ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Όταν τα κορίτσια επιδίδονται σε … γυμναστικές επιδείξεις (Βίντεο)



11
Μπορεί οι άντρες να φημίζονται για την μυϊκή τους δύναμη, σίγουρα όμως μόλις δείτε αυτό το βίντεο θα αναθεωρήσετε!

Γυναίκες με ωραία κορμιά επιδίδονται σε γυμναστικές επιδείξεις!

Yoga, Pilates και pole dancing “δίνουν και παίρνουν” στο ακόλουθο βίντεο:

Το Hot Doc αποκαλύπτει το ηχητικό ντοκουμέντο: "Πρέπει να τους κάνουμε το βίο αβίωτο"... με εντολή του αρχηγού της αστυνομίας! Το γαμάς ή δεν το γαμάς στο ξύλο τον "αρχηγό" του κώλου, το ναζιστικό γερμανοτσογλάνι;...




Το Hot Doc αποκάλυψε πως τα βασανιστήρια και η βία κατά μεταναστών γίνονται με εντολή του αρχηγού της αστυνομίας.
Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ξεκάθαρα ο αρχηγός λέει πως...
"πρέπει να τους κάνουμε το βίο αβίωτο". 
Από koutipandoras, μέσω "Το Γρέκι

H σχέση ΝΔ... ΠΑΣΟΚ

Κι άλλη...γριά κάηκε. Δεν πειράζει...



...Κι άλλη...γριά κάηκε.
Δεν πειράζει. Αρκεί που...πήγε ζεστή.

...Κι άλλος...μαλάκας αυτοκτόνησε.
Δεν πειράζει.
Γλύτωσε απ΄τη μιζέρια και την πείνα.

...Χάσαμε λογαριασμό απ΄το πλήθος των Εξαθλιωμένων
 που ζουν στη παγωνιά και το σκοτάδι.
Σιγά το κακό. Το κομμένο ηλεκτρικό επανασυνδέεται.
Προσωρινά. Οσο διαρκούν οι..."άγιες μέρες".

...Και τα σπίτια μας θα γλυτώσουμε.
Και δόσεις θα πληρώσουμε γι αυτό.
Λίγα-πολλά δεν έχει σημασία. Για ένα χρόνο.
 Μέχρι τις εκλογές.

...Και χαράτσια οφείλουμε. Ισόβια.
Υποχρέωσή μας, λένε.
Αρκεί που το βάφτισαν "φόρο".

...Και ζωήν έχομεν...
ΜΙΖΕΡΗ, Γ*ΜΗΜΕΝΗ...
 ........................................

...Και κυβέρνησιν έχομεν...
Σκληρή. Ανάλγητη. Κυνική.
 Νεοφιλελεύθερη. Αυταρχική.
- Ετσι λέμε.
Και παίζουμε το π*υλί μας καμαρώνοντας την...
 .....................................

 ...Και...αντιπολιτεύσεις έχομεν.
 Μικρές και μεγάλες...
Που περιμένουν να...ωριμάσει η Συμμορία και να πέσει μόνη.
Που ονειρεύονται εκλογές από φθινόπωρο σε άνοιξη.
Που σχεδιάζουν αντιμνημονιακές κυβερνήσεις στο...νερό.
...Χωρίς λαϊκό Ξεσηκωμό. Στα μαλακά...
................................................

 ...Και...Λαόν έχομεν !!
΄Η κοσμάκη.
΄Η λαουτζίκο.
Ως Λαός...αναπαύεται ησύχως. Ασφαλής. Αμέριμνος.
Ως κοσμάκης μυξοκλαίει. Επαίτης. Μοιρολάτρης.
Και ως λαουτζίκος...
περιμένει να γεννήσει μεσσίες...

politikokoraki.blogspot.gr


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2o2desz9I

Ο Πίπης-Αδωνις στο διάσημο Ψυχολόγο Χατζηρούφα @AdonisGeorgiadi #Success_Story

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΚΟΠΡΙΤΗΣ
Η Κλαίρη, η γραμματέας του, χτύπησε πολύ σιγά την πόρτα και άνοιξε δίχως να περιμένει απάντηση. Το κεφάλι της ξεπρόβαλε από τη χαραμάδα και του είπε με φωνή μυστήρια και βλέμμα συνωμοτικό..
Ήρθε..Nα τον μπάσω μέσα;;;
Τι ρωτάς βρε Κλαίρη;; Μπορούμε να το αποφύγουμε;; Αν ναι ξαπόστειλέ τον! Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που κανόνισες χωρίς να με ρωτήσεις, είπε οργισμένος ο Χατζηρούφας.
Εγώ εσάς σκέφτηκα γιατρέ μου.. Αυτός είναι θεοπάλαβος! Η καριέρα σας θα απογειωθεί, είπε με στόμφο η ξερακιανή γραμματέας.
Κλαίρη φύγε από μπροστά μου γιατί η μόνη που θα απογειωθείς θα είσαι εσύ, είπε αυστηρά ο γιατρός.
Τον φέρνω λοιπόν! Και να σας πω… Να κλειδώσω απ’ έξω;; Κρίμα να μην απομείνει κανείς ζωντανός να μεταφέρει στους υπολοίπους την ιστορία! Σε περίπτωση που αποσαλτάρει, ο σαλταρισμένος το λέω!! Είπε κρυφογελώντας η Κλαίρη.
Σε λίγα δευτερόλεπτα η πόρτα άνοιξε και ένας ψευτοκονιόρδος μπήκε στο γραφείο του Ερρίκου. Κουστουμαρισμένος, με μαλλί γλασαρισμένο- σα να τον είχε γλείψει μια τεράστια γελάδα, ένα πράμα- και μια τσάντα σαν αυτές που κρατούν οι πλασιέ.
Καλησπέρα σας κύριε Άδωνι. Παρακαλώ καθίστε, είπε με προσποιητή ευγένεια ο γιατρός.
Γεια σας γιατρέ μου. Ευτυχώς που βρήκατε ώρα να με δεχτείτε, είπε συνοφρυωμένος ο ασθενής.
Τι σας συμβαίνει; Σας ακούω, ξεφύσηξε ο Ερρίκος.
Αυτό το κάθαρμα μ’ έχει βάλει στο μάτι, με καταδιώκει, μπήκε αμέσως στο ψητό ο- από σπόντα- υπουργός.
Ποιο είναι το κάθαρμα, απόρησε ο Χατζηρούφας.
Αυτός με τα μακρουλά αυτιά. Δε θέλω ούτε τ’ όνομά του να πιάσω στο στόμα μου, έκανε μια γκριμάτσα ο Άδωνις.
Ναι, αλλά έτσι δε θα βγάλουμε άκρη κύριε βουλευτά μου, τον τσίγκλισε με μεγάλη ευχαρίστηση ο Ερρίκος.
Υπουργός κύριε Χατζηρούφα! βγήκε από τα ρούχα του ο ασθενής και η φωνούλα του έγινε στριγκή θυμίζοντας στον Ερρίκο την πεθερά του τότε που βρέθηκε φάτσα- κάρτα μ’ ένα ποντίκι που είχε απλώσει την αρίδα του στο γκαράζ.
Εντάξει κύριε Άδωνι. Δε θα τα χαλάσουμε στο αξίωμα! Υπουργός θέλετε;; Υπουργός! Θα μου πείτε λοιπόν ποιος είναι ο αυτός με τα μακρουλά αυτιά;
Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ, απάντησε βροντερά και μονοκοπανιά ο Άδωνις, κάνοντας καταφανώς προσπάθεια να προφέρει τ’ όνομα.
Όνομα είπαμε κύριε Άδωνι! Όχι παρατσούκλι, επέμεινε ο επιστήμων.
Μα όνομα σας έδωσα! Είπε και πήρε ύφος προσβεβλημένο ο ασθενής
Ο Χατζηρούφας τον κοίταξε διερευνητικά. Ρε μπας και χρειαζόταν καμμιά ιατρική γνωμάτευση για να την προσκομίσει- αύριο, μεθαύριο που δε θα είχε ασυλία- σε κανα δικαστήριο;; Να προνοεί από τώρα για τεκμηρίωση του «ακαταλόγιστου»;;; Αποφάσισε να τον πάει με τα νερά του.
Όταν λέτε σας καταδιώκει;;
Να! Κάθομαι με το Τζενάκι στον καναπέ να παρακολουθήσουμε τις εκπομπές μου και να με καμαρώσουμε λίγο;;;; Τσουυυππππ! Να σου τον ξεπετιέται στο στούντιο και μου χαλάει της σκηνή που λέω: «Όλα αυτά μαζί με 99 ευρώ!! Τα λιγουρεύεστε;;;» σημείωσε σοβαρά ο Άδωνις.
Μάλιστα….
Αμ το άλλο; Κάνω ντου σε νοσοκομείο για να πιάσω στα πράσα κανα γιατρό να λουφάρει και να τον απολύσω στα καπάκια;;; Εκεί πάλι, το βρωμόσκυλο! Ντυμένος αποκλειστική νοσοκόμα, με παίρνει στο κατόπι με μια σύριγγα- ΝΑ με το συμπάθιο! Προσέθεσε, γουρλώνοντας τα μάτια.
Ο Ερρίκος, έμεινε προς στιγμή αμίλητος. Δε θα τον τρέλαινε αυτόν ο ψευτοϋπουργός! Το ακριβώς αντίθετο θα συνέβαινε!
Να ρωτήσω κάτι. Αυτό το πακέτο με τα 99 ευρώ, τι ακριβώς περιλαμβάνει;;;
Πηγή: kopritis-alert.blogspot.gr

KOPRITHS



Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2o2dQaitL

Βρέθηκε νέο "βαθύ λαρύγγι" στα εξοπλιστικά. Έτοιμος να μιλήσει για μίζες



 

Ένας ακόμα μάρτυρας, είναι έτοιμος να δώσει στοιχεία για το πάρτι με τις μίζες στα εξοπλιστικά. Πρόκειται για άτομο μεγάλης ηλικίας και αναμένονται σημαντικές αποκαλύψεις.

Ένας ακόμη εμπλεκόμενος, πλην του πρώην αναπληρωτή Διευθυντή Εξοπλισμών Αντώνη Κάντα, στην υπόθεση με τις «μίζες» από εξοπλιστικά προγράμματα του ΥΠΕΘΑ, φέρεται διατεθειμένος να «συνεργαστεί με την Δικαιοσύνη».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δεύτερο πρόσωπο που σκοπεύει να ακολουθήσει την επιλογή Κάντα, είχε ρόλο μεσάζοντα και κατονομάστηκε ανάμεσα σε άλλους από το πρώην στέλεχος του ΥΕΘΑ.
Ο μεγάλος πλέον σε ηλικία μεσάζων, φέρεται έτοιμος να περιγράψει «μίζες», διαδρομές και λογαριασμούς ενώπιον των ανακριτών της υπόθεσης των παράνομων αμοιβών για προμήθειες του ΥΕΘΑ, Γαβριήλ Μαλλή και Γιάννη Σταυρόπουλου.
Δικαστικοί κύκλοι, πάντως, εκτιμούν πως αν πράγματι ο κατονομαζόμενος από τον κ. Κάντα μεσάζοντας «μιλήσει» στους ανακριτές, ενδέχεται να οδηγήσει σε διεύρυνση του καταλόγου των εμπλεκομένων προσώπων και προς την κατεύθυνση μεγάλων επιχειρηματιών στο χώρο της αγοράς όπλων.
Με δεδομένο μάλιστα ότι ο κ. Κάντας φέρεται να έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία για συνολικά οκτώ μεσάζοντες, οι οποίοι θα κληθούν από την ανάκριση, καθώς και λεπτομέρειες για τουλάχιστον δέκα εξοπλιστικά προγράμματα, είναι πολύ πιθανό να περάσουν το ανακριτικό κατώφλι και οι λεγόμενοι «έμποροι όπλων».
Οι "ωφέλιμες πληρωμές" του Κάντα
Ο Αντώνης Κάντας, που θα συνεχίσει την απολογία του για τέταρτη ημέρα τη Δευτέρα το πρωί, μέχρι στιγμής φέρεται να έχει δώσει στοιχεία για «ωφέλιμες πληρωμές» πολλών εκατομμυρίων, όχι μόνο μέσω τραπεζικών λογαριασμών, αλλά και για χρήματα που παραδόθηκαν με τον κλασικό τρόπο «της βαλίτσας».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φαίνεται να έχει αποδεχθεί ότι έλαβε «μαύρα χρήματα» ύψους 16 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω λογαριασμών σε Σιγκαπούρη και Ελβετία, τα οποία, κατά την ομολογία του, συνδέονται με τουλάχιστον 10 εξοπλιστικά προγράμματα. Πλην των 8 μεσαζόντων, έχει κατονομάσει ως εμπλεκόμενους στις διαδρομές για την απόκρυψη των «μαύρων χρημάτων», δύο Ελβετούς χρηματιστές, τον νομικό που τον βοηθούσε να συστήνει εξωχώριες εταιρίες και τους εμφανιζόμενους ως εκπροσώπους για πέντε τέτοιας νομικής μορφής εταιρίες.
Επίσης, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει ότι «θεωρεί απίθανο, αφού πήρε αυτός να μη τα πήραν οι από πάνω και οι από κάτω», παράνομα χρήματα, ωστόσο φαίνεται να περιορίζει την αναφορά του αυτή, στην ιεραρχία του υπουργείου Άμυνας μόνο για το διάστημα που πολιτικός προϊστάμενος του, ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με Διευθυντή Εξοπλισμών τον Γιάννη Σμπώκο.
Ο κ. Κάντας παρέμεινε στην θέση του επί τέσσερις μήνες και επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου, αλλά φέρεται να διευκρινίζει στην απολογία του ότι ουσιαστικά ο διάδοχος του κ. Τσοχατζόπουλου τον είχε «παγώσει» και ως εκ τούτου δεν υπογράφηκε καμία σύμβαση.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ



Η Κατερίνα Νικολαίδου αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια στην Ελλάδα για το 2013 όπως αποφάσισαν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι μέλη του ΠΣΑΤ κατά την ετήσια ψηφοφορία για τα αθλητικά βραβεία της χρονιάς. Η πρωταθλήτρια κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης κέρδισε με διαφορά τον τίτλο της αθλήτριας της χρονιάς συγκεντρώνοντας 1841 ψήφους έναντι 841 ψήφων της Βάσως Βουγιούκα από την ξιφασκία που ήταν δεύτερη και 723 της Μαρίας Πρεβολαράκη από την πάλη. 
«Για να κάνεις πρωταθλητισμό θέλει υπομονή, πάθος, ψυχολογία και πάνω απ' όλα να το θέλεις πολύ» είπε η ίδια παραλαμβάνοντας το βραβείο από την Γενική Γραμματέα Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου για να αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα πολλών ολυμπιονικών αθλητών, παραγόντων και θεατών που μαζί με τον υπουργό και τον Υφυπουργό αθλητισμού είχαν γεμίσει το αμφιθέατρο “Μελίνα Μερκούρη” του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Τι όμως σημαίνει για την Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια αυτή η διάκριση; Αμέσως μετά τη βράβευση σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων δήλωσε πάρα πολύ χαρούμενη για τη βράβευση αυτή καθώς το 2013 ήταν μια πολύ δύσκολή χρονιά και τελικά ήρθε η δικαίωση ενώ για τα σχέδιά της για το μέλλον είπε: «Έχω μπροστά μου ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δύο παγκόσμια πρωταθλήματα και δύο παγκόσμια κύπελλα, ελπίζω να φέρω τις καλύτερες διακρίσεις που μπορώ»!
Για να τα καταφέρει όλα αυτά η Νικολαΐδου θα πρέπει να συνεχίσει να ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα καθημερινών διπλών προπονήσεων τόσο στην Κατερίνη στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης όπου ανήκει όσο και στα πολυήμερα καμπ προετοιμασίας με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας στο Σχινιά.   «Η κωπηλασία είναι πλέον από τα πιο διαδεδομένα αθλήματα της πόλης και ένα ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ο ιδιαίτερα αυξημένος αριθμός νέων παιδιών στον όμιλο. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μακριά από την πόλη σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο, το κάθε πράγμα στη ζωή μας έχει και τις δικές του δυσκολίες και απαιτήσεις. Πλέον, έχω συνηθίσει σε αυτόν τον τρόπο ζωής και προσπαθώ το λίγο διάστημα που επιστρέφω να το εκμεταλλεύομαι όσο πιο πολύ γίνεται"  λέει η ίδια η πρωταθλήτρια
Αναδρομή
Μπορεί η φετινή αγωνιστική πορεία της Νικολαΐδου να αγγίζει το τέλειο αλλά σίγουρα δεν είναι τυχαία. Όλα άρχισαν τον Σεπτέμβρη του 2007 όταν η 15χρονη τότε Κατερίνα μετά από παρότρυνση του πρώην κωπηλάτη πατέρα της ξεκίνησε να «τραβά κουπί» στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Μπικογιάννη ο οποίος αμέσως αναγνώρισε το μεγάλο ταλέντο της. Η Κατερίνα θυμάται για εκείνα τα πρώτα της βήματα "Ήταν κάτι το τελείως διαφορετικό αλλά απίστευτα ενδιαφέρον που μου κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας ημέρα. Έτσι, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα άρχισα να κωπηλατώ με άνεση και να δοκιμάζω τις δυνάμεις μου σε διασυλλογικούς αγώνες. Και κάπως έτσι ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι… Η Κατερίνη προσφέρει πολλές δυνατότητες αρκεί να έχεις θέληση να τις εκμεταλλευτείς
 Και η ίδια τις εκμεταλεύτηκε στο έπακρο αφού μέσα σε μερικούς μήνες η Νικολαΐδου στέφεται χρυσή πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης στην κατηγορία κορασίδων.  Το 2010 ανεβαίνει για πρώτη φορά στο βάθρο των νικητών σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατακτώντας την τρίτη θέση στο σκιφ νεανίδων στην Τσεχία ενώ την επόμενη χρονιά, βγαίνει τέταρτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πέρυσι ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στη Λιθουανία, ενώ το 2013 ήταν μια «μαγική χρονιά» αφού επιφύλαξε στη Νικολαΐδου κάθε δυνατή διάκριση. 
Στις 2 Ιουνίου η πρωταθλήτρια από την Κατερίνη άνοιξε τον χορό των μεταλλίων στον ποταμό Γουαδαλκιβίρ στη Σεβίλλη, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών. Στις 23 του ίδιου μήνα ακολούθησε το χρυσό στους Μεσογειακούς της Μερσίνης. Τα χρυσά μετάλλια τρίτωσαν στο Λιντζ της Αυστρίας στις 25 Ιουλίου με την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων .Η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε στις 30 Αυγούστου με τη δεύτερη θέση  στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών στην Κορέα.



ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ


ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας,
εύχεται στα μέλη του και σε όλους του συνταξιούχους του Νομού μας,
Καλά Χριστούγεννα,
ευτυχισμένο, ειρηνικό και γεμάτο υγεία το Νέο Έτος.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
   Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γενικός Γραμματέας


Κουτσής Δημήτριος                                                                                  Τσαλός Αθανάσιος


Χρόνια πολλά Καλά Χριστούγεννα Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος.


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΚΜ & ΤΗ ΜΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων στοχεύουν οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου «Οι Θρακιώτες» συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα διατίθενται δωρεάν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου «Οι Θρακιώτες» σε άπορες οικογένειες και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
«Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και συνέβαλαν στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που στερούνται τα προς το ζην. Αξιοποιώντας όσους πόρους διαθέτουμε, κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη και προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε καταγεγραμμένα ευαγή ιδρύματα και συλλόγους, όχι μόνο την περίοδο των εορτών, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής.
Παράλληλα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αγροτικής Οικονομίας Βασίλειος Κανάκας εκπροσώπησε την Περιφέρεια και την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης στη διανομή τροφίμων στο συσσίτιο του Ι.Ν. Αγίων Πάντων. Τα τρόφιμα που προσφέρθηκαν ήταν ζυμαρικά, ρύζι και πατάτες, για την κάλυψη των αναγκών του συσσιτίου που εξυπηρετεί καθημερινά 500 άτομα. Επιπλέον, ο κ. Κανάκας ξεναγήθηκε στους χώρους που έχουν δημιουργηθεί πλησίον του Ι.Ν. Αγίων Πάντων, όπου πραγματοποιούνται δωρεάν μαθήματα σε άπορα παιδιά και ενήλικες, από εθελοντές καθηγητές. 
«Προσπαθούμε όσο μπορούμε να ενισχύσουμε όσους έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο να περάσει όμορφα τις γιορτές και να έχει μια καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία», τόνισε ο κ. Κανάκας. 


Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Μ.Ε. Θεσσαλονίκης

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΚΜ & ΤΗ ΜΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνεχίζονται οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, με σκοπό την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αγροτικής Οικονομίας Βασίλειο Κανάκα και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Υγείας και Πρόνοιας Έφη Βασιλειάδου θα προσφέρουν τρόφιμα στο συσσίτιο του Ι.Ν. Αγίων Πάντων, αύριο, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, στις 10.00πμ, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.
Παράλληλα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου «Οι Θρακιώτες» απευθύνουν πρόσκληση σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα (τυποποιημένα και είδη ψυγείου), βρεφικές τροφές, ρούχα, φάρμακα, σχολικά είδη, παιχνίδια, κοκ, προκειμένου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιείται σήμερα και αύριο, στους κήπους του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας  198), από τις 9.00πμ έως τις 18.00μμ.
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατίθενται δωρεάν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου «Οι Θρακιώτες» σε άπορες οικογένειες και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
«Κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη και προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε καταγεγραμμένα ευαγή ιδρύματα και συλλόγους, με σκοπό να ανακουφίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Όσοι έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά μας, παρέχοντας είδη απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα», υπογράμμισε ο κ. Τσαμασλής.



Τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν σήμερα παιδιά από το «Άσυλο του Παιδιού», τα οποία έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με τον κ. Τσαμασλή για το νέο έτος.

 

 

 

 

 

 

 

Λεζάντες φωτογραφιών


- Τα παιδιά από το «Άσυλο του Παιδιού» έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γεώργιο Τσαμασλή
- Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας










Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Μ.Ε. Θεσσαλονίκης

ΈΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

        
        Για το Δ.Σ
       Ο Πρόεδρος                                     O Γραμματέας
 Συνδικιώτης Νικόλαος                           Αθανασίου Θωμάς





ΕΚΔΗΛΩΣΗ



ΕΚΔΗΛΩΣΗ



ΠΕΡΙΛΗΨΗ 3ης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Κ Α Λ Ε Ι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            Αριθμ. Πρωτ.: 21384
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ   
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ                    Κατερίνη 19-12-2013
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ 
Δ/ΝΣΗ  ΑΓΡΟΤ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ                                                                              
ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ & ΦΥΤΟΫΓ/ΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ  

ΠΡΟΣ

Μ Μ Ε




 
 



Ταχ. Δ/νση        : 28ης Οκτωβρίου 40
Ταχ. Κώδικας   : 60100
Πληροφορίες    : Γ. Κούκουλης                        

Τηλέφωνο         : 2351351310

ΦΑΞ                   :2351-351-111
E-mail               : U13108@minagric.gr


Θέμα:   Περίληψη 3ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος
              Μέτρου 123Α.


Προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων κοινοποιούμε παρακάτω την προκηρυχθείσα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων 3η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων στα πλαίσια του Μέτρου 123Α , «Αύξηση της αξίας γεωργικών προϊόντων» του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την Υπηρεσία μας στο τηλ.2351351310 (υπεύθυνος Γ.Κούκουλης).

Η Προϊσταμένη Δ/νσης



Ευδοκία Γεωργίου-Κίτσιου



Τους εν δυνάμει δικαιούχους που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στη Μεταποίηση και Εμπορία Γεωργικών Προϊόντων και επιθυμούν να υλοποιήσουν επενδυτικό σχέδιο στα πλαίσια του Μέτρου 123 Α: «Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.) και το Ελληνικό Δημόσιο, να καταθέσουν αιτήσεις ενίσχυσης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’ αρ. 4435/144452/22-11-2013 (ΦΕΚ 3078/τ.Β’/04-12-2013) ΚΥ Α.
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις κατά τη σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 2003/361/Ε.Κ., επιχειρήσεις που απασχολούν λιγότερους από 750 υπαλλήλους ή έχουν κύκλο εργασιών μικρότερο των 200 εκατ. Ευρώ καθώς και επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους, στα μικρά νησιά του Αιγαίου κατά την έννοια του Καν. (ΕΕ) αριθ. 229/2013.
Μέσω του προγράμματος ενισχύονται επενδυτικά σχέδια που αφορούν στη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων στους τομείς κρέατος, γάλακτος, αυγών–πουλερικών, διαφόρων ζώων, δημητριακών, ελαιούχων προϊόντων, οίνου, οπωροκηπευτικών, ανθέων, ζωοτροφών, σπόρων και πολλαπλασιαστικού υλικού, φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών.
Το ποσό της Δημόσιας Δαπάνης της πρόσκλησης ανέρχεται σε 100.000.000 €.
Το ποσό των προς διάθεση πόρων δύναται να αυξηθεί περαιτέρω, εάν προκύψουν αδιάθετοι ή επιπλέον πόροι.
Οι ενισχυόμενες δράσεις ανά τομέα, οι επιλέξιμες δαπάνες, τα ποσοστά παρεχόμενης ενίσχυσης, η διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων και ένταξής τους στο Μέτρο, καθώς και οι υποχρεώσεις των φορέων αναφέρονται στο πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, το οποίο μαζί με το σχετικό πληροφοριακό υλικό (την ΚΥΑ 4435/144452/22-11-2013, την Υ.Α. 4627/152254/06-12-2013 με τα παραρτήματά τους τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα τους, την αίτηση του δικαιούχου και τον φάκελο υποψηφιότητας) σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ενίσχυσης στο ανωτέρω Μέτρο καθ΄ όλη τη διάρκεια ισχύος του Π.Α.Α. της Δ΄ Προγραμματικής Περιόδου  μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων πιστώσεων και δύνανται, εάν το επιθυμούν, να ξεκινήσουν τις εργασίες υλοποίησης με δική τους ευθύνη, από την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης ενίσχυσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.opekepe.gr , όπου θα λάβουν πρωτόκολλο προκειμένου για την εμπρόθεσμη ή μη κατάθεση αυτής, καθώς και της έντυπης μορφής της στη Διεύθυνση Προγραμματισμού και Γ.Δ., η οποία δύναται να υποβληθεί και ταχυδρομικώς.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν μέσω:
·          του συστήματος τηλεφωνικής εξυπηρέτησης "1540" του Υπ.Α.Α.Τ. ,
·          της Υπηρεσίας Ψηφιακών Αιτημάτων του Υπ.Α.Α.Τ. και
·          των Διαδικτυακών τόπων www.minagric.gr και www.agrotikianaptixi.gr.

Η έναρξη ισχύος της πρόσκλησης ξεκινά από την 30η/12/ 2013.


Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ



ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΥΤΑΡΗΣ


Χρωστάς-δεν χρωστάς, η εφορία σου παίρνει τα λεφτά! Το εξώδικο που τους βάζει στη θέση τους, Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής

Τρομάξατε όταν ακούσατε ότι η εφορία μπορεί να βάζει χέρι στον τραπεζικό σας λογαριασμό και να παίρνει όσα της χρωστάτε, αδιαφορώντας αν τα λεφτά είναι για την εγχείρηση της μητέρας σας;

Ακόμη δεν ακούσατε τίποτα! Γιατί, αυτό που δεν σας είπανε είναι ότι η εφορία μπορεί, πλέον, να βάζει χέρι στα χρήματά σας, ακόμα και όταν ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ; Καθόλου. Στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων πέρασαν ρύθμιση με βάση την οποία, αν ο εφοριακός κρίνει ότι ΜΠΟΡΕΙ και να χρωστάτε κάποια στιγμή στο μέλλον, παρεμβαίνει στην τράπεζα και δεσμεύει τα λεφτά! Από τώρα! Χωρίς να σας ενημερώσει! Χωρίς να υπάρχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή! Χωρίς δικαστική απόφαση! Επειδή έτσι κρίνει ο ίδιος! Καταργώντας, de facto, ακόμη και την χρονική προθεσμία που σας δίνει ο νόμος για να εξοφλήσετε μια οφειλή ΑΦΟΥ βεβαιωθεί και μέχρι να καταστεί ληξιπρόθεσμη. Για τον απλό λόγο ότι προχωρά σε συντηρητική κατάσχεση του λογαριασμού σας ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Το ΧΩΝΙ σας δίνει ένα ακόμη όπλο για να αντιμετωπίσετε τη νέα κρατική αυθαιρεσία. Αυτή την Κυριακή:

1. Πάρτε Το ΧΩΝΙ.
2. Βρείτε το εξώδικο που τους ξεκαθαρίζει ότι, αν τολμήσουν να σας δεσμεύσουν την περιουσία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ, θα το πληρώσουν πολύ ακριβά.
3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας.
4. Στείλτε το με fax, χωρίς να επιβαρυνθείτε με έξοδα για δικηγόρους και δικαστικούς επιμελητές.
5. Χτίστε ένα νομικό οχυρό κατά της -αντισυνταγματικής- συντηρητικής κατάσχεσης του τραπεζικού σας λογαριασμού, στο όνομα μιας οφειλής που δεν είναι καν ληξιπρόθεσμη, που μπορεί να μην έχει καν βεβαιωθεί!

Αυτή την Κυριακή, ακόμη ένα ΧΩΝΙΚΟ ΟΠΛΟ στη φαρέτρα του ενημερωμένου Ελληνα πολίτη!