ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Μαραθώνιος 2023: Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου σηκώνει τη Παλαιστινιακή σημαία μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών! Μπραβο!!!🙏👏

 


«Εξέγερση» στην κυβέρνηση κατά του Γεωργιάδη!

 Αν πριν από μερικά χρόνια είχε καταφέρει να εμφανίζεται ως το πιο «δημοφιλές» (και εκ… μεταγραφής μάλιστα) στέλεχος της Ν.Δ., χρησιμοποιώντας αυτή τη δημοτικότητά του για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά, σήμερα ο Αδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται σε εντελώς αντίθετη τροχιά. Είναι πλέον το πιο ανεπιθύμητο και αντιδημοφιλές πρόσωπο για όλες τις πτέρυγες του κυβερνώντος κόμματος. Και το τελευταίο φρικιαστικό ατόπημά του για την τραγωδία των Τεμπών τείνει να μετατραπεί στην πολιτική του αυτοχειρία.

Η αρνητική ατμόσφαιρα του προηγούμενου διαστήματος για τον υπουργό Εργασίας έχει πάρει πλέον τη μορφή εσωτερικής εξέγερσης, τόσο μεταξύ των βουλευτών της Ν.Δ. όσο και πολλών υπουργών σε βάρος του, καθώς εκτός των άλλων θεωρείται μια καλή βαλβίδα για τη διοχέτευση της οργής που συσσωρεύεται καθημερινά από διάφορες επιλογές της κυβέρνησης.

Πολύ βαρύ έως ασήκωτο είναι πια το κλίμα για τον κ. Γεωργιάδη και εντός του Μεγάρου Μαξίμου, δεδομένου ότι πέραν των υπολοίπων ο Κ. Μητσοτάκης τού χρεώνει ότι άνοιξε ξανά, με τον πιο επιβλαβή τρόπο, για την κυβέρνηση τη χαίνουσα πληγή της τραγωδίας των Τεμπών. Η κίτρινη κάρτα για τον υπουργό είχε βγει μόλις πριν από λίγες εβδομάδες με τη φράση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο «να βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας και μετά να μιλάμε».

Η διαστροφή του λογικού στη σύγχρονη κοινωνία…

 

Η επιλογή του να είσαι άντρας και να γουστάρεις να πέφτεις στα τέσσερα είναι δικαίωμα σου, το ίδιο αν είσαι γκόμενα και σου αρέσουν οι άλλες γκομενίτσες. Γιατί όμως σε βοηθάει τόσο πολύ η Νέα Τάξη Πραγμάτων; Σε αγάπησε ξαφνικά; Σε σέβεται και νοιώθει το πρόβλημά σου; Και για να το διευκρινήσουμε, μπορεί ότι θέλει να προωθείται στο περίγυρο, αλλά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑ. Το τρίτο φύλο είναι στον εγκέφαλο και δημιουργείται από διάφορες καταστάσεις…

Πολλοί φίλοι κατά καιρούς με έχουν ρωτήσει τη γνώμη μου για όλη αυτή την ιστορία με τους «περήφανους ομοφυλόφιλους» και γιατί δεν έχω πει μέχρι τώρα κουβέντα. Η απάντηση είναι απλή. Γιατί δεν είχα καμία όρεξη να κάνω βαθειές αναλύσεις για μια σεξουαλική επιλογή. Η γνώμη μου; Είναι ακριβώς αυτό, μια σεξουαλική επιλογή. Το γιατί αυτή η επιλογή κάνει πλέον τόσο «θόρυβο» και προωθείται από κάθε είδους μέσο μαζικής ενημέρωσης, από τον κινηματογράφο, και πλέον στα σχολεία, είναι γιατί όπως έχουμε πει είναι πολύ βαθειά η τρύπα του λαγού. 

Οι σεξουαλικές επιλογές ως γνωστόν είναι πάρα πολλές, εκτός από την έλξη προς το ίδιο φύλο, έχουμε σαδο-μαζό, νεκρόφιλους, κοπρολάγνους, κτηνοβάτες, παρτουζιάρηδες, φετιχιστές, και μια τέτοια ποικιλία που ίσως δεν έχει όριο. Κάθε άνθρωπος μπορεί να βρει το δικό του βίτσιο να το μοιραστεί με το έτερον ήμισυ ή και σε μεγαλύτερες ομάδες!!