε σίγουρα εξασφαλισμένους λίγο περισσότερα κοπλιμέντα σχετικά. Μην ψαρώνετε όμως! Αρκεί ένα παιχνιδιάρικο και σέξι βλέμμα για να μπορέσει ένας άντρας να σας προσέξει και μετά να μην μπορεί να ξεκολλήσει. Αν τελοσπάντων τα μάτια σας δεν είναι και το δυνατό σας σημείο, τότε κάντε καμιά μασκούλα, βάλτε και καμιά κρεμούλα κα αμέσως θα λάμψουν!
7. Ευφυία: Ε καλά δεν είπαμε να είστε και ο Αινστάιν, αλλά μία στοιχειώδη ευστροφία είναι απαραίτητο να τη διαθέτετε! Όχι τίποτε άλλο, να μπορείτε να υπάρξετε και σε μία συζήτηση η οποία δεν αφορά μόνο σε ρούχα και παπούτσια. Μην το θεωρήσετε σνομπ, αλλά ο άντρας λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του το αν θα μπορέσει η καλή του να εγκλιματιστεί σε μία παρέα φυσιολογικών ατόμων με άποψη και μια κάποια μόρφωση, ή απλά θα τον κάνει ρεζίλι με τα τούβλα που θα πετάει!
8. Κοινωνικότητα: Και πείτε ότι δεν είστε και το πρώτο μυαλό, δεν πρέπει όμως έστω μία κοινωνικότητα να τη διαθέτετε; Θα μας πείτε τώρα, ότι εξυπνάδα και ικανότητα επικοινωνίας είναι αλληλένδετα! Κι όμως ερχόμαστε να σας διαψεύσουμε! Το να μπορείτε να πείτε 2 κουβέντες με έναν άνθρωπο που μόλις γνωρίσατε, ή να μπορείτε να προσαρμοστείτε σε έναν άγνωστο χώρο που δεν υπάρχουν πουθενά η οικογένεια και οι κολλητοί σας, δεν θέλει μυαλό, αλλά στοιχειώδη ανθρώπινη συμπεριφορά!
9. Δόντια-χείλη: Ε ναι δεν το περιμένατε; Εδώ που τα λέμε ακόμα κι εμείς έχει τύχει να χαζέψουμε μία γυναίκα η οποία είχε τέλεια δόντια και καλοσχηματισμένα χείλη! Οπότε, ακόμα κι αν δεν είστε η Angelina Jolie, τουλάχιστον ρίξτε καμιά λεύκανση και τονίστε τα χείλη σας με απλά προιόντα, για ακαταμάχητα χαμόγελα! Τώρα αν είναι κατακίτρινα από το τσιγάρο και τους καφέδες, τι να πούμε; Μάλλον χρειάζεστε πιο δραστικά μέσα!
10. Mαλλιά: Εδώ δεν υπάρχει κανόνας! Υπάρχουν άντρες που τους αρέσουν τα φυσικά μαλλιά, άλλοι που τους αρέσουν τα κοντοκουρεμένα και άλλοι που τους αρέσουν τα περίεργα χτενίσματα. Εδώ δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε και πολύ. Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι ο άντρας τα κοιτάζει, τα παρατηρεί και είναι ικανός να αναστατωθεί μόνο και μόνο από ένα συγκεκριμένο χτένισμα!


ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΛΟΛΗΠΤΕΣ!! ΕΤΣΙ ΤΣΑΚΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ


Μετά από ένα σχεδόν χρόνο αναζήτησης του 
ΑΝΘΡΩΠΟΥ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ 
με την απαραίτητη ΗΘΙΚΗ και το απαιτούμενο ΘΑΡΡΟΣ 
ήρθε το ζητούμενο αποτέλεσμα. 

Στο μεσοδιάστημα είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω σχεδόν με όλους τους 
δήθεν αντι-μνημονιακούς και δήθεν ανιδιοτελής Πατριώτες 
που θα έκαναν τη διαφορά για τον Τόπο μας.

Και στο παρά ένα της ολοκλήρωσης μια μακράς διαδικασίας που όλοι εκδήλωσαν τον πραγματικό τους εαυτό μπόρεσα να ξεκαθαρίσω και να αξιολογήσω πλήρως τους ανθρώπους του περίγυρού μου. 

Πλέον πέρα ελαχίστων που έχουν κερδίσει την αμέριστη αδερφική μου αγάπη 

και στους οποίους έχω ήδη αναφερθεί κατά διαστήματα στις αναρτήσεις μου 

ήρθε η ώρα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ 

στον καλύτερο συνεργάτη που είχα ποτέ 

και στον φίλο Δημήτρη Λυρίτη 

που με έφερε σε επαφή μαζί του.

 
ΑΔΤ Ν-067257


Υ.Γ.
Πρώτο
Το νόημα της ανάρτησης μπορούν να το καταλάβουν μόνο όσοι παρακολουθούν αυτό το blog συστηματικά.

Για τους υπόλοιπους παραθέτω το link της μήνυσης που κατέθεσα κατά της Τραπέζης
που είχε το θράσος να με προσβάλει με την έκδοση Διαταγής Πληρωμής 

και κατά παντός εταίρου υπαιτίου που έδωσε το δικαίωμα αυτό στην Τράπεζα. 

 Μήνυση που μου κόστισε 17 μήνες επίπονης έρευνας και μελέτης και 
μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο σε όσους από τους Έλληνες Πολίτες, 
και ιδιαίτερα τους Έλληνες επιχειρηματίες, 
αφιερώσουν λίγο χρόνο να την μελετήσουν και 
με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τη στοιχειώδη αντίληψη να την κατανοήσουν.

Είναι περιττό να αναφέρω ΣΗΜΕΡΑ πόσοι και ποιοι το παίζουν ειδήμονες χρησιμοποιώντας τα στοιχεία αυτής της μήνυσης.

Δεύτερο
Επειδή πλέον πολλοί έχουν αρχίσει να μιλάνε για αγωγές και 
προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους ανυποψίαστους Πολίτες 
με τις 360 μεταξωτές κορδέλες 
πρέπει να επισημάνω ότι το δικόγραφο βρίσκεται στο διαδίκτυο εδώ και ένα χρόνο 
εντελώς δωρεάν προς χρήση όλων των Ελλήνων Πολιτών.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2fUl48ebg

Ποιος ωφελείται;

φονικό 



Γράφει ο Κωνσταντίνος Βουλγαράκης


… ας δούμε λοιπόν και «ποιος ωφελείται», από τις εξελίξεις έντασης και βίας!!

- Εδώ και τρεις (3) μέρες, το 90% του χρόνου των ΜΜΕ, αφορά στο θάνατο του 34χρονου, από ένα Χρυσαυγήτη τραμποούκο και σε «εμπρηστικές» δηλώσεις πολιτικών παραγόντων και αλληλοκατηγοριών κομμάτων, για σκόπιμη πρόκληση έντασης, πυροδότησης επεισοδίων, κλίματος αναταραχής και βίαιης ανατροπής της Κυβέρνησης.

- Εδώ και τρεις (3) μέρες απεργεί και διαδηλώνει η μισή (περίπου) Ελλάδα και κανείς δεν ασχολείται και δε μαθαίνει τίποτα.

- Η εκπαίδευση είναι σε αφασία, η υγεία – κοινωνική πρόνοια εξαερώθηκαν, το ασφαλιστικό σύστημα βούλιαξε, οργανισμοί κλείνουν, άνθρωποι απολύονται, μπαίνουν σε διαθεσιμότητα κλπ, αλλά ξαφνικά έπαψε να μας ενδιαφέρει.

- Τούτη είναι η περίοδος «επίθεσης» της Εφορείας, με εκκαθαριστικά, ΦΑΠ, ΕΤΑΚ, φορολογίες χωραφιών, Τέλη Κυκλοφορίας και Φόρους Πολυτελείας, φημολογούμενες νέες μειώσεις στις συντάξεις, καταργήσεις παροχών και επιδομάτων, αλλά ξαφνικά δείχνουμε να είμαστε «υπεράνω» και να αδιαφορούμε.

- Ο περιβόητος «αντι-τρομοκρατικός νόμος» που βρίσκεται από το 1992 σκονισμένος στα συρτάρια, ξαφνικά άρχισε να αποκτά νόημα, να ξεσκονίζεται και να επιστρατεύεται – με πρωτοφανή μάλιστα συνταγματική ομοψυχία αποδοχής του και συσπείρωση εφαρμογής του – για να αντιμετωπίσει τη Χ.Α. (… κι όποιον άλλον πλέον μας λάχει, που μέχρι σήμερα είχε ασυλία).

- Στις Βρυξέλες παίζεται «χοντρό παιχνίδι» για εμάς (χωρίς εμάς), συζητούνται νέα πακέτα «πάρε – δώσε», ο πρακτικός και τυπικός παραγκωνισμός της Χώρας μας από δομές και αποφάσεις (βλ Προεδρία ΕΕ), νέοι κανονισμοί και στρατηγικές της ΕΕ κλπ, αλλά εμείς έχουμε δικά μας, πολύ σοβαρότερα για να ασχοληθούμε.

- Στην τελευταία κρίσιμη προεκλογική εβδομάδα των Γερμανικών εκλογών, η κα Μέρκελ και οι λοιποί περί αυτήν Ευρωπαίοι ηγέτες, απέκτησαν πλέον ένα ακόμα έμπρακτο (και τραγικό) πολιτικό επιχείρημα, αυτό του πραγματικού κινδύνου αποσταθεροποίησης του «ασθενούς» Νότου και του ευρώ, εξ αιτίας ανάδειξης του εθνικισμού και της Χ.Α.

- Η Ανατολική Μεσόγειος «φλέγεται» κυριολεκτικά, η γεωπολιτική κατάσταση διαμορφώνεται σε νέες βάσεις, γίνεται ένα απίστευτο παζάρι ανακατανομής ρόλων και ζωτικών χώρων, μοιράζονται οι ΑΟΖ, αλλά εμείς ασχολούμαστε με τη «μούχλα» του οίκου μας.

…… και στο βάθος (κατά το Νοέμβρη) «εκλογές», λόγω εκτάκτων αναγκών της Χώρας, από το κλίμα έντασης και ταραχών …. που δημιουργεί η Χρυσή Αυγή, η οποία οδεύει στα «εκτός νόμου» (και εκλογικής διαδικασίας), ικανοποιώντας έτσι «το λαϊκό αίσθημα», τη νομιμότητα και Συνταγματική τάξη, αλλά και την επιβίωση …. των επισφαλώς κατεστημένων κομματικών σχηματισμών !! Τα συνθήματα, απλά και ξεκάθαρα :

- Με τη Χ.Α. εκτός εκλογικής διαδικασίας : «Ευρώ ή Δραχμή» !!

- Με τη Χ.Α. εντός εκλογικής διαδικασίας : «Εμφύλιος» !!

 

 

 

olympia



Ο Πορτοσάλτε συμβουλεύει τον Κασιδιάρη...


Μετά τον «λαγό» της Χρυσής Αυγής, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου του ΣΚΑΪ, που πριν μια εβδομάδα αναρωτήθηκε γιατί να μη μετέχει...


...μια "σοβαρότερη" Χρυσή Αυγή σε συντηρητική κυβερνητική συμμαχία, ήρθε και η σειρά του έτερου Καππαδόκη, του Αρη Πορτοσάλτε που με τις «συμβουλές» του προς τους Χρυσαυγίτες ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων... 
Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ φιλοξένησε στη ραδιοφωνική του εκπομπή τον Ηλία Κασιδιάρη, με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από το μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Πορτοσάλτε απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου της Χ.Α. τον συμβούλευσε είπε: «Πρέπει να βρείτε τρόπο να μη σας πιάνουν στο στόμα τους».
Αυτή του η φράση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τους χρήστες στο twitter να κατακεραυνώνουν τον δημοσιογράφο, ο οποίος απάντησε: «Συνεχίστε εσείς την προπαγάνδα, εμείς τη δημοσιογραφία»
H προπαγάνδα πάντως του ΣΚΑΪ καλά κρατεί: ξεκίνησε από τους Λυριτζηδοοικονόμους («Τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο») και συνεχίζεται με τους Μπάμπηδες και τους Ευαγγελάτους (χθες στην αντιφασιστική διαδήλωση έβγαλαν τίτλο ότι «αγανακτισμένοι κάτοικοι και πολίτες πετροβολούν τους διαδηλωτές»- αποδείχθηκε ότι... κάτοικοι και πολίτες ήταν παρακρατικοί και μυστικοί αστυνομικοί )

Δείτε και το βίντεο του infowar:

  

Ο ΣΥΡΙΖΑ «ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ» ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ!


Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Kαλή του ώρα του Χρύσανθου Λαζαρίδη, του στενότατου συνεργάτη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά! Με τις προχθεσινές δημόσιες παρεμβάσεις του μας βοήθησε να καταλάβουμε ότι το συμπέρασμα που έβγαλε ο Αντώνης Σαμαράς από τη στυγερή δολοφονία του 34χρονου αριστερού καλλιτέχνη Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από έναν κτηνώδη εγκληματία της Χρυσής Αυγής, είναι ότι ο… ΣΥΡΙΖΑ «παραμένει εκτός συνταγματικού τόξου»!!!
Αν φυσικά με το κωδικό ψευδώνυμο «συνταγματικό τόξο» αποκαλούνται οι συνεργάτες της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, τιμή και καμάρι για τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και τους Ανεξάρτητους Ελληνες να μην τους συμπεριλαμβάνει το Μέγαρο Μαξίμου στο «συνταγματικό τόξο» του. Θα αποτελούσε ανεξίτηλο στίγμα καταισχύνης για τα κόμματα αυτά να χαρακτηριστούν συνεργάτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα εντελώς αβάσιμα!
Δεν υπάρχει βεβαίως η παραμικρή αμφιβολία ότι τα όσα είπε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης τα είπε κατόπιν ρητής εντολής του Αντώνη Σαμαρά - γι’ αυτό άλλωστε δεν αρκέστηκε στα όσα είχε πει το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση του Mega, αλλά στη συνέχεια πήγε και στη Βουλή για να τα πει πλήρως και ολοκληρωμένα στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, χωρίς τις συνήθεις διακοπές από τους συνομιλητές του και τους τηλεοπτικούς παρουσιαστές.
«Οσο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένει να μην καταδικάζει γεγονότα κατάλυσης της νομιμότητας και του Συντάγματος, όπως π.χ. στις Σκουριές, παραμένει εκτός συνταγματικού τόξου» είναι η άποψη του πρωθυπουργού που μετέφερε ο Λαζαρίδης. Αν αφαιρέσουμε τις… σκουριασμένες σάλτσες, η θέση του Αντώνη Σαμαρά, λίγες ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία στο Κερατσίνι, είναι δηλαδή ότι «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης… παραμένει εκτός συνταγματικού τόξου».
Προσέξτε και το ρήμα που χρησιμοποίησε ο σύμβουλος μεταφέροντας την πρωθυπουργική θέση: «παραμένει». Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή ήταν και συνεχίζει να είναι εκτός «συνταγματικού τόξου»! Ολη η Ελλάδα κατάλαβε ότι για τον Αντώνη Σαμαρά ο υπ’ αριθμόν ένα πολιτικός εχθρός δεν είναι φυσικά η Χρυσή Αυγή, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος απειλεί στις εκλογές να του αφαιρέσει την εξουσία! Εχει απόλυτο δίκιο από τη σκοπιά του ο πρωθυπουργός. Εχθρός του είναι το κόμμα που απειλεί να τον στείλει πίσω στο σπίτι του ως πολιτικό συνταξιούχο, ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι η Χρυσή Αυγή, με την οποία είχε αρχίσει να φλερτάρει για να συγκυβερνήσει μαζί της, αν τα εκλογικά αποτελέσματα του το επέτρεπαν!
Αυτή είναι η αλήθεια αναφορικά με το προσωπικό συμφέρον του πρωθυπουργού. Γι’ αυτό και δεν τον πτόησε το πολιτικό χαστούκι που του έδωσε προσωπικά ο Χάνες Σβόμποντα, ο επικεφαλής της σοσιαλιστικής ομάδας στο ευρωκοινοβούλιο, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων με αφορμή τη δολοφονία στο Κερατσίνι και αναφερόμενος στην προεδρία της Ελλάδας στην ΕΕ που θα αρχίσει την 1η Ιανουαρίου, μετά από τρεις μήνες: «Αν η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποτύχουν να σταματήσουν τη γεμάτη μίσος συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής και άλλων φασιστικών ομάδων, θα είναι μια απαράδεκτη προεδρία της ΕΕ»! Το να χαρακτηρίζουν «απαράδεκτη» την προεδρία σου πριν καν αρχίσει οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές, συνιστά σίγουρα πολιτικό «φτύσιμο» μάλλον πρωτοφανές στα 65 χρόνια ύπαρξης της ΕΟΚ και της ΕΕ. Αυτό, βεβαίως, δεν αναιρεί τον βαθύτατα υποκριτικό χαρακτήρα των δηλώσεων του Σβόμποντα, ο οποίος δεν είπε τίποτα εναντίον του Μνημονίου που επέβαλε η ΕΕ στους Ελληνες, με τη συνεργασία και την πειθήνια υπακοή φυσικά του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Παπανδρέου.
Η εξαθλίωση του ελληνικού λαού λόγω της μνημονιακής πολιτικής όμως είναι η αποκλειστική αιτία γιγάντωσης της απήχησης στο εκλογικό σώμα της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Οσο οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές και οι Ευρωπαίοι δεξιοί απαιτούν από την όποια ελληνική κυβέρνηση να συνεχίσει να εφαρμόζει μνημονιακή πολιτική, συνιστά απύθμενο πολιτικό θράσος εκ μέρους τους να υποκρίνονται ότι ζητούν και τον περιορισμό της εκλογικής επιρροής του νεοναζισμού, τον οποίον γεννά η πολιτική της ίδιας της ΕΕ!
*Δημοσιεύθηκε στο “ΕΘΝΟΣ” την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η κατάντια των πολιτικών της εξουσίας

Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος

Αφορμή του παρόντος έδωσε το σημερινό κατάντημα του προεδρεύοντος της Βουλής των Ελλήνων, (13/09/13 Βιρβιδάκης), όπου, ενώπιον κενών καθισμάτων, εκείνος εισηγείται, ψηφίζει, εγκρίνει, αποφασίζει, και νομοθετεί. Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του σημερινού διεφθαρμένου, εφιαλτικού, προδοτικού, και παρηκμασμένου πολιτικού κόσμου. Η παρακμή σε όλη της την έκταση.

Οι Εθνικοί ήρωες που δώσανε τη ζωή τους για να έχουμε εμείς σήμερα πατρίδα, καθώς και οι εθνικοί αγώνες, έχουν αντικατασταθεί οριστικά από τους κομματικούς ήρωες και τους κομματικούς αγώνες, για το συμφέρον του κόμματος και μόνον. Η Πατρίδα να πάει να πνιγεί…

Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες, για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει… (Τάδε λέγει Θουκυδίδης).

Υπενθυμίζουμε στους σημερινούς εφιάλτες ξενόδουλους πολιτικούς, την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος, άρθρο 120, παρ. 4:
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται, με κάθε μέσον, εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Σήμερα οι υποτελείς και δοσίλογοι πολιτικοί, με τους δανεισμούς, τα Μνημόνια, τα Μεσοπρόθεσμα, τα πολυνομοσχέδια, και τους εφαρμοστικούς νόμους, κατέλυσαν το Σύνταγμα των Ελλήνων, με ψηφοφορίες κομματικοδίαιτων βουλευτών, στη Βουλή των Ελλήνων, υποτελών στους ξένους δυνάστες, και στο κόμμα.

«Των Δυναστών τα πλήθη», ψάλλει η Αγία ημών Σιωνιστική Ιεραρχία.
Οι προδότες πολιτικοί μας έκαναν να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες, μας έκαναν να ντρεπόμαστε που έχουμε ιστορία και αρχαίο πολιτισμό. Πούλησαν τη Ελληνικότατη Μακεδονία στον μεσολαβητή Εβραίο Σιωνιστή Ματθαίο Νίμιτς, υπάλληλο του Σιωνιστή SOROS και δεν τολμούν να αρθρώσουν λέξη στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες SOROS, ROTHSCHILD, και ROCKEFELLERS, κ.λ.π. κρυφούς και μυστικούς προέδρους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Επικυριαρχίας και Δικτατορίας.
Αφού οι κύριοι αυτοί, θεωρούν τον εαυτό τους παγκόσμιους ηγέτες, γιατί δεν τολμούν να εμφανιστούν ενώπιον της διεθνούς κοινής γνώμης του πλανήτη, και να ζητήσουν δημοκρατικότατα τη ψήφο των Λαών της Γης, αλλά κρύβονται, και ενεργούν από τα παρασκήνια μέσω υποταγμένων, διεφθαρμένων, υποτελών, εφιαλτών, αχυρανθρώπων, και προδοτών πολιτικών;

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες, είναι όλοι τους μαριονέτες της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, το ίδιο και οι Αμερικανοί.
Οι ραδιούργοι πολιτικοί απατεώνες, εκείνοι που εκτελούν εντολές του Μεγάλου Αδελφού, θέλουν, -διά της λαθρομετανάστευσης βαρβάρων Ισλαμιστών μεταναστών-, να αποβάλλουμε το όμαιμον, ομόθρησκον, Ομόδοξον, και ομόγλωσσον της φυλής των Ελλήνων, και να γίνουμε ένα πολύ-πολιτισμικό κράτος, με πολιτισμό εισαγόμενο από τους κάφρους δολοφόνους Ισλαμοφασίστες, (βλέπε αποκεφαλισμοί Χριστιανών στη Συρία), διότι έτσι το επιβάλλουν τα μεγάλα αφεντικά τους, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Πιθανή μια εξέγερση Ισλαμο-φασιστών λαθρομεταναστών στην Αθήνα, γράφουν και λένε τα ΜΜΕ!!! Αλίμονό μας…
Εσείς το επιτρέπετε αυτό, να γίνει η πατρίδα μας Συρία;
Οι δοσίλογοι πολιτικοί είσθε υπεύθυνοι γιατί επιτρέψατε να διαβούν όλοι αυτοί τα σύνορα, που τώρα έχουν υποδουλώσει τους Έλληνες με φόβο και τρόμο.

Η Κυβέρνηση των Μνημονίων, ανδρεικέλων των Σιωνιστών κατακτητών, απέκλεισε τη Ρωσία από επενδύσεις στην Ελλάδα, και έδωσε όλες τις κρατικές εταιρίες, στους ηγέτες της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, με τιμές εξευτελιστικές, για να έχουν την εύνοια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, ώστε να τους κρατάνε στην εξουσία.

Η Συρία εάν υπάρχει σήμερα, υπάρχει χάρη στη βοήθεια της Ρωσίας!
Αυτό δεν το σκέφτονται οι ολετήρες και μαριονέτες πολιτικοί.

Η Σιωνιστική Τρόϊκα (Δ.Ν.Τ.+ Ε.Κ.Τ.+Ε.Ε.) με τους εδώ TOMSEN υπαλληλάκους.
Δουλεύει για τα συμφέροντα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Δουλεύει για τη καταστροφή της Ελλάδος, ζητώντας-ανάμεσα στα άλλα- να κλείσουν οι Ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες, ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ.
Έτσι θα αποδυναμωθούν οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, για να γίνει εύκολη επιχείρηση ο διαμελισμός της Ελλάδος, χωρίς αντίσταση…
Για το σκοπό αυτό εγκατέστησαν τη Νατοϊκή Μεραρχία στο Τύρναβο, με Τούρκο Στρατηγό –διοικητή, και οπλίτες-πολεμιστές Σκοπιανούς-Αλβανούς-Τούρκους, και άλλους λαθρό, δηλαδή τους εχθρούς της Ελλάδος, και οι προδότες πολιτικοί τους έβαλαν μέσα στη πατρίδα μας, σε αντίθεση με το Σύνταγμα.

Αυτοί είναι οι οπλίτες της Blackwater, η πιο επικίνδυνη στρατιωτική μισθοφορική οργάνωση της υπερκυβέρνησης του κόσμου.
Αυτοί σέρνουν σαν αρνιά στα πλακόστρωτα τα σώματα Ελλήνων διαδηλωτών.

Οι οπλίτες της Σιωνιστικής Ταξιαρχίας του Τυρνάβου, «πλακώνουν» στα χημικά τους Έλληνες διαδηλωτές στις διαδηλώσεις, και οργανώνουν όλες αυτές τις οχλοτρομοκρατικές εκδηλώσεις.
Εσείς οι αφελείς Έλληνες ψηφοφόροι το επιτρέπετε αυτό;

Η Σιωνιστική Τρόϊκα, όσον αφορά τα ΕΑΣ, εφαρμόζει τη μέθοδο, «πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι», επειδή εμφάνισαν ελλείμματα, θέλει τη διάλυση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, (Ε.Α.Σ.), για προφανείς σκοπούς.

Η Τρόϊκα της κρυφής παγκόσμιας Σιωνιστικής ηγεσίας, δεν έχει προγράμματα θεραπείας των οικονομικών προβλημάτων της Ελλάδος, θέλει τη καταστροφή της πατρίδας μας, και οι -σε παρακμή ευρισκόμενοι- «Έλληνες» πολιτικοί συνεργούν και εκτελούν τις εντολές των εχθρών μας. Μας δάνεισαν για να μας καταστρέψουν. Μας έβαλαν στο Δ.Ν.Τ. για να μας καταστρέψουν. Μας στέλνουν τα υπαλληλάκια της ανθελληνικής Τρόϊκα, για να μας κυβερνήσουν.

Κατόπιν εντολών της Τρόϊκα, και της Γερμανικής ύπατης αρμοστείας, αφήνουν γυμνή την Εθνική μας Άμυνα.
Δημιουργούν προβλήματα Εθνικής Ασφαλείας.
Εκ του πονηρού χάνεται η μάχη της Αμυντικής Βιομηχανίας μας, και των Ε.Α.Σ.
Κλείνουμε τα Ε.Α.Σ. για να αγοράζουμε πυρομαχικά από τη Γερμανία.
Κλείνουν τα Ελληνικά πολεμικά εργοστάσια, για να πάνε στα Σκόπια, και για να παίρνουν «μίζες» οι πολιτικοί για παραγγελίες πυρομαχικών και όπλων από τους Γερμανούς. (Βλέπε περίπτωση Τσοχατζόπουλου, και άλλων…..).
Κλείνουν τα Ε.Α.Σ. για να είμαστε εσαεί εξαρτημένοι από χώρες του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Τα ψέματα που μας λένε οι εφιάλτες πολιτικοί, τελειώνουν για το μέλλον των Ε.Α.Σ.

Οι Γερμανοί της Τρόϊκα, θέλουν να κλείσουν τα Ε.Α.Σ. για να εξάγουν αυτοί σε υψηλές τιμές τα δικά τους πολεμικά προϊόντα. Το οικονομικό έγκλημα κατά της Ελλάδος, παραμένει ατιμώρητο, αφού οι εφιάλτες είναι στην εξουσία. Μας κυβερνά η Σιωνιστική Τρόϊκα, και η Σιωνιστική Γερμανική Ύπατη Αρμοστεία.

Η Ε.Ε. βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα. Τα δάνεια και Μνημόνια αποβλέπουν στη ληστεία της Ελλάδος.

Οι ραγιάδες στους ξένους πολιτικοί, ευρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, ή το κάνουν ενσυνείδητα αφού έχουν «γλυκαθεί» από τη Σιωνιστική Τρόϊκα, για να κλείσουν τα Ε.Α.Σ. Είναι ανδρείκελα των Μεγάλων Αφεντικών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Οι γραικύλοι νέοι πολιτικοί προσπαθούν να διασώσουν τα προνόμια της πλουτοκρατίας, και των μεγάλων Αδελφών της Οικουμένης, και εξαθλιώνουν τον απλό αφελή λαό. Όσο για το «φως στο τούνελ» και την ανάπτυξη που λένε, είναι κομματική προπαγάνδα για αφελείς ψηφοφόρους.

Οι υπουργοί της κυβερνήσεως συνεργασίας Ν.Δ./ΠΑΣΟΚ, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας νομίζοντας ότι κυβερνούν, ενώ είναι πιόνια της ηγεσίας της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Από το «success story» του Σαμαρά, πηγαίνουμε στο «Grexit» των πονηρών Σιωνιστών Ευρωπαίων. Τα αρπακτικά –λέοντες και τίγρεις- οι Σιωνιστές της Ε.Ε. του ROTHSCHILD, μας βλέπουν σαν λεία, και φοβούνται μη μας αρπάξουν τα άλλα αρπακτικά όρνεα, οι Σιωνιστές Αμερικανοί του ROCKEFELLERS, για τα ενεργειακά μας αποθέματα.

Κάπου εκεί ανάμεσα στα θηρία, κάνουν παιχνίδι οι φοβισμένοι αρουραίοι πολιτικοί μας. Τόσα χρόνια δεν ξέρανε οι γραικύλοι πολιτικοί να σκάψουν να βγάλουν τα πετρέλαια, περιμένανε να δώσουν την άδεια τα αρπακτικά, οι ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, για να μας πάρουν το πλούτο.

Στη Χαλκιδική οι Επικυρίαρχοι της Γης, κλέβουν το χρυσό που ανήκει στον Ελληνικό Λαό, τον κλέβουν με τη συνεργασία ντόπιων Ολιγαρχών, και αφελών πολιτικών. Έτσι χρεοκοπήσαμε περιμένοντας να ζήσουμε από τη βαριά φορολογία των πληβείων.

Στη προσπάθειά τους να πατάξουν τη φοροδιαφυγή, φορολογούν βαριά τους αδυνάτους πληβείους, ενώ οι ντόπιοι Ολιγάρχες φοροδιαφεύγουν.
Οι ανίκανοι λαμόγια πολιτικοί βρήκαν το εύκολο θήραμα, τους πληβείους το Λαού. «Το ήθος των αρχόντων, είναι όμοιο με το ήθος των αρχομένων» λέγει ο Ισοκράτης.
Αυτό ισχύει για τους αφελείς Έλληνες ψηφοφόρους.

Η ένταξή μας στο Ευρώ, μας κατάστρεψε οικονομικά και εθνικά, μας μετέβαλε σε οικονομικό θήραμα της Σιωνιστικής Γερμανίας.

Η συμφωνία του Δουβλίνου, μας μετέβαλε σε αποθήκη Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, μισθοφόρων φασιστών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Όμως τι μπορούμε να περιμένουμε από φοβισμένα ανθρωπάκια που κάθονται σούζα μπροστά στα υπαλληλάκια τύπου ΤΟΜSΕΝ της Σιωνιστικής Τρόϊκα;
Τι να περιμένουμε από πολιτικούς που έχουν μετατρέψει τους αρχαίους ιερούς τόπους, όπως την ακαδημία Πλάτωνος, το Κεραμικό, το πεδίον του Άρεως, και άλλα, τα λίκνα αυτά του αρχαίου πνεύματος, σε πάρκα ναρκομανών, και φαβέλες ισλαμιστών λαθρομεταναστών;
Αυτοί οι αρχαίοι τόποι θα προσέδιδαν αίγλη στην Ελλάδα ανά την υφήλιο, ενώ σήμερα συνωστίζονται όλοι οι τουρίστες σαν αγέλες προβάτων, σε ένα μόνο μνημείο, στην Ακρόπολη.

Σήμερα οι ολετήρες πολιτικοί χτίζουν Ισλαμικό τέμενος στην Ακαδημία Πλάτωνος, λες και η περιοχή αυτή είναι η Jiddah της Σαουδικής Αραβίας. Η Ελλάδα ήταν η καρδιά του ανθρωπίνου πνεύματος όλης της Οικουμένης, και την κατάντησαν αποθήκη Ισλαμιστών λαθρό.

Σήμερα οι Σιωνιστές παγκοσμιοποιητές, και τα κατά πόλη, τόπον, και χώρα πολιτικά πιόνια τους, κηρύσσουν τον πολύ-πολιτισμό, με την ανάμιξη όλων των φυλών, χρωμάτων, γλωσσών, πολιτισμών, ηθών και εθίμων, για τη καταστροφή του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος, διά της οικονομικής και πολιτιστικής εξαθλιώσεως των Ελλήνων.

Τα σημερινά πολιτικά ανδρείκελα διέψευσαν όλες τις ελπίδες των Ελλήνων, λαού προικισμένου με φως και πολιτισμό.
Σήμερα δεν έχουμε δημοκρατία, αλλά δεινο-κρατία, αφού μας κυβερνούν πολιτικοί δεινόσαυροι, πράκτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, που μόνο δεινά φέρνουν στον Ελληνισμό.
Ο ΓΑΠ-Jeffrey είχε δηλώσει, «We need a global goverment»…

Οι εφιάλτες πολιτικοί, θέλουν να Ελληνοποιήσουν τους Ισλαμιστές έγχρωμους λαθρό, λες και οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν μαύροι- Ισλαμιστές, μισθοφόροι, στρατός σωτηρίας της Ν.Τ.Π., για να έχουν την εύνοια των Παντοκρατόρων, και εκλογική πελατεία, αφού ο ντόπιος πληθυσμός τους πήρε χαμπάρι ότι είναι πιόνια της ηγεσίας του Διεθνούς Σιωνισμού της Ν.Τ.Π.

Η Ελλάς υπήρξε ένας από τους νικητές του Β! Παγκοσμίου Πολέμου, και σήμερα καταντήσαμε «υποπόδιο των ποδών» των ηττημένων Γερμανών, λόγω ανάξιων και ανίκανων γραικύλων πολιτικών.

Το έτος 1953 με τη συμφωνία του Λονδίνου, χαρίσαμε στη κατεστραμμένη Γερμανία όλο το χρέος της, για να ορθοποδήσει οικονομικά, και τώρα οι Γερμανοί μας ποτίζουν όξος και χολή, από την αχαριστία. Με τη πτώση της ΕΣΣΔ, και την ένωση των δύο Γερμανιών, φορτωθήκαμε τα οικονομικά βάρη της τότε Ανατολικής Γερμανίας, για να μπορέσει να γίνει η ένωση, και αντί του μάνα χολή από τους Γερμανούς. Εμείς εδώ-λόγω υποτελών πολιτικών- δεν τολμούμε να εκφέρουμε τη λέξη «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ», για να μη εξοργίσουμε το Μεγάλο Αφεντικό της Ν.Τ.Π. το θείο ROTHSCHILD.

Αντί να πούνε στη Τρόϊκα, αν δεν μας δώσετε τη δόση, δεν θα πάρει και ο θείος ROTHSCHILD τη δόση του, από τα τοκοχρεολύσια.
Αντί αυτού σιωπούν, αφού οι πληβείοι θα πληρώσουν τη δόση στο Θείο. Από υποτέλεια και δουλοπρέπεια στους Σιωνιστικές ηγέτες της Ν.Τ.Π. δώσανε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.
Από υποτέλεια αδιαφορούν για τη Θράκη μας, και την έχουν εγκαταλείψει στο έλεος των Τούρκων. Δεν τους νοιάζει η Ελλάδα!

Για να πάρουν τα δάνεια υπέγραψαν στη Μεγάλη Τρόϊκα, -εκτός από τα Μνημόνια- και εγγυητικές επιστολές, ότι θα τηρήσουν τα υπεσχημένα.
Τώρα προσκυνάνε τα υπαλληλάκια (TOMSEN κ.λ.π.) της Τρόϊκα, που πηγαινοέρχονται στην Αθήνα. Τόσο γραικύλοι είναι.

Ο Σαμαράς ομιλεί για πρωτογενές πλεόνασμα, ανάπτυξη, εξαετία, κ.λ.π. δηλαδή παρηγοριά στους αφελείς ψηφοφόρους, ενώ η ΒΙΟΧΑΛΚΟ φεύγει, ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα στην ανάπτυξη.

Για την αντιμετώπιση των ξένων επικυρίαρχων της χώρας, την υποδούλωση της χώρας, και την εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας μέσω των Μνημονίων, που υπέγραψαν οι δοσίλογοι πολιτικοί, δεν έχουν ακόμη ζητήσει συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό.

Τώρα, με τα γεγονότα του Μελιγαλά, Κερατσινίου, κ.λ.π. μας οδηγούν σε νέες εμφυλιο-πολεμικές καταστάσεις, για να μη χάσουν την εξουσία.
Οι αυτοαποκαλούμενες πολιτικές δυνάμεις του «Συνταγματικού Τόξου» ευρίσκονται σε πλήρη πολιτική δράση, για τα συμφέροντα του Θείου.

Προσοχή μη μας κάνουν ΣΥΡΙΑ! Η ηγεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. έχει πράκτορες παντού. Θέλουν το Χρυσό και τα Πετρέλαια.
Οι πολιτικοί έσπειραν ανέμους, και τώρα ο Λαός θερίζει θύελλες.
Μας οδηγούν σε ολοκληρωτική καταστροφή, για τη κατάληψη της Ελλάδος από το Μεγάλο Αδελφό, το Θείο ROTHSCHILD.
Όλα γίνονται για την εξουσία, και για τις κανονικές μηνιαίες πληρωμές των δόσεων στο Θείο, και Μεγάλο Αφεντικό της Οικουμένης…

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Επικοινωνία με τον συντάκτη
Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"