ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στον Κολινδρό. PHOTO HASAPETIS

































Παρέλαση 25η Μαρτίου 2013, χούντα που φοβάται το λαό



Ημέρα εθνικής τραγωδίας, με την Κύπρο να υφίσταται οικονομική εισβολή και καταστροφή, το τριολέ της αμαρτίας Φασίστας-Σχιζοφρενής-Τσουλάκι και κρύβονται από φόβο, αλλά χωρίς ενοχές για την λεηλασία της Κύπρου και το χάρισμα στον Σάλλα, και το Σούργελο-προσβολή για τον θεσμό της δημοκρατίας, να έχει κάνει αυτό που βλέπετε στην...
εικόνα. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, όμως η εκπόρνευση στον Σόμπλε και η αντιλαϊκή, αντιπατριωτική ένστολη ένοπλη δράση έναντι 800 ευρώ το μήνα κατ' αντιποίηση αστυνομικής αρχής, είναι βαρύτατο κακούργημα.
Ηρθε η ώρα να επιβάλουμε το σύνταγμα, να προασπίσουμε την δημοκρατία και να αποκαταστήσουμε την τιμή του λαού και της πατρίδας μας.
Ηρθε η ώρα να πληρώσει η νέα προδοτική χούντα.


ΠΡΟΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ??? ....ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΑΔΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΜΑΣ!!


Ο Κυπριακός λαός είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής της διαπραγμάτευσης την ίδια στιγμή που οι καραγκιοζαραίοι στις Βρυξέλλες επιχειρούν να ροκανίζουν το χρόνο για να εκτονώσουν την οργή του...

Την ίδια στιγμή, οι Γερμανοτσολιάδες της Αθήνας αγωνιούν και εύχονται να υποκύψει ο Αναστασιάδης στο συμμοριακό εκβιασμό, γιατί αυτό που νοιάζονται δεν είναι...

Το ποιό θα είναι το μέλλον της Κύπρου και του Ελληνισμού, αλλά να βρουν τα τυπικά επιχειρήματα προκειμένου να εμφανίσουν ως δικαιωμένο στρατηγικά το γενιτσαρισμό τους.
Ήδη το πρώτο αηδόνι ( ο Άδωνης)σε συνέντευξή του πριν από λίγο πρόλαβε να δώσει το στίγμα της ανυπομονησίας του τσίρκου των γερμανοτσολιάδων, προκειμένου να πανηγυρίσουν το "ευτυχές" αποτέλεσμα...
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"
Στους δρόμους χιλιάδες Κύπριοι πολίτες, ενώνουν τις φωνές τους και ζητούν από τον Νίκο Αναστασιάδη να μην υποταχθεί στους οικονομικούς δυνάστες της Κύπρου..
Οι διαδηλώσεις είναι μαζικές. Έξω από την έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζεύτηκαν με πρωτοβουλία του ΑΚΕΛ, εκατοντάδες άνθρωποι, όλων των ηλικιών, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Τρόικας και της ΕΕ.
Σε ομιλία του προς το πλήθος που κατέκλυσε την οδό Βύρωνος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαϊδης, έστειλε μήνυμα ενότητας προς τον λαό, ενώ δήλωσε ότι το ΑΚΕΛ, βρίσκεται στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας, κάτι που υποδηλώνει και η παρουσία του, στην αποψινή μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας, η οποία, όπως είπε ενισχύει τον Νίκο Αναστασιάδη, υπό την προϋπόθεση ότι θα στηρίξει στο αποψινό Eurogroup τα συμφέροντα του λαού .
  
Ο ΓΓ της ΠΕΟ, Πάμπης Κυρίτσης κάλεσε από την πλευρά του, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να δώσει τη μάχη διεκδικώντας λύση εκτός ΕΕ, κάτι το οποίο, θα στηρίξει, όπως διαβεβαίωσε και η ΠΕΟ.
Μαζικές διαδηλώσεις διεξάγονται αυτή τη στιγμή και έξω από το Προεδρικό και το κτίριο της Βουλής.


25 Μαρτίου 1943. 2013.



imageΟ ψευδοπρωθυπουργός Τσολάκογλου και το περιβάλλον του, παρακολούθησαν την παρέλαση, προστατευμένοι από τους γερμανούς και την πάνοπλη ιταλική «καραμπινιερία».
Την ημέρα της εορτής της 25ης Μαρτίου, οι Ιταλοί και οι Γερμανοί, είχαν δημιουργήσει αληθινή κατάσταση πολιορκίας γύρω από την πλατεία Συντάγματος.
Από εκεί και η θλιβερή φωτογραφία. Οι Αθηναίοι πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης μετά την απόλυση της λειτουργίας στις εκκλησίες.
Το ιταλικό ιππικό, αναχαιτίζει τον ελληνικό λαό, που προσπάθησε να πλησιάσει στην πλατεία Συντάγματος, για να φωνάξει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Οι κατακτητές χτύπησαν με λύσσα και τα θύματα ήταν πολλά (φωτ.: Ηνωμένοι Φωτορεπόρτερ).
Και σήμερα;
20130324-160358.jpg
Σήμερα οι Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης, αναχαιτίζουν τον λαό ως νέα «καραμπινιερία».
«Εντυπωσιακές οι παρελάσεις και σήμερα επί Εθνικών Κυβερνήσεων, οι καλύτερες».
20130324-160437.jpg

olympia.gr

Μίκης Θεοδωράκης: «Κάνουν τα πάντα για να γονατίσουν τους Κύπριους» (βίντεο)



Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τις αποκλειστικές δηλώσεις του Μίκη Θεοδωράκη για την Κύπρο, την Ελλάδα, και τα όσα τραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες & ώρες.




Η Τουρκία δημιουργεί συνθήκες πολέμου


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας αντιδρά στο σχέδιο, να τεθούν οι πόροι των υδρογονανθράκων ως εγγύηση για το πακέτο διάσωσης…

Η Τουρκία αντιδρά σε ένα ενδεχόμενο κυπριακό σχέδιο να βάλει το πετρέλαιο και τα δικαιώματα φυσικού αερίου γύρω από την ανατολική Μεσόγειο, ως εγγύηση σε ένα διεθνές πακέτο διάσωσης που χρειάζεται απεγνωσμένα για να προστατεύσει την οικονομία της από την πτώχευση.

Σε δήλωσή του το Σάββατο το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε ότι το Κυπριακό σχέδιο θα διακινδυνεύσει μια νέα κρίση στην περιοχή, λέγοντας ότι μια τέτοια κίνηση θα αγνοήσει τα ίσα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων, στους πόρους υδρογονανθράκων του νησιού.

“Πιθανά σχέδια να θέσουν τους από κοινού πόρους του νησιού ως ενέχυρο για« ένα ταμείο αλληλεγγύης » ή οποιαδήποτε άλλη σύμβαση δανείου, είναι ακριβώς μια άλλη αντανάκλαση της Κυπριακής ψευδαίσθησης, ότι είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης ολόκληρου του νησιού και υπάρχει κίνδυνος νέας κρίσης στην περιοχή , αναφέρει η δήλωση.
Η δήλωση αναφέρει επίσης ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να προστατεύσει τη χώρα και τα τουρκικά συμφέροντα της Κύπρου και τα δικαιώματα στη Μεσόγειο.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, δηλαδή υπό μη μνημονιακές συνθήκες, αλλά και με διαφορετικές πολιτικές ηγεσίες, η Ελλάδα και η Κύπρος θα έπρεπε να καταγγείλουν άμεσα στην διεθνή κοινότητα την τουρκική προκλητική στάση, ενώ θα έπρεπε να "κλείσουν" όλες τις διόδους επικοινωνίας (πολιτικά, διπλωματικά, οικονομικά) και να θέσουν άμεσα σε πλήρη συναγερμό της στρατιωτικές τους δυνάμεις.

Αυτά, βέβαια, εάν τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος ήταν ανεξάρτητα και αυτοκυρίαρχα κράτη και όχι κράτη υπό καθεστώς κατοχής και εκπροσωπούμενα από τοποθετημένες πολιτικές μαριονέτες οι οποίες εκθέτουν -σε πρωτοφανή βαθμό- σε σοβαρότατους κινδύνους απώλειας εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων (τα οποία προστατεύονται από το Διεθνές Δίκαιο) έως και απώλειας γεωγραφικού (θαλάσσιου και χερσαίου) χώρου μείζονος εθνικής σπουδαιότητας.

Αγγίζει τα όρια της γελοιότητας (τουλάχιστον) ο Ελληνισμός και ιδιαίτερα οι γηγενείς κάτοικοι της Κύπρου και της Ελλάδας να πιστεύουν πως οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν την ελάχιστη θέληση να σταθούν απέναντι στην θρασύτατη τουρκική προκλητικότητα, την στιγμή που οι πολιτικές ηγεσίες εδώ και χρόνια προσπαθούν να αποδυναμώσουν την στρατιωτική ισχύ με σειρά μέτρων και αποφάσεων που μόνο ως εθνική προδοσία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.

Η Άγκυρα, γνωρίζοντας πολύ καλά την ποιότητα του πολιτικού προσωπικού τόσο στην Αθήνα όσο και στην Λευκωσία, τεντώνει το σχοινί, ευελπιστώντας πως θα κατορθώσει να δημιουργήσει τετελεσμένα τα οποία πολύ δύσκολα θα μπορούν να αντικρουστούν μετά από μερικούς μήνες. Αυτός ακριβώς ο θρασύτατος παρεμβατισμός της Άγκυρας είναι και η σοβαρότατη ένδειξη πως υπήρξε πρότερος σχεδιασμός και πως έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες -μέσω των συγκεκριμένων "παρεμβάσεων"- για έναν θαλάσσιο (ίσως και όχι μόνο) Αττίλα. Αν αναλογισθούμε πως ιστορικά ποτέ η Τουρκία δεν κινήθηκε προς την Ελλάδα ή την Κύπρο χωρίς την προηγούμενη έγκριση του πέραν του Ατλαντικού βασικού συμμάχου της, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μία τραγική επανάληψη της ιστορίας, η οποία μπορεί να αποφευχθεί μόνο εάν οι πολιτικοί σε Αθήνα και Λευκωσία πιεστούν και εξαναγκασθούν να επιστρέψουν σε αδιαπραγμάτευτες εθνικές πολιτικές οι οποίες θα ξεκινούν και θα τελειώνουν με την φράση casus belli ή (την αμιγώς ελληνική) "μολών λαβέ".

Εάν έστω και αυτή τη στιγμή δεν ενεργοποιηθεί το σύνολο του διπλωματικού σώματος Ελλάδας και Κύπρου, για να αντιμετωπισθεί άμεσα η τουρκική προκλητικότητα, υπάρχουν σοβαρότατοι φόβοι πως ο Ελληνισμός οδηγείται σε μία νέα εθνική καταστροφή πρωτοφανούς μεγέθους. Αναμένοντας τις εξελίξεις, ευχόμαστε να διαψευσθούμε, αλλά η δημιουργία αυτής της έντασης ενδεχομένως θα βρει κάποιο "νευρικό" στρατιωτικό, στον οποίο θα φορτωθεί η ευθύνη για "την πρώτη σφαίρα" που θα σταθεί αφορμή για την εκκίνηση μίας σύγκρουσης που θα ξεπερνά τα επίπεδα του "θερμού επεισοδίου"... στο οποίο η Τουρκία θα κινηθεί με σχετική άνεση, αφού έχει ήδη απαλλαγεί από το μεγάλο πρόβλημα τουΡΚΚ μετά την επίσημη ανακοίνωση κατάπαυσης του πυρός εκ μέρους των Κούρδων...εξέλιξη η οποία έχει ήδη προβληματίσει αρκετά το Ελληνικό Πεντάγωνο και τους ειδικούς αναλυτές. Και με δεδομένο πως Ελλάδα και Κύπρος έχουν βρεθεί τεχνηέντως σε θέση αδυναμίας, είναι απολύτως αναμενόμενο πως δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευθούν στον μέγιστο βαθμό την (τονίζουμε,επιτηδευμέναδυσχερή θέση των δύο χωρών που βρίσκονται στο κέντρο του ενεργειακού χάρτη του μέλλοντος...

Αν δεν μπορείς να κάνεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσον μπορείς. Μην την εξευτελίζεις.
Κ. Καβάφης

Να καθίσει άμεσα στο σκαμνί της δικαιοσύνης ο Βενιζέλος


beni lagard  250x180 Να καθίσει άμεσα στο σκαμνί της δικαιοσύνης ο ΒενιζέλοςΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μαζί με τον Γ. Παπανδρέου και τον Γ. Παπακωνσταντίνου είναι από τους μεγάλους υπεύθυνους για την καταστροφή της χώρας. Είναι ο άνθρωπος που ευχαρίστησε δημοσίως την παρουσία της τρόικας στην χώρα μας με την περίφημη φράση «Ευτυχώς που υπάρχει η τρόικα»! Σε συνεργασία λοιπόν με την τρόικα κατέστρεψε τους ομολογιούχους του Δημοσίου, τους οποίους διαβεβαίωνε ότι δεν θα κουρεύονταν τα ομόλογά τους! Κατέστρεψε οικονομικά πάνω από 11.000 οικογένειες. Είναι ο ίδιος που έλεγε ότι δεν θα έμπαινε χαράτσι στην ΔΕΗ, για να χαρατσώσει τελικά μετά από δυόμισι μήνες όλους τους Έλληνες! Ο Ε. Βενιζέλος με το περίφημο PSI το οποίο εμφάνιζε ως «μοναδική ευκαιρία για την Ελλάδα», διέλυσε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Εάν σήμερα-αύριο τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα μπορούν να δώσουν σύνταξη σε κανένα συνταξιούχο, θα οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον Ε. Βενιζέλο. Αλλά και σε όλη του την πολιτική διαδρομή, ο μεγάλων διαστάσεων αυτός πολιτικός (λόγω πάχους), μόνο καταστροφή επέφερε σε αυτό τον τόπο.
Ιδού μερικά από τα καταστροφικά …επιτεύγματα του Ευάγγελου Βενιζέλου.
ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ… ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ:
1. Ο τυποκτόνος νόμος του 1994 . Με την επινόηση του επαίσχυντου αυτού νόμου, αλυσόδεσε τα Μ.Μ.Ε και από τότε στήθηκε μια ολόκληρη βιομηχανία αγωγών και μηνύσεων σε βάρος του τύπου.
2. Ο νόμος «περί ευθύνης υπουργών». Ενώ ο Ε. Βενιζέλος φρόντισε να στέλνει για ψύλλου πήδημα τους δημοσιογράφους στο σκαμνί των δικαστηρίων, για τους υπουργούς εφηύρε τον περιβόητο νόμο «περί ευθύνης υπουργών», ουσιαστικά ενός νόμου που απάλλασσε από κάθε ευθύνη τους υπουργούς!
3. Ο νόμος περί ρυθμίσεως των χρεών των Ανώνυμων Ποδοσφαιρικών Εταιριών (ΠΑΕ). Υπό το πρόσχημα της λαϊκής απαίτησης των οπαδών, ο Ε. Βενιζέλος χάρισε τα χρέη των ομάδων! Στις χρεωμένες από τους ιδιοκτήτες τους ΠΑΕ, ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, έδωσε συγχωροχάρτι!
4. Ο νόμος για εισαγωγή αλλοδαπών στις Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων. Ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, αποφάσισε να εισάγονται στις Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και αλλοδαποί! Συγκεκριμένα, για την εισαγωγή στις σχολές Ευελπίδων, Ικάρων και Ναυτικών Δοκίμων, δεν απαιτείται πια να είσαι Έλληνας το γένος, αλλά αρκεί να έχεις την ελληνική ιθαγένεια, η οποία ως γνωστόν αποδίδεται με ελαστικά κριτήρια σε λαθρομετανάστες, χάρη στον αντισυνταγματικό νόμο 3838/2010!
5. Ο νόμος περί λειτουργίας των καναλιών. Ενώ σε όλη την ελληνική επικράτεια δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε περίπτερο χωρίς άδεια, ο κ. Βενιζέλος προσέφερε αυτό το προνόμιο στα κανάλια! Έτσι, όπως σημειώνει ο Κώστας Βαξεβάνης «καναλάρχες και κυβερνήσεις μπορούν να αλληλοεκβιάζονται και να …αυτορυθμίζονται».
6. Υπόθεση Proton Bank. Όπως παρατηρεί ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της Proton Bank «όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ήταν μια προσωπική μεθόδευση του Ε.Βενιζέλου και όχι μια κυβερνητική απόφαση». Παρά το ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ στο υπουργικό συμβούλιο δέχθηκε σφοδρή επίθεση για την υπόθεση Proton, ο ίδιος προχώρησε ακάθεκτος! Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Ελευθεροτυπία τον Ιούλιο του 2011, ο Ε. Βενιζέλος πήρε την απόφαση να δώσει 100 εκατομμύρια από τα αδιάθετα του Δημοσίου, στην Τράπεζα Proton του …Λαυρεντιάδη. Την εποχή εκείνη ο Λαυρεντιάδης και η Τράπεζά του, ήταν υπό έλεγχο για υπεξαιρέσεις. Παράλληλα, ο νόμος 2362/95 (νόμος που έγινε ακριβώς για να μην υπάρχουν σκάνδαλα Κοσκωτά) δεν επέτρεπε αυτή την χρηματοδότηση. Ακόμη και τα στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με επιστολή τους είχαν τονίσει πως θα ήταν παράνομη μια τέτοια ενέργεια.. Ο Ε. Βενιζέλος όμως όχι μόνο διέπραξε παρανομία, αλλά βγήκε και από πάνω, δηλώνοντας ότι η απόφαση των στελεχών του Λογιστηρίου του Κράτους… «ήταν παράνομη γιατί δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα»! Πρωτοτυπία νομική. Παρανομία συνιστά ότι εκφεύγει του νόμου και όχι συμπορεύεται με την κυκλοφορία των εφημερίδων!!!
7. Ο νόμος περί…αμνηστίας υπουργών. Στον 4002/2011 νόμο, ο κ. Βενιζέλος προσέθεσε άρθρο που τον…αμνήστευε και καθαγίαζε για το σκάνδαλο της Proton.! Έδινε δηλαδή στον…εαυτό του το δικαίωμα να πάρει αποφάσεις χρηματοδότησης των Τραπεζών με το αιτιολογικό ότι πρόκειται για θέμα συστημικής ευστάθειας των Τραπεζών!!!
8. «Έχουμε πολλά περιθώρια για να γίνουμε Εσθονία». Η πρόκληση, η ασέβεια και ο δόλιος στόχος του Βενιζέλου, σε όλη τους την μεγαλοπρέπεια. Η δημόσια, από τηλεοράσεως πρόσφατη δήλωση Βενιζέλου, συνοδευμένη από σαρκαστικό γέλιο, πέραν από την χυδαία περιφρόνηση προς τον χειμαζόμενο λαό, καταδεικνύει και τον ουσιαστικό στόχο της πολιτικής του. Την κατά γράμμα τήρηση των εντολών Μέρκελ!
makeleios.gr

Τομ Πρωτόπαπας: Καλό νέο από την κλινική για τον δημοφιλή ηθοποιό


9CBF14 250x180 Τομ Πρωτόπαπας: Καλό νέο από την κλινική για τον δημοφιλή ηθοποιόΚαλές είναι οι τελευταίες ειδήσεις σχετικά με την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπας, καθώς η νέα φαρμακευτική αγωγή που του χορηγούν από την Παρασκευή οι γιατροί του ΚΑΤ, φαίνεται πως  έχει θετικά αποτελέσματα στον οργανισμό του ηθοποιού.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα νέα φάρμακα προκάλεσαν προκάλεσαν κάποια αντίδραση στον εγκέφαλό του 26χρονου που έδωσε ελπίδες στους γιατρούς.
Πάντως, διαψεύδονται από την οικογένεια του ηθοποιού τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον οδηγό που χτύπησε με το βαν του τον Τόμας Πρωτόπαπα στην Αττική Οδό, να έχει επισκεφτεί τον ηθοποιό και την οικογένεια του στο ΚΑΤ.
Όπως μάλιστα ανέφερε ο πατέρας του Τόμας, αν κατά λάθος έκανε κάτι τέτοιο ο οδηγός, τότε η κατάσταση θα ήταν πολύ περίεργη και οι αντιδράσεις των φίλων του ηθοποιού, ίσως ήταν απρόβλεπτες…

Εκδηλώσεις και παρέλαση για την Εθνική Επέτειο στο Μόντρεαλ


 Εκδηλώσεις και παρέλαση για την Εθνική Επέτειο στο Μόντρεαλ
Με αρχιερατική λειτουργία και δοξολογία υπέρ των πεσόντων αγωνιστών του 1821 ξεκίνησαν στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Παλιγγενεσία στο Μόντρεαλ προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Καναδά κ. Σωτηρίου.
Με τελετάρχη τον ελληνοκαναδό βουλευτή της Εθνοσυνέλευσης του Κεμπέκ Τζέρρυ Σκλαβούνο, παρόντος του Μητροπολίτου Καναδά κ. Σωτηρίου, επισήμων του Κεμπέκ, του Καναδά και μελών της ελληνικής παροικίας πραγματοποιήθηκε αργότερα η λαμπρή παρέλαση στη λεωφόρο Ζάν Ταλόν του Μόντρεαλ για την επέτειο της εθνικής ανεξαρτησίας , παρουσία 3.000 παρατηρητών περίπου.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο νεφελώδης ουρανός της πόλης δεν εμπόδισε τη μεγαλοπρεπή παρέλαση των Ελληνικών σχολείων, των Ελληνικών Κοινοτήτων και των εθνικοτοπικών συλλόγων με συνθήματα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και το έπος του 21.
Οι εορτασμοί έκλεισαν με τη δεξίωση που παρέθεσαν από κοινού ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Μόντρεαλ Θάνος Καφόπουλος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Νίκος Παγώνης προς τιμήν του Ελληνισμού στο Ελληνικό Κέντρο του Μόντρεαλ.

Βίντεο: Εξωπραγματική αθλήτρια από το 1972 - Η φιγούρα που κάνει έχει απαγορευτεί!


Σε μια πραγματικά εξωπραγματική εμφάνιση στις παράλληλες μπάρες, η 17χρονη Olga Korbut της Σοβιετικής Ένωσης φάνηκε να παίζει στα δάχτυλα τους νόμους της φυσικής...
αφήνοντας άφωνο το κοινό που την παρακολούθησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου το 1972.

Η θρυλική φιγούρα της “Korbut Flip” θεωρείται μια από τις δυσκολότερες και έχει απαγορευτεί εδώ και αρκετά χρόνια, όμως το 1972 έκανε τους θεατές να παραληρούν και να γιουχάρουν έντονα τους κριτές που δεν έδωσαν το απόλυτο 10, αλλά μόνο 9.8, στερώντας της ουσιαστικά το χρυσό μετάλλιο και την ευκαιρία να γίνει η πρώτη αθλήτρια με την τέλεια βαθμολογία, κάτι που πέτυχε η Nadia Comăneci 4 χρόνια αργότερα.

«Γιατί δε φοράμε εσώρουχα όταν βγαίνουμε έξω»


Γιατί αρέσει σε πολλές γυναίκες να μην φοράνε εσώρουχα όταν βγαίνουν έξω; Ποιοι είναι οι λόγοι σύμφωνα με 8 γυναίκες;
Θα θυμάστε όλοι την Παπαρίζου να μιλάει για το οτι δε φοράει εσώρουχα....

Έτσι λοιπόν, υπάρχουν κορίτσια (της διπλανής πόρτας) που μπορεί να μην το ξέρεις αλλά κυκλοφορούν αναμεσά μας χωρίς εσώρουχα.

Οκτώ γυναίκες εξηγούν γιατί το κάνουν και πως αισθάνονται όταν βγαίνουν έξω. Υπ’ οψιν μη νομίζετε ότι το κάνουν μόνο για προκαλέσουν.

1. «Όταν ήμουν με τον πρώην μου μια μέρα φορούσα φούστα. Επειδή τα γραφεία μας ήταν στο ίδιο κτίριο, αποφάσισα να βγάλω το εσώρουχο μου και να του το δώσω. Από τότε το κάνω όταν πηγαίνω για ψώνια ή και για ποτό. Με κάνει να αισθάνομαι περισσότερο θηλυκό και σέξι. Το κάνω μόνο για μένα.»

2. «Πήγα στο πάρτι ενός φίλου. Έβαλα το μαύρο μου φόρεμα, ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια και δεν φόρεσα εσώρουχο… Το φόρεμα ήταν μίντι και στενό έτσι δεν ανησυχούσα μήπως σηκωθεί… Ήταν αστείο να βρίσκεσαι έξω έχοντας ένα μικρό σέξι μυστικό που δεν το ξέρει κανείς.»

3. «Βγήκαμε στην πόλη με τις φίλες μου προκαλώντας η μια την άλλη να μην βάλει εσώρουχο. Ηταν απίστευτα διασκεδαστικό και σίγουρα θα το επαναλάβουμε.

4. «Πριν έξι χρόνια άλλαξα τον τρόπο που ντύνομαι γιατί καταλάβα πως ήταν πιο υγιεινό να αερίζεται η… ευαίσθητη περιοχή. Ξεφορτώθηκα τα παντελόνια και πλέον φοράω μόνο φούστες. Οι φούστες πρέπει να είναι στο σωστό μάκρος και σίγουρα πρέπει να μάθεις πως θα κάθεσαι και πως θα σηκώνεσαι… Εσώρουχα φοράω μόνο όταν έχω περίοδο.»

5. «Για μένα αυτό είναι άκρως φυσικό. Βγαίνω έξω χωρίς εσώρουχο αλλα δεν φοράω μίνι φούστες που μπορεί με μία κίνηση να τα δούνε όλα!»

6. «Οταν το ξύρισα η αίσθηση του δέρματος ήταν απίστευτη. Έτσι σκέφτηκα να αφήσω και την περιοχή εκτεθειμένη χωρίς εσώρουχα. Ο κολλητές μου έκαναν το ίδιο. Ο φίλος μου το λατρεύει, ιδιαίτερα όταν πηγαίνουμε στο σινεμά.»

7. «Μου αρέσει να μη φοράω τίποτα από κάτω. Αισθάνομαι απόλυτα ελεύθερη. Δεν με νοιάζει πως θα κάτσω ή πως θα σηκωθώ, διότι απλά δεν με απασχολεί αν κοιτάνε ή όχι.»

8. «Ήμουν 18 όταν το πρωτοδοκίμασα. Το κάνω μερικές φορές το μήνα απολαμβάνοντας εξόδους με φίλους που δεν γνωρίζουν το μυστικό μου. Ο στόχος μου είναι να μην φορέσω εσώρουχο για 1 εβδομάδα.»

Στο μέλλον θα εκτυπώνουμε τα ρούχα μας


Η τρισδιάστατη εκτύπωση είναι μία τεχνολογία που κάνει τα πρώτη της βήματα σε επίπεδο μαζικής χρήσης.
Οι 3D εκτυπωτές έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα και οι δυνατότητες που φαίνεται να προσφέρουν είναι αξιοσημείωτες.

Μία νέα χρήση που εμπνεύστηκε ο σχεδιαστής Joshua Harris, αφορά στη δημιουργία ρούχων και μάλιστα από την άνεση του σπιτιού μας. Η ιδέα του Harris είναι ο κάθε οικιακός 3D εκτυπωτής να είναι συνδεδεμένος σε ένα δίκτυο σχεδιαστών και οίκων μόδας.

Έτσι ο χρήστης θα είναι σε θέση να επιλέγει από μία μεγάλη γκάμα, το ύφασμα, το σχήμα και το χρώμα του ρούχου που θα ήθελε και ο εκτυπωτής θα αναλαμβάνει την εκτύπωσή του.

Επιπλέον, ο Harris υποστηρίζει πως ο κάθε εκτυπωτής θα μπορεί να διασπάσει ένα ρούχο στα συστατικά του, ώστε αυτά να χρησιμοποιηθούν αργότερα για άλλα ρούχα, δίνοντας έτσι και τη δυνατότητα ανακύκλωσης στο σχέδιο του.

Το φιλόδοξο αυτό πρότζεκτ, σύμφωνα με το σχεδιαστή του, θα μπορεί να γίνει πραγματικότητα με την τεχνολογία που θα υπάρχει το 2050.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νομίζεις ότι βλέπεις έναν πύθωνα; Για δες καλύτερα και θα πάθεις ΣΟΚ!


Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζει απειλητικός, αλλά αν δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες θα διαπιστώσετε πως δεν πρόκειται να σας πειράξει...






Η Ώρα της Γης σε όλο τον κόσμο - Συγκλονιστικές φωτογραφίες


Η Ώρα της Γης για το 2013! Οι διακόπτες έσβησαν και βυθίστηκαν στο σκοτάδι περισσότερες από 150 χώρες στον κόσμο! Εικόνες από κάθε άκρη της γης...

Στις 20:30 στην Αθήντα τα φώτα της Βουλής έσβησαν... Στο σκοτάδι βυθίστηκε και η Ακρόπολη!













newsit