ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Συνέντευξη Τύπου «βόμβα» στην Ευρωβουλή: «Υπάρχουν σοκαριστικές αποδείξεις για την aπaτη των κoρωνo-eμβoλiων από τις κυβερνήσεις» (Video)

 Όλοι οι υπεύθυνοι για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της ιατρικής θα λογοδοτήσουν. Εκρηκτικές αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ευρωβουλευτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της 21/11/2023.

«Παρακάμπτοντας και αγνοώντας διάφορους νόμους, η επιτροπή εισήγαγε εν γνώσει της στην αγορά δυνητικά θανατηφόρες ενέσεις. Η εξάρτηση των παρενεργειών από της παρτίδες παραγωγής των εμβολίων έχει αναγνωριστεί, της και η μόλυνση του DNA.» - Οι κυβερνήσεις γνώριζαν ότι τα εμβόλια δεν προστατεύουν από την εξάπλωση του ιού, αλλά δεν μοιράστηκαν αυτή την πληροφορία με της πολίτες. Αντιθέτως, επέβαλαν τα εμβόλια της πολίτες της με ψέματα, συγκάλυψαν της παρενέργειες και έτσι έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία όλων όσων έκαναν ένα τέτοιο εμβόλιο.

 

Πηγή: Potkaars Podcasts – Nederlands gesproken

Μετάφραση – Επιμέλεια & Υποτιτλισμός: Nioland

Για ΟΛΟΥΣ τους νέους, που φάγατε και συνεχίζετε να τρώτε το μεγαλύτερο δούλεμα, από έναν τύπο που σας θεωρεί τους μεγαλύτερους ηλίθιους ⬇️⬇️⬇️

 


Διασυρμός στο Ευρωκοινοβούλιο. Διέκοπτε επειδή δεν της άρεσε όσα άκουγε για τις υποκλοπές κ το Predator🤡

 


Ποιον θεωρείτε πχιο επικίνδυνο για τον ελληνικό λαό ?

 Πχιον θεωρείτε πχιο επικίνδυνο για τον ελληνικό λαό ?

Τι σημαίνει χειραγωγημένα ΜΜΕ πατέρα??

 


Τα ίδια ελληνικά προϊόντα πωλούνται πιο φθηνά στη Γερμανία όπου ο κατώτατος είναι σχεδόν τριπλάσιος από τον αντίστοιχο ελληνικό αφού ξεκινά από τα 1.800€.

 Θύματα της αισχροκέρδειας Μητσοτάκη οι Έλληνες.

H NEA ΑΡΙΣΤΕΡΑ .....ακομη ενα κο.......μα λαμογια ολα για την καρεκλα

 Η Έφη Αχτσιόγλου κ οι υπόλοιποι  10 ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, πέταξαν κυριολεκτικά στα σκουπίδια, τους δανεισθέντες σε Ελβετικό Φράγκο. Μιλάμε για 70.000 ανθρώπους-οικογένειες.

Κομφούκιος: «Μην έχεις φίλους που δεν είναι ίσοι με τον εαυτό σου»

 Κομφούκιος, ο αυτοδίδακτος σοφός από ταπεινή καταγωγή. Γεννημένος το 551 π.Χ. στην πολιτεία Λου στην Κίνα, ο Κομφούκιος προερχόταν από ταπεινό περιβάλλον. Ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν τριών ετών, αφήνοντας τον ίδιο και τη μητέρα του σε δύσκολες συνθήκες.

Ωστόσο, ο νεαρός Κομφούκιος ήταν αξιοσημείωτα αφοσιωμένος στις σπουδές του. Δεν φοίτησε σε σχολείο υψηλού κύρους- μεγάλο μέρος της πρώιμης εκπαίδευσής του ήταν αυτοδίδακτο, συχνά παρατηρώντας τον κόσμο γύρω του και εμβαθύνοντας σε αρχαία κείμενα.

Ο Κομφούκιος είχε πάθος για την ηθική ακεραιότητα και την κοινωνική αρμονία. Η περιέργειά του τον οδήγησε να αναλογιστεί τις πολυπλοκότητες της ανθρώπινης φύσης, της ηθικής και της διακυβέρνησης.

Επιστημονική υπηρεσία Βουλής: Σοβαρές ενστάσεις συνταγματικότητας επί του φορολογικού νομοσχεδίου Χατζηδάκη

 Σοβαρές ενστάσεις συνταγματικότητας επί του φορολογικού νομοσχεδίου Χατζηδάκη διατυπώνει στην έκθεση της η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής, γεγονός που αναμένεται να πυροδοτήσει σφοδρές συγκρούσεις κατά την αυριανή τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών στην Ολομέλεια.

Η έκθεση του επιστημονικού συμβουλίου, που αναρτήθηκε εδώ και λίγη ώρα στον ιστότοπο της Βουλής

Οι παρατηρήσεις στις διατάξεις για τη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών:

«Δεν υπάρχει ανάπτυξη των εμπειρικών δεδομένων στα οποία βασίσθηκε η καταρχήν ταύτιση του ελάχιστου εισοδήματος των αυτοτελώς απασχολούμενων προσώπων και των ελεύθερων επαγγελματιών με τον νομοθετημένο κατώτατο μισθό ή τις αποδοχές του υψηλότερα αμειβόμενου απασχολούμενου υπαλλήλου κάθε υποχρέου», επισημαίνεται στην έκθεση του επιστημονικού συμβουλίου της Βουλής, για την εισαγωγή τεκμαρτού εισοδήματος στη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών και επιτηδευματιών.

Η έκθεση του επιστημονικού συμβουλίου, που αναρτήθηκε εδώ και λίγη ώρα στον ιστότοπο της Βουλής, αναφέρει μεν ότι το Σύνταγμα δεν αποκλείει τη θέσπιση, κατά τρόπο γενικό και απρόσωπο, τεκμηρίων προς σύλληψη της φοροδιαφυγής, υπό την προϋπόθεση όμως ότι τα τεκμήρια ανταποκρίνονται στα δεδομένα της κοινής πείρας και ότι είναι μαχητά.

Το επιστημονικό συμβούλιο διατυπώνει επίσης τον προβληματισμό του κατά πόσο η βάση προσδιορισμού για το τεκμήριο συμβαδίζει με τις αποφάσεις του ΣτΕ που έκρινε ότι οι μισθωτοί και οι μη μισθωτοί τελούν υπό «ουσιωδώς διαφορετικές συνθήκες απασχολήσεως και παραγωγής εισοδήματος».