ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Εως 31/12/2017 η προθεσμία αντικατάστασης των παλαιών αδειών χειριστών ταχυπλόων σκαφών

22-adeies-19
 
Παρατείνεται έως τις 31/12/2017 η προθεσμία αντικατάστασης των αδειών χειριστών ταχυπλόων σκαφών.
 
Οι κάτοχοι των παλαιών εντύπων, οφείλουν να προβούν μέχρι και την ανωτέρω ημερομηνία στην αλλαγή των αδειών τους, με άδειες νέου τύπου, οι οποίες θα έχουν μορφή όμοια με αυτή των πιστωτικών καρτών.

Δικαιολογητικά:
Την παλαιά άδεια χειριστή
 
Παράβολα ποσού είκοσι πέντε (25,00) ευρώ υπέρ του Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Ν και δέκα (10,00) ευρώ υπέρ του Δημοσίου (από Δ.Ο.Υ στο Κ.Α.Ε 3435 ή ηλεκτρονικό παράβολο).
 
Δύο (02) πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες και αντίστοιχο ψηφιακό αρχείο.
 
Διευκρινήσεις σχετικά με τις φωτογραφίες:
Η φωτογραφία επάνω στην άδεια εκτυπώνεται σε ένα μικρό ορθογώνιο μεγέθους 1,9 cm x 2,2 cm (πλάτος x ύψος – width x height).
 
Λόγω αυτού του γεγονότος υπάρχουν οι εξής 2 απαιτήσεις:
 
Ο λόγος ύψος προς πλάτος πρέπει να είναι 2,2 / 1,9 ~ 1,16. Για να υπάρχει κάποιος αέρας και να μη χρειάζεται να γίνονται πολλές δοκιμές, θα επιτρέπεται μέσω της εφαρμογής αυτός ο λόγος να είναι από 1,14 ως 1,18. Αυτό σημαίνει ότι αν μια φωτογραφία έχει πλάτος 1000 pixels, το ύψος της θα επιτρέπεται να είναι από 1140 ως 1180 pixels.
 
Για να φαίνεται σωστά η εκτύπωση θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 300 dpi (dots per inch).
 
Από τα παραπάνω, μπορεί να γίνει κατανοητό ότι η φωτογραφία που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να έχει πλάτος τουλάχιστον 450 pixels και ύψος από 513 έως 531 pixels.
 
Μικρότερα μεγέθη από αυτά δε θα γίνονται αποδεκτά, αλλά προφανώς μεγαλύτερα θα γίνονται με τον κατάλληλο λόγο ύψος / πλάτος. Για παράδειγμα μια φωτογραφία πλάτους 1000 pixels θα επιτρέπεται να έχει ύψος από 1140 έως και 1180 pixels.

Του είπαν ότι του απέμεναν 18 μήνες ζωής. Να πώς γιάτρεψε παράνομα τον καρκίνο του






Στην ηλικία των 32, ο David Hibbit από το Staffordshire της Αγγλίας, διαγνώστηκε με καρκίνο. Αρνήθηκε να συνεχίσει να υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και οι γιατροί του είπαν ότι είχε ακόμα 18 μήνες ζωής.

«Ένιωσα ότι η χημειοθεραπεία με σκότωνε και δεν είχα τίποτα να χάσω», είπε ο Hibbit στη «Metro». «Δεν μπορούσα να δεχτώ στα αλήθεια ότι επρόκειτο να πεθάνω».

Οι φίλοι του του είπαν για το έλαιο κάνναβης και πώς είχε θεραπεύσει τους ανθρώπους από καρκίνο, στο παρελθόν. Αρχικά, ήταν απαξιωτικός. «Δεν είχα ποτέ καμία σχέση με τα ναρκωτικά», είπε.

Το 2013 υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία και χειρουργείο για να αφαιρέσει το παχύ του έντερο, αλλά δεν είχαν επιτυχία στον περιορισμό της εξάπλωσης του καρκίνου. Στο τέλος, ήταν πρόθυμος να δοκιμάσει οτιδήποτε, έτσι έδωσε μια ευκαιρία στο έλαιο κάνναβης.



Μετά από 18 μήνες οι γιατροί του δήλωσαν ότι είναι καθαρός από τον καρκίνο, τουλάχιστον για τώρα.

Το Cancer Research UK λέει ότι είναι ανενημέρωτο για ανθρώπους που χρησιμοποιούν εκχυλίσματα από την κάνναβη για να θεραπεύσουν τον εαυτό τους και ότι δεν υπάρχουν καλά αποδεικτικά στοιχεία για να το υποστηρίξει ως ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία για τον καρκίνο. Αλλά ίσως μια μέρα ο κόσμος πειστεί και δώσει στην κάνναβη την ευκαιρία που τόσο ξεκάθαρα αξίζει.

Έγινε ρόμπα, τον είπαν μαλάκα... τον φτύνουν και νομίζει ότι ψιχαλίζει και πάει Νετανιάχου! Πως να μοιάσεις στον Ανδρέα αγόρι μου; Δεν το βλέπουν οι imagemakers σου;

Έλεγε στους αγρότες ο αντιμνημονιακός Τσίπρας: Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή ή θα συντρίψουμε το κατεστημένο ή θα συντριβούμε εμείς... Και δεν διαθέτει αδένες να κάνει χαρακίρι ή να πάει σπίτι του!


Μπαμπά... τι είναι μαλάκας;

Ένας χρόνος αριστερά...

Οι αγρότες μπορούν να σταματήσουν τη μνημονιακή καταδίκη τους...

ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ και οι υπάλληλοι του Υπουργείου Υποδομών: Λέει ΨΕΜΑΤΑ ο Σπίρτζης... Ο Δραγασάκης ακούει;

Από το "PRESS-GR"
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ (ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ.)/Γ.Γ.Δ.Ε. & Γ.Γ.Σ.Δ.Ε. ΑΝΑΤ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Είναι γνωστό ότι το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα μέσω του οποίου πραγματοποιείται ηλεκτρονικά όλη η διαγωνιστική διαδικασία και η... παρακολούθηση μίας δημόσιας σύμβασης, λειτουργεί στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου (Γ.Γ.Ε.) του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δηλώσεις του κ. Παπαδεράκη (Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, του Υπουργείου Οικονομίας) προκύπτει ότι η μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης χρήσης του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. για την ανάθεση των δημοσίων συμβάσεων εκπόνησης μελετών και παροχής συναφών εργασιών (Ν. 3316/2005), καθώς και των δημοσίων συμβάσεων εκτέλεσης έργων, ζητήθηκε από τον κ. Σπίρτζη επειδή απαιτείται χρόνος για την εκπαίδευση των στελεχών και των υπαλλήλων που θα ασχοληθούν με το αντικείμενο, καθώς και για την περαιτέρω παραμετροποίησή του. 

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική, σε ότι αφορά τουλάχιστον την εκπαίδευση του προσωπικού του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ. που θα ασχοληθούν με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Πράγματι, ήταν γνωστό από τον Ν. 4155/2013 (Φ.Ε.Κ. Α’ /120/29-5-2013) ότι θα εντάσσονταν στο σύστημα αυτό (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) τα δημόσια έργα και οι μελέτες. Ωστόσο, όλες οι πολιτικές ηγεσίες που πέρασαν από το Υπουργείο Υποδομών, όπως και ο κος Σπίρτζης, δεν φρόντισαν, στο χρόνο που μεσολάβησε από την έκδοση του νόμου, να γίνει η απαραίτητη προσαρμογή-παραμετροποίηση του συστήματος, για την ένταξη σ’ αυτό των δημοσίων έργων και των μελετών και εν συνεχεία ν’ ακολουθήσει η εκπαίδευση των συναδέλφων στο ολοκληρωμένο πλέον σύστημα.

Ο Σύλλογός μας έχει ζητήσει επανειλημμένως, με επιστολές του, να συναντήσει τον Υπουργό, προκειμένου να συζητηθεί και το ζήτημα της εκπαίδευσης του προσωπικού της Γ.Γ.ΥΠ. μέσω σεμιναρίων, γεγονός που δεν πραγματοποιήθηκε μέχρι σήμερα. Στην περίπτωση συνάντησης και διαλόγου με τον Υπουργό, πιθανότατα να είχε γίνει δεκτό το αίτημα του Συλλόγου για την εκπαίδευση του προσωπικού, ώστε να είναι σε θέση να χρησιμοποιεί το Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ., με αποτέλεσμα να μην φτάναμε ποτέ στο σημείο της απαξίωσής του από τον Υπουργό, χαρακτηρίζοντάς το ούτε λίγο ούτε πολύ ανεπαρκές, για την οποία κατάσταση ευθύνεται ο ίδιος!

Το επιχείρημα ότι απαιτείται πολύς χρόνος για την εκπαίδευση του προσωπικού, από όποιον κι’ αν χρησιμοποιείται, δεν ευσταθεί, γιατί οι συνάδελφοι της Γενικής Γραμματείας Υποδομών που θα λειτουργήσουν το Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. έχουν την ικανότητα και το απαιτούμενο επίπεδο γνώσεων, ώστε να εκπαιδευτούν και μετέπειτα να μπορέσουν να το λειτουργήσουν, αφού όμως ληφθούν πρώτα οι απαραίτητες πολιτικές αποφάσεις. 

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Καρδαράς Λουκάς 
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κανελλοπούλου Μαρία

Η ηλιθιότητα του ηγεμόνα και αυτή του δούλου…


Ο Σόιμπλε, ο ανώτατος αξιωματούχος του 4ου Ράιχ, απευθυνόμενος στο ανδρείκελο της αποικίας, τον Έλληνα πρωθυπουργό, χρησιμοποίησε την ταπεινωτική γλώσσα που χρησιμοποιούν οι αφέντες προς τους δούλους: «Είναι η εφαρμογή, ηλίθιε!». 
Εδώ, βεβαίως, έχουμε δύο ηλιθιότητες: 
Τη βάναυση και επιθετική του Γερμανού αποικιοκράτη (ο ίδιος δεν τη διακρίνει, ως ηγεμόνας) και την παθητική και δουλική του υπηρέτη: που ούτε κι αυτός δεν τη διακρίνει, ως δούλος… 
Έχουμε τη... στραταρχική ηλιθιότητα του Σόιμπλε που πιστεύει ότι με τα Μνημόνια και τις φασιστικές εντολές τού «αποφασίζουμε και διατάζουμε» μπορεί να επιλυθούν τα πελώρια προβλήματα της αδιέξοδης καπιταλιστικής κρίσης και ΣΗΨΗΣ (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, πνευματικής και ηθικής κατάπτωσης) και να σωθεί το 4ο Ράιχ και το ευρώ του… 

Έχουμε και τη δωσίλογη ηλιθιότητα του Τσίπρα και της «αριστερής» κυβέρνησης των ανδρεικέλων («αριστερή» ηλιθιότητα), ηλιθιότητα που συμπυκνώνεται σε τούτο: Στην Πίστη στην ΥΠΟΤΑΓΗ και στα θαύματα (ως γνωστόν οι αδύναμοι και οι ραγιάδες βρίσκουν καταφύγιο στα ονειροπολήματα). 

Μια «αριστερή» ηλιθιότητα που πιστεύει ότι είναι δυνατόν η ραγιάδικη ΥΠΟΤΑΓΗστους αξιωματούχους του 4ου Ράιχ να επιλύσει τα προβλήματα και να σώσει τα κυβερνητικά ανδρείκελα από τον κάλαθο των στημένων λεμονόκουπων: Η νομοτελειακή κατάληξη κάθε ανδρεικέλου… 
 
Και οι δύο ηλιθιότητες, διαλεκτικά συνδεδεμένες, είναι εξίσου άθλιες και απωθητικές… 

Ακριβώς, διότι δεν θα μπορούσε να συντηρηθεί η αυθάδεια της φασιστικής ηλιθιότητας του Σόιμπλε, δίχως την ύπαρξη της ηλιθιότητας του γλοιώδους, «αριστερού» ραγιαδισμού του Τσίπρα… 

Απελπιστικά ζοφερό είναι και το δραματικό θέατρο που παίζεται με μόνο πρωταγωνιστή την ηλιθιότητα: Τη μοχθηρή του ηγεμόνα και τη μελοδραματικά ραγιάδικη του Τσίπρα… 
 
Αυτό το ΑΙΣΧΟΣ της «αριστερής» κυβέρνησης δεν έχει ιστορικό προηγούμενο: Παγκοσμίως…

Ποδόσφαιρο: "πρώτη φορά φασιστερά"

 

ΡΕΣΑΛΤΟ
Τα «αριστερά» ανδρείκελα του 4ου Ράιχ στον αθλητισμό έχουν τον γελοίο δικτατορίσκο Κοντονή: Αυτός αποτυπώνει πιο κραυγαλέα την πολιτική των ανδρεικέλων του ΣΥΡΙΖΑ: Την ΥΠΟΤΑΓΗ στους «νταβάδες» και στις «εγκληματικές συμμορίες» του χρήματος… 
Και υλοποιεί, σαν σατράπης, τις εντολές τους…
Η παρακάτω ανακοίνωση των φίλων του ΠΑΟΚ, με πολιτική οξύνοια και ακρίβεια, καταγράφει την αθλιότητα του Ποδοσφαίρου και την πολιτική της αθλιότητας της... «αριστερής» κυβέρνησης… 

Υπέρ της Θύρας 13 ο πανελλήνιος σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ της Αθήνας, με ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών 1974:... 

Γνωρίζαμε από τα γεννοφάσκια μας ότι ζούμε στη χώρα του βασιλεύοντος παραλόγου, μεγαλώσαμε πηγαίνοντας εκδρομές όπου μεταμφιεζόμασταν σε υπανθρώπους για να μπορέσουμε να υπαχθούμε στις «Σπαθάριες» διατάξεις των νομίμως υπευθύνων – ανευθύνων, μόνο και μόνο για να απολαμβάνουμε το δικαίωμά μας να μετακινούμαστε ελεύθερα εντός χώρας προκειμένου να φωνάξουμε για τον αγαπημένο μας Σύλλογο. 

Ενηλικιωθήκαμε για να πληρώνουμε φόρους, να τρώμε αναίτια χημικά έξω από γήπεδα γιατί κάποιος επικεφαλής χοιροστασίου ξύπνησε άσχημα, να τρώμε χημικά κατά την έξοδο από γήπεδα, έχοντας φάει βροχή, κρύο και πρόσχαρα καλωσορίσματα αστυνομικών ράβδων, να ζούμε προσαγωγές και εξευτελισμούς σε αστυνομικά τμήματα για «προληπτικούς λόγους»!! 

Ζούμε για να διαπομπευόμαστε ως κάφροι, απάνθρωποι και οργανωμένοι εγκληματίες, γιατί ως γνωστόν μόνο οπαδοί δολοφονούνε, αστυνομικοί δε δολοφονούνε, επιχειρηματίες δε δολοφονούνε, γονείς δε δολοφονούνε, αστοί δε δολοφονούνε, το κράτος δε δολοφονεί, επομένως δια της ατόπου απαγωγής όλοι οι οπαδοί είναι δολοφόνοι και τα παίρνουνε από τις ΠΑΕ. 

Ζούμε για να μας δυσφημούνε τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, αυτά που παρουσίαζαν κρατικές δολοφονίες ανηλίκων ως απόρροιες συνθηκών «έκτακτης ανάγκης άμυνας», αυτά που κάλυψαν γενοκτονίες εθνών ως επιβολή φιλάνθρωπου δυτικού πολιτισμού απέναντι στη βαρβαρότητα, αυτά που διόλου εν κρυπτώ και παραβύστω χρηματοδοτούνται από μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, μεγαλοβαρόνους νονών της νύχτας, εφοπλιστές που βούλιαζαν ταλαιπωρημένους ναυτικούς στους ωκεανούς, πολιτικών που ένθερμα πουλάνε πατρίδες λαϊκά συμφέροντα και μάνες για να πλουτίσουν τα ελβετικά τους πορτοφόλια. 

Ζήσαμε τον δημοκρατικότατο νόμο Ιωαννίδη που έριξε οριστική ταφόπλακα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τον ουμανιστικό νόμο Ορφανού που κατέλυσε κάθε άρθρο του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και έστελνε απευθείας στη φυλακή ανθρώπους που ουδεμία σχέση είχαν με πράξεις βίας, ζήσαμε να προλάβουμε και την τελευταία νότα δημοκρατίας στην χώρα – ομόσπονδο κρατίδιο της Ρηνανίας, τον διάσημο και δίκαιο Νόμο Κοντονή που χειροκροτείται ήδη από το Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και βέβαια το Ελληνικό Σύνταγμα (χαχα, το ποιο?) 

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών, στεκόμαστε με οργή απέναντι σε κάθε κλείσιμο συνδέσμου οπαδών, κάθετα απέναντι σε κάθε διοικητική πράξη καταπάτησης δικαιωμάτων του φιλάθλου, με πιο πρόσφατη την απόφαση για το κλείσιμο της θύρας 13 του π.α.ο. 

Για μας καμία σημασία δεν έχει το χρώμα που σήμερα είναι πράσινο, αύριο με μαθηματική ακρίβεια θα ναι και κίτρινο και άσπρο και Ασπρόμαυρο, σημασία έχει να στήσουμε οδόφραγμα σε αυτό το εμετικό χουντικό παραστρατιωτικό «αποφασίσαμε και διατάζουμε», γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε εκ νέου να θεωρηθεί τέτοιο έκτρωμα μεμονωμένο γεγονός, όπως μόνοι και θύματα τέτοιας κρατικής επίθεσης ήταν οι δικοί μας οπαδοί τον Σεπτέμβριο του 2010, τον Γενάρη του 2009, τον Ιούνιο του 2012 σε επιχείρηση «σκούπα», τον Απρίλιο του 2014, σχεδόν κάθε μήνα που οι ένστολοι υπηρέτες της σέχτας κρατικών τρομοκρατών θυματοποιούσαν ΠΑΟΚτσήδες ακόμα και για το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής. 

Τότε φωνάζαμε, κατεβαίναμε στους δρόμους, σχεδιάζαμε πορείες, μεταβαίναμε σε φυλακές αλληλέγγυοι ΜΟΝΟΙ Μας, δίχως δείγμα συμπαράστασης, σχεδόν γραφικοί. Πλέον δυστυχώς όλοι καταλαβαίνουν ότι σήμερα είμαι εγώ, αύριο εσύ ΟΛΟΙ θα μπούμε φυλακή, ενόσω οι Θατσερικοί υπουργοί χαριεντίζονται σε χειραψίες με υποδίκους, δίνουν διορίες σ αυτούς και ζητάνε συγνώμες. 

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των οπαδών, εμείς το βροντοφωνάζουμε και το υλοποιούμε, σε καθεστώς αχρωματοψίας, γιατί πέρα από τις οπαδικές μας ανυπέρβλητες διαφορές, ο εχθρός είναι κοινός και βρίσκεται εντός των πυλών. 
 
ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΕΛΟΝΤΕΣ 
 
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 
 
Π.Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ 1974». 

ΠΗΓΗ: 

...ό,τι σπείρατε (προπηλακισμούς, τραμπουκισμούς, ύβρεις, ρίψεις αντικειμένων, αγανακτισμένους) θα θερίσετε! Από το ΠΑΣΟΚ που τα απόλαυσε ως μνημονιακό κόμμα...

Προς βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης...ό,τι σπείρατε (προπηλακισμούς, τραμπουκισμούς, ύβρεις, ρίψεις αντικειμένων, αγανακτισμένους) θα θερίσετε, πολλαπλάσια...και το πικρό ποτήρι θα το πιείτε μέχρι τέλους...

Αγρότες έκαψαν τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ... όπως ακριβώς γαλουχήθηκαν από τον πάλαι ποτέ αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ! Τα καλύτερα έρχονται...


...σε λίγο θα τραγουδάτε τον ύμνο του ΕΑΜ


Οδηγός σωστού μαγειρέματος, το κατάλληλο κρέας για κάθε τρόπο μαγειρέματος.

Οδηγός σωστού μαγειρέματος, το κατάλληλο κρέας για κάθε τρόπο μαγειρέματος.

Ο κάθε τρόπος μαγειρέματος είναι ιδιαίτερος και μπορεί να επιδράσει στη διατροφική αξία της τροφής με δύο τρόπους: μπορεί να μειώσει την περιεκτικότητά της σε θρεπτικά συστατικά ή να μειώσει ή να αυξήσει την περιεκτικότητά της σε τοξίνες. Με τη θερμότητα κάποιες τοξίνες καταστρέφονται, αλλά μπορούν να δημιουργηθούν κάποιες άλλες.
Έτσι, λοιπόν, υπάρχει μία διαβάθμιση από τον καλύτερο στον λιγότερο τρόπο μαγειρέματος.

Στον ατμό

Είναι ένας πολύ υγιεινός και εύκολος τρόπος. Τα τρόφιμα τοποθετούνται στον ατμομάγειρα και ο χρονοδιακόπτης, που μπαίνει σε λειτουργία ετοιμάζει το φαγητό σε λίγα λεπτά. Το λίγο νερό που χρησιμοποιείται και οι χαμηλές θερμοκρασίες μαγειρέματος, κάνουν το μαγείρεμα στον ατμό τον υγιεινότερο τρόπο προετοιμασίας τροφής. Η θερμοκρασία είναι αρκετή για να καταστρέψει τα μικρόβια και μερικές από τις τοξίνες τους, αλλά δεν επηρεάζει σημαντικά τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά και η υγρασία που απορροφούν οι τροφές είναι χαμηλή, ώστε η γεύση να είναι πιο μεστή. Ακόμα και οι πιο ευαίσθητες βιταμίνες (υδροδιαλυτές) επιβιώνουν όσο πιο πολύ γίνεται. Επίσης, τα μεταλλικά άλατα και τα ιχνοστοιχεία χάνονται στο νερό.

Βραστά

ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΕ. ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ

Μετά την συνέντευξη του Βαρουφάκη στον Παπαχελά ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους με πρωταγωνιστή όπως πάντα το MEGA και το δελτίο του, που πατώνει στις μετρήσεις.  

Τρέμη και Πρετεντέρης έβγαζαν αφρούς.
Να παρέμβει εισαγγελέας ήταν το σύνθημα και όπως ήταν λογικό ακολούθησαν όλοι αυτοί που, όταν είδαν το 62% του δημοψηφίσματος πάγωσαν.
Το κακό με όλους αυτούς τους μαστροπούς της ενημέρωσης είναι ότι τα δικά τους συμφέροντα θέλουν να τα κάνουν θέλω του λαού.
Έτσι επέλεξαν από το twitter ένα μάτσο ηλίθιους που φώναζαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα και τώρα κρεμάνε τις γραβάτες τους στα δέντρα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν και να πείσουν ότι ο λαός είναι ενάντια στις λογικές Βαρουφάκη.
Ο Βαρουφάκης ΔΕΝ έκανε λάθος και ένας νοήμων νους που δεν έχει άλλες βλέψεις στην παρεγκεφαλίδα του το καταλαβαίνει. 
Κύριοι το πράγμα είναι πολύ απλό.
Αν τολμάτε και αν σας επιτρέπουν τα αφεντικά σας, κατεβάστε πρόταση παραμονής η όχι της χώρας στο Ευρώ και σε όλο αυτό το κλαμπ συμφερόντων του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού καζίνο. 
Κατεβάστε για δημοψήφισμα καθαρό ερώτημα ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ και θα λάβετε απάντηση από έναν λαό που γκρέμισε το ΠΑΣΟΚ του 45%, που έκανε κυβέρνηση μία πρακτορευμένη αριστερά του 4% και πρωθυπουργό έναν αλήτη.
Θα λάβετε απάντηση από έναν λαό που έδωσε 62% στο ΟΧΙ όταν Θεοί και δαίμονες του έλεγαν ότι το ΟΧΙ σημαίνει έξοδο από την ευρωζώνη.

Μην παραμυθιάζεστε ο λαός θα ξαναβρεί τον δρόμο του γιατί δεν νικήθηκε. ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ.
Ανδρέας Κεσίδης.

Σε είπε μαλάκα κι έγινες κότα... Μάλλον είσαι σίγουρα μαλάκας!

Το κτήνος του 4ου Ράιχ αποκαλεί μαλάκα τον Έλληνα πρωθυπουργό κι αυτός... κότα!
Ούτε στις αποικίες δεν είχαν τόσο δουλοπρεπείς υπηκόους...

Σωματείο χειριστών Πιερίας

Επιτέλους! Ήρθανε τα μπλουζάκια του Σωματείου μας που θα δώσουμε δωρεάν στην κοπή τις πίτας .Θα ενημερώσουμε τα μέλη μας την επόμενη Κυριακή 31 του μήνα μέσω  FB και  τηλεφωνικά κ στις εφημερίδες τις τοπικές για τι να ημέρα που θα γίνει η κοπή.

ΠΑΟΚ: Τιμ μάνατζερ στην Π.Α.Ε. ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Β. Πουρλιοτόπουλος



Μετά από επιμονή του Νίκου Βεζυρτζή, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος είναι τελικά αυτός που θα αναλάβει το πόστο του τιμ μάνατζερ στον ΠΑΟΚ. Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Δικεφάλου θα αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο για να καλύψει μία θέση στην οποία υπήρχε κενό στον σύλλογο.
Μετά από αναζήτηση που διήρκησε για μερικές εβδομάδες, κι έπειτα από συζητήσεις που είχε ο Νίκος Βεζυρτζής με διάφορα πρόσωπα, αλλά και προτάσεις που υπήρξαν από Αγγελίδη και Άρνεσεν, πάρθηκε η απόφαση από τον Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει ο βετεράνος τερματοφύλακας της ομάδας το πόσο του τιμ μάνατζερ.
Η αρχική εισήγηση για τον Πουρλιοτόπουλο έγινε από τον Νίκο Βεζυρτζή και τελικά ήταν και το όνομα που προκρίθηκε για την συγκεκριμένη θέση, μετά από επιμονή του νυν αντιπροέδρου της ΠΑΕ. Ο Ιβάν Σαββίδης είχε ενστάσεις και ενδοιασμούς διότι το έργο του Πουρλιοτόπουλου στα τμήματα υποδομής είναι αξιόλογο και άκρως επιτυχημένο τα τελευταία χρόνια, συνεπώς δεν ήθελε να τον αποσπάσει από τα καθήκοντά του στα τμήματα υποδομής.
Τελικά, μετά από διαβεβαιώσεις του Βεζυρτζή προς τον Σαββίδη, αλλά και τον ίδιο τον Πουρλιοτόπουλο, πως θα συνεχίσει να έχει την εποπτεία της των ακαδημιών, δόθηκε το τελικό "οκ". Το ντεμπούτο του Πουρλιοτόπουλου είναι πιθανόν να γίνει από την Τετάρτη (27/1) στο ματς με τον Πανιώνιο.

...βρείτε και κερδίστε!