ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Τι είναι η ασυμφωνία σεξουαλικής επιθυμίας και πώς μπορεί ένα ζευγάρι να τη διαχειριστεί;

 Η ασυμφωνία σεξουαλικής επιθυμίας εμφανίζεται όταν το ένα άτομο σε ένα ζευγάρι βιώνει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία ή ενδιαφέρον από τον σύντροφό του. Το φαινόμενο αυτό είναι επίσης γνωστό ως διαφορά επιθυμίας ή αναντιστοιχία λίμπιντο και είναι συχνό στις ερωτικές σχέσεις. Κατά καιρούς, μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, ένταση ή συγκρούσεις στη σχέση. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι για να χειριστεί τη διαφορά σεξουαλικής επιθυμίας με υγιή τρόπο.

Πρώτον, και ίσως το πιο σημαντικό, το ζευγάρι θα πρέπει να εξασκεί ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία. Και οι δύο σύντροφοι θα πρέπει να είναι σε θέση να συζητούν ανοιχτά τις επιθυμίες, τις ανησυχίες και τα όριά τους, καθώς και να διατηρούν ένα ασφαλές και μη επικριτικό περιβάλλον για αυτές τις συζητήσεις. Αυτή η συμπεριφορά είναι σημαντική για συζητήσεις πάνω σε όλα τα θέματα, αλλά ιδιαίτερα για εκείνες που περιστρέφονται γύρω από το σεξ και την οικειότητα, καθώς πρόκειται για εξαιρετικά ευαίσθητα και προσωπικά θέματα.

Τι ποσοστό των ανδρών είναι ικανοποιημένο με το μέγεθος του πέους του;

 


Αν έχετε ευχηθεί ποτέ να είχε το πέος σας να ήταν μεγαλύτερο, δεν είστε οι μόνοι. Αν και δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσοστό ανδρών που είναι ικανοποιημένο με το μέγεθος του πέους του, (καθώς αυτό μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου), πολλαπλές μελέτες δείχνουν ότι ένα σημαντικό ποσοστό ανδρών έχει ανησυχίες σχετικά με το μέγεθος του πέους του και μπορεί να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένο με αυτό.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ικανοποίηση από το μέγεθος του πέους μπορεί να διαφέρει σημαντικά μεταξύ των ανδρών και επηρεάζεται από πολιτιστικούς, προσωπικούς και ψυχολογικούς παράγοντες. Παρ’ όλα αυτά, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο British Journal of Urology International το 2015, διεξήγαγε έρευνα σε 15.521 άνδρες από όλο τον κόσμο και διαπίστωσε ότι μόνο το 55% των ανδρών ήταν ικανοποιημένο με το μέγεθός του. Αυτό υποδηλώνει ότι ένα σημαντικό μέρος των ανδρών είχε ανησυχίες ή δυσαρέσκεια με το μέγεθος του πέους του.

Τον ακούω στη #Βουλή σε ένα κρεσέντο αλαζονείας και νομικίστικων απειλών για να καλύψει το έγκλημα στα #τεμπη

 


10 Μαρτίου 1993: Ο Μητσοτάκης θέλει το όνομα «Βόρεια Μακεδονία»

 


Φάμελλος: Είστε δυστύχημα δημοκρατίας

 


Τη Κρίμα

 



 

«Ποιόν διορίσατε μετά διευθύνοντα στον ΟΣΕ; Τον υπεύθυνο ασφαλείας κατά τη νύχτα του δυστυχήματος

 


Ο Μητσοτάκης συμφώνησε να παίρνει μετανάστες από τη Γερμανία και να τους δίνει άσυλο και δουλειά

 Στεκόμενος στο πλευρό του Όλαφ Σολτς βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Βερολίνο, δηλώνοντας πως «έχουμε μεγάλη ανάγκη σε ανθρώπινο δυναμικό» απέναντι στα… παράπονα που του έκανε ο Γερμανός καγκελάριος για τις δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές από την Ελλάδα στη Γερμανία.

Την τακτική της «διπλής γλώσσας», που άλλη είναι όταν απευθύνεται στο εσωτερικό και άλλη στο εξωτερικό, ακολούθησε ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή του με τον Γερμανό καγκελάριο αναφορικά με το μεταναστευτικό-προσφυγικό, όπου εμφανίστηκε με το «φιλελεύθερο» προσωπείο του.

«Το νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου πρέπει να ολοκληρωθεί σύντομα στη βάση της αλληλεγγύης και της δίκαιης κατανομής ευθυνών μεταξύ κρατών-μελών», πρόσθεσε.

Ο Μητσοτάκης τόνισε πως έχει συζητήσει με τον Ολαφ Σολτς την επίλυση των υπαρκτών προβλημάτων δευτερογενών ροών που χρήζουν κοινής προσέγγισης μεταξύ των δύο χωρών.

Αυτή είναι η μπάλα του EURO 2024 – Εχει αισθητήρα για το ημιαυτόματο οφσάιντ

 Η UEFA σε συνεργασία με την Adidas παρουσίασε τη μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί στα γήπεδα της Γερμανίας για το EURO 2024.

Η μπάλα αυτή θα ονομάζεται «Fussballiebe» (δηλαδή «αγάπη του ποδοσφαίρου») και ο σχεδιασμός της είναι εμπνευσμένος από τη χαρά του παιχνιδιού και την ενέργεια του τουρνουά. Η μπάλα είναι διακοσμημένη με τα χρώματα της σημαίας της οικοδέσποινας Γερμανίας, με τα τρίγωνα που σχηματίζονται πάνω της, να ξεχωρίζουν.

Η χρήση των χρωμάτων κόκκινο, μπλε, πράσινο και πορτοκαλί συμβολίζει τόσο τη ζωντάνια που φέρνουν τα διαγωνιζόμενα έθνη στη διοργάνωση όσο και την αγνή απλότητα του ποδοσφαίρου που προσελκύει τόση αγάπη από τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Οι εικονογραφήσεις κάθε γηπέδου του τουρνουά εμφανίζονται στην μπάλα μαζί με το όνομα κάθε διοργανώτριας πόλης.

Η παρουσίαση της μπάλας έγινε από τον τερματοφύλακα της Μπάγερν, Μάνουελ Νόιερ, ενώ θα αποτελέσει την ενδέκατη διαφορετική μπάλα στην ιστορία των EURO.

Όμως η μπάλα αυτή είναι ιδιαίτερη, καθώς θα περιλαμβάνει την τεχνολογία adidas

Μελέτη αποκαλύπτει τα πιο κοινά χρόνια συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19

 Τα συμπτώματα μπορεί να είναι αρκετά επώδυνα. Οι συμμετέχοντες ανέφεραν διάμεσο 80 σε μια κλίμακα 100 όταν ρωτήθηκαν πόσο άσχημα ήταν τα συμπτώματά τους στις χειρότερες μέρες τους.

Μια νέα μελέτη δείχνει μερικά από τα πιο κοινά χρόνια συμπτώματα μεταξύ των ανθρώπων που άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα μετά τη λήψη οποιουδήποτε εμβολίου για τον COVID-19.

Τα πιο κοινά συμπτώματα ήταν η δυσανεξία στην άσκηση, η υπερβολική κόπωση, το μούδιασμα, η θολούρατου εγκεφάλου και η νευροπάθεια, ανέφεραν οι ερευνητές που συνέταξαν αυτήν την εργασία.