ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Πώς μπορεί ο σύντροφός μου και εγώ να εξερευνήσουμε το BDSM και το Kink με έναν σεξολόγο;

 Η ενασχόληση με το BDSM (Δέσιμο και Πειθαρχία, Κυριαρχία και Υποταγή, Σαδισμός και Μαζοχισμός) και το kink (μη-κανονική σεξουαλική συμπεριφορά) μπορεί να είναι μια ικανοποιητική και οικεία εμπειρία για τους ενήλικες που συναινούν. Ωστόσο, λόγω της πολυπλοκότητας και του δυνητικού ψυχολογικού αντίκτυπου αυτών των δραστηριοτήτων, η αναζήτηση της βοήθειας ενός σεξολόγου μπορεί να προσφέρει πολύτιμη καθοδήγηση και υποστήριξη για την έναρξη. Ακολουθεί μια επεξήγηση των πλεονεκτημάτων της συμμετοχής ενός σεξολόγου στο ταξίδι σας για την εξερεύνηση του BDSM και του kink, καθώς και ένα περίγραμμα των βημάτων που πρέπει να ακολουθήσετε για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και συναινετική εμπειρία.

Ο ρόλος ενός σεξολόγου στην εξερεύνηση του BDSM

Η κα.Καρυστιανού στην ερώτηση του @JSarakiotis για την προσπάθεια της ΝΔ να ρίξει όλες τις ευθύνες στον σταθμάρχη είπε:

 


Δείτε την ξεφτίλα του Μητσοτάκη στην είδηση που έπαιξε πριν λίγο στο OPEN.

 


Μια φράση τους αξίζει. Φτου σας βρομιάρηδες. Υποκριτές της γραβάτας και του καθωσπρεπισμού. p

 

Αν ο πρωθυπουργός συντέλεσε σε αυτό το έγκλημα φυσικά θα πρέπει να τιμωρηθεί».

 


« Όταν κατηγορείται ένας υπουργός, θα κληθούν να αποφασίσουν για την τύχη του οι συνάδελφοί του και όποιος έχει την πλειοψηφία αθωώνεται.

 


Άνοιξε το «Παιχνίδι της Διαδοχής» του Αρχιεπισκοπικού θρόνου

 Δεν χωρεί αμφιβολία, ότι με αφορμή τον νόμο της κυβέρνησης για τον γάμο των ομοφύλων το «Παιχνίδι της Διαδοχής» στην Εκκλησία της Ελλάδος έχει πλέον ανοίξει ανεπιστρεπτί!

Οι συμβιβασμοί και οι υπεκφυγές του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου δεν δύναται πλέον να αναστρέψουν μια δυναμική που έχει ήδη ξεκινήσει και προβάλλεται, μέσα από τη στάση, τη θέση και τις διαρροές των 3+1 υποψηφίων (βάσει των σημερινών δεδομένων) του Αρχιεπισκοπικού θρόνου!

Οι φωνές για να αλλάξει ρότα η Εκκλησία και να προχωρήσει σε μια νέα εποχή, γίνονται εσχάτως όλο και πιο δυνατές από τους Ιεράρχες, οι προβεβλημένοι των οποίων έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να διαμορφώνουν συμμαχίες με συστήματα, κέντρα αποφάσεων, βουλευτές και πάσης φύσης θεσμικούς και εξωθεσμικούς παράγοντες καθώς και ισχυρούς παίκτες της επιχειρηματικής ζωής με επιρροή και παρέμβαση στις εξελίξεις!

Υπό κανονικές συνθήκες ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος (70 χρόνων) , μια χαρισματική προσωπικότητα, φάνταζε ως το Νο 1 φαβορί για τη θέση του Αρχιεπισκόπου, λόγω ειδικού βάρους, εμπειρίας, σχέσεων και αποδοχής!

Παύλος Πολάκης κατά Άδωνι Γεωργιάδη: Απάντηση στην πρόκληση του «αδιευκρίνιστου λαδέμπορα»

 «Η συγκεκριμένη υπόθεση εκδικάζεται αυτές τις μέρες στα δικαστήρια»

Σκληρή απάντηση στον Άδωνη Γεωργιάδη με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε το πρωί σε τηλεοπτικό κανάλι, έδωσε ο συντονιστής τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης, σε ανάρτησή του που τιτλοφορείται «απάντηση στην πρόκληση του αδιευκρίνιστου λαδέμπορα».

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, ο μόνιμος καλεσμένος του ΣΚΑΙ, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, είχε το θράσος σε συνέντευξη του να μιλήσει για εικονικά τιμολόγια στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί θητείας μου. Μιλάει για «εικονικά» τιμολόγια αυτός που επί θητείας του το ΚΕΕΛΠΝΟ, υπέγραψε 875 συμβάσεις, ακόμη και με ανύπαρκτες ιστοσελίδες, δίνοντας 8 εκ. ευρώ μαύρο πολιτικό χρήμα.

Αναφέρομαι στη διαφημιστική εκστρατεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, όπου στο όνομα της Δημόσιας Υγείας χρηματοδότησε ΜΜΕ (τότε δεν υπήρχε πανδημία και λίστα Πέτσα). Μιλάει για «εικονικά» τιμολόγια αυτός που πήρε 22 μετακλητούς υπαλλήλους στο υπουργείο Υγείας μέσω παράνομων προσλήψεων του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με τη βοήθεια του παλικαριού «της φακής» και συνεργάτη του Άδωνι, κ. Πουλή.

Αυξανόμενες ανησυχίες για τους δεσμούς μεταξύ του τρανσεξουαλισμού και της βίας

 Τρανσεξουαλισμός και αύξηση της βίας: Τα ζητήματα ψυχικής υγείας που εκδηλώνονται με την σύγχυση των φύλων, σε συνδυασμό με ισχυρές ορμόνες διασταυρούμενων φύλων, μπορεί να είναι συνταγή για ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα βίας, όπως αναφέρουνορισμένοι ειδικοί.

Από το 2018 μέχρι και σήμερα, πέντε άτομα που αναγνωρίστηκαν ως τρανσέξουαλ ή είχαν σύγχυση φύλου έχουν προχωρήσει σε μαζικές δολοφονίες σε σχολεία και επιχειρήσεις. Οι αρχές καθυστερούν ολοένα και περισσότερο να επιβεβαιώσουν τις λεγόμενες ταυτότητες και τα κίνητρα φύλου τους σε περιπτώσεις όπως αυτές.

Όταν αποκαλύφθηκαν οι «ταυτότητες φύλου» των δολοφόνων, σε ορισμένα ειδησεογραφικά μέσα, οι σχολιαστές και δημοσιογράφοι έσπευσαν να επισημάνουν ότι οι άνθρωποι που προσδιορίζονται ως τρανς και εκείνοι που λένε ότι δεν είναι ούτε άνδρες ούτε γυναίκες αντιπροσωπεύουν ένα πολύ μικρό ποσοστό εκείνων που προκαλούν τις δολοφονίες.

Αλλά οι αριθμοί δείχνουν ένα αυξανόμενο ανησυχητικό μοτίβο.

Ο μαζικός πυροβολισμός ορίζεται από το Κέντρο Έρευνας για την Πρόληψη του Εγκλήματος ως η δολοφονία τεσσάρων ή περισσότερων ανθρώπων σε ένα περιστατικό που δεν σχετίζεται με συμμορίες ή ναρκωτικά.