ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Τι είναι η ωορρηξία;

 


Η ωορρηξία είναι η φάση του κύκλου του έμμηνου κύκλου κατά την οποία μία από τις ωοθήκες ελευθερώνει ένα ώριμο ωάριο στην σάλπιγγα, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμο για να γονιμοποιηθεί από ένα σπερματοζωάριο. Συνήθως συμβαίνει γύρω στην 14η ημέρα του κύκλου ή δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της εμμηνόρροιας, λαμβάνοντας υπόψη έναν κύκλο διάρκειας 28 ημερών.

Η ωορρηξία είναι η πιο γόνιμη φάση του κύκλου μιας γυναίκας. Αυτό σημαίνει ότι είναι η περίοδος όπου η εγκυμοσύνη είναι πιο πιθανό να συμβεί εάν το άτομο έχει ελεύθερες σεξουαλικές σχέσεις. Το ωάριο που απελευθερώνεται κατά την ωορρηξία επιβιώνει περίπου 12 έως 24 ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι το παράθυρο ευκαιρίας για τη σύλληψη είναι σχετικά μικρό. Ωστόσο, τα σπερματοζωάρια μπορούν να επιβιώσουν στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα για αρκετές ημέρες, επεκτείνοντας έτσι την γόνιμη περίοδο σε περίπου 5-7 ημέρες πριν από την ωορρηξία.

Τι είναι το “φυσιολογικό” όταν πρόκειται για το πέος;

 Εάν ανησυχείτε ενίοτε για την εμφάνιση και το μέγεθος του πέους σας, δεν είστε μόνοι. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι τα πέη, όπως και οι άνθρωποι, έχουν διάφορα σχήματα και μεγέθη. Ενώ δεν υπάρχει πραγματικά κάτι “φυσιολογικό” όταν πρόκειται για το πέος, υπάρχουν μερικά πράγματα για τα οποία οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν περισσότερες πληροφορίες πάνω σε αυτό το συγκεκριμένο όργανο.

Ποιο είναι το μέσο μέγεθος του πέους;

Αυτοί οι άνθρωποι ντροπιάζουν το στράτευμα και κάθε Έλληνα πολίτη

 


Η αλαζονεία και δικτατορία της ελληνικής δημοσιογραφίας…

 


Ο Απόστολος Γκλέτσος ξεσκεπάζει το μεγαλο φαγοπότι στη Στερεά Ελλάδα. Πλιατσικο‼️

 


Επειδή οι δεξιοί βγάλατε γλώσσα, φάτε την ξεφτίλα σας κ μάλιστα από τη θεάρα Ράνια Τζίμα. Για να θυμούνται οι παλιοί κ να μαθαίνουν οι νέοι.

 


Εκτός πραγματικότητας ? Εργοστασιακή βλάβη ?

 


Η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι (σχεδόν) εδώ

Η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι (σχεδόν) εδώ
 Η αποδόμηση του έθνους-κράτους, η βιασύνη για παγκόσμιες ψηφιακές ταυτότητες και το μεγάλο σχέδιο που έχει ήδη μπει σε εφαρμογή.

Η πρόσφατη 22η επέτειος των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου δεν θα πρέπει να επισκιάσει το γεγονός ότι ακόμη πιο καταστροφικές επιθέσεις εξαπολύονται όχι μόνον κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά εναντίον όλων των εθνών.

Υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα σε εξέλιξη, γνωστό με διαφορετικούς τίτλους στα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), αλλά γενικά εμπίπτει στην Ατζέντα 2030, το οποίο θα αλλάξει τον κόσμο και θα εξαλείψει τα εθνικά δικαιώματα που έχουν οι πολίτες, χωρίς ούτε μια φωνή διαφωνίας από τις κυβερνήσεις.

Η αποδόμηση του έθνους-κράτους

Κίνα: Δεν επαληθεύεις το πρόσωπο σου στην κάμερα; Λυπάμαι, δεν έχει φαγητό

Κίνα: Δεν επαληθεύεις το πρόσωπο σου στην κάμερα; Λυπάμαι, δεν έχει φαγητό
 «Σε αυτή τη δυστοπική κοινωνία που έχει μετατραπεί τώρα ολόκληρη η Κίνα, για ακόμα μια φορά δεν μπορώ να αγοράσω τρόφιμα» - Πότε θα έρθουν όλα αυτά στην Ελλάδα αναρωτιέστε; Να είστε σίγουροι, πλέον...πολύ σύντομα.

Όσοι πρόκειται να τρέξετε να παραλάβετε τις νέες ψηφιακές ταυτότητες χωρίς δισταγμό, δείτε τα video’s και διαβάστε την ανάρτηση, πριν το πράξετε…!

Στο κεντρικό video Που ακολουθεί θα δείτε την απέλπιδα προσπάθεια μιας γυναίκας από την Κίνα να αγοράσει τρόφιμα από το super market, καθώς το σύστημα ψηφιακής ταυτοτποίησης που έχει στο κινητό της και είναι συνδεδεμένο με τη πιστωτική της κάρτα αδυνατεί να προχωρήσει στη ταυτοποίηση της…κάτι που την οδηγεί για πολλοστή φορά να μην μνπορεί να αγοράσει απολύτως τίποτα, όπως η ίδια λέει στο video.



Η αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει» και η εφαρμογή της στην Ε.Ε θα έρθουν πακέτο με τις «Γραμμικές πόλεις» και το «Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης»;

Σημερα 18-9-2023 το ξεκίνημα Με Ισπανούς η πρεμιέρα των 11 ων «Ολύμπιων εν Δίω»

 Με την θεατρική ομάδα των Ισπανών μαθητών-ηθοποιών ξεκινούν οι

παραστάσεις της 11 ης Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου

Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού «Ολύμπια εν Δίω» που

διοργανώνει ο ομώνυμος θεσμός.

Φέτος λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν από τις πλημμύρες στη

Θεσσαλία και τον εκ των πραγμάτων περιορισμό των μετακινήσεων. οι

παραστάσεις των Ελληνικών σχολείων θα πραγματοποιηθούν την

προσεχή άνοιξη. Θα παρουσιαστούν μόνο οι εκδηλώσεις από τις χώρες,

εκτός της Ισπανίας, από Ιράν, Κύπρο και Βουλγαρία.

Το βιογραφικό του Απόστολου Τζόβα


Υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την ΣΥΝΘΕΣΗ-Ε. Γερολιόλιος

Ο Απόστολος Γεωργίου ΤΖΟΒΑΣ γεννήθηκε στον Νέο

Παντελεήμονα Πιερίας το 1988. Το 2005 τελείωσε με άριστα το Ενιαίο

Λύκειο Λιτοχώρου. Από το 2005 έως το 2010 φοίτησε στο Πανεπιστήμιο

Μακεδονίας στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Μιλάει αγγλικά

και γερμανικά.

Μπατάλα Βικτωρία ( Βίκυ ) Υποψήφια τοπική Σύμβουλος Κατερίνης

 


Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Συνδυασμό " ΕΚΚΙΝΗΣΗ" τού Δημάρχου μας Κώστα Κουκοδήμου.

Είναι πραγματικά συγκινητική η αγάπη και στήριξή σας στο πρόσωπό μου και με γεμίζουν χαρά και ευγνωμοσύνη, αλλά ταυτόχρονα και ευθύνη να ανταποκριθώ επάξια στις προσδοκίες σας.
Αποτελεί  προσωπική μου δέσμευση, στον "στίβο" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να αγωνιστώ το ίδιο μαχητικά, με αποφασιστικότητα και συνέπεια και με γνώμονα πάντα το συμφέρον των συμπολιτών μου και του Δήμου μας. 
Στο δρόμο προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, συμπορεύομαι δίπλα σε πολύ άξιους συνυποψήφιους, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω θερμά για τον καλό αγώνα και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία!