ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Καλή καρδιά και 4 χιλιάρικα το μήνα να έχει ο άλλος παιδιά μόνο

 


Εδώ ξέχασαν εύκολα τα δικά τους δολοφονημένα παιδιά,τους χειροκρότησαν ,τους ξαναψηφισαν ,θα τους ξαναχειροκροτησουν

 


Συγκλονιστικά πλάνα από τη σφαγή του νοσοκομείου Al-Ahli στη Γαζα πριν από λίγα λεπτά!

 


Ράνια Τζίμα σε Οικονόμου: «Συγγνώμη, για να γίνουν στην περιφέρεια τα αντιπλημμυρικά έργα, γιατί χρειάζεστε έναν δικό σας περιφερειάρχη; Αυτά που δεν ...έγιναν!

 


Σφαγή στη Γάζα

 Πληροφορίες για βομβαρδισμό νοσοκομείου στον Θύλακα από τους ισραηλινούς - Φόβοι για πάνω από 500 νεκρούς - Ξεφεύγει η κατάσταση στην περιοχή - Προμηνύονται ανεξέλεγκτες εξελίξεις - Προσλαμβάνει τεράστια πλέον σημασία η επίσκεψη Μπάιντεν στο Ισραήλ - Η Χαμάς προτείνει ανταλλαγή αιχμαλώτων και απελευθέρωση των αμάχων ομήρων, με την προϋπόθεση να διακοπεί ο βομβαρδισμός της Γάζας

Ο πόλεμος στη Γάζα πέρασε στο δεύτερο στάδιό του, αυτό της απόλυτης σφαγής. Από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, 17 Οκτωβρίου, οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει χτυπήματα σε διάφορες τοποθεσίες εντός του Θύλακα, ανάμεσά τους ένα νοσοκομείο και ένα σχολείο. Συγκεκριμένα, ισραηλινή αεροπορική επιδρομή έπληξε το νοσοκομείο Βαπτιστών Al-Ahli Arabi (Αλ-Αχλί Αραμπί) στο κέντρο της πόλης της Γάζας, νωρίς το βράδυ, σύμφωνα με τις παλαιστινιακές αρχές.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας της Γάζας, από τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου σκοτώθηκαν περισσότεροι από 500 άνθρωποι.

Ο Παναγιώτης Παρασιδης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας ! Καλώς όρισες στην οικογένεια του Ερμή

 


Το Ισραήλ παραδέχεται εμμέσως τη χρήση λευκού φωσφόρου στη Γάζα

Ισραήλ: Για πρώτη φορά ο ισραηλινός στρατός παίρνει θέση μετά τις καταγγελίες ότι εξαπέλυσε βόμβες λευκού φωσφόρου με στόχο τη Γάζα και τον Λίβανο, στις συγκρούσεις των τελευταίων ημερών.

Τις προηγούμενες ημέρες τον γύρο του κόσμου έκαναν εικόνες στις οποίες δέσμες λευκού καπνού κάλυπταν τη Λωρίδα της Γάζας δημιουργώντας ένα απόκοσμο σκηνικό, με το Ισραήλ να καταγγέλλεται ότι κάνει χρήση λευκού φωσφόρου κατά αμάχων.

Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW) κατήγγειλε τον ισραηλινό στρατό ότι χρησιμοποίησε πυρομαχικά λευκού φωσφόρου τόσο στη Γάζα όσο και στον Λίβανο επαληθεύοντας τη χρήση τους μέσω βίντεο και φωτογραφικού υλικού που δείχνουν ότι η χημική ουσία εξαπολύθηκε σε δύο τοποθεσίες κατά μήκος των συνόρων Ισραήλ – Λιβάνου και πάνω από το λιμάνι της πόλης της Γάζας.

Αγιά Σοφιά: «Σκάνδαλο» είδαν οι Τούρκοι στην απεικόνιση της χωρίς μιναρέδες στην OPAP Arena

 Αγιά Σοφιά: Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας takvim.com.tr τονίζεται ότι «οι Έλληνες δεν έχουν ακόμα χωνέψει το γεγονός ότι το μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς τα τελευταία  χρόνια λειτουργεί ως τέμενος».

Ένα στιγμιότυπο από την έξοδο των παικτών της Εθνικής Ελλάδας στον αγωνιστικό χώρο του OPAP Arena για τον αγώνα κόντρα στην Ολλανδία ήταν αρκετό για να ξυπνήσει το… εθνικιστικό μένος τουρκικών μέσων, καθώς θεωρήθηκε «σκάνδαλο» το γεγονός ότι η Αγιά Σοφιά (στο γήπεδο που έχει ονομαστεί έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε) απεικονίζεται χωρίς μιναρέδες.

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας takvim.com.tr τονίζεται ότι «οι Έλληνες δεν έχουν ακόμα χωνέψει το γεγονός ότι το μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς τα τελευταία  χρόνια λειτουργεί ως τέμενος».