ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Τα δικα μας παιδιά δεν θέλουν να δουλευουν σ αυτές τις δουλειες» Φαααααπ νεοδημοκρατουληδες

 


Επος! Αυτό το βιντεάκι αξίζει να το δείτε... και να το ξαναδείτε.... και να το ξαναδείτε... και δεν θα το χορταίνετε!

 


Το σχέδιο αποχριστιανισμού συνεχίζεται – Ποιοι και γιατί «εξαφανίζουν» τις Φάτνες από τον στολισμό των Χριστουγέννων;

 Κάθε χρόνο και χειρότερα – κάθε χρόνο και πιο αποχαρακτηρισμένα, αντιμετωπίζεται η μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων στην – κατά τα άλλα – Ορθόδοξη χριστιανική Ελλάδα. Αν αναρωτιέστε από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις ελληνικές πόλεις, τους οικισμούς και τις πλατείες. Οι Φάτνες τείνουν να εξαφανιστούν από τους δημόσιους χώρους. Ζήτημα αν θα συναντήσεις μία – δύο μπροστά σου, σε όσες μετακινήσεις κάνεις συνολικά στην εορταστική περίοδο. Και αν συναντήσεις Φάτνη, είναι αμφίβολο αν θα είναι κάποια φυσιολογική παράσταση της Γέννησης του Χριστού ή κάποιο μεταμοντέρνο έκτρωμα.

Κάποτε ως παιδάκια, ανυπομονούσαμε να κάνουμε χριστουγεννιάτικο περίπατο με τους γονείς στη στολισμένη πόλη, και να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια όμορφη Φάτνη που πάντα κοσμούσε ένα κεντρικό σημείο. Η Φάτνη όχι μόνο ήταν κύριο σημείο αναφοράς των χριστουγεννιάτικων ημερών, αλλά ως στολισμός ξεπερνούσε σε δημοφιλία ακόμα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η θέα της Φάτνης λειτουργούσε ως βιωματικό μάθημα για τα παιδιά, που με μια προσλαμβάνουσα εικόνα έκλειναν στις ψυχούλες τους όλο το νόημα των Χριστουγέννων. Σε όλα σχεδόν τα νηπιαγωγεία γίνονταν θεατρικές παραστάσεις με τα παιδάκια να αναπαριστούν το γεγονός της Θείας Γέννησης.

Η Ευρώπη ανακάλυψε τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο – Αδιέξοδο στους απίθανους κανόνες που προωθεί

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο βρωμάει. Ανησυχώντας ότι οι μεταγραφές και οι συμφωνίες χορηγιών μπορεί να είναι τόσο στεγανές όσο η αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι νομοθέτες πιέζουν τις κυβερνήσεις να υποχωρήσουν στην αντίθεσή τους να συμπεριληφθούν οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι σε έναν νόμο της ΕΕ που καταπολεμά το ξέπλυμα χρήματος, αναφέρει το Politico.

«Τα κράτη μέλη αρνούνται να υποβάλουν τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, τα πρωταθλήματα και τους ατζέντηδες στους βασικούς κανόνες δέουσας επιμέλειας», δήλωσε ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Damien Carême, συνεπικεφαλής των διαπραγματεύσεων του Κοινοβουλίου και οπαδός του Racing Club de Lens στη Γαλλία.

«Αυτό είναι θεϊκό δώρο για τραμπούκους και ολιγάρχες, οι οποίοι θα μπορούν να συνεχίσουν τη μικρή τους επιχείρηση με στημένους αγώνες και αμφίβολες μεταγραφές με πλήρη ατιμωρησία».

Αδωνις Γεωργιάδης: Μοναδική του ιδεολογία να μείνει στην καρέκλα

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έχει πολλά πρόσωπα. Εχει υποστηρίξει τα πάντα και τα αντίθετά τους. Ποτέ δεν έχει δείξει κανέναν δισταγμό για την αλλαγή της άποψής του, σύμφωνα κάθε φορά με το συμφέρον της στιγμής. Ο κατάλογος με τις πιρουέτες Αδωνη πάνω σε δικές του δεσμεύσεις διευρύνεται διαρκώς.

Αν ψάχνει κανείς ποια ακριβώς είναι η ιδεολογία του σημερινού υπουργού Εργασίας, θα μπερδευτεί. Οι μετατοπίσεις του είναι τόσες, που στην πράξη η μοναδική ιδεολογία του είναι μία: αυτή της καρέκλας!

Τον Δεκέμβριο του 2023 ο Γεωργιάδης αποφάσισε να γίνει σημαιοφόρος των κατ’ ουσίαν αθρόων νομιμοποιήσεων μεταναστών. Για την επίμαχη τροπολογία που έβαλε μπουρλότο στη Ν.Δ. ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπουργός Εργασίας είπε ότι τη συνυπογράφει, την υποστηρίζει και τη χαρακτηρίζει σωστή. «Γι’ αυτό και δεν αποσύρεται, επειδή είναι σωστή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πρακτικά, ο Γεωργιάδης αποκηρύσσει τώρα ακόμα μια φορά τον εαυτό του:

– Το 2020 δήλωνε για τους μετανάστες ότι «έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας».

Τροπολογία για το μεταναστευτικό, ένα οργανωμένο έγκλημα εις βάρος της πατρίδας

 Μεταναστευτικό: Κάποια σπουδαία αποστολή έχουν αναλάβει ο Καιρίδης με τον Άδωνι παρέα. Περί τούτου δεν υπάρχει αμφιβολία. Όταν τους βλέπεις να συναγωνίζονται στις κουτοπόνηρες επινοήσεις, στα κραυγαλέα ψέματα, στα εκατέρωθεν κομπλιμέντα και στις τσαχπινιές με αγωνία να πείσουν το πόπολο για να εξυπηρετήσουν ακριβώς τον ίδιο βρόμικο στόχο, σημαίνει ότι έχουν συντονιστεί σε δίδυμο.


Το ερώτημα είναι ποιος είναι ο εντολέας τους; Ο Μωυσής πρωθυπουργός που θέλει σώνει και καλά να μας «μπολιάσει» με φρέσκο ασιατικό και αφρικανικό αίμα για να γίνουμε υβρίδια σαν κι αυτά που οραματιζόταν ο υποκόμης Καλλέργης; Κάποιο ξένο κέντρο