ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

AE Δρυάνιστα-Ακαδημία Πλαταμώνα 1-1 HD 9η A' ΕΠΣ Πιερίας 28-10-2014 The best of



https://www.youtube.com/watch?v=dhitV345R9k&list=UU4ggft_huLMVMrdGGh38Iig

Του Κολίτση Νίκου

Δύο γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς, σε δημιουργία και εκτέλεση, από δύο συνήθεις υπόπτους (Χρυσόπουλος Δημήτρης από ΑΕ Δρυάνιστα και Εlezi Jul από Ακαδημία Πλαταμώνα) συνέθεσαν το παζλ της ισόπαλης (1-1) αναμέτρησης των δύο ομάδων στο γήπεδο της Νέας Ζωής για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Τίποτα δεν προμήνυε τη χιτσκοκική εξέλιξη του αγώνα, όταν στις καθυστερήσεις η Ακαδημία Πλαταμώνα, αγωνιζόμενη με 9 παίκτες  -δύο αποβολές με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρά μαρκαρίσματα- σε υποδειγματική φαρμακερή αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι και αποβολή αμυντικού και ταυτόχρονα την ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή. Ο Κουκουνάς που το κέρδισε πήρε αποφασιστικά την μπάλα για να το εκτελέσει, όμως η εντολή δόθηκε στον έμπειρο Μιχωλό που αστόχησε, καθώς ο Αργυρόπουλος μπλόκαρε εντυπωσιακά την μπάλα. Η Ακαδημία Πλαταμώνα είχε προειδοποιήσει και πριν την ισοφάριση με αντεπιθέσεις-φωτιά, καθώς η Δρυάνιστα έδειξε να αποσυντονίζεται από το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να χάνει την αυτοπεποίθησή της στην τελική προσπάθεια για το δεύτερο γκολ, σε αντίθεση με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου που είχε δυνάμεις και έφτανε με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή. "Νο bet" ομάδα η ΑΕ Δρυάνιστα μέχρι στιγμής, με γηγενείς ποδοσφαιριστές από το τρίγωνο Μοσχοπόταμος-Λαγόραχη-Μελιάδι και ποδοσφαιριστές με τεχνική, δύναμη και ανάγκη ενίσχυσης της φυσικής κατάστασης και από την άλλη πλευρά πλασματική η θέση της Ακαδημίας Πλαταμώνα που σφύζει από ταλέντο σε πολλές θέσεις και υστερεί σε ψυχολογία.
Man of the match: Ο σκόρερ της ΑΕ Δρυάνιστας Χρυσόπουλος Δημήτρης, διεισδυτικός και μπουκαδόρος, με τεχνική, παίκτης που χρησιμοποιεί με επιτυχία και τα δύο πόδια, σε συνεργασία με τους εξίσου εξαιρετικούς ακραίους, κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο και ο Εlezi Yul, από τους φιλοξενούμενους, που μπήκε ως αλλαγή (λόγω αποθεραπείας από τραυματισμό) τον οποίο έχουμε εκθειάσει και σε προηγούμενο αγώνα. Ακολουθεί ο Τάντης Γιώργος που μοίραζε ασίστ και μπαλιές ακριβείας κάθετα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ενώ και ο Γιώργος Παυλίδης συνέβαλε τα μέγιστα ανασταλτικά κόβοντας τις πρώτες μπάλες στο χώρο του κέντρου με προϋποθέσεις ανάπτυξης για την ομάδα του. Last but not least o πορτιέρο των τυπικά γηπεδούχων Αργυρόπουλος Γιάννης με τη συνολική του απόδοσή, με αποκορύφωμα την απόκρουση του πέναλτι για το χρονικό σημείο και την κρισιμότητά του.
Highlights: Η δραματική εξέλιξη του αγώνα και τα αντικρουόμενα συναισθήματα από την απόκρουση του πέναλτι, οι φίλαθλοι της Δρυάνιστας για τη θερμή συμπαράσταση, τα δύο γκολ και το χαμένο πέναλτι, οι επίμαχες φάσεις για πέναλτι που ζητούν οι τυπικά γηπεδούχοι και η συγκλονιστική πτώση του Σόβα Νίκου της ΑΕ Δρυάνιστας σε διεκδίκηση της μπάλας ψηλά από αντίπαλο. Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

 




ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ

ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ
κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου εορτάζεται η Ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Την ημέρα αυτή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος τελεί την Ονομαστική του Εορτή. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
(Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νέας Περιστάσεως)
17:00-19:00 Πανηγυρικός Εσπερινός και Τελετή Εγκαινίων. Μετά το πέρας της τελετής ο Μητροπολίτης θα δεχθεί ευχές εντός του Ι. Ναού.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
(Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νέας Περιστάσεως)
7:00-11:00  Όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο. Μετά την απόλυση, ο Μητροπολίτης θα δεχθεί ευχές εντός του Ι. Ναού.
17:00-20:00 Ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.


Σημείωση:
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος θα δεχθεί με ευγνωμοσύνη τις ευχές των πιστών. Παρακαλεί, όμως, αυτές να μη συνοδεύονται από γλυκά, λουλούδια ή άλλα δώρα. Οι ευχές αρκούν.


ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ