ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Όταν ο Τσίπρας έφερε προ των ΕΥΘΥΝΩΝ του τον Γιούνκερ: «Έκλεισες τις τράπεζες για να εμποδίσεις τον λαό!»

Όταν ο Τσίπρας έφερε προ των ΕΥΘΥΝΩΝ του τον Γιούνκερ: «Έκλεισες τις τράπεζες για να εμποδίσεις τον λαό!»

Την ωμή αλήθεια στα μούτρα του έδωσε ο πρωθυπουργός στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν νωρίτερα.
"Το να παρεμποδίζεται η δημοκρατική έκφραση του ελληνικού λαού με το κλείσιμο των τραπεζών είναι έξω από τη δημοκρατική παράδοση της Ευρώπης", του είπε!
Μάλιστα του τόνισε στον Πρόεδρο της Κομισιόν ότι ο ίδιος, ως Ευρωπαίος πολιτικός, οφείλει να υπερασπιστεί τις παραδόσεις της Ευρώπης, ώστε ο ελληνικός λαός να αποφασίσει την Κυριακή απερίσπαστος.
Στην συνέχεια του ζήτησε να συμβάλλει ώστε να επεκταθεί για λίγες μέρες το πρόγραμμα και να αποκατασταθεί η ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος της χώρας.
Ακόμη, ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε τηλεφώνημα και από τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.
Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου να στηρίξει η Ευρωβουλή το αίτημα της Ελλάδας για παράταση ώστε να ανοίξουν οι τράπεζες και να αφεθεί ο ελληνικός λαός απερίσπαστος να αποφασίσει.
Ο κ. Σουλτς ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα ότι θα συγκαλέσει άμεσα σύσκεψη Προέδρων Κοινοβουλευτικών Ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου προκειμένου να εξετάσουν το αίτημα καθώς και τη συνολική κατάσταση ώστε να αναληφθούν πρωτοβουλίες

ΕΚΤΑΚΤΟ! Συμβαίνει τώρα στη Μύκονο!


Θα πέσουν... οι μετοχές του ΜΠΟΜΠΟΛΑ... πως θα κοιμηθούμε απόψε;


Να γιατί "καίγεται" ο μεθύστακας...

Ρε Ελληνα κανε μια χαρη στον εαυτο σου και πάψε να φοβασαι! Κανε μια χαρη στα παιδιά σου ρε, που σε βλέπουν να λιγοψυχάς μπροστά σε ενα αδειο ΑΤΜ... γράψε στ' αρχίδια σου και τους βολευτές που κάνουν ουρά στα ATM της βουλής...

«Ρώτησα τον μπούτσον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γ. Καραϊσκάκης
Ρε Ελληνα κανε μια χαρη στον εαυτο σου και πάψε να φοβασαι..!!
Κανε μια χαρη στα παιδιά σου ρε, που σε βλέπουν να λιγοψυχάς μπροστά σε ενα αδειο ΑΤΜ και παψε να φοβασαι.!!
Κανε μια χαρη στους προγονους σου ρε, που πεθάναν για να εισαι Ελεύθερος, και παψε να φοβασαι.
Δέκα παλληκάρια στήσαμε χορό
στου Καραϊσκάκη το κονάκι
πέφταν τα...

ντουβάρια από το χορό
κι από τις πενιές του Μιχαλάκη
Κι όλη νύχτα λέγαμε τραγούδι για τη λευτεριά
κι όλη νύχτα κλαίγαμε γοργόνα Παναγιά
Και το βράδυ βράδυ ήρθαν με τα μας
Μάρκος Βαμβακάρης με Τσιτσάνη
σμίξαν τα μπουζούκια και ο μπαγλαμάς
με τον ταμπουρά του Μακρυγιάννη
Έβαλα ένα βόλι στο καριόφιλο
κι έριξα τη νύχτα να φωτίσει
κι είπα να φωνάξουν το Θεόφιλο
τον καημό μας για να ζωγραφίσει
Κι όλη νύχτα λέγαμε τραγούδι για τη λευτεριά
κι όλη νύχτα κλαίγαμε γοργόνα Παναγιά
Ρε Ελληνα κανε μια χαρη στην πατριδα σου ρε...ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ..!!!
πηγή

Αντέχει ή όχι ο Τσίπρας;

Του Γιώργου Δελαστίκ Οι Γερμανοί λυσσομανούν εναντίον των Ελλήνων.
Δεν τους αρκούν η επιδιωκόμενη από το Βερολίνο καθυπόταξη του ελληνικού πληθυσμού, η φτωχοποίηση και ο εξανδραποδισμός του.
Θέλουν να κατασπαράξουν και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και να ανατρέψουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,
 

αφού προηγουμένως τους κατεξευτελίσουν ώστε η πραξικοπηματική απομάκρυνσή τους από την εξουσία να μην τους ηρωοποιήσει. Να φύγουν όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, εν μέσω περιφρόνησης και αδιαφορίας για την...
αντιδημοκρατική ανατροπή τους. 
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ το έχει συνειδητοποιήσει αυτό, αν κρίνει κανείς από το κύριο άρθρο της «Αυγής» την Πέμπτη. Οι δανειστές θέλουν «να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα και να εγκαταστήσουν δική τους» ανέφερε το κύριο αυτό άρθρο της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ. «Ακόμη και συμφωνία στα μέτρα τους να επιτύγχαναν, χρειάζεται και η κυβέρνηση προθύμων να την εφαρμόσει κατά πως θέλουν» πρόσθετε.

Κτηνωδώς αντιλαϊκά είναι τα μέτρα που άρχισαν να απαιτούν οι Γερμανοί, μόλις διαπίστωσαν ότι η κυβέρνηση Τσίπρα άρχισε να υποχωρεί. Αυτό που δεν έχουν συνειδητοποιήσει στην Αθήνα είναι ότι ο Τσίπρας θα ανατραπεί αν υποταχθεί στους γερμανικούς όρους, όχι αν αντισταθεί σε αυτούς!

ΦΠΑ 23% ζητούν οι Γερμανοί να επιβληθεί στην εστίαση στην Ελλάδα. Οταν στη Γαλλία ο ΦΠΑ στα ξενοδοχεία είναι 10%, στην Ιταλία 10%, στην Ισπανία 10%, στην Πορτογαλία 6%, στην Κύπρο 9%, στη Μάλτα 7%, στην Τουρκία 8%, δεν είναι παρανοϊκή η απαίτηση να πάει στο 23% στη δεινά χειμαζόμενη Ελλάδα; Οι Γερμανοί απαιτούν να πάει ο ΦΠΑ στο 23% και στην εστίαση. Μα στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία ο ΦΠΑ στην εστίαση είναι μόνο 10%!

Χώρες με πολύ ισχυρότερες οικονομίες από την ελληνική έχουν ΦΠΑ στην εστίαση 10% και από την ευρισκόμενη στο χείλος της χρεοκοπίας Ελλάδα απαιτούν ο ΦΠΑ να πάει στο... 23% υπονομεύοντας τον τουρισμό!

Λύσσαξαν οι Γερμανοί
 και εναντίον των 2.656.007 Ελλήνων συνταξιούχων - τόσοι ήταν τον περασμένο μήνα βάσει των επίσημων στοιχείων.

Προφανώς η γερμανική ψυχή λαχταρά να πετούν οι Ελληνες τους γέροντες στον Καιάδα αντί να τους δίνουμε συντάξεις.

Πόσα παίρνουν αυτοί οι συνταξιούχοι και τους έχουν βάλει στόχο οι Γερμανοί; Η μέση κύρια σύνταξη γήρατος στη χώρα μας ανέρχεται σε 665,36 ευρώ και η μέση επικουρική σύνταξη ήταν τον Μάιο 168,47 ευρώ! Το 30% των Ελλήνων συνταξιούχων μάλιστα παίρνει κύρια σύνταξη γήρατος 367 ευρώ κατά μέσον όρο! Τι ακριβώς ζήλεψαν από αυτά τα γλίσχρα εισοδήματα οι Γερμαναράδες;

Παρασκευή βράδυ ήταν το αργότερο που έπρεπε να παραδοθεί το άρθρο αυτό. Αγνοούμε έτσι τι έγινε χθες στην Ευρωομάδα. Δεν γνωρίζουμε έτσι αν η ελληνική κυβέρνηση υπέκυψε στους απαράδεκτους γερμανικούς όρους ή αν αντιστάθηκε. Αν δηλαδή όντως απέβη καθοριστική και αποφασιστική η συνεδρίαση αυτή, όπως ήθελε η Μέρκελ «πριν ανοίξουν οι αγορές της Δευτέρας».

Περιθώρια αντίστασης είχε ευρύτατα η ελληνική κυβέρνηση. Η μη εξόφληση των δόσεων του 1,6 δισεκατομμυρίου ευρώ στο ΔΝΤ την Τρίτη 30 Ιουνίου, των 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ στην ΕΚΤ στις 20 Ιουλίου και των 3,2 δισεκατομμυρίων ευρώ στην ΕΚΤ στις 20 Αυγούστου κατά κανέναν τρόπο δεν σηματοδοτούν χρεοκοπία της Ελλάδας, ούτε «πιστωτικό γεγονός»! Το παραδέχτηκε δημόσια ακόμα και ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις την Πέμπτη!

ΠΗΓΗ: ethnos

Αυτές είναι οι διαφορές στις προτάσεις της Ελλάδας με τους θεσμούς

Νέο non paper από το Μαξίμου
Το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομισιόν βάζει τέλος στην παραφιλολογία. Όπως βάζει τέλος και στα επιχειρήματα των οπαδών του NAI ΣΕ ΟΛΑ οι οποίοι ισχυρίζονταν μέχρι τώρα ότι δεν υπάρχει κείμενο θεσμών.
Και στα δύο κείμενο, το σημερινό και αυτό της 25ης Ιουνίου, που εδόθη ως τελεσίγραφο , οι θεσμού ζητούν, μεταξύ άλλων:……
……
• Να επιβληθεί 23% ΦΠΑ στην εστίαση
• Να καταργηθεί η έκπτωση ΦΠΑ στα νησιά
• Να επιβληθεί προκαταβολή φόρου 100% στις εταιρίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες
• Να καταργηθούν οι εκπτώσεις φόρου για τους αγρότες (πετρέλαιο, φόρος εισοδήματος)
• Να περικοπούν κατά €900 εκατ. (0,5% του ΑΕΠ) οι δαπάνες για την κοινωνική πρόνοια (επιδόματα κλπ)
• Να περιοριστούν άμεσα οι πρόωρες συντάξεις
• Να καταργηθεί σταδιακά το ΕΚΑΣ
• Να εφαρμοστεί πλήρως ο μνημονιακός νόμος 3863/2010 για το ασφαλιστικό
• Να εφαρμοστεί η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και η χρηματοδότηση των επικουρικών ταμείων να γίνεται μόνο από ίδιους πόρους
• Να καταργηθούν όλες οι εισφορές υπέρ τρίτων που χρηματοδοτούν τα ασφαλιστικά ταμεία, που συνεπάγεται μείωση των εσόδων τους κατά πάνω από €700 εκατ.
• Να αυξηθούν οι κρατήσεις για υγειονομική περίθαλψη στις συντάξεις από το 4% στο 6%
• Να παγώσουν οι συντάξεις ως το 2021
• Να νομοθετηθούν οι ομαδικές απολύσεις και να μην υπάρξει η επαναθέσπιση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, αν δεν το επιτρέψουν οι θεσμοί
• Να μειωθεί το ακατάσχετο των €1500 στις καταθέσεις
• Να αυξηθεί το επιτόκιο που ισχύει για τη ρύθμιση οφειλών
• Να μειωθούν οι μισθοί στο δημόσιο
• Να εφαρμοστούν πλήρως οι εργαλειοθήκες του ΟΟΣΑ (γάλα, ψωμί, αρτοποιεία, Κυριακές κλπ).
• Να υπάρξουν συντριπτικά πλήγματα στο ελληνικό φάρμακο.
• Να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ
• Να πωληθούν οι μετοχές του ΟΤΕ που κατέχει το Δημόσιο
• Να μην επιβληθεί η έκτακτη εισφορά 12 % στα κέρδη άνω των 500.000 για τη χρήση του 2014.
• Να μην επανέρθουν οι εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές στα επίπεδα του 2014
Όλα τα παραπάνω αποτελούν μια δέσμη προτάσεων φιλοσοφίας Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου οι οποίες παραδόθηκαν ως τελεσίγραφο στην Ελλάδα όπως προκύπτει κα από την σχετική απόφαση του Eurogroup.
Η μόνο διαφορά αφορά τον ΦΠΑ στα ξενοδοχεία που, στο σημερινό κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κομισιόν, ο συντελεστής αυξάνεται στο 13% από 23% που ζητούσαν την 25η Ιουνίου.

Επικοινωνία Τζακ Λιου με Σόιμπλε και Σαπέν: Να υπάρξει άμεση λύση στο ελληνικό ζήτημα, με πιθανή αναδιάρθρωση του χρέους

Να υπάρξει άμεση λύση, η οποία θα περιλαμβάνει και το χρέος, ζήτησε από την Ελλάδα και τους Ευρωπαίους ηγέτες ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους υπουργούς Οικονομικών της Γερμανίας και της Γαλλίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Μισέλ Σαπέν, αντίστοιχα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου, ο Tζακ Λιου κάλεσε την Ελλάδα και τους διεθνείς εταίρους να συνεχίσουν να εργάζονται με στόχο την τελική επίτευξη συμφωνίας, η οποία θα περικλείει και τη συζήτηση για πιθανή αναδιάρθρωση του ελληνικού…….
……χρέους.
Ο κ. Λιου είχε τηλεφωνική επαφή και με την διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ. Νωρίτερα, τηλεφωνική επικοινωνία είχαν και οι Μπαράκ Ομπάμα – Άγκελα Μέρκελ.
Φωτ. από την ανακοίνωση του αμερικανικού υπ. Οικ.:

Ο PAUL CRAIG ROBERTS ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥPaul Craig Robers

σάρωση0001Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε μια εκτεταμένη συνέντευξη του στο αμερικανικό ηλεκτρονικό δίκτυο, King World News, ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος και πρώην γραμματέας του αμερικανικού θησαυροφυλακίου, Paul Craig Roberts, προειδοποιεί ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Έλληνα πρωθυπουργού : «We’ve had several cases in Latin and South America of leaders who wouldn’t follow Washington’s line having mysterious deaths. There have been a number of them who have been overthrown in CIA organized coups.», δηλαδή : «Έχουμε αρκετές περιπτώσεις στην Λατινική και Νότιο Αμερική από ηγέτες που δεν ακολούθησαν την γραμμή της Ουάσιγκτον και είχαν μυστήριο θάνατο. Υπάρχει μεγάλος αριθμός από αυτούς που ανατραπήκαν από οργανωμένα πραξικοπήματα από την CIA»
KWN-Roberts-I-6262015
Σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο, όλη αυτή η πεντάμηνη διαδικασία διαπραγμάτευσης απολύτου αδιεξόδου μεταξύ των δανειστών της Ελλάδας και της ελληνικής κυβέρνησης, ήταν προσχεδιασμένη ακριβώς για να φτάσει εδώ που έφτασε. Η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ, επιδιώκουν εδώ και καιρό να ταπεινώνουν και να εξουθενώνουν τους λαούς για να κάμψουν κάθε αντίσταση στα σχέδια τους και να μπορέσουν στην συνέχεια έχοντας τους πειθήνια όργανα να στραφούν στην τελική σύγκρουση με την Ρωσία.
Εκείνο που θα πρέπει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Paul Craig Roberts, είναι να καταγγείλει την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι συμπεριφέρθηκε βάσει οργανωμένου σχεδίου εναντίον της Ελλάδας και ότι όλα ήταν προαποφασισμένα για να φτάσουν στο σημερινό αδιέξοδο. Το σχέδιο περιλαμβάνει για την Ελλάδα την δημιουργία χάους για να ακολουθήσουν οι λαοί της Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ιταλίας ακόμα και Γαλλίας, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αντίσταση στα σχέδια της Νέας Τάξης.
Το εντυπωσιακό είναι πως ο Αμερικανός οικονομολόγος πιστεύει πως δεν θα αφήσουν να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, για να την ελέγχουν καλύτερα και πώς αν τελικά η Ελλάδα φύγει από το ευρώ που θα είναι και η σωστή της κίνηση, θα αντιμετωπίσει το μένος όλων αυτών που θα θεωρήσουν ότι ξεφεύγει από τα σχέδια τους και θα την «κεραυνοβολήσουν» με όλα τα μέσα γιατί θα ακυρώσει το «φωτεινό» τους παράδειγμα υποταγής στην Νέα Τάξη.
Η μονή ελπίδα για την Ελλάδα και τον Έλληνα πρωθυπουργό, σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο, είναι να συνδεθεί πιο στενά με την ομάδα των BRICKS και με το Ρώσο πρόεδρο, με τον οποίο είχε ήδη μια πρώτη σημαντική επαφή προφανώς, όπως υποστηρίζει ο Paul Craig Roberts, διαισθανόμενος τον θανάσιμο κίνδυνο στον οποίο έμπαινε ερχόμενος σε απ’ ευθείας σύγκρουση με τα κοράκια της Ευρώπης.
Όλα αυτά μας θυμίζουν με εντυπωσιακό τρόπο την περίπτωση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και το σχέδιο δολοφονίας του από ξένες μυστικές υπηρεσίες που κατά διαβολική συγκύρια τώρα αποκαλύπτεται σε όλη του την έκταση από τον αρμόδιο ανακριτή.
Και τέλος ο Paul Craig Roberts καταλήγει στην συνέντευξη του με το ερώτημα : «Will The Greeks Stand Strong And Save The Planet From World War III?» Δηλαδή, θα μείνουν οι Έλληνες δυνατοί και θα σώσουν τον πλανήτη από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ;
Είθε να μείνουμε!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ … ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η….…. ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΙ??? ΑΛΛΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ … ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ

Β.ΣΟΙΜΠΛΕ
ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ … ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Δ.ΡΟΚΦΕΛΕΡ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

ellanionforum.com

ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ?? «ΒΕΤΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΔΕΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ- ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ»

Εγερση τους Εθνους σήμανε ο YΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς: «OXΙ στο Grexit και την υποταγή – Θα κάνουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να δικαιωθεί η Ελλάδα»
Ενα συγκλονιστικό tweet από τον υπουργό Εξωτερικώνν Νίκο Κοτζιά.
Προειδοποιεί τους δανειστές με «αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων» από την Ελλάδα. Αυτών πουαρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά, επιλέγοντας την υποταγή και την διαιώνιση της δημοσιονομικής σκλαβιάς της χώρας, πρακτικά την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της.
Δηλαδή η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη  να κάνει τα πάντα για να δικαιωθεί η χώρα…Ο Ελληνας ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιάς έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Όχι στο Grexit ή υποταγή. Ναι σε δρόμο δημοκρατικής πάλης εντός ΕΕ με χρήση βέτο, προσφυγή στο ΔΕΕ, δημοψήφισμα, αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων»…………
………Ευριπίδης Μπίλλης
  • Έχουμε πόλεμο επιβίωσης του Ελληνισμού
  • Και αποφυγής μετατροπής της Ελλάδας μας σε χώρα συσσιτίων, του άθλιου παραπλανητικού νεοταξικού συνθήματος «όλοι μαζί η Ελλάδα μπορεί»
Μόνο τους όπλο η άθλια τρομοκράτηση του Ελληνισμού.
Από  τους εξωτερικούς απατεώνες και την εδώ πέμπτη φάλαγγα τους.
Ο Ελληνισμός που γνωρίζει καλά πλέον τα ψεύδη τους, δεν θα δειλιάσει και θα ελευθερώσει την Ελλάδα από τα αρπακτικά. Για τις επόμενες γενιές.
 Θυμηθείτε τον άθλιο τρομοκράτη, την ντροπή, με το κατωτέρω βίντεο,  της Ελλάδας, τον  Σαμαρά.
Δείτε την κατωτέρω κατάντια, πραγματική αηδία ενός έλληνα «πρωθυπουργού» ηθοποιού τρομοκράτη.
ΣΑΜΑΡΑΣ Ο  ΔΗΛΩΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
.
image006 (1)
Κατωτέρω το πλήρες κείμενο της παράστασης τους, ντροπής για τον Ελληνισμό.
–    Σαμαράς:   Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που βλέπεις τους χειρότερους φόβους σου να επαληθεύονται!!
–    Παπαδήμιος:  Μία άτακτ άτακτ  άτακτη χρεωκοπία θα έριχνε τη χώρα μας σε μια καταστροφική περιπέτεια.
–    ΓΑΠ:     Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να επικρατήσει ένας λαϊκισμός, που κρύβει αυτές τις συνέπειες, αυτές τις αλήθειες.
–    Παπαδήμιος:  Είναι ο φόβος της χρεωκοπίας  και της εξόδου από το ευρώ
–    Σαμαράς:    Όπως και να το ονομάσετε αυτό είναι που θέλουμε να το αποφύγουμε, το να ξεφύγουν τα πράγματα από κάθε έλεγχο
–    Παπαδήμιος:  θα δημιουργούσε συνθήκες ανεξέλεκτου οικονομικού χάους …
–    Σαμαράς:   της ανεξέλεγκτης χρεωκοπίας …
–    Παπαδήμιος:  και κοινωνικής έκρηξης
–    ΓΑΠ:       Πανικό, και κατάρρευση, θα δούμε αδυναμία πλήρης να πληρώσει το κράτος μισθούς και συντάξεις
–    Παπαδήμιος: Το κράτος θα αδυνατούσε να πληρώσει, μισθούς,.  Συντάξεις..
–    ΓΑΠ:        Αδυναμία να χρηματοτοτηθουν οι πλέον αναγκαίες υποδομές
–    Παπαδήμιος: Να καλύψει στοιχειώδεις λειτουργίες όπως τα σχολεία, και τα νοσοκομεία..
–    ΓΑΠ:         Σχολεία, νοσοκομεία, δρόμοι.
–    Παπαδήμιος: Επιχειρήσεις θα έκλειναν μαζικά
–    ΓΑΠ:           Σημαίνει κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων
–    Σαμαράς:     Με κλειδωμένα μαγαζιά
–    Παπαδήμιος: Η εισαγωγή βασικών αγαθών, όπως φάρμακα πετρέλαιο και μηχανήμαστα θα γινόταν προβληματική.
–    ΓΑΠ:        Αδυναμία εισαγωγής βασικών αγαθών, κρέας ..
–    Σαμαράς:    Με άδεια ράφια. Χωρίς φάρμακα.
–    ΓΑΠ:          Φάρμακα, πετρέλαιο ..
–    Σαμαράς:    Χωρίς καύσιμα και με δελτίο στα τρόφιμα και της λεηλασίας που θα ακολουθήσει
–    Παπαδήμιος:  Σε ότι με αφορά, ανέλαβα την ευθύνη και τον κίνδυνο, να κάνω ότι μου αναλογεί, για να φτάσουμε στην άκρη αυτής της  διαδρομής. Και θα το κάνω!!
–    ΓΑΠ:  Το νέο πρόγραμμα είναι δύσκολο. Είναι σκληρό. Όμως είναι ένας δρόμος εφικτός, ένας δρόμος εφικτός ..
–    Σαμαράς:       Γι’ αυτό και πρέπει να ολοκληρωθεί το κούρεμα του Ελληνικού χρέους το ταχύτερο.
–    ΓΑΠ:              Τώρα είναι η ώρα ης υπευθυνότητας.
–    Σαμαράς:       Ο πολιτικός που αγαπά τον τόπο του, που είναι ταγμένος να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και την πατρίδα  δεν είναι Κασσάνδρα
–    ΓΑΠ:      Λαϊκισμός
–    Παπαδήμιος: Δημαγωγούν επικίνδυνα

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

Πτώση καταγράφει το ευρώ στις αγορές της ΑσίαςΗ ισοτιμία του ευρώ σημείωσε πτώση στην Ασία, μετά την αποτυχία των προσπαθειών το σαββατοκύριακο για την επίτευξη συμφωνίας της Ελλάδας με τους διεθνείς δανειστές της.
Το ευρώ σημείωσε πτώση κατά σχεδόν 2 σεντς του αμερικανικού δολαρίου και βρέθηκε σε χαμηλό μήνα, γύρω στο 1,0990 δολάριο, στις πρώτες συναλλαγές στην περιοχή Ασίας Ειρηνικού, σύμφωνα με τα δεδομένα του Ρόιτερς, από περίπου 1,1165 δολάριο που ήταν αργά την Παρασκευή.
Έναντι του ελβετικού φράγκου, η ισοτιμία του ευρώ σημείωσε………
……….
πτώση στο 1,0260 φράγκο, το χαμηλότερο επίπεδό του από τα τέλη Απριλίου, ενώ έπεσε σε χαμηλό μήνα γύρω στα 134,90 γεν, καθώς επενδυτές κατέφυγαν στα νομίσματα της Ελβετίας και της Ιαπωνίας, τα οποία συχνά ανατιμώνται σε περιόδους αβεβαιότητας. Η ισοτιμία του δολαρίου έπεσε σε χαμηλό εβδομάδας, στα 122,55 γεν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νίκος Παππάς: Ιδού το “ανύπαρκτο” τελεσίγραφο – ΦΩΤΟ

Νίκος Παππάς: Ιδού το “ανύπαρκτο” τελεσίγραφο - ΦΩΤΟ
«Ιδού το «ανύπαρκτο» τελεσίγραφο. Ζητάνε να πούμε «ΝΑΙ σε όλα»», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με το έγγραφο…………..
……..
Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter ο Νίκος Παππάς.
press

ΓΙΟΥΝΚΕΡ..Ο «ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ» ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ: «ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑΙ!!!»

ceb2ceb5cebdceb9ceb6ceadcebbcebfcf82

Της Πουτάνας γίνεται στην Ευρωζώνη…

Της Πουτάνας γίνεται στην Ευρωζώνη…
Της Νάνσυ Πανουσοπούλου – Φουντουλάκη
Της Πουτάνας γίνεται στην Ευρωζώνη… Σκοτώνονται μεταξύ τους… Η Μέρκελ ζήτησε από τον Ντάισεμπλουμ να ανασκευάσει τις μεσημεριανές του δηλώσεις και από τον Σόιμπλε να βγει και να κάνει δηλώσεις κατευναστικές.
Ο Ρέντσι απείλησε με δηλώσεις υπέρ του δικαιώματος της Ελλάδας να κάνει το δημοψήφισμα… και ζήτησε από τον Ντράγκι οποιαδήποτε αύξηση στα σπρεντς των ιταλικών ομολόγων να καλυφθεί από την ΕΚΤ καθιστώντας τον υπεύθυνο για την …..
……ανωμαλία που δημιουργείται.
Ο καγκελάριος της Αυστρίας δήλωσε πως πιέζεται από ένα μεγάλο κομμάτι του λαού του να κάνει δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας του όχι στην ευρωζώνη αλλά στην Ευρωπαϊκή ένωση.
Η Σλοβακία και Ιρλανδία ζητούν να καλυφθούν με έκτακτα πακέτα οικονομικής ενίσχυσης για να ανταπεξέλθουν στο χτύπημα των αγορών.
Και ο υπουργός οικονομικών της Πορτογαλίας στο Euro group δήλωσε απερίφραστα προς τον Σόιμπλε… « Εμείς τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας για να υπάρχει ομοφωνία αποφάσεων, τώρα να τηρήσετε και εσείς τις υποσχέσεις σας για οικονομική στήριξη» Τι εννοούσε άραγε;…