ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 12 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Στα χέρια των υπευθύνων της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣη επίσημη τελική λίστα που έστειλαν οι Γερμανοί υπεύθυνοι για τους 12 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για την Γερμανία.

- Όπως έγινε ήδη γνωστό, από τα δοκιμαστικά που διεξήχθησαν στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, με υπεύθυνο της διοργάνωσης τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ,  SCOUTING/GREECE της SPORT EXPERTE, με την παρουσία και την ευθύνη των επιλογών για την SPORT EXPERTE  τον κύριο OLIVER WOLKY (PRESIDENT GERMANY , SPILERFERMITTLER/PLAYERS AGENT) και για την SPORT CLUB FREIMPOURG, τον κύριο BABAKAR WANE (DIRECTION SKOUTIG THE PARMTEMENT), τελικώς επελέγησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Α.Απο το γραφείο    της  SPORT EXPERTE, o  υπεύθυνος OLIVER WOLKY (PRESIDENT
GERMANY , SPILERFERMITTLER/PLAYERS AGENT ) επέλεξε  τους ποδοσφαιριστές:


1.Καλαϊτζής Γιώργος (γεννηθείς 26-11-1996) - (Πιερικός)
2.Καμπέρης Γιώργος (γεννηθείς 19-7-1996) -  (ΑΕ Λάρισα)
3.Γκανάβας Μιχάλης (γεννηθείς  9-1997) - (Εθνικός Νέου Κεραμιδίου)
4.Πέτσης Βασίλειος (γεννηθείς 1998) - (Ολυμπιακός Βόλου)
5.Τριανταφυλλόπουλος Αλέξανδρος (γεννηθείς 10-1-1997) - (Παναθηναικός)
6.Μαυρόπουλος Γιώργος (γεννηθείς 1996) - (Εθνικός Νέου Κεραμιδίου)
7.Βαρλάμης Κωσταντίνος (γεννηθείς 11-4-1997) - (ΠΑΟΚ) 

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί μέχρι τον Ιανουάριο, θα κληθούν  να μεταβούν στη  Γερμανία, όπου θα συζητήσουν του όρους για μεταγραφή σε ομάδες που θα υποδείξει το γραφείο της sport experte.

Β. Ως υποψήφιοι για μεταγραφή στην ομάδα της  SPORT CLUB FREIMPOURG, ο υπεύθυνος  BABAKAR WANE (DIRECTION SKOUTIG THE PARMTEMENT) επέλεξε τους:
1.Δαλαμήτρας Απόστολος (γεννηθείς 24-9-1996) - (Πιερικός)
2.Κάκκος Γιώργος (γεννηθείς 18-4-1997) - (ΠΑΟΚ)
3.Χατζηδίμπας Βασίλειος (γεννηθείς 6-2-1997) - (ΠΑΟΚ)
4.Τριγώνης Ευάγγελος (γεννηθείς 5-7-1996) - (Δόξα Χέρσου Κιλκίς)
5.Τζίνοβιτς Δημήτριος (γεννηθείς 14-9-1997) - (Εθνικός Νέου Κεραμιδίου)

Οι τέσσερις πρώτοι, ήδη παρέλαβαν την πρόσκληση για τις ομάδες τους, καθώς επίσης και τα εισιτήρια και θα μεταβούν στις 17 Νοεμβρίου στην Γερμανία, συνοδευόμενοι από τον Κώστα Μυστακίδη και δύο γονείς παιδιών.  Oλων δε τα έξοδα είναι όλα πληρωμένα από τους υπεύθυνους της Γερμανίας..

Ο πέμπτος ,Τζίνοβιτς Δημήτριος θα μεταβεί τον Ιανουάριο (λόγω τραυματισμού)
- Ηδη, η πετυχημένη αυτή κίνηση της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, έχει προκαλέσει θετική εντύπωση πανελλαδικά. Πλήθος συγχαρητηρίων τηλεφωνημάτων και emails από όλη τη Ελλάδα.
Με μπροστάρη τον Κώστα Μυστακίδη, συνεπικουρούμενο από τους προπονητές της Σχολής Ιωαννή Μυστακίδη και Διονύση Οικονόμου, συγκεντρώθηκε στα δοκιμαστικά το καλύτερο υλικό από όλη την Ελλάδα και από τις καλύτερες ομάδες.
Το γεγονός αυτό, έδωσε την πραγματική δυνατότητα στους Γερμανούς υπευθύνους να επιλέξουν και να θέσουν υπό την σκέπη τους 12 παιδιά.
Γι αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα γίνει προσπάθεια,να ανοίξουν οι ποδοσφαιρικοί ορίζοντες  για τη Γερμανία και ίσως καταφέρουν να ακολουθήσουν τον δρόμο που επέλεξε ένα άλλο δικό μας παιδί ο Γιαννάκης Μυστακίδης.
- Αν δε, κανείς ρίξει μία ματιά  στα ονόματα των ποδοσφαιριστών που επιλέχθηκαν  αρκετά παιδιά ανήκαν και πέρασαν από τα χέρια  του Προπονητή της σχολής Ιωάννη Μυστακίδη είναι παρήγορο  και ελπιδοφόρο η άριστη δουλειά που γίνεται στην ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. 
Ελπίζουμε να υπάρχει συνέχεια στο μέλλον και να μπορέσουμε να δούμε πολλά παιδιά να κάνουν ποδοσφαιρική καριέρα.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ:
- ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ των δοκιμαστικών και την επιτυχία τους.
- Τον Ιωαννή Μυστακίδη για την άρτια προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Σχολής σε όλα τα προηγούμενα χρόνια 
-  τον Διονύση Οικονόμου και τον Κλεάνθη Μπρεζεντίκο για την δουλειά που κάνουν ως προπονητές στα τμήματα υποδομής της Σχολής.


Σημείωση: Απο τους Γερμανούς υπεύθυνους δηλώθηκε στους ανθρώπους της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ότι, για τα παιδιά που δεν επιλέχτηκαν σε αυτά τα δοκιμαστικά, διότι, ενώ έχουν πολύ καλή ποδοσφαιρική ποιότητα κρίθηκε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμοι, υπάρχει σχετική μέριμνα και θα παρακολουθείται ανελλιπώς η πορεία  και η βελτίωσή τους.Αυτοί και και άλλοι που θα προσκληθούν, θα συμμετάσχουν και θα κριθούν στα επόμενα δοκιμαστικά που θα προγραμματίσει η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με τον υπεύθυνο σκάουτερ της     Sport Experte Κώστα Μυστακίδη και τον προπονητή της Σχολής Ιωάννη Μυστακίδη .

Τηλεγράφημα του Wikileaks αποκαλύπτει σχέδιο του ΝΑΤΟ για επίθεση εναντίον της Ρωσίας




Του Luis Britto Garcia
Pravda


Ένα από τα πρώτα τηλεγραφήματα που διέρρευσαν από το Wikileaks φέρει την υπογραφή της  επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χίλαρι Κλίντον

"Το σχέδιο είναι μυστικό", τόνιζε στο μήνυμά της η Κλίντον προς τους επιτήδειους Αμερικανούς διπλωμάτες στο ΝΑΤΟ.

Νεκρός διαδηλωτής στο Σύνταγμα




Κράτος και παρακράτος δολοφονούν εν ψυχρώ

Τι έχει άραγε να πει ο κ. Δένδιας; Μήπως ότι κινδύνευσε η τροϊκανή δημοκρατία του από έναν 67χρονο και οι πραιτωριανοί του αποφάσισαν να τον σκοτώσουν με τα χημικά που εξαπέλυσαν;

Νεκρός είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας 67χρονος που συμμετείχε στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

















To "ξαθέρι" για τη γιορτή τσικουδιάς




 Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η 1η γιορτή τσικουδιάς (καζανέματα) του  ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ», το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, στο Κέντρο «Ελιά».

Την ωραία μουσική και χορευτική βραδιά πλαισίωσαν τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων : 

«Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Σιδηροδρομικού Σταθμού», «Μορφωτικός, Πολιτιστικός Σύλλογος Καρίτσας, Όλυμπος», «Εστία Πιερίδων Μουσών» και η ομάδα παραστάσεων του συλλόγου μας.
Ο Κυριάκος Καλλέργης με τη λύρα του, ο Παντελής Σαλούστρος  και ο Δημήτρης Τριχάκης στα λαούτα, ξεσήκωσαν με τη ζωντάνια και το μεράκι τους.
Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους  του συλλόγου για την αμέριστη βοήθειά τους, τα παιδιά του χορευτικού,  την αντιπεριφερειάρχη  Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, τους εκπροσώπους του Δήμου Κατερίνης και  των δημοτικών διαμερισμάτων του,  το Ολύμπιο Βήμα, το Σκάι ραδιόφωνο και την Ένωση Ποντίων. 
Ευχαριστούμε τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση καθώς επίσης και τους χορηγούς ECOTHERMICA, ΑΡΤΟΚΟΣΜΟΣ Φωτιάδης, ΓΡΑΦΗΜΑ και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Το Δ.Σ.





  

38 METAΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΣIΒΑΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


¨ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ¨




 Την Κυριακή 15-10-2012 στο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο Πυλαίας Θεσσαλονίκης, διεξήχθη το περιφερειακό πρωτάθλημα Μακεδονίας-Θράκης Άρσης Βαρών, παμπαίδων-παγκορασίδων, παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων, νέων Ανδρών-νέων Γυναικών, Ανδρών-Γυναικών, με τη συμμετοχή περίπου 55 σωματείων και 300 αθλητών και αθλητριών. Ο σύλλογός μας συμμετείχε με την μεγαλύτερη ως τώρα αποστολή η οποία αποτελούνταν από 20 αθλητές διαφόρων ηλικιών, τον προπονητή της ομάδας Γεώργιο ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ και συνοδούς τους Νικόλαο ΖΗΣΗ και Ροδή ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ. Στην τελική κατάταξη στα ανωτέρω πρωταθλήματα ο σύλλογος μας κατέκτησε τις εξής θέσεις:

Η Εμπορική Τράπεζα πέρασε στην Alpha Bank

Υπογράφθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης η συμφωνία για την μεταβίβαση των μετοχών της Εμπορικής από την Gredit Agricole στην Alpha Bank.
Η Εμπορική Τράπεζα πέρασε στην Alpha Bank

ΟΧΙ σε 24ωρες και 48ωρες, απεργία διαρκείας για να φύγει η χολέρα!!!



Σε απεργιακό κλοιό η χώρα κατά των νέων μέτρων

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Πέμπτη - Παγωμένος ο Δημόσιος Τομέας, κλειστά μαγαζιά και περίπτερα.Εργαζόμενοι στο χώρο του πολιτισμού κρατούν πλακάτ που γράφουν «Ανεργούμε» μπροστά στη Βουλή κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας, στην προηγούμενη γενική πανελλαδική απεργία (26/9/2012) ενάντια στα νέα μέτρα λιτότητας -φωτ.αρχείου [ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ]Σε απεργιακό κλοιό η χώρα κατά των νέων μέτρων

Βοήθα θεούλη...



Πώς αντέχουμε να βλέπουμε την καταστροφή χωρίς να αντιδρούμε;



Στο πρόσωπο αυτής της φωτογραφίας είναι αποτυπωμένη μία κρυφή βία. Είναι κάτι που δεν αντέχουμε να βλέπουμε, κάτι που μισούμε και περισσότερο μισούμε τους υπανθρώπους που την χρησιμοποιούν. Η παιδική βία είναι καταδικασμένη στην καρδιά, στο μυαλό και στην ψυχή όλων των ανθρώπων.

Όμως, αναρωτιέμαι... είναι άραγε και στο μυαλό των Ελλήνων; Και πως είναι δυνατόν να καταδικάζεις την εικόνα, αλλά να μην καταδικάζεις μία άλλη, χειρότερη βία, εκείνη που παραμένει κρυφή και που σήμερα ασκείται στα παιδιά αυτής της χώρας; Πώς είναι δυνατόν να ανεχόμαστε ακόμη την πρωτοφανή βία, που ξεπερνάει κάθε όριο και που ασκείται από κυβερνητικούς θώκους;

Πανέξυπνα δελφίνια «ψαρεύουν» με σφουγγάρια

 Πανέξυπνα δελφίνια «ψαρεύουν» με σφουγγάρια
Πανέξυπνα είναι τα δελφίνια της Δυτικής Αυστραλίας, αφού όχι μόνο χρησιμοποιούν σφουγγάρια για να πιάσουν ψάρια αλλά περνούν τα μυστικά του κυνηγιού από γενιά σε γενιά.
Εικόνες δελφινιών που κουβαλούν σφουγγάρια με το ρύγχος τους έτσι ώστε να μην τραυματιστούν στην προσπάθειά τους να «ξετρυπώσουν» ψάρια και καρκινοειδή από τον βραχώδη βυθό, έχουν καταγραφεί από το 1980.
Ωστόσο ερευνητές του πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας προσθέτουν μια νέα διάσταση στις μέχρι τώρα έρευνες προσπαθώντας, με τη χρήση υπολογιστικών μοντέλων, να εκτιμήσουν από πότε χρονολογείται το κυνήγι με σφουγγάρια, μια τεχνική που περνά «από μάνα σε κόρη».

Σοκ με διαμελισμένο πτώμα στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας


 Σοκ με διαμελισμένο πτώμα στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας
Ένα διαμελισμένο πτώμα εντόπισε διερχόμενος οδηγός λίγο πριν από τις 5:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο κέντρο του δρόμου στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος της πρώτης διασταύρωσης Επιταλίου.
Ο οδηγός ειδοποίησε τις αρχές και λίγα λεπτά αργότερα με ασθενοφόρο το πτώμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, η κατάσταση του ήταν απερίγραπτη, καθώς από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί – πιθανόν από νταλίκα – δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί. Πιθανότατα ανήκει σε άντρα, όμως για την ταυτότητα του πτώματος έρευνα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Επίθεση Χάρρυ Κλυν κατά σχολιαστή του Mega: «Είσαι της πλάκας δημοσιογράφος» !


epithesi xarry klyn kata sxoliasti tou Mega eisai tis plakas dimosiografos 1 315x236 250x180 Επίθεση Χάρρυ Κλυν κατά σχολιαστή του Mega: «Είσαι της πλάκας δημοσιογράφος» !
Μετωπική επίθεση εναντίον γνωστού σχολιαστή του Mega εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο Χάρρυ Κλυν μέσα από post που ανέβασε στο λογαριασμό του facebook του.
«Σου το είπα τρελούλη ότι δημοσιογράφος δεν είσαι… Της πλάκας δημοσιογράφος είσαι Έχεις αράξει στον παχυλό σου μισθό (που μεταξύ μας τζάμπα τον παίρνεις) και αγορεύεις τις παπαριές σου χωρίς να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι έχουν υπογράψει με το μνημόνιο Β’ τα τσογλάνια που υποτίθεται ότι κυβερνούν. Αυτά που ζητάει η Τρόικα έχουν ήδη υπογραφεί από τους κυβερνοδωσίλογους και είναι νόμος του κράτους… Το κατάλαβες ασχετούλη; ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…».

ΠΩΛΕΊΤΕ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΥΛΩΝ (ΓΙΑ SUZUKI JIMNY)






ΤΕΛΕΙΑ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΜΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ  ΣΚΕΛΕΤΟ. ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥ 180 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑΣ 300 ΕΥΡΩ. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 250ΕΥΡΩ.
ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΆ ΠΟΛΛΉ ΜΙΚΡΟ ΧΡΌΝΩ.
ΓΙΑ SUZUKI JIMNY 2003-2012 MOD. ΚΙΝ.     6945211444

Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει ελληνική κρίση...



 
Διάλεξη με θέμα «Ελληνική κρίση: Γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο (και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί)», έδωσε ο οικονομολόγος, καθηγητής, Γιάννης Βαρουφάκης, στηΜελβούρνη, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας, σημειώνοντας πρωτοφανή επιτυχία, από...
πλευράς συμμετοχής.