ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

ΕΕ: «Μπλόκο» της Γερμανίας στην απόφαση για απαγόρευση diesel και βενζίνης από το 2035 -Ποιοι το στηρίζουν.

 Η Γερμανία μπλοκάρει την τελική έγκριση ενός μέτρου της ΕΕ, το οποίο τερματίζει την πώληση νέων βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων από το 2035, στάση την οποία ενδέχεται να τηρήσουν και άλλες χώρες.

Οι υπουργοί Μεταφορών της Τσεχίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας σκοπεύουν να συναντηθούν με ομοϊδεάτες ομολόγους τους στις Βρυξέλλες την ερχόμενη Δευτέρα για να βρουν έναν τρόπο να σώσουν τους κινητήρες εσωτερικής καύσης από την απαγόρευση της ΕΕ το 2035, είπαν δύο διπλωμάτες στο Politico.Η Γερμανία -με την υποστήριξη της Ιταλίας, της Πολωνίας και της Βουλγαρίας- έχει ήδη μπλοκάρει την τελική έγκριση του νόμου που προβλέπει ότι μόνο αυτοκίνητα και φορτηγά με μηδενικές εκπομπές ρύπων θα μπορούν να πωλούνται στην ΕΕ από το 2035 και μετά.

CarLady: Γιατί το αυτοκίνητο είναι γυναικεία υπόθεση.

Οι γυναίκες έχουν τις δικές τους προτεραιότητες και προτιμήσεις και σε ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο.

Στο ερώτημα αν υπάρχουν «γυναικεία» αυτοκίνητα η απάντηση είναι όχι, μιας και καμία εταιρεία δεν θα σχεδιάσει ένα αυτοκίνητο που ευθύς εξαρχής θα απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε γυναίκες.

Από την άλλη όμως υπάρχουν αυτοκίνητα στα οποία οι γυναίκες δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση. Τους κάνουν πιο έντονα «κλικ», τους αρέσουν περισσότερο, μπορούν πιο εύκολα να δουν τον εαυτό τους μέσα σε αυτά και φυσικά μπορούν πολύ πιο εύκολα να αποφασίσουν να προχωρήσουν στην απόκτησή τους.

Μια Indian να την πιεις στο ποτήρι

 Αμερικανική υπόθεση η μοναδική συνεργασία της Indian Motorcycles με την Jack Daniel’s.

Η Indian, αφού παρουσίασε την γκάμα των μοτοσικλετών του 2023, ξεκίνησε τώρα σταδιακά να μας δίνει τις ειδικές εκδόσεις σε διάφορα μοντέλα της. Η αμερικανική μάρκα φημίζεται για τις ειδικές της εκδόσεις που είναι αφιερωμένες είτε σε πρόσωπα, είτε σε εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται.

Η καινούρια συνεργασία της Indian είναι… μεθυστική καθώς ένωσε τις δυνάμεις της με την Jack Daniel’s για να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη Chief Bobber Dark Horse. Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι δύο εταιρείες καθώς εδώ και έξι χρόνια μας έχουν δώσει επτά μοναδικές μοτοσικλέτες.

Ο Δ. Παπαζυμούρης μάς μιλά για το καθάρισμα και το μαγείρεμά τους

 Τα αγαπημένα μύδια, τα εκλεκτά όστρακα της καθημερινότητας και της λαϊκής μαγειρικής, με το χαρακτηριστικό γυαλιστερό μαύρο κέλυφος με τις μπλέ αποχρώσεις, μεταφέρουν στο τραπέζι μας τη νόστιμη αλμύρα της θάλασσας. Υλικό που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο, τα μύδια αποτελούν μάλλον το πιο οικονομικά προσβάσιμο όστρακο, αλλά η γευστική ικανοποίηση που προσφέρουν είναι σαφώς υπέρτερη της χρηματικής τους αξίας.

Τα μύδια είναι πλέον σε όλο τον κόσμο προϊόν υδατοκαλλιέργειας, η οποία ανθεί και στην Ελλάδα. Μεγαλώνουν πάνω σε σχοινιά που κρέμονται κάθετα, μέσα σε απολύτως φυσιολογικές συνθήκες, σε περιοχές με καθαρά νερά, ενώ τρέφονται από μικροοργανισμούς που υπάρχουν στο θαλασσινό νερό.

Champions League, Τότεναμ-Μίλαν 0-0: «Χ»αλαρή πρόκριση

 Έντεκα ολόκληρα χρόνια! Τόσα έπρεπε να περιμένει η Μίλαν ώστε να επιστρέψει στην προημιτελική φάση του Champions League. Και χρειάστηκε συνολικά 180 λεπτά με απαραβίαστη την εστία της για να το καταφέρει. Αφού κράτησε την Τότεναμ στο μηδέν και στη ρεβάνς του Λονδίνου, οι Ροσονέρι κεφαλαιοποίησαν πλήρως πάνω στη νίκη τους στο Μιλάνο και με το τελικό 0-0 στο «άντρο» των Spurs κλείδωσαν το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.


Πρόκειται πάντως για μια αναμέτρηση που θα φέρει χαμόγελα στη Μίλαν καθαρά λόγω αποτελέσματος, παρά για την εμφάνιση. Δεδομένων άλλωστε και των λεπτών ισορροπιών που είχαν σχηματιστεί από τον πρώτο αγώνα, οι δυο ομάδες μπήκαν προσεκτικές και αφοσιωμένες στην τακτική προσήλωση στον αγωνιστικό χώρο, με το... θέαμα να περνάει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.
 
Πολύ σύντομα επικράτησε μια ατέρμονη μάχη της μεσαίας γραμμής, με τον αγώνα να κινείται στο μεγαλύτερο διάστημα στη ισορροπία.

Champions League, Μπάγερν-Παρί 2-0: Οι Βαυαροί απέκλεισαν Μέσι και Εμπαπέ

 Κιλιάν (Μπαπέ) και Λέο (Μέσι) του χρόνου και… αν! Άψογα στημένη τακτικά και πολύ σοβαρή και αποτελεσματική, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν, αυτή την φορά με 2-0 και, με συνολικό σκορ 3-0, προκρίθηκε εμφατικά στα προημιτελικά του Champions League, διαλύοντας για άλλη μια φορά τα όνειρα κούπας για την ομάδα του… Κατάρ.


Χωρίς τον τιμωρημένο Μπενζαμέν Παβάρ στην διάθεσή του, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν προτίμησε και πάλι τον (πιο αξιόπιστο αμυντικά) Γιόζιπ Στάνισιτς για το δεξί άκρο της άμυνας αντί του Ζοάο Κανσέλο, παρατάσσοντας ό, τι καλύτερο διαθέτει, αφού ο προερχόμενος από μακρά απουσία λόγω τραυματισμού Σαντιό Μανέ δεν είναι ακόμα έτοιμος για να ξεκινήσει βασικός.

Με Νεϊμάρ και Πρεσνέλ Κιμπεμπέ να έχουν τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, ο Κριστόφ Γκαλτιέ ξεκίνησε πάλι τον Ντανίλο Περέιρα στη γραμμή των τριών στόπερ, με Κιλιάν Εμπαπέ και Λιονέλ Μέσι να συνθέτουν το δίδυμο της επίθεσης.
Ο Ντε Λιχτ έδιωξε πάνω στην γραμμή

Malaysia Airlines: Εννέα χρόνια από την εξαφάνιση της πτήσης MH370 - Τα τρία πιθανά σενάρια για το τέλος

 Είναι ίσως το πιο μυστηριώδες δυστύχημα στην ιστορία της πολιτικής αεροπορίας, για το οποίο δαπανήθηκε πολύς χρόνος σε έρευνες που δεν κατέληξαν απολύτως πουθενά.


Εννέα χρόνια από την εξαφάνιση της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines, κανένας δεν έχει μια οριστική πόσο μάλλον πειστική απάντηση για το απέγινε το αεροσκάφος που ξεκίνησε από την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο Πεκίνο.

Ακόμη και σήμερα η πτήση είναι αγνοούμενη, γεγονός που τροφοδοτεί σενάρια για την εξαφάνιση.

Τα χρόνια που πέρασαν από τότε η θάλασσα έβγαλε τμήματα του αεροσκάφους σε ακτές χωρών που βρέχονται από την Ινδικό Ωκεανό. Κανένα όμως ίχνος δεν βρέθηκε από τους 239 επιβαίνοντες. Συνεργεία «χτένισαν» 120.000 τ.χλμ του βυθού του ωκεανού, μια έκταση σχεδόν όσο και η Ελλάδα, αλλά επίσης δεν βρέθηκε τίποτα.

Δεν έχει βρεθεί ίχνος από την αγνοούμενη Εριέττα - Το DNA των συγγενών της δεν έχει αντιστοιχηθεί

 Αγωνία εξακολουθεί να επικρατεί για την 23χρονη Εριέττα, φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής, της οποίας τα ίχνη αγνοούνται μετά το δυστύχημα στα Τέμπη. Αυτήν τη στιγμή, έχουν ταυτοποιηθεί 56 νεκροί και μόνο για μία περίπτωση βιολογικού υλικού, που ελήφθη από συγγενή της Εριέττας, δεν έχει προκύψει αντιστοίχιση.


Σύμφωνα με την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στη Λάρισα, Ρουμπίνη Λεονταρή, στην υπηρεσία δεν έχουν κάποιο στοιχείο.

«Η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στο σημείο που η φλόγα ήταν λευκή, ήταν περίπου 1.000-1.100 βαθμούς Κελσίου. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι όποιος βρέθηκε σε εκείνο το σημείο θα μπορεί και να μην βρεθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά στο OPEN.

Λαχταριστές τηγανίτες για μικρούς και μεγάλους

 Εύκολες τηγανίτες για μικρούς και μεγάλους, μια γρήγορη συνταγή που θα την λατρέψει όλη η οικογένεια!

Υλικά

1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

¼ φλιτζάνι ζάχαρη

1 κουταλιάς της σούπας μπέικιν πάουντερ

λίγο αλάτι

1 φλιτζάνι γάλα σε θερμοκρασία δωματίου

1 αυγό

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Χιλιάδες γυναίκες σχημάτισαν ανθρώπινες αλυσίδες για να διαμαρτυρηθούν για το σχέδιο της δικαστικής μεταρρύθμισης

 Χιλιάδες Ισραηλινές για να τιμήσουν τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας σχημάτισαν την Τετάρτη ανθρώπινες αλυσίδες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη σχεδιαζόμενη δικαστική μεταρρύθμιση που θα περιορίσει δραστικά τις εξουσίες των δικαστηρίων, την οποία προωθεί η δεξιά κυβέρνηση.

Πολίτες από πολλούς τομείς της ισραηλινής κοινωνίας συμμετέχουν στις εβδομαδιαίες διαδηλώσεις κατά του σχεδίου του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου να περιορίσει την ικανότητα του Ανωτάτου Δικαστηρίου να εκδίδει αποφάσεις κατά της νομοθετικής και της εκτελεστικής εξουσίας, δίνοντας παράλληλα στους νομοθέτες καθοριστικές εξουσίες στον διορισμό των δικαστών.

Ξυπνάτε τη νύχτα και δυσκολεύεστε να ξανακοιμηθείτε; Τι σημαίνει αυτό για τον κίνδυνο άνοιας

 Νέα δεδομένα προστίθεται στον αυξανόμενο όγκο στοιχείων σχετικά με τις διαταραχές ύπνου και τη γνωστική εξασθένηση με νέα έρευνα να βρίσκει σημαντικές συσχετίσεις μεταξύ τριών περιπτώσεων διαταραχής του ύπνου και του κινδύνου ανάπτυξης άνοιας σε βάθος δεκαετίας. Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται στο American Journal of Preventive Medicine, και συσχετίζουν δύο διαταραχές ύπνου με υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης άνοιας.

Πρόκειται για την δυσκολία να αποκοιμηθούμε μέσα σε μισή ώρα από την ώρα που πέφτουμε στο κρεβάτι, καθώς και τη χρήση υπναγωγών χαπιών. Αυτές οι δυο συνήθες επηρεάζουν αρνητικά τον κίνδυνο εκδήλωσης άνοιας μετέπειτα στη ζωή. Από την άλλη μεριά όμως, ο κίνδυνος ήταν σαφώς μικρότερος για όσους ανέφεραν ότι δυσκολεύονταν να ξανακοιμηθούν σε περίπτωση που ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα.

Εmoji: Κρύβουν ή αποκαλύπτουν τα συναισθήματά μας; Έρευνα απαντά

 «Ξέρω πως όλοι πια πιστεύουν σε καθρέφτες, σε οθόνες, σε φωτοτυπίες και προβολείς» τραγουδά ο Φοίβος Δεληβοριάς αλλά και σε emojis, θα προσθέσουμε εμείς. Η νεότερη γενιά σίγουρα θα μπορούσε να συνεννοηθεί ανταλλάσσοντας μόνο emojis και χωρίς ίχνος λέξης. Eκφράζουν όμως πραγματικά τα συναισθήματά μας;

Σε όλους μας έχει συμβεί στις διαδικτυακές μας συνομιλίες να έχουμε στείλει ένα emoji που γελάει χωρίς πραγματικά να έχουμε ξεκαρδιστεί ή το απλό σύμβολο που υποδηλώνει το «οκ» γιατί δεν είχαμε τη διάθεση να πούμε κάτι άλλο. Αποκρύπτοντας όμως τα πραγματικά μας συναισθήματα με αυτό τον τρόπο, αλλάζουν τα δεδομένα της διαπροσωπικής επικοινωνίας και με ενδεχόμενες αρνητικές συνέπειες για το άτομο.

«Καμπανάκι» για τη γρίπη των πτηνών – Πέθαναν τρεις αλεπούδες στη Γαλλία

 

Οι γαλλικές αρχές εντόπισαν κρούσματα της υψηλής παθογονικότητας γρίπης των πτηνών Η5Ν1 σε κόκκινες αλεπούδες, στα βορειοανατολικά του Παρισιού, όπως ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός για την Υγεία των Ζώων (WOAH), εκφράζοντας ανησυχία για την εξάπλωση του ιού αυτού σε θηλαστικά.

Κουραστήκατε από τις δουλειές του σπιτιού; Έρχονται τα ρομπότ που θα σας ξεκουράσουν

 Ποιος δεν έχει ανάγκη από περισσότερο ελεύθερο χρόνο; Σε λίγα χρόνια από τώρα ένα ρομπότ θα κάνει τις περισσότερες δουλειές του σπιτιού σύμφωνα με τους υπέρμαχους της τεχνητής νοημοσύνης

Ελπίδα ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο δίνουν οι εκτιμήσεις νέας έρευνας, σύμφωνα με την οποία ειδικά ρομπότ θα αναλάβουν σύντομα ένα σημαντικό μέρος από τις δουλειές του σπιτιού, απαλλάσσοντάς μας σε σημαντικό ποσοστό από αυτές τις υποχρεώσεις. Η ερευνητική ομάδα, με επικεφαλής την Ekaterina Hertog από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, λέει ότι μέσα στην επόμενη δεκαετία, η τεχνητή νοημοσύνη είναι πιθανό να αναλάβει πολλές από τις οικιακές εργασίες που καταναλώνουν σημαντικό χρόνο από την καθημερινότητά μας. Τα ελπιδοφόρα ευρήματα δημοσιεύονται στο PLoS ONE.

Προγενέστερη έρευνα είχε αποκαλύψει ενδιαφέρουσες πληροφορίες

Στα χέρια των αρχών τα πολυσέλιδα πορίσματα για την τραγωδία των Τεμπών: Πληροφορίες ότι επίκεινται νέες διώξεις

 
Νέες διώξεις για την τραγωδία των Τεμπών προοιωνίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πορίσματα των δικαστικών πραγματογνωμόνων που βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης στα χέρια των αρχών

Οι δύο δικαστικοί πραγματογνώμονες που ορίστηκαν από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Λάρισας Απόστολο Τζαμαλή για να συντάξουν πόρισμα για την τραγωδία, μέσα σε μία εβδομάδα από τα τραγικά γεγονότα, παρέδωσαν ήδη το πόρισμα τους στις αρμόδιες ανακριτικές αρχές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σκάι, τα πορίσματα είναι πολυσέλιδα και βρίσκονται ήδη στα χέρια της ανακρίτριας, ενώ πληροφορίες από δικαστικές πηγές ισχυρίζονται ότι περιλαμβάνουν κρίσιμα στοιχεία.

Ανήλικοι χτύπησαν 69χρονη και της άρπαξαν την τσάντα

 
Δύο ανήλικοι (σ.σ. 17 και 16 ετών) συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην περιοχή της Κηφισιάς, το απόγευμα της Τρίτης (7/3), καθώς λίγο νωρίτερα είχαν ληστέψει μία 69χρονη γυναίκα με χρήση σωματικής βίας.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Δαρειώτου, όπου οι δύο ανήλικοι προσέγγισαν 69χρονη γυναίκα την ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας της απέσπασαν την τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα. Έντρομη η ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές και περίοικοι ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Θεέ μου, δωσ' μου δύναμη να μεγαλώσω το παιδί μας» - Αβάσταχτος ο πόνος του συζύγου της Αθηνάς

 Συγκινεί ο σύζυγος της 34χρονης  Αθηνάς  που βρήκε φρικτό θάνατο στη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, καθώς ζητά δύναμη από τον Θεό για να μπορέσει να διαχειριστεί την απώλεια της «γυναίκας της ζωής» του, όπως αναφέρει ο ίδιος, και να μεγαλώσει μόνος το παιδί τους.


Αρνείται να συνειδητοποίησει το κακό που βρήκε την οικογένειά του και γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook πως «μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε». Μέχρι τότε δηλώνει πως θα μείνει ταγμένος στο να συνεχίσει το έργο της ανατροφής του παιδιού τους χωρίς εκείνη, αλλά με τον τρόπο που αυτή θα ήθελε.

Αναλυτικά η ανάρτηση:



«Γυναίκα της ζωής μου , διαμάντι μου , καλύτερη μανούλα του κόσμου , δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά , θα σου πω ότι για εμένα εισαι η καλυτερη σύζυγος του κόσμου και για τον Χρηστο μας η καλύτερη μανούλα που θα μπορουσε να έχει … Ζητάω δύναμη από το Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρηστο μας όπως εσυ ήθελες , δεν θα σου πω αντίο αλλα Χριστός Ανέστη γιατί μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε…Σαγαπαμε πολύ μέχρι εκεί ψηλά στον ουρανό που είσαι … να μας προσέχεις και να δώσεις ένα φιλί την αγαπημένη σου πεθερούλα …».


Το μεγάλο φαγοπότι με τις χρυσές αποζημιώσεις


 Μια εντελώς νέα διάσταση αποκτά το σίριαλ ΟΣΕ - ΕΡΓΟΣΕ, με τη θλιβερή διαπίστωση ότι επί μακρόν προτιμούσαν οι επικεφαλής των οργανισμών αυτών να πληρώνουν (με το αζημίωτο άραγε;) κοινοπραξία, αντί να επιταχύνουν τις διαδικασίες για να πραγματοποιηθούν τα έργα. 

Έτσι, ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ πλήρωναν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε κοινοπραξία που θα αναλάμβανε τα έργα στους ελληνικούς σιδηροδρόμους, καθώς δεν είχαν προετοιμάσει το δίκτυο για την εκτέλεση των εργολαβιών. Για την ακρίβεια και σύμφωνα με σχετικό έγγραφο με ημερομηνία 22/01/2021, ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ, με απόφαση των κυβερνητικών συμβουλίων τους, πλήρωσαν αποζημιώσεις σε δυο αναδόχους έργων συνολικού ύψους 564.347,56 ευρώ.


Δείτε τη σχετική αναφορά σε ακριβές αντίγραφο από το βιβλίο πρακτικών της εταιρείας:

Ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα

 Ολοκληρώθηκε συγκροτημένα το συλλαλητήριο και η διαδήλωση των εργατικών συνδικάτων, ομοσπονδιών, μαζικών φορέων, φοιτητών και μαθητών στην Αθήνα, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σε μια από τις μεγαλύτερες απεργιακές συγκεντρώσεις των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα.

Νωρίτερα στα Προπύλαια χιλιάδες απεργοί απαίτησαν «Καμία συγκάλυψη των πραγματικών ενόχων για το έγκλημα στα Τέμπη». Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου.

Περίπου 30 άτομα που βρίσκονται μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη πέταξαν πέτρες στην αστυνομία ή οποία με τη σειρά της πέταξε χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά.

Τα επεισόδια γρήγορα πήραν έκταση στην οδό Πανεπιστημίου και στη Σταδίου, όπου ένα βαν τυλίχτηκε στις φλόγες μπροστά στην Παλαιά Βουλή. 

Η Ελλάδα μίλησε η εικόνα μιλάει κυριοι


 

Δεν ήταν η βουλευτής ο «Μπάρμπας από την Κορώνη»

 Πόσοι απλοί πολίτες άραγε είναι σε θέση να υπερηφανευτούν ότι έγιναν δεκτοί από τον Πρωθυπουργό και τον εκ δεξιών του Υπουργού Επικρατείας και άμεσο συνεργάτη του κ. Γεραπετρίτη  στον πυρήνα της πολιτικής εξουσίας, δηλαδή στο Μαξίμου; Ελάχιστοι. Σχεδόν κανένας.

Μία φωτογραφία ωστόσο έρχεται να καταδείξει πώς κάποιοι που είναι περισσότερο «ίσοι» από τους υπολοίπους, διαθέτουν τη δυνατότητα πρόσβασης στα άδυτα του πρωθυπουργικού πυρήνα εξουσίας. Σε ανώδυνες και μη φορτισμένες εποχές δεν θα δίναμε σημασία σε αυτήν τη φωτογραφία-ντοκουμέντο. Όμως, στη σημερινή, ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδο, όπου η οργή και ο συλλογικός θρήνος κυριαρχούν, ντοκουμέντα σαν αυτό προσλαμβάνουν ιδιαίτερη σημασία.

Κατερίνη συγκέντρωση ( Η οργή για τα αθώα θύματα του δυστυχήματος δεν μπορεί να κατασταλάξει. ) Υπάρχει ελπίδα τελικά τελειώσατε κύριοι.

 Η Κατερίνη μας έδωσε και αυτή το μήνυμα στην κυβέρνηση αλλά και στους βουλευτές  να αναλάβουν τις ευθύνες  τους  για τον άδικο χαμό όλων αυτών των ψυχών.. 

                                                    Υπάρχει  ελπίδα  .

Χιλιάδες κόσμος

Μπράβο Κατερίνη