ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Δολοφόνησαν 57++συνανθρώπους. Συνεδριάζουν πως να συγκαλύψουν πολιτικούς φονιάδες .Και αυτό το καθίκι αναφέρει ως γουρλίδικη την επιτροπή.

 


Όλες οι ηλικίες στους δρόμους της Γερμανίας

 


Η μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από την πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου για τον COVID-19 δεν ανιχνεύεται από τυπικές καρδιακές εξετάσεις

 Ο Τζόζεφ Κίτινγκ ήταν μόλις 26 ετών όταν πέθανε από μυοκαρδίτιδα στις 12 Νοεμβρίου 2021, τέσσερις ημέρες μετά τη λήψη της τρίτης δόσης του εμβολίου της Pfizer για τον COVID-19. Ο κύριος Κίτινγκ δεν είχε ιδέα ότι αντιμετώπιζε ένα «σπάνιο» καρδιακό πρόβλημα εξαιτίας του εμβολιασμού του.

Τα μέλη της οικογένειας του είπαν ότι τα μόνα προειδοποιητικά σημάδια του κ. Κίτινγκ, ήταν η κόπωση, ο μυϊκός πόνος, ο πονόλαιμος και ο αυξημένος καρδιακός παλμός. Δεν παρουσίασε κανένα χαρακτηριστικό σημάδι καρδιακού προβλήματος, όπως πόνο στο στήθος, δύσπνοια ή φτερούγισμα της καρδιάς που θα δικαιολογούσε την εισαγωγή του σε κάποια ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας του (pdf) και το πιστοποιητικό θανάτου του, ο κ. Kίτινγκ πέθανε από σοβαρή καρδιακή βλάβη, συγκεκριμένα από «μυοκαρδίτιδα στην αριστερή κοιλία» λόγω του «πρόσφατου ενισχυτικού εμβολιασμού του με το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19».

Σύγχρονοι άνθρωποι σαν εκπαιδευμένοι σκύλοι…

Η κοινωνία των μικρανθρώπων, η κοινωνία του μαρασμού και της πνευματικής στειρότητας είναι από μόνη της ισοπεδωμένη πριν να έρθει οποιοδήποτε μνημόνιο. Έχει επιλέξει να είναι εγκλωβισμένη σε ζωές χωρίς μεγαλείο, χωρίς αρετή, χωρίς αξίες. Είναι μια κοινωνία οκνηρών μυαλών φυλακισμένων μέσα σ΄ενα ψεύτικο κατασκεύασμα, που αρκέστηκαν να το υπηρετούν όπως το βρήκαν…

Κάπου κάπου, επειδή όλα έχουν ειπωθεί, βγάζω από το συρτάρι κάποιο κείμενο από τα παλιά, παρατηρώντας πως όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι, αλλά η κατάσταση του ασθενούς έχει επιδεινωθεί αρκετά.

Που είναι το λάθος; Ποιος είναι ένοχος;

Ο σύγχρονος σκλάβος, εκείνος που δεν χρειάζεται να τον πετάνε στα λιοντάρια για να γλεντήσουν,  δεν υπάρχει λόγος, φοράει μόνος του της αλυσίδες, έχοντας χάσει την ικανότητα να διακρίνει την άθλια κατάσταση του.  Το να απαγορεύεται κάποιος να επιλέγει και να δημιουργεί τις προσωπικές του αξίες και το δικό του τρόπο ζωής χωρίς να τον ενοχλούν οι τύραννοι, καθώς και οι συμμορφωμένοι με τις υποδείξεις  συμπολίτες τον γνώρισα από τότε που γεννήθηκα. Βαπτίστηκα σε μια θρησκεία γιατί έτσι έπρεπε, τρυπήθηκα με  υποχρεωτικά εμβόλια όπως όλα τα παιδιά, ήπια αμφιβόλου ποιότητας γάλατα γιατί αυτά κυκλοφορούσαν, κι όλα αυτά πριν προλάβω καν να μιλήσω και να περπατήσω. Αν οι γονείς μου έκαναν κάτι διαφορετικό π.χ. αν έλεγαν δεν θα τη βαπτίσω το λιγότερο θα γινόντουσαν οι αποδιοπομπαίοι τράγοι της γειτονιάς.