ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Πώς μπορούν οι μεγαλύτεροι άνθρωποι να συνεχίσουν να κάνουν υπέροχο σεξ;

 

Το σεξ μπορεί να αλλάζει κατά την πάροδο των χρόνων, αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι σταματά. Πολλοί άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας (70+ ετών) συνεχίζουν να απολαμβάνουν το σεξ με τους συντρόφους τους. Παρακάτω εξετάζονται μερικοί τρόποι με τους οποίους τα μεγαλύτερα άτομα μπορούν να συνεχίσουν να έχουν εξαιρετική σεξουαλική ζωή.

Χρησιμοποιήστε βοηθήματα, φάρμακα και προϊόντα που βελτιώνουν την εμπειρία

Καθώς οι άνδρες μεγαλώνουν, τα επίπεδα της τεστοστερόνης μειώνονται κάτι που σημαίνει ότι έχουν χαμηλότερη σεξουαλική επιθυμία και μπορεί να χρειάζεται περισσότερη διέγερση για την επίτευξη και διατήρηση της στύσης. Στις γυναίκες εκτός από την τεστοστερόνη μειώνονται και τα οιστρογόνα συνεπώς μπορεί επίσης να παρουσιαστεί μειωμένη σεξουαλική επιθυμία, κολπική ξηρότητα και αιδοιοκολπική ατροφία ∙ τα συμπτώματα αυτά μπορεί να καταστήσουν την σεξουαλική επαφή επώδυνη.

Μπορούν να γίνουν αρκετά για να βοηθηθεί το ζευγάρι: οι άνδρες μπορούν να απευθυνθούν στον ανδρολόγο τους, ο οποίος μπορεί να τους χορηγήσει χάπια από το στόμα για την στυτική δυσλειτουργία, να τους συστήσει θεραπεία υποκατάστασης τεστοστερόνης, να προτείνει την χρήση αντλίας κενού ή ενέσιμη θεραπεία. Ο πειραματισμός με την χρήση συσκευής δόνησης στην βάλανο (κεφαλή) του πέους μπορεί επίσης να αυξήσει την διέγερση.

Καύσωνας και στα καύσιμα

 

Με τους χειρότερους οιωνούς, όσον αφορά το κόστος των καυσίμων και κατ΄ επέκταση των μετακινήσεων, ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές όλο και περισσότερων Ελλήνων.  

Η ανοδική κίνηση των διεθνών τιμών του πετρελαίου από την αρχή της εβδομάδας είχε ως αποτέλεσμα ο «μαύρος χρυσός» να ξεπεράσει χθες τα 80 δολάρια το βαρέλι για το Μπρεντ.

Οι πιέσεις στην διεθνή αγορά κυρίως από τις περικοπές της παραγωγής φαίνεται ότι, αν και καθυστέρησαν λίγο, άρχισαν να αποτυπώνονται στο ταμπλό συνεπικουρούμενες από την αναμενόμενη και σταδιακή αύξηση της ζήτησης.

 


Αποστρατιωτικοποίηση των νήσων την άρχισε και την επισημοποίησε ο Κυριακος Μητσοτάκης, πρόεδρος της ΝΔ και δις ΠΘ.

 


Θυμάστε τον Μητσοτάκη που φώναζε από την θέση του στην Βουλή «ψέμα, ψέμα» την ώρα που ο Τσίπρας από το βήμα της Βουλής έλεγε ότι ο Μπάιντεν θα δώσει τελικά 40 F-16 στον Ερντογάν και θα αναβαθμίσει αλλά 80; Δεν θυμάστε;

 


Δεν θα αντικαθίστανται τα όπλα που έφυγαν από τα νησιά μας και πήγαν στην Ουκρανία!

 


Όλα στο βωμό της επικοινωνίας για την κυβέρνηση – Σκερτζόζικες παραστάσεις που λίγους πείθουν και πολλούς διασκεδάζουν

 


Η κυβέρνηση με το καλημέρα δείχνει τις διαθέσεις της να παίξει και πάλι το παιχνίδι της επικοινωνίας απέναντι στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ως άλλος Δον Κιχώτης εφευρίσκει εχθρούς και ταξικούς αντιπάλους με τους οποίους η ίδια δημιούργησε, εξέθρεψε και τώρα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.

Έτσι λοιπόν η δήθεν παρέμβαση της κυβέρνησης στις απίστευτες, φαραωνικού επιπέδου, τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων αποδεικνύεται μία κλασσική περίπτωση επικοινωνιακού ντόρου χωρίς περιεχόμενο και σίγουρα χωρίς λύση.

Θυμίζει σκερτζόζικη παράσταση από αυτές που γεμίζουν τα φιλικά ΜΜΕ και διατηρούν την κυβέρνηση στο απυρόβλητο.

Βόμβα από τη Dailymail: Ο ιός COVID ήταν κατασκευασμένος για τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού!


 Ναι, συγκαλύψαμε την εργαστηριακή προέλευση του ιού!

Από την Cassidy Morrison για την Dailymail.Com

Την κατασκευή του ιού για την επιβολή των εμβολίων ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού με την εκούσια ή ακούσια συμμετοχή των πολιτικών ηγετών της Δύσης και της Κίνας, έρχονται να αποδεχθούν επιστήμονες υψηλού προφίλ στις ΗΠΑ που εμπλέκονται στη διαμάχη για την προέλευση της Covid-19.

Αυτοί οι επιστήμονες παραδέχθηκαν δημοσίως ότι η απόφαση να υποβαθμιστεί η θεωρία της εργαστηριακής διαρροής του ιού ήταν πολιτική.

Οι τεχνοκράτες θέλουν «υποχρεωτικές πιστωτικές κάρτες άνθρακα» για να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής σας


 Οι τεχνοκράτες ετοιμάζουν “υποχρεωτικά” προσωπικά δικαιώματα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, τα οποία θα εισάγουν δελτίο σε κάθε τομέα της ζωής σας μέσω μιας εφαρμογής που θα καταγράφει τα ταξίδια σας, τα έξοδα θέρμανσης, ακόμη και το φαγητό που τρώτε.

Ναι, πραγματικά.

Η πρόταση παρουσιάστηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature από τέσσερις περιβαλλοντικούς “ειδικούς” ως μέσο μείωσης των παγκόσμιων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Σε όλους θα χορηγείται μια “κάρτα δικαιωμάτων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα”“η οποία θα συνεπάγεται ότι όλοι οι ενήλικες θα λαμβάνουν ίσα εμπορεύσιμα δικαιώματα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, τα οποία θα μειώνονται με την πάροδο του χρόνου σύμφωνα με τους εθνικούς στόχους [διοξειδίου του άνθρακα]”.

Ακόμη μία υποψηφιότητα στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ. Μανώλα

ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Παύλου Προβατίδη.

Ο κ. Προβατίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιό Ελευθεροχώρι.

Μετά την αποφοίτησή του από το Δημοτικό σχολείο Παλαιού

Ελευθεροχωρίου, απεφοίτησε από το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου. Είναι

απόφοιτος της σχολής ΟΑΕΔ Κατερίνης στην ειδικότητα Μηχανικός

αυτοκινήτων. Από επταετίας διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων στην

Κατερίνη. Είναι παντρεμενος με την Βασιλική Διατσίδου, έχουν δύο

παιδιά που είναι μαθητές Γυμνασίου και κατοικούν στο Αιγίνιο, απ´

όπου κατάγεται η σύζυγός του.

Ο Δημήτρης Μυλωνέρος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου

 ΣΥΝθεση: Ο Δημήτρης Μυλωνέρος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου


Με τον Δημήτρη Μυλωνέρο συμπορευόμαστε στη ΣΥΝθεση από τον Οκτώβριο του 2021. Έχει πλούσια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, καθώς έχει διατελέσει αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ανατολικού Ολύμπου αλλά και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Το 2010, σε ηλικία 27 ετών, εκλέχτηκε πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος.

Σήμερα είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ανατολικού Ολύμπου, με παράλληλη εποπτεία και ευθύνη, μεταξύ άλλων, των οικονομικών του Δήμου, τη μέριμνα για την διερεύνηση μεθόδων αξιοποίησης της δημοτικής ακίνητης περιουσίας και την εποπτεία της διαδικασίας κτηματογράφησης των ακινήτων του Δήμου στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

Είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, παντρεμένος με τη δικηγόρο Σοφία Φωκαΐδου, με την οποία έχουν τρία παιδιά.

Νέα καταληκτική ημερομηνία για υποβολή αιτήσεων στους παιδικούς σταθμούς Λεπτοκαρυάς και Νέας Εφέσου για το έτος 2023-2024

 Δήμος Δίου-Ολύμπου: Νέα καταληκτική ημερομηνία για υποβολή αιτήσεων στους παιδικούς σταθμούς Λεπτοκαρυάς και Νέας Εφέσου για το έτος 2023-2024


Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. δόθηκε παράταση στην καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων και τροποποίηση του χρονοδιαγράμματος έως και τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα της δράσης "Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης", περιόδου 2023-2024.

Ως νέα καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 16η Ιουλίου 2023 (ώρα 23:59).

Ακολούθως, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της διαγωνιστικής διαδικασίας της από 19-06-2023, με αρ. πρωτ. 12158 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. προς τους εν δυνάμει ωφελούμενους, διαμορφώνεται ως εξής:

image.png

Ανακοίνωση: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε Λεπτοκαρυά (13/7) και Βαρικό (14/7)

 


Νέα υποψηφιότητα στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ. Μανώλα ανακοινώθηκε η

υποψηφιότητα του κ. Δημητρίου Πετκόπουλου

Ο κ. Πετκόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μεγάλη Γέφυρα. Φοίτησε στο 3ο Δημοτικό

σχολείο Αιγινίου και στη συνέχεια στο Γυμνάσιο Αιγινίου. Γονείς του είναι ο Χρήστος και η

Δήμητρα Πετκοπούλου. Είναι παντρεμενος με την Κωνσταντίνα Μυλωνά και έχουν ένα

κοριτσάκι 3,5 χρονών την Ξένια που πηγαίνει στον παιδικό σταθμό Αιγινίου. Εργάζεται ως

ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία επίπλων με τεχνική εμπειρία 15 ετών.

Τουρνουά Beach Volley Regional Junior K17&K19

 

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο από αγώνες beach volley απόλαυσαν οι φίλοι του αθλήματος. Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Ιουλίου, στο φιλόξενο “Γυαλός Resort” στον Κορινό, πραγματοποιήθηκε επίσημο τουρνουά beach volley της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας σε συνδιοργάνωση για ακόμη μια χρονιά με τον Αίολο Κατερίνης. Συνολικά συμμετείχαν 28 ζευγάρια αθλητών & αθλητριών τα οποία αγωνίστηκαν για την πρόκριση τους στα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα. Τελικά το εισιτήριο για την πρόκριση κατάφεραν τα εξής ζευγάρια: Κατηγορία αγοριών Κ19 ( Γιαννόπουλος – Παπανικολάου), κατηγορία αγοριών Κ17(Στούπας- Μασούρας), κατηγορία κοριτσιών Κ19(Αντωνοπούλου-Αντωνοπούλου) & κατηγορία κοριτσιών Κ17(Μητσιάνη-Ναβροζίδου).

Εκδρομή στο Στόμιο Λάρισας με τις Κόρες Πιερίων

 


Thessaloniki Tourism Organisation

 

Έρχεται ένα πλούσιο μουσικό "ταξίδι'' στον Δήμο Νάουσας στο τέλος Ιουλίου, στο ειδυλλιακό τοπίο του άλσους Αγίου Νικολάου Γιορτές Νερού - Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου Νάουσας (28 - 31 Ιουλίου 2023)


Το Πρόγραμμα του 2ου Φεστιβάλ «Γιορτές Νερού» που διοργανώνει ο Δήμος Νάουσας στο πανέμορφο άλσος του Αγίου Νικολάου στο τέλος Ιουλίου  παρουσίασαν σήμερα Τρίτη (11 Ιουλίου 2023)  ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Τριανταφύλλου, στο ειδυλλιακό τοπίο του άλσους, δίπλα στο ποτάμι της Αράπιτσας. 

Γαστρονομικό Φεστιβάλ από την Κάτω έως την Άνω Μηλιά Πιερίας


 

Δήμος Κατερίνης: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν λόγω ασφαλτοστρώσεων στις 12 & 13 Ιουλίου

Σε εξέλιξη είναι από τον Δήμο Κατερίνης, το μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων για την

αναβάθμιση του οδικού δικτύου σε δεκάδες δρόμους στην πόλη και στις κοινότητες.

Ειδικότερα, εργασίες ασφαλτόστρωσης, θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 12 & 13 Ιουλίου από τις

τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, σε κεντρικές οδούς της πόλης και συγκεκριμένα:

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου & την Πέμπτη 13 Ιουλίου:

στην οδό Δημ. Δημάδη (πέταλο περιμετρικά Δημαρχείου)

στην οδό 16ης Οκτωβρίου από Πλατεία Ελευθερίας έως την οδό Ζαλόγγου.

Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 7:00 π.μ. έως τις 19:00. Κατά τις ώρες των εργασιών θα υπάρχει

Συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Προεδρείου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

 Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Άνοιγμα των Επιμελητηρίων και στον πρωτογενή τομέα με τη

δημιουργία Αγροτικών τμημάτων στα Επιμελητήρια»

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ως Αντιπρόεδρος της Κεντρικής

Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, συμμετείχε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα

της Δευτέρας 10 Ιουλίου, ανάμεσα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λευτέρη

Οι γιαγιάδες κι οι παππούδες ζουν για πάντα στην καρδιά μας.


 Η σπουδαιότερη κληρονομιά που αφήνουν πίσω τους οι παππούδες κι οι γιαγιάδες μας δεν είναι υλικά αγαθά αλλά οι εμπειρίες και οι αξίες τους, που συνεχίζουν να υπάρχουν για πολύ καιρό αφού εκείνοι φύγουν.

Οι γιαγιάδες κι οι παππούδες δεν πεθαίνουν ποτέ, η κληρονομιά που αφήνουν συνεχίζει να ζει ήσυχα μέσα στην καρδιά μας.

Σε μια κοινωνία που εστιάζει τόσο πολύ στα υλικά υπάρχοντα, λίγα πράγματα εμπλουτίζουν τη ζωή μας περισσότερο από τις αναμνήσεις στοργής, τις ιστορίες που μοιραστήκαμε και τις ιδιαίτερες στιγμές με τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας.