ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΤΕΛΙΚΟ: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-0


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού (1-0) στην Τούμπα και ανέβηκε στην κορυφή των πλέι οφ.

ΛΗΞΗ αγώνα

90+3' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Παπάζογλου στη θέση του Σαλπιγγίδη

Πρόγραμμα εκδήλωσης (Project) ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


 Συγχαρητήρια στον Διευθυντή του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης κ. Αραμπατζή Γεώργιο, στην Υποδιευθύντρια κ. Γερασοπούλου Άννα, στους καθηγητές και στους μαθητές που επιμελήθηκαν τις εργασίες της αποψινής εκδήλωσης.

Παρόντες ήταν αρκετοί Διευθυντές Λυκείων Κατερίνης, καθώς και οι Υπεύθυνοι Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Οι εργασίες που παρουσιάστηκαν είναι οι εξής :
Εργασια:1
Από την Έλικα της Χρυσής Τομής στην Έλικα του Αρχιμήδη.
Υπεύθυνοι καθηγητές: Ζαλίκα Αθανασία & Περίκουδης Γεώργιος
Εργασια:2
Προβολή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολικής Μονάδας.
Υπεύθυνοι καθηγητές : Βλαχοβασίλη Θεοδώρα & Κιάλλας Αθανάσιος   
 Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Δήλωση Υπ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πιερίας Γιάννη Μαλτζάρη για τις εκλογές της 6ης Μάιου



Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους στήριξαν το ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα  όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους, στις εκλογές της 6ης Μάιου. Πολιτεύτηκα στην πιο δύσκολη περίοδο για την πολιτική. Δώσαμε έναν δύσκολο αγώνα, μακριά από λαϊκισμούς και ακρότητες, λέγοντας την  αλήθεια στους πολίτες της Πιερίας. Το ΠΑΣΟΚ υπέστη μια βαριά ήττα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του στη διαχείριση της κρίσης, ταυτιζόμενο με δύσκολα, σκληρά και δυσάρεστα μέτρα, εισπράττοντας  το θυμό. Ο αγώνας για τη σωτηρία της πατρίδας μόλις άρχισε. Θέλω να διαβεβαιώσω όλο το δημοκρατικά σκεπτόμενο κόσμο πως θα είμαι δίπλα του στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
  Με τιμή
                                                                                                        Μαλτζάρης  Γιάννης

Αδυναμία των Δήμων να καταβάλλουν τα προνοιακά επιδόματα λόγω μη πρόσβασης στο Ενιαίο Πληροφοριακό Σύστημα!

Επιστολή απέστειλε προς τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Μάρκο Μπόλαρη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Κώστας Ασκούνης, με αφορμή τη μη...
δυνατότητα των Δήμων να έχουν πρόσβαση στο Ενιαίο Πληροφοριακό Σύστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καταβάλλουν τα κοινωνικά και προνοιακά επιδόματα.

Υπενθυμίζεται ότι, με την εφαρμογή του «Καλλικράτη», η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων γίνεται πλέον από τους Δήμους, μετά την κατάργηση των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.

Έβλεπε τη σύντροφο του να πέφτει από ύψος 300 μέτρων

  Της φώναζε ανήμπορος: «Κρατήσου! Σ’ αγαπώ». Ο σύντροφος μιας 27χρονης παρακολουθούσε ανήμπορος τη κοπέλα του να πέφτει από ύψος 300 μέτρων με ένα αιωρόπτερο και της... φώναζε «Κρατήσου! Σ’ αγαπώ», σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Αρκετοί αλεξιπτωτιστές συγκεντρώθηκαν στο χώρο του θανάτου της 27χρονης Lenami Godinez-Avila σε ένα δάσος της Βρετανικής Κολομβίας, για να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

«Άγριος» ερωτισμός..... Σέξι πόζες με τη Rihana


Αφού πρώτα περιποιήθηκε την Kate Umpton, ο Terry Richardson ανέλαβε και τη Rihanna.Ο διάσημος φωτογράφος στήνει ένα ασπρόμαυρο σκηνικό για τη νέα βασίλισσα της ποπ και απογειώνει τον αισθησιασμό της για τα μάτια σου μόνο.




















Γιορτή Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Ν. Πιερίας

 Με τη συμμετοχή 34αρων Δημοτικών Σχολείων από όλη την Πιερία διεξάγεται το πρωτάθλημα στο Αθλητικό Κέντρο PlayZone της πόλης μας. Δεκάδες μικρά παιδιά όλων των ηλικιών των δημοτικών σχολείων της περιοχής μας, παίζουν, απολαμβάνουν τη συμμετοχή στο όμορφο άθλημα και κάνουν το ποδόσφαιρο μια όμορφη και σημαντική γιορτή.

Η διοργάνωση γίνεται από το τμήμα Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια και το αρμόδιο υπουργείο.
Οι αγώνες πλέον δε γίνονται όπως παλαιότερα με τη διαδικασία του νοκ-άουτ, δίνοντας άλλο χαρακτήρα και εστιάζοντας περισσότερο στη μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ (Αποτελέσματα-Βαθμολογία-Επόμενη αγωνιστική)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Καλλιθέα-Πιερικός 0-0
Θρασύβουλος Φυλής-Βέροια 1-0
Αγροτικός Αστέρας-Βύζας Μεγάρων 1-2
Αναγέννηση Επανομής-Καλλονή 1-4
Ηρακλής Ψαχνών-Παναχαϊκή 1-3
Φωκικός-Πανσερραϊκός 1-0
Λάρισα-Πανθρακικός 3-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πολύτιμος βαθμός σε δύσκολη έδρα ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0

Πολύτιμο έδαφος στη μάχη που δίνουν για την εδραίωση στα play off έχασαν Καλλιθέα και Πιερικός, «κολλώντας» στη «λευκή» ισοπαλία στο «Ελ Πάσο», για την 30η αγωνιστική της Football League.
Οι «μελανόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 10΄  έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τακίδης με εκπληκτική επέμβαση, δεν επέτρεψε στον Μοκακέ να «κεφαλαιοποιήσει» την ωραία συνεργασία των Μπλαζέφσκι (κούρσα 35 μέτρων από δεξιά) – Κουτσοσπύρου (στρώσιμο με το κεφάλι).

Στην ...τακτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα

Λαμβάνοντας υπόψη και τοις μετρητοίς τις θέσεις και διακηρύξεις των κομμάτων που αυτές τις μέρες «παίζουν» με τις διερευνητικές εντολές και με την βοήθεια...
μερικών απλών αριθμητικών πράξεων μπορούμε ίσως να δούμε τις πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης.

Πρώτον: Η ΝΔ δηλώνει ότι θα κάνει κάθε τι δυνατό για να μείνει η χώρα εντός Ευρωπαικής Ενωσης και Ευρωζώνης. Δηλώνει, επίσης ότι είναι υπέρ της επαναδιαπραγμάτευσης όρων του μνημονίου προκειμένου να υπάρξει ένα νέο μείγμα πολιτικής. Με αυτούς τους όρους συμμετέχει και στηρίζει μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Αδελφοποίησης 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης με 1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία Καϊμακλίου Λευκωσίας της Κύπρου

Το 2ο 12/Θ Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου υποδέχονται στην πόλη μας Κυπρίους αδελφούς μας.
Στα πλαίσια της αδελφοποίησης του Σχολείου μας με τα: 1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία Καϊμακλίου Λευκωσίας της Κύπρου που πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου 2011 στο Καϊμακλί της Λευκωσίας και της επίσκεψης
μαθητών, γονέων και δασκάλων του σχολείου μας εκεί, αναγγέλλουμε με χαρά την πραγματοποίηση του 2ου μέρους της αδελφοποίησης των Σχολείων μας με την επίσκεψη των αδελφών μας Κυπρίων στην πόλη μας.

Καλοκαιρινό Ponytail κόμπος

 Δείτε τα βήματα του πιο trendy χτενίσματος του καλοκαιριού.

1. Λούστε τα μαλλιά σας ενυδατώστε τα με μία μάσκα αναδόμησης και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά. Πάρτε λίγη ποσότητα από τη μους που χαρίζει όγκο και απλώστε την από τη μέση του μήκους των μαλλιών μέχρι τις άκρες.

2. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα. Το εξωτερικό τοποθετήστε το προς τα κάτω και το άλλο από πάνω (όπως φτιάχνετε με δύο

Συζητήσεις για πρωθυπουργό Κουβέλη

 
Έντονες διεργασίες βρίσκονται τις τελευταίες ώρες σε εξέλιξη προκειμένου να υπάρξει λύση στο κυβερνητικό αδιέξοδο.

Τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ συζητείται μετ’ επιτάσεως το ενδεχόμενο, η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, να καταλήξει στη συγκρότηση κυβέρνησης ειδικού σκοπού με στόχο την επαναδιαπραγμάτευση μίας καλύτερης δανειακής σύμβασης.

Σε μία τέτοια κυβέρνηση που θα έχει τη μορφή «της κυβέρνησης Μόντι» πρωθυπουργός θα είναι ο Φώτης Κουβέλης. Στο πρόσωπο του αρχηγού της Δημοκρατικής Αριστεράς συγκλίνουν στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και φαίνεται ότι απομένει να πειστεί και ο ίδιος.

Ευ. Βενιζέλος: Δεν δηλώνω αισιόδοξος, αλλά υπεύθυνος

 
 14.50 Για τις 18:00 ορίστηκε η πρώτη συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για το σχηματισμό κυβέρνησης. Οπως έγινε γνωστό από το ΠΑΣΟΚ, αύριο στις 10 το πρωί, ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Φοβάται σύγκρουση Μέρκελ-Ολάντ

  Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, ο σοσιαλιστής Μισέλ Ροκάρ, δήλωσε σήμερα πως φοβάται μια "σύγκρουση" ανάμεσα στον εκλεγμένο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ γύρω από την ανάκαμψη της ανάπτυξης στην Ευρώπη.

"Υπάρχει κίνδυνος να πάμε σε σύγκρουση με την Άγγελα Μέρκελ", δήλωσε ο Μισέλ Ροκάρ στο ραδιοσταθμό Radio Classique/Public Senat, προσθέτοντας πάντως πως η "γερμανική ανάπτυξη είναι σπασμένη" και πως "τίθεται (εκεί) το πρόβλημα της ανάπτυξης". "Φοβάμαι πολύ μήπως ένα γαλλικό αίτημα γίνει σύμβολο καβγά (...) ενώ ο κανόνας του παιγνιδιού στην Ευρώπη είναι ο σταδιακός συμβιβασμός", πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός (1988-1991) του σοσιαλιστή προέδρου Φρανσουά Μιτεράν.

Μπλόκαραν τη "Χρυσή Αυγή"



















Ο παγκόσμιο ιστότοπος, WorldPress.com, έθεσε εκτός λειτουργίας τη σελίδα της "Χρυσής Αυγής" καθώς παραβιάζει τους όρους που διέπουν το συγκεκριμένο παγκόσμιο ιστολόγιο. Συγκεκριμένα γράφει:

xryshaygh.wordpress.com is no longer available.This blog has been archived or suspended for a violation of our Terms of Service.
For questions or concerns, contact WordPress.com Support.

Στο νοσοκομείο η Rihanna


Τη φωτογραφία του χεριού της διασωληνωμένο με ορό ανέβασε στο twitter της η Rihanna καθώς οι θαυμαστές της ανησύχησαν για την υγεία της αγαπημένης τους σταρ. Η popstar μετά το Met Gala αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύθηκε για εξάντληση και αφυδάτωση. Σύμφωνα με το TMZ, η 24χρονη καλλιτέχνις παρουσίαζε συμπτώματα γρίπης, ενώ ήταν υπό χορήγηση θεραπευτικής αγωγής.

Επίθεση από τραμπούκους στο δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο


Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνος ΜπογδάνοςΕπίθεση απο τραμπούκους δέχθηκε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια.
Λίγο μετά τη μια και μισή τα ξημερώματα τρία άγνωστα άτομα του επιτέθηκαν από πίσω χτυπώντας τον στο κεφάλι και αφού κατάφεραν να τον ρίξουν στο έδαφος τον έσυραν χτυπώντας τον για τουλάχιστον 50 μέτρα.
Επί πέντε λεπτά οι δράστες τον χτυπούσαν και έβριζαν.
Ένας φίλος του κατάφερε να ειδοποιήσει διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Ακαδημίας.
Κλήθηκε ασθενοφόρο με το οποίο ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκαν μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι και το σώμα και κάταγμα στο χέρι.
Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έλαβε εξιτήριο νωρίς το πρωί.

Το φάντασμα του Τσίπρα


Κοπάδι έφαγε χασισόδεντρα

Πρόβατα και κατσίκια έφαγαν τα χασισόδεντρα Σε σημείο από το οποίο διέρχονταν κοπάδια ζώων που πήγαιναν βοσκή είχε καλλιεργήσει τη μίνι χασισοφυτεία του ένας 53χρονος στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής.

Πρόβατα και κατσίκια… έφαγαν τα χασισόδεντρα αλλά ο καλλιεργητής δεν απέφυγε τη σύλληψη, αφού εκτός από αυτά καλλιεργούσε και παπαρούνες για την παραγωγή οπίου!

Οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι του, βρήκαν ακέραια τα δυο δενδρύλλια υπνοφόρου μήκωνος ύψους 60 εκατοστών τα οποία είχε φυτέψει μέσα σε πυκνή βλάστηση γύρω από το σπίτι και είχαν γλιτώσει από την επιδρομή του κοπαδιού που άφησε μόνο υπολείμματα από τα δέκα δενδρύλλια κάνναβης!

Στο Βενιζέλο η πολιτική τράπουλα, καταθέτει την εντολή ο Τσίπρας


Ευάγγελος Βενιζέλος και Αλέξης Τσίπρας Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας παραδίδει τη διερευνητική εντολή στη μία μετά το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας.
Την Τετάρτη μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας, κατηγόρησε τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ότι μιλούν τη γλώσσα του χαρτοπαίκτη και της μπλόφας, επιτέθηκε στο ΚΚΕ, καταλογίζοντάς του ιστορική ευθύνη, επειδή δεν συνεργάζεται και

Σε λίγη ώρα η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Στην Αρχαία Ολυμπία στρέφεται το διεθνές ενδιαφέρον καθώς εντός ολίγου αρχίζει η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. Θα ξεκινήσει στις 11:15 και θα ολοκληρωθεί στις 12:30.
Το Ολυμπιακό φως θα περάσει από 43 πόλεις και ιστορικά μέρη της Ελλάδας ενώ συνολικά θα λάβουν μέρος 500 λαμπαδηδρόμοι.
Στις 17 Μαΐου σε τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα γίνει η παράδοση της φλόγας στους βρετανούς διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων.
Στις 11 Μαΐου θα περάσει η Ολυμπιακή Φλόγα από το Καστελλόριζο, μετά από παρέμβαση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.
Λαμπαδηδρόμος θα είναι συμβολικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος.

Κανείς επιζών από τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στη Τζακάρτα


Το ρωσικό "superjet 100"
Το ρωσικό αεροσκάφος που είχε χαθεί από την Τετάρτη το μεσημέρι από τα ραντάρ στην Ινδονησία, εντοπίστηκε από ελικόπτερο κοντά στον Μπογκόρ της Τζακάρτας , αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός «Metro TV». Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε πτήση επίδειξης προς πιθανούς αγοραστές. Επέβαιναν 48 με 50 άτομα μεταξύ των οποίων το ρωσικό πλήρωμα, πολλοί εκπρόσωποι αεροπορικών εταιριών και δημοσιογράφοι.

Εκπρόσωπος της ρωσικής κατασκευάστριας εταιρείας Suchoi ανέφερε ότι δεν επέζησε κανένας

Έως και 25% ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές

Φωτογραφία για Έως και 25% ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές
ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

Εκτίναξη της δημοτικότητας του ΣΥΡΙΖΑ στο 25% εκτιμούν εσωτερικές δημοσκοπήσεις για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Dow Jones Newswires. Το ποσοστό αυτό είναι κατά 7,2% υψηλότερο από το 16,8% που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου. Δεν έγιναν γνωστά στοιχεία για τα ποσοστά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Μίνα Ορφανού: «Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω φύλο»

Φωτογραφία για Μίνα Ορφανού: «Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω φύλο»
Η βραβευμένη κινηματογραφική Στρέλλα και αγαπητή τηλεοπτική Λίζα των «Βασιλιάδων», Μίνα Ορφανού, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το πώς αντιλαμβάνεται η ίδια αλλά και ο κόσμος την διαφορετικότητά της.
«Τι σημαίνει τρανσέξουαλ; Προσωπικά, θα μπορούσα να ήμουν η κόρη του προέδρου. Ο κόσμος νομίζει ότι τρανσέξουαλ σημαίνει μόνο πεζοδρόμιο και ναρκωτικά”, δήλωσε στο περιοδικό Life&Style προσθέτοντας: «Δεν νομίζω πως φαίνομαι τι είμαι και, σίγουρα, όταν βγαίνω από το σπίτι δεν φοράω ταμπέλα που γράφει γεια σας, είμαι τρανσέξουαλ»
Όσο για το πως την αντιμετωπίζει ο κόσμος, η Μίνα Ορφανού εξομολογήθηκε: «Ο Έλληνας νομίζει ότι έχει επίπεδο και ευγένεια, αλλά κάνει τα χειρότερα όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού του και δεν βλέπει τα αίσχη του. Από κάτι τέτοιους ανθρώπους ήρθε η Ελλάδα στη θέση που είναι σήμερα. Υπάρχουν άτομα που θα σε ρωτήσουν ‘πως είναι να έχεις κάνει αλλαγή φύλου;’ ή ‘έχεις οργασμό;’, μόνο και μόνο για να σε κράξουν μετά».

Φρούτα και λαχανικά: Ενισχύουν το καλοκαιρινό μαύρισμα

Ως γνωστόν, μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, κυρίως με την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, μας παρέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά που εξασφαλίζουν την καλή υγεία του οργανισμού μας.

Ωστόσο, υπάρχει ένας επιπλέον για να ακολουθείτε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, καθώς φρούτα και λαχανικά, αλλά και άφθονο νερό, έχουν τη δυνατότητα να σας χαρίσουν χρυσαφένιο μαύρισμα. Τα θρεπτικά συστατικά τους μπορούν να επηρεάσουν τόσο το χρώμα όσο και τη λάμψη του μαυρίσματος. Είναι αυτονόητο βεβαίως ότι θα πρέπει να αποφεύγετε την υπερέκθεση στον ήλιο. Αν και οι ακτίνες του είναι απαραίτητες για τον σχηματισμό βιταμίνης D, μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στο δέρμα και τον οργανισμό.

Η αποκατάσταση της στύσης έρχεται… κατά κύματα


Η θεραπεία με κρουστικά κύματα παρέχει έναν γρήγορο, ανώδυνο κι αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας, σύμφωνα με τα ευρήματα μιας νέας, ριζοσπαστικής μελέτης. Οι 20 άνδρες που συμμετείχαν σε αυτή σημείωσαν όλοι βελτίωση, ενώ οι μισοί μπόρεσαν να σταματήσουν τη λήψη φαρμάκων τύπου Viagra. Θεωρείται πως η εφαρμογή της τεχνολογίας των κρουστικών κυμάτων στην πάσχουσα περιοχή έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά.

Υπέρ των γάμων ομοφυλοφίλων ο Ομπάμα


Ο αμερικανός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα
Υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων τάχθηκε ο  Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

«Για μένα προσωπικά, είναι σημαντικό να διαβεβαιώσω τους αμερικανούς πολίτες ότι πιστεύω πως ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα πρέπει να μπορούν να παντρευτούν», είπε.
Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι αυτή είναι η προσωπική του άποψη κι ότι για το θέμα θα πρέπει να αποφασίζουν οι Πολιτείες.

Πέθανε ο Βιντάλ Σασούν

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 84 ετών, ο θρυλικός κομμωτής του Χόλυγουντ, Βιντάλ Σασούν.
Αφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, στο  Λος Άντζελες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι  πέθανε από φυσικά αίτια. Ωστόσο, συμφωνα με άλλες πηγές, τα τελευταία χρόνια έπασχε από σοβαρή ασθένεια.

Τον Ιούνιο του 2011 πολλά ρεπορτάζ έκαναν λόγο για διάγνωση λευχαιμίας την οποία προσπαθούσε να αντιμετωπίσει με διάφορες θεραπείες στο Μπέβερλι Χιλς και το Λονδίνο.

Χρυσή Αυγή: «Στήσαμε πολυβόλο κι αρχίσαμε τις ριπές κατά των μεταναστών»

Άκρως ειρωνική η απάντηση μελών της Χρυσής Αυγής όταν ρωτήθηκαν πως «καθάρισαν» την περιοχή γύρω από το Σταθμό Λαρίσης, όπου βρίσκονται τα γραφεία του κόμματος.

Γιόγκα για πνεύμα και σώμα


Η γιόγκα είναι το κατεξοχήν κατάλληλο σύστημα για τη διατήρηση της καλής ψυχικής, αλλά και σωματικής υγείας. Γι’ αυτό και είναι τόσο διαδεδομένη σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Όσον αφορά το σωματικό κομμάτι, η γιόγκα μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα ξεχάσετε τους πόνους στην πλάτη. Η βελτίωση της στάσης του σώματος και η ενδυνάμωση των μυών στο πίσω μέρος του σώματος θα φροντίσουν να γίνει ο πόνος αυτός παρελθόν.

Ενα δισ. λιγότερο προς την Ελλάδα


Σε θρίλερ εξελίχθηκε η εκταμίευση της δόσης του νέου δανείου προς την Ελλάδα, ύψους 5,2 δισ. ευρώ, καθώς, παρά τις διαβεβαιώσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων, τελικά, τα χρήματα θα δοθούν σε δύο δόσεις, καθώς…«κόπηκε» ένα δισ. ευρώ, το οποίο δεν είναι απαραίτητο πριν από τον Ιούνιο σύμφωνα με το EFSF.
Σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) αναφέρει ότι αποφάσισε την εκταμίευση του χρηματικού ποσού των 4,2 δισ. ευρώ την Πέμπτη και το υπόλοιπο 1 δισ. ευρώ, το οποίο «δεν είναι απαραίτητο πριν από τον Ιούνιο» θα εκταμιευθεί ανάλογα με τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας.

Σπιτική Μερέντα (Νουτέλα)


Συνταγή για περίπου 1 1/2 φλιτζάνια

Από το: http://xs-recipes.com

Υλικά:
2 φλιτζάνια φουντούκια ολόκληρα και ωμά
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1/4 φλιτζανιού σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
έως και 1/4 φλιτζανιού φυτικό έλαιο
1/2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια

Προετοιμασία:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Τοποθετήστε τα φουντούκια σε ένα ταψί (προσέξτε να μην είναι στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο). Καβουρδίστε μέχρι το φύλλο είναι σχεδόν μαύρο και η ψίχα είναι ελαφρώς καφετιά, περίπου 15 λεπτά. Στα μισά του καβουρντίσματος ανακατέψτε τα φουντούκια για να ψηθούν ομοιόμορφα.

Η Συνταγή της Ημέρας!

Μακαρόνια με πικάντικο χωριάτικο λουκάνικο

Συνταγή για 4 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

500γρ. μακαρόνια (κατά προτίμηση λινγκουίνι)
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Μυστικά για τέλειο κορμί από τον personal trainer της Rihanna

Ποιος είπε ότι το τέλειο σώμα απαιτεί στερήσεις και εξαντλητικές δίαιτες; Ο personal trainer των μεγαλύτερωνstar παγκοσμίως, Harley Pasternak αποκαλύπτει...πώς διατηρεί τα υπέροχα κορμιά της Rihanna και τηςMegan Fox.

« Το μόνο που τις συμβούλευσα ήταν να αγοράσουν ένα βηματόμετρο», εξηγεί στο περιοδικό Grazia. « Στην Rihanna συγκεκριμένα, έχω πει να κάνει 10.000 βήματα ημερησίως».

Εξόφληση οφειλών Ιανουαρίου -Μαρτίου από τον ΕΟΠΥΥ

Στην αποπληρωμή των υποχρεώσεων του προς τους παρόχους Υγείας προχωρεί ο ΕΟΠΥΥ σύμφωνα με την πρόοδο των εργασιών εκκαθάρισης...
από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Οργανισμού, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
Ο Οργανισμός πλήρωσε για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2012 περί το 85% των γιατρών, ενώ απομένει να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση σε ορισμένες Διευθύνσεις, προκειμένου να εξοφληθεί το σύνολο της οφειλής.
Ο Οργανισμός κατέβαλε επίσης οφειλές προς κλινικές για τον Ιανουάριο, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα πληρώσει την οφειλή του Φεβρουαρίου.
Σήμερα ο ΕΟΠΥΥ θα προβεί στην αποπληρωμή οφειλών του προς εργαστήρια, διαγνωστικά κέντρα, Φυσικοθεραπευτήρια και Κέντρα Αποκατάστασης Ανοιχτής Νοσηλείας για το τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2012.

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας πατέρας 2 παιδιών

Άλλη μία αυτοχειρία καταγράφηκε στο Ηράκλειο. Αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, νεκρός βρέθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες...μέσα στο σπίτι του, στην οδό Αριστείδου στον Κατσαμπά, ένας 50χρονος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών που βρίσκονται στην εφηβεία. Ο ίδιος εργαζόταν στο δήμο Ηρακλείου, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πριν από αρκετό διάστημα, είχε αυτοκτονήσει και η σύζυγος του.


Nεκρός εντοπίστηκε 50χρονος που είχε εξαφανιστεί από τον Μάρτιο

Σε φαράγγι στην περιοχή του Τσιλαρέ Θερίσου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης η σορός του αγνοούμενου επί δεκατέσσερις μήνες, 50χρονος δασολόγου, Κωστή Πενταράκη. Όπως όλα δείχνουν, ο 50χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε φαράγγι βάθους περίπου 300 μέτρων, μη καταφέρνοντας να το ελέξγει σε μια αριστερή στροφή, στον ορεινό δρόμο. Αποτέλεσμα ήταν να βουτήξει με το αυτοκίνητο στο κενό, και σερνόμενος στην πλαγιά να καταλήξει στο ρέμα που κυλάει από κάτω, με το αυτοκίνητο να σφηνώνεται κάτω από δέντρο

Μήνυμα αναγνώστη: Η ομόνοια σπίτια χτίζει, η διχόνοια...τα γκρεμίζει!

Αφού μιλάμε για Λαϊκισμό, ας μιλήσουμε λίγο λαϊκά.
Α) Την ιστορία την γράφει πάντα ο Νικητής (Αν κέρδιζαν οι κομμουνιστές το '49, αυτή την στιγμή θα ήμασταν στην κατάσταση της Γιουγκοσλαβίας). Δεν κέρδισαν αυτοί, κέρδισαν οι άλλοι. Ωραία. Και τι γίνανε οι κομμουνιστές; Εξορία, ξύλο, ασφάλεια. Οι "φασίστες"; "Ταγματασφαλίτες"; "Πές τους όπως θες". Πάμε τώρα κι απο την άλλη. Άντε και νικούσανε οι αριστεροί, άντε και τον διώχναμε τον Βασιλιά. Τα ίδια δεν θα έκαναν κι εκείνοι; O Στάλιν με την Μεγάλη Κάθαρση (Wikipedia: Great Purge) πόσο κόσμο έφαγε; Για το "προλετάριο"; Μπα δεν νομίζω. Για να μη! ν ταρακουνηθεί η καρέκλα του. Πόσα και πόσα δεν έχουμε ακούσει από τους ήρωες παππούδες μας, εμείς οι βουτυρομπεμπέδες του καναπέ και του ίντερνετ (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα), για τα εγκλήματα και των μέν, και των δε;

Στον... ουρανό το 39ο!

Απονομή με Μητροπάνο και Κονταρό!
Μαγική βραδιά στο Καραϊσκάκη και υπό τους ρυθμούς του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου, αλλά και τις μαντινάδες του Ερνέστο Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός σήκωσε στον ουρανό το 39ο πρωτάθλημα. Συγκίνηση, πάθος από τις εξέδρες και τρελό κέφι από παίκτες, διοίκηση και προπονητή έγινε η απονομή της κούπας! Η νύχτα ήταν φαντασμαγορική, δεκάδες πυροτεχνήματα έκαναν πιο λαμπερό τον ουρανό του Πειραιά, ενώ η «ζεμπεκιά» του Μητροπάνου προκάλεσε ανατριχίλα και θερμό χειροκρότημα στις εξέδρες!!!

Ελληνική... τραγωδία σε τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων!

Με αφορμή τον τελικό του Europa League, το www.AngryBETS.gr σας παρουσιάζει τον ξεχωριστό τελικό Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1973.
Ο τελικός του 1973, λοιπόν, της συγκεκριμένης οργάνωσης, η οποία “συγχωνεύθηκε” με το άλλοτε Kύπελλο UEFA το 2000, ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο στάδιο Καυτατζόγλειο της Θεσσαλονίκης.
Η UEFA, κρατώντας την παράδοση που ήθελε το διαιτητή να είναι από τη χώρα που διεξάγεται ο τελικός, όρισε άρχοντα του

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Sport Day
Goal News
Derby News
Πρωταθλητής
Η Πράσινη
Φως
Η Ώρα των Σπορ
Η Γάτα
Σπορ του Βορρά
MetroSport
Αθλητικά Νέα
Γαύρος