ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Εφιάλτης στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας

 


Οι καταγγελιες του ευρωβουλευτή @GiorgosKyrtsos για την Αλεξια Μπακογιάννη θα επρεπε να έχουν κινητοποιήσει τις αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα.

 


Ειδικά αφιερωμένο

 


Tο παράνομο νεφρολογικό κέντρο προκαλεί σοβαρές αναταράξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας

 Στην αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για το παράνομο νεφρολογικό κέντρο του πατέρα και αδερφού του βουλευτή της Ν.Δ. Μιχάλη Λιβανού τέθηκαν ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα, περιμένοντας τις απαντήσεις από τους άμεσα εμπλεκομένους.

Οι ίδιοι, ωστόσο, προτίμησαν να σιωπήσουν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να δώσει μισές απαντήσεις και να καλύψει τον βουλευτή Λιβανό και τον υπουργό Θεμιστοκλέους, ώστε να μην αναλάβει το πολιτικό κόστος, παρά το γεγονός πως η αποκάλυψη αφορά ένα παράνομο νεφρολογικό κέντρο, που αγγίζει τις ζωές νεφροπαθών.

Σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα μια νέα διάσταση του σκανδάλου, αποκαλύπτοντας πως το παράνομο κέντρο «Νεφρόραμα» δεν είχε προνομιακή σχέση μόνο με το υπουργείο Υγείας αλλά και με το υπουργείο Εργασίας.

Συγκεκριμένα, το νεφρολογικό κέντρο «Νεφρόραμα» δεν αρκέστηκε στο να λειτουργεί παράνομα, αλλά θέλησε να λάβει και «ζεστό» κρατικό χρήμα, ώστε να εξασφαλίσει φθηνά εργατικά χέρια μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Χρηματοδότηση

Washington Times: Η Κίνα κατασκευάζει όπλα που θα μπορούν να αλλάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου

Washington TimesΟ Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός της Κίνας αναπτύσσει όπλα υψηλής τεχνολογίας που έχουν σχεδιαστεί για να διαταράσσουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες και να επηρεάσουν κυβερνητικούς ηγέτες ή ολόκληρους πληθυσμούς, σύμφωνα με έκθεση τριών αναλυτών στα θέματα παγκόσμιας ασφάλειας και τεχνολογικής τρομοκρατίας.

Τα όπλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άμεση επίθεση ή έλεγχο εγκεφάλου χρησιμοποιώντας μικροκύματα ή άλλα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας σε φορητά όπλα ή μεγαλύτερα όπλα που εκτοξεύουν ηλεκτρομαγνητικές δέσμες, προσθέτοντας ότι ο κίνδυνος των όπλων εγκεφαλικού πολέμου της Κίνας πριν ή κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης δεν είναι πλέον θεωρητικός.

«Άγνωστο σε πολλούς, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (CCP) και ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός του ( PLA ) έχουν καθιερωθεί ως παγκόσμιοι ηγέτες στην ανάπτυξη όπλων νευροπλήξης», σύμφωνα με την έκθεση 12 σελίδων.