ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Κατανόηση της Σεξουαλικής Διέγερσης: Ομοιότητες και Διαφορές μεταξύ Ανδρών και Γυναικών

 

Εισαγωγή:

Η σεξουαλική διέγερση είναι μια πολύπλοκη οργανική και ψυχολογική διαδικασία που διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα. Ενώ υπάρχουν ομοιότητες στον τρόπο με τον οποίο άνδρες και γυναίκες βιώνουν την σεξουαλική διέγερση, υπάρχουν επίσης σημαντικές διαφορές. Η κατανόηση αυτών των ομοιοτήτων και διαφορών μπορεί να συμβάλει στην προώθηση υγιέστερων σχέσεων και την ενίσχυση της σεξουαλικής ευεξίας τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και για τα ζευγάρια.

Οργανική Ανταπόκριση

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες βιώνουν οργανικές μεταβολές κατά τη σεξουαλική διέγερση. Στους άνδρες, η σεξουαλική διέγερση συνήθως οδηγεί στη διαστολή του πέους, με αποτέλεσμα τη στύση. Από την άλλη πλευρά, οι γυναίκες βιώνουν αύξηση της αιμάτωσης στη γεννητική περιοχή, οδηγώντας σε λίπανση του κόλπου και διόγκωση της κλειτορίδας. Αυτές οι φυσιολογικές αντιδράσεις και στα δύο φύλα προκαλούνται από την αύξηση της αιμάτωσης και την έκκριση ορμονών, όπως η τεστοστερόνη και τα οιστρογόνα.

Κάθε μάσκα είναι ένα καρφί στο φέρετρο της ανθρωπότητας

 


Δεν έχετε κουραστεί να ακούτε για μάσκες; Η συζήτηση για τις μάσκες είναι σχεδόν τόσο διαδεδομένη όσο και η συζήτηση για τον Χίτλερ. Λοιπόν, για να το λένε κάτι θα ξέρουν… Επειδή έχουμε κουραστεί να ακούμε για τα κατάλληλα πράγματα προς συζήτηση, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να συζητηθούν. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Προφανώς.

Η συζήτηση για τις μάσκες μπορεί να έχει φθαρεί ενοχλητικά, αλλά το να βλέπω μια μάσκα στο δρόμο εξακολουθεί να μου κάνει το αίμα να βράζει – ακόμα περισσότερο από ό,τι παλιά. Έχει γίνει για μένα ένα σύμβολο άγνοιας αν τη βλέπω σε μέρη που δεν την απαιτούν, και ένα σύμβολο συμμόρφωσης και απάθειας όταν βρίσκεται σε μέρη που την απαιτούν, όπως οι ιατρικές εγκαταστάσεις εδώ στον Καναδά. Αλλά όσο ντροπιαστικό κι αν είναι να το παραδεχτώ, είμαι ένοχος που έβαλα το καταραμένο πράγμα όταν επισκέφτηκα τον ουρολόγο μου, αφού μου είπαν ότι θα έπρεπε να φύγω αν δεν το έκανα.

Η τρομακτική αποτελεσματικότητα του ελληνικού κράτους στην επιχείρηση αφανισμού των «αχρείαστων» παραδοσιακών ανθρώπων

Η τρομακτική αποτελεσματικότητα του ελληνικού κράτους στην επιχείρηση αφανισμού των «αχρείαστων» παραδοσιακών ανθρώπων 
Όλοι ήξεραν, κανείς δεν έδρασε και τώρα ο Μιχάλης Κατσουρής δεν ζει - Zoύμε τον «Ανάποδο Κόσμο». Απλά απαιτεί παρατηρητικότητα και ανατρεπτικό τρόπο σκέψης. Έξω από το κουτί.

Για μία ακόμη φορά τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για ανικανότητα του Κράτους στη περίπτωση του νεκρού φιλάθλου της ΑΕΚ. Αυτή είναι η απλοική καφενόβια ανάγνωση.

Το Κράτος αποδεικνύεται πολύ αποτελεσματικό στην αποστολή του η οποία δεν είναι άλλη από την με κάθε τρόπο και εργαλείο μείωση του πληθυσμού. Συνεχόμενοι θάνατοι. Ειδικά όταν πεθαίνουν νέοι άνθρωποι σε ένα χρεοκοπημένο κράτος με 400 δις δημόσιο χρέος και 650 δις συνολικό χρέος κάποιοι, κάπου, ανοίγουν σαμπάνιες.

Washington Times: Η Κίνα κατασκευάζει όπλα που θα μπορούν να αλλάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου

Washington Times: Η Κίνα κατασκευάζει όπλα που θα μπορούν να αλλάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου
 Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από έκθεση που αναφέρει πως το καινούργιο στρατιωτικό πρόγραμμα μπορεί βλάψει τη σκέψη, να μειώσει την επίγνωση της κατάστασης, να προκαλέσει μακροπρόθεσμη νευρολογική βλάβη και να θολώσει τις φυσιολογικές γνωστικές λειτουργίες!

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 41 %

Ήταν ενημερωμένο το κράτος. Το κράτος του Μητσοτάκη. Το κράτος των ανίκανων, άχρηστων, ανεύθυνων και αναίσθητων ηλιθίων.

 


Βαράτε τον........όλοι μαζί ..... βρε

 


Παρεα του οι:Τ.Καραμήτσος (Πρώτο Θέμα),Χρ.Ράπτης (iefimerida),Γ.Κουρτάκης και η Μ.Ζαχαρέα

 


Τι λειτουργεί στο κράτος σας επιτέλους πείτε μας;

 


Μιχάλη, η ΑΕΚ δε θα σε ξεχάσει ποτέ! Παραδειγματική τιμωρία για τους δολοφόνους και τους υπεύθυνους!


 Παραιτηθείτε ας αναλάβει  κάποιος κάποτε τις ευθύνες του σε αυτήν την κυβέρνηση ..
Ντροπή