ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Συμβαίνει τώρα: Παραιτείται ο Ευ. Βενιζέλος

http://www.kontranews.gr/media/k2/items/cache/26c085ef18a3ced3491429d92848ac19_XL.jpgΡαγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινώσει την παραίτηση του ο πρόεδρος του κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.
Η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για την κούρσα διαδοχής.

ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Συμβαίνει τώρα: Παραιτείται ο Ευ. Βενιζέλοςhttp://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/01/blog-post_3385.html#ixzz3Q6zjbNNP

Ο Θοδωράκης δεν μιλά με ακροδεκσιούς

ΔΕΙΤΕ το σημείωμα του Σαμαρά που βρήκε ο Αλ.Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου!

Ένα σημείωμα βρέθηκε κάτω από την πόρτα, με τη δικαιολογία του πρώην...
για την απουσία του από το Μέγαρο Μαξίμου.

portamaximou

ΠΗΓΗ: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Κάναμε σε μια ημέρα ό,τι δεν έκαναν οι άλλοι τόσα χρόνια!


ΣΥΡΙΖΑ: Κάναμε σε μια ημέρα ό,τι δεν έκαναν οι άλλοι τόσα χρόνια!
Απάντηση στην ειρωνική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας περί των 40 μελών του νέου υπουργικού συμβουλίου δίνουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ αντιπαραθέτοντας ότι στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα υπάρχουν 10 υπουργεία έναντι 18 της κυβέρνησης Σαμαρά, 13 υπουργοί (εκ των οποίων οι τρεις Επικρατείας) έναντι 19 και 5 υφυπουργοί έναντι 20.

Όπως κάνουν λόγο, μάλιστα, αυτή είναι η αρχή της αναγκαίας μεταρρύθμισης του κράτους καθώς οι ίδιοι έκαναν σε μια ημέρα ό,τι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι προηγούμενοι επί χρόνια. Σημειώνουν επίσης, ότι το νέο δεκαπεντεμελές κυβερνητικό συμβούλιο θα συνεδριάζει κάθε εβδομάδα και θα αντικαταστήσει την Κυβερνητική Επιτροπή εβδομαδιαίας λειτουργίας.
Προσθέτουν επίσης ότι:
- ο Γιάννης Δραγασάκης εκτός από το να έχει την ευθύνη του συντονισμού των οικονομικών Υπουργείων, θα προεδρεύει στο Ε.Σ Υ.ΟΙ.Π. (Εθνικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής) και στην Εθνική Επιτροπή Διαπραγμάτευσης
- ο Αλέκος Φλαμπουράρης που ανέλαβε υπουργός Επικρατείας με ευθύνη Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου και ο υφυπουργός Τέρενς Κουίκ θα εποπτεύουν και τη Γενική Γραμματεία Συντονισμού
- ο Παναγιώτης Νικολούδης ως υπουργός Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς θα εποπτεύει τους Ελεγκτικούς Μηχανισμούς Δημόσιας Διοίκησης
- ο Νίκος Παππάς ως υπουργός Επικρατείας θα εποπτεύει και τη Γ.Γ. Πρωθυπουργού και τη Γ.Γ. Μέσων Ενημέρωσης

Κάθαρμα, το θωρακισμένο αυτοκίνητο, επίστρεψέ το ΤΩΡΑ! ΤΣΑΚΙΣΟΥ! Το διαβάσαμε από το: Κάθαρμα, το θωρακισμένο αυτοκίνητο, επίστρεψέ το ΤΩΡΑ! ΤΣΑΚΙΣΟΥ!

Κάθαρμα Τούρκογλου, τσακίσου τώρα και επίστρεψε το θωρακισμένο αυτοκίνητο των 700.000 ευρώ.

Θάρθει η στιγμή, που
θα επιστρέψεις κι εσύ κι όλο σου το σόι, ότι χρωστάτε στον Ελληνικο λαό.. και χρωστάτε πολλά... πάρα πολλά... και θα τα πληρώσετε ΟΛΑ!

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Τσίπρα, μην κάνεις το λάθος και του το αφήσεις, γιατί .....

attikanea

Σε αντίθεση με όσα πιστεύουμε, τα αντιπυρετικά βοηθούν στην εξάπλωση της γρίπης!

Αντίθετα με ότι πιστεύει ο πολύς κόσμος, τα φάρμακα που ρίχνουν τον πυρετό ενός ασθενούς σε περίπτωση γρίπης, στην πραγματικότητα μάλλον κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, καθώς βοηθούν στην εξάπλωση της γρίπης σε περισσότερους ανθρώπους, σύμφωνα με μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη, που έρχεται στο φως σε μια εποχή που η γρίπη «αγριεύει» και στην Ελλάδα, προειδοποιεί ότι η ευρεία χρήση αντιπυρετικών φαρμάκων είναι μάλλον «δώρο άδωρο», αφού οδηγεί σε χιλιάδες περισσότερα περιστατικά γρίπης και σε αυξημένους θανάτους από αυτήν.
Οι ερευνητές του πανεπιστημίου ΜακΜάστερ του Οντάριο, με επικεφαλής τον Ντέιβιντ Ερν, καθηγητή μαθηματικών και ερευνητή του Ινστιτούτου Ερευνών Λοιμωδών Νόσων, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό βιολογίας της Βασιλικής Εταιρίας επιστημών της Βρετανίας “Proceedings of the Royal Society B”, σύμφωνα με το “Science” και το “New Scientist”.
Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η καταπολέμηση του πυρετού αυξάνει τον αριθμό των περιστατικών γρίπης ετησίως έως περίπου 5% (με σχετική αύξηση επίσης των θανατηφόρων κρουσμάτων).
«Όταν οι άνθρωποι έχουν γρίπη, συνήθως παίρνουν αντιπυρετικά φάρμακα, γιατί κανένας δεν θέλει να νιώθει άσχημα. Όμως αποδεικνύεται πως αυτό που μας βολεύει, τελικά μπορεί να αποβεί σε βάρος των άλλων που θα νοσήσουν», δήλωσε ο Ντέιβιντ Ερν. «Επειδή ο πυρετός στην πραγματικότητα μειώνει την ποσότητα του ιού στο σώμα ενός αρρώστου, άρα μειώνει και την πιθανότητα να μολύνει άλλους, όταν κανείς παίρνει φάρμακα κατά του πυρετού, τελικά αυξάνει τον ιό στον οργανισμό του και έτσι διευκολύνει τη μετάδοση του ιού» πρόσθεσε και τόνισε ότι οι συνέπειες είναι σημαντικές στο σύνολο του πληθυσμού.
«Οι άνθρωποι συχνά παίρνουν -ή δίνουν στα παιδιά τους- αντιπυρετικά φάρμακα για να πάνε στη δουλειά ή στο σχολείο. Νομίζουν ότι έτσι μειώνουν τον κίνδυνο να κολλήσουν τους άλλους, επειδή ο πυρετός τους πέφτει. Όμως, στην πραγματικότητα, το ακριβώς αντίθετο μπορεί να συμβεί: οι άρρωστοι μεταδίδουν πιο εύκολα τον ιό, ακριβώς επειδή ο πυρετός τους έχει πέσει», τόνισε ο Ντ. Ερν. Αυτό συμβαίνει, επειδή η μείωση της θερμοκρασίας του σώματος μετά την πτώση του πυρετού, διευκολύνει την ταχύτερη αναπαραγωγή του ιού (αρκετοί ιοί δεν μπορούν να πολλαπλασιασθούν πάνω από τη φυσιολογική θερμοκρασία των 37 βαθμών Κελσίου).
Οι Καναδοί επιστήμονες ανέλυσαν ιατρικά δεδομένα από πολλές πηγές και, με τη βοήθεια εξελιγμένων μαθηματικών – στατιστικών μοντέλων, υπολόγισαν με ποιό τρόπο η δράση του αντιπυρετικού φαρμάκου, που διευκολύνει την εξάπλωση του ιού στο σώμα του ασθενούς, τελικά διευκολύνει και την ευρύτερη εξάπλωσή του στο «σώμα» όλης της κοινωνίας. Αυτό ειδικά συμβαίνει, όταν σε κάποια χρονιά κυκλοφορεί ένα νέο στέλεχος του ιού της γρίπης, πράγμα που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια πανδημία.
«Όπως πάντα, η μητέρα Φύση ξέρει καλύτερα. Ο πυρετός είναι ένας αμυντικός μηχανισμός που προστατεύει εμάς και τους άλλους. Τα αντιπυρετικά φάρμακα πρέπει να λαμβάνονται μόνο για ανακούφιση του ασθενούς και όχι για να επιτρέπουν σε αυτούς να κυκλοφορούν έξω από το σπίτι τους, όταν θα έπρεπε να μένουν σε αυτό (για να μην κολλήσουν άλλους)» δήλωσε ο ερευνητής Ντέηβιντ Πράις, καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου ΜακΜάστερ.
«Οι γιατροί συχνά συμβουλεύουν τους αρρώστους να παίρνουν αντιπυρετικά φάρμακα και τα ιατρικά εγχειρίδια αναφέρουν πως κάτι τέτοιο είναι αβλαβές. Αυτή η αντίληψη πρέπει να αλλάξει» δήλωσε ο ερευνητής Πολ Άντριους του ίδιου πανεπιστημίου. Όπως είπε, συμβαίνει κάτι ανάλογο με την κατάχρηση των αντιβιοτικών, που οδηγεί στην εξάπλωση των ανθεκτικών παθογόνων βακτηρίων. (Διαβάστε: Πυρετός  παρεξηγημένος θεραπευτής και Αντιμετωπίστε τις παιδικές ασθένειες δίχως φάρμακα)
Άλλοι επιστήμονες, πάντως, εμφανίστηκαν πιο επιφυλακτικοί στο να αποδεχθούν το συμπέρασμα της νέας έρευνας και τόνισαν ότι η καναδική μελέτη βασίζεται σε διάφορες υποθέσεις που δεν έχουν ακόμα αποδειχτεί πραγματικά. Οι Καναδοί ανταπάντησαν ότι οι εκτιμήσεις τους είναι πολύ συντηρητικές, ακριβώς γιατί έλαβαν υπόψη τους τις διάφορες αβεβαιότητες
Πηγή
- See more at: http://ingossip.gr/?q=post/%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%8C%CF%83%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%80%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%B7%CF%82#sthash.ho8PzZRg.dpuf

Ο Μανώλης Γλέζος απογοήτευσε το Mega. Έτσι γίνεται όταν τα παντελόνια σου είναι γεμάτα απο αγώνες και όχι φούσκες.

Άψογος ο Μανώλης Γλέζος πριν από λίγο στο Mega, που προσπαθούσε διακαως να δαιμονοποιήσει την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, «επειδή το είπε και ο Κον Μπεντιντ».
Η απάντηση Γλέζου; Είμαι περήφανος που ο ΣΥΡΙΖΑ τήρησε στο ακέραιο τις εξαγγελίες του. Να είστε βέβαιοι οτι και αυτοδύναμος να ήταν, πάλι θα υπήρχε αυτή η συνεργασία. Το συμπλήρωμα όμως, ήταν πραγματική μαχαιριά: Ξέρετε, και ο Γκαίμπελς… είχε γράψει ένα πόνημα στο οποίο προέβλεπε οτι η Γερμανία θα κυβερνούσε την Ευρώπη το 2000. Αυτό ακριβως καλείται η Ελλάδα να ανατρέψει.
Το ‘πιασες το υπονοούμενο Κον Μπεντιντ;

Σαρωτικός έλεγχος από μηδενική βάση στη λίστα Λαγκάρντ – Απευθείας το ΣΔΟΕ στον Πρωθυπουργό



Απο μηδενική βάση θα ξεκινήσει  έλεγχος του τρόπου απόκτησης της περιουσίας των μεγαλοκαταθετών εξωτερικού της λίστας Λαγκάρντ και των άλλων σχετικών λιστών (λίστα Λουξεμβούργου κτλ) από τη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Όπως είχε γίνει γνωστό και κατά την προεκλογική περίοδο, το ΣΔΟΕ θα υπάγεται απευθείας στον Πρωθυπουργό, ο οποίος και θα είναι ο εγγυητής πως το μαχαίρι στους ελέγχους θα φτάσει στο κόκκαλο. Από τον έλεγχο των λιστών και των εμβασμάτων προς το εξωτερικό η νέα κυβέρνηση φιλοδοξεί να υπερκαλύψει τους πόρους που απαιτούνται για την χρηματοδότηση του «κοινωνικού» προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτό διατυπώθηκε στη Θεσσαλονίκη. 

Ευχαριστήριο υποψήφιας βουλευτή Μαρίας Νικολαίδου.



Νιώθω πραγματικά υπερήφανη που ήμουν υποψήφια με την «Τελεία» γιατί σε πραγματικά λίγο χρόνο κατορθώσαμε να κάνουμε την έκπληξη και καταφέραμε να βάλουμε την «Τελεία» δυναμικά στην πολιτική σκηνή της χώρας
Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Απ. Γκλέτσο που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και με έπεισε  ότι υπάρχει ελπίδα και προοπτική για τον τόπο μας. Παράλληλα  εκφράζω στους συνυποψήφιους ανά την Ελλάδα, τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον αξιοπρεπή αγώνα τους προκειμένου να παρουσιάσουν το πρόγραμμα και τις θέσεις της «Τελείας»
Ευχαριστώ τους φίλους, συνεργάτες και γενικά όλους όσοι στάθηκαν ακούραστα δίπλα μου σ αυτόν τον δύσκολο αγώνα γιατί πραγματικά δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την πολύτιμη στήριξη τους.
¨Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες  που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους την ΤΕΛΕΙΑ και εμένα προσωπικά. Θα βρίσκομαι συνεχώς στο πλάι τους χωρίς ιδιοτέλεια με γνώμονα μόνο το σεβασμό στον άνθρωπο και την πατρίδα.
Τέλος ευχαριστώ και όλους όσους δεν μας ψήφισαν αλλά μας είπαν να συνεχίσουμε. Και θα συνεχίσουμε πιο δυνατά και με περισσότερο ενθουσιασμό. Ο αγώνας μόλις άρχισε.


Μαρία Νικολαίδου

ΤΕΛΕΙΑ-Απόστολος Γκλέτσος

Παναγιώτης Κυνηγόπουλος : «Όλα εξαρτώνται από μένα και από κανέναν άλλον…»( ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΌΤΙ ΉΡΘΕ Η ΏΡΑ ΝΑ ΡΊΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΆ ΜΆΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΆ )

 Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν αδιαμφισβήτητα ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος.


Ο Ημαθιώτης επιθετικός του Αιγινιακού, στον δεύτερο χρόνο με την κυανόλευκη φανέλα του συλλόγου, αποδεικνύει αφενός μεν πως ο ίδιος αποτελεί ένα από τα brand names του ποδοσφαίρου στον νομό μας και αφετέρου πως το scouting της γειτονικής ομάδας έπιασε…λίρα εκατό!

Ο 18χρονος πρώην επιθετικός του Αλιάκμων Νησελίου ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Σερρών, πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και έκανε τον προπονητή του Σταύρο Διαμαντόπουλο να δηλώσει στο τέλος, πως είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για τον ποδοσφαιριστή του.

Το ImathiaSportsNews μίλησε με τον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο, ο οποίος φανέρωσε πως είναι ένας εξαιρετικά ήπιος χαρακτήρας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, κρατά χαμηλά τη…μπάλα και προσπαθεί με την καθημερινή δουλειά να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο και να καθιερωθεί σταδιακά.
Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

1. Παναγιώτη μια ιδιαίτερη χρονιά για σένα, καθώς με επιλογή των προπονητών και ιδιαίτερα του Σταύρου Διαμαντόπουλου είσαι μέλος της ανδρικής ομάδας και μάλιστα φαίνεται πως καθιερώνεσαι. Θεωρείς πως άξιζες πραγματικά αυτή την ευκαιρία; Είναι η Κυριακάτικη εμφάνιση αποτέλεσμα του πείσματος αλλά και της πίστης στον εαυτό σου;
«Θεωρώ πως η εμφάνιση της ομάδας την Κυριακή ήταν αυτή που με βοήθησε να ανέβω ψυχολογικά και να καταφέρω να σκοράρω δύο φορές. Όλα όμως ξεκινούν από τις προπονήσεις εκεί που οι συμπαίκτες μου είναι πάντα κοντά μου και με στηρίζουν. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που φέτος έχω καταφέρει να βρίσκομαι στις επιλογές του προπονητή μου, την ίδια ώρα όμως με γεμίζει ενέργεια ώστε να δουλεύω καθημερινά για να παραμείνω στο ίδιο επίπεδο.

2. Φέτος ο Αιγινιακός βρίσκεται αρκετά πίσω στη βαθμολογία σε σχέση με την περσινή χρονιά, που αγωνίστηκε στα play-off. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτή η διαφορά τη φετινή σεζόν; Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που θεωρείς πως έφεραν την ομάδα στη 10η θέση μέχρι στιγμής;
«Η διαφορά με φέτος είναι ότι παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις στα περισσότερα παιχνίδια μας δεν καταφέρνουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι κάτι που το γνωρίζουμε και προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να το εξαλείψουμε. Πιστεύω όμως ότι η ομάδα δεν θα κινδυνέψει και στις επόμενες αγωνιστικές θα δείτε μία άλλη εικόνα της ομάδας».

3. Μέσα σε δύο χρόνια κατόρθωσες από τον Αλιάκμων Νησελίου και την Α2 Ερασιτεχνική Ημαθίας να βρεθείς βασικός σε ομάδα Football League. Πιστεύεις πως η ψαλίδα πλέον ανάμεσα στις κατηγορίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μικρύνει ή οφείλεται κυρίως στη δουλειά; Ποιες είναι οι σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου τα δύο τελευταία χρόνια;
«Όλα έχουν να κάνουν με το πως νιώθεις μέσα σου… Δεν περνούσε μέρα που να μην σκεφτόμουν να αγωνίζομαι κάπου ψηλότερα. Όλοι μας πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρα μας και είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως αν το κάνεις, θα εκπληρωθούν. Η δουλειά και η καθημερινή ενασχόληση με αυτό που αγαπάς, φέρνουν την επιτυχία και θεωρώ ότι παρά το γεγονός πως βρίσκομαι τώρα στον Αιγινιακό, όλα εξαρτώνται από μένα και από κανέναν άλλον…»

4. Βλέποντας και λίγο μελλοντικά, ποια είναι τα όνειρα σου ως ποδοσφαιριστής; Θεωρείς τον Αιγινιακό ή γενικότερα τη Football League σκαλοπάτι για τη συνέχεια;
«Μόνο ο Αιγινιακός είναι αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου… Άλλωστε τα βήματα στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή είναι είτε σταδιακά είτε αλματώδη, επομένως είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα το πως τα αντιμετωπίζεις. Δουλεύω πολύ, δουλεύω καθημερινά και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά να καθιερωθώ και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου.

ImathiaSportsNews 

Γιάννης Μυστακίδης: «Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου και θέλω να τη βοηθήσω»


Είναι δανεικός στον Πιερικό αλλά δουλεύει σκληρά γιατί το όνειρό του είναι να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Στο αθλητικό metropolis μίλησε ο Γιάννης Μυστακίδης ο νεαρός ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Πιερικό και εκ των σκόρερ της αναμέτρησης Ηρακλής – Πιερικός (2-2) μίλησε για την ομάδα που αγωνίζεται δανεικός αλλά και τον ΠΑΟΚ.

 Ο Γιάννης Μυστακίδης δήλωσε:



Σκόραρες απέναντι στον Ηρακλή και συνέχισες τις καλές εμφανίσεις με την ομάδα σου.
«Το σημαντικό είναι ότι πήραμε μια σπουδαία ισοπαλία απέναντι στον πρωτοπόρο. Εγώ έχω ως στόχο να γίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερος κάθε μέρα και χαίρομαι γιατί έχω τη βοήθεια και των προπονητών μου».

- Κατάφερες να προσαρμοστείς στην ελληνική πραγματικότητα; Γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να αγωνίζεσαι στην Γερμανία.
«Η αλήθεια είναι ότι πλέον έχω βρει τα πατήματά μου και χρειάστηκε ένα διάστημα για να συμβεί αυτό. Έμαθα τους συμπαίκτες μου και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας πλέον».

- Γιάννη αγωνίζεσαι ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Πιερικό. Φαντάζομαι ότι κύριο μέλημα σου είναι να επιστρέψεις και να παραμείνεις στην Τούμπα.
«Σαφώς και είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου και θέλω να τη βοηθήσω. Αλλά είναι δεδομένο ότι όνειρο μου είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα να αγωνιστώ με την φανέλα του ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα. Γι” αυτό δουλεύω σκληρά και έχω αφοσιωθεί».

- Ο ΠΑΟΚ που κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Τον έχεις δει σε κάποια ματς;
«Βρέθηκα σε κάποια ευρωπαϊκά παιχνίδια καθώς το Σαββατοκύριακο αγωνιζόμαστε και εμείς συνήθως και επομένως δεν βολεύουν οι ώρες. Θα κάνω όμως τα πάντα να είμαι στην Τούμπα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.»

- Κρατάς την εμπειρία όμως της προετοιμασίας το καλοκαίρι με την ομάδα
«Τεράστια εμπειρία για μένα και εύχομαι να ξαναδώ σύντομα τους συμπαίκτες μου να ανταμώσω ξανά μαζί τους για προπόνηση».

Βόμβα – Κουρουμπλής: Να επέμβει τώρα εισαγγελέας για 23 δισ. – Μέγα Σκάνδαλο!



Με δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β΄ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής αιτείται την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και των
εντεταλμένων δικαστικών και διοικητικών αρχών για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μετά τις δηλώσεις του ΓΓ Διαφάνειας Γιώργου Σούρλα για την υπόθεση των 23 δισ. κριθέντων ως ανείσπρακτων επιχειρηματικών κόκκινων δανείων καθώς και των απειλών που ο τελευταίος έχει δεχθεί.

«Ο ΓΓ Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γ. Σούρλας δημοσιοποίησε με δελτίο Τύπου επιστολή που απέστειλε στο διοικητή της ΤτΕ Ι. Στουρνάρα με την οποία τον καλεί να συμβάλει στην αποκάλυψη της αλήθειας αναφορικά με τα ανείσπρακτα επιχειρηματικά δάνεια. Η δήλωση του κ. Γ. Σούρλα εστιάζεται στα 23 δισ. ευρώ κόκκινων επιχειρηματικών δανείων και ειδικότερα στα δάνεια που αφορούν δανειολήπτες επιχειρηματίες που μπορεί να περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ, στη λίστα Νικολούδη και σε όλες τις άλλες λίστες όπου αναφέρονται καταθέσεις Ελλήνων στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονόςότι ο κ. Σούρλας, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ (Σάββατο 20.9.2014), ανέφερε α) ότι έχει δεχθεί απειλές, β) ότι αισθάνεται αβοήθητος και γ) ότι έχει διαπιστώσει απροθυμία του κ. Στουρνάρα να απαντήσει σε αίτημα του ιδίου και για το λόγο αυτό προέβη στην έκδοση σχετικού δελτίου Τύπου.

 


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε σε ποια περιοχή υπηρετεί στρατιώτης ο γιος του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Αμύνης!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε σε ποια περιοχή υπηρετεί στρατιώτης ο γιος του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Αμύνης!


Ο Κώστας Ήσυχος ανέλαβε καθήκοντα ανπληρωτή ΥΕΘΑ αλλά δεν είναι ο μόνος από την οικογένεια που "ανέλαβε όπλα".
Ο γιός του Νίκος υπηρετεί εδώ και δυο μήνες την θητεία του. Και χωρίς να έχει επιδιώξει "βυσματική" μετάθεση βρίσκεται από τις 3 Δεκεμβρίου στην Μεγίστη (Καστελόριζο).

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ! Δε.. μασάει ο πρωθυπουργός και άρχισε να τα "χώνει"!


Μπράβο Αλέξη: Δε... μασάει ο Πρωθυπουργός και άρχισε να τα "χώνει"! Η πρώτη επίθεση στην ΕΕ!


Την πρώτη δυσαρέσκεια εκ μέρους της ελληνικής Κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, αναφορικά με την δήλωση ύπατης εκπροσώπου της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας, Φεντερίκα Μογκερίνι, η οποία προέβη σε δήλωση «Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της ΕΕ», χωρίς να ερωτηθεί η ελληνική πλευρά.
Μάλιστα, η δυσαρέσκεια διατυπώθηκε και σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε με την ίδια, όσο και με τη μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ.

Σε ανακοίνωσή της η Γ.Γ. του πρωθυπουργού τονίζει:
«Η δήλωση "Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της ΕΕ" που δημοσιεύθηκε σήμερα, κυκλοφόρησε χωρίς να έχει ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για την εξασφάλιση συναίνεσης των κρατών-μελών και ειδικότερα χωρίς να εξασφαλισθεί η συναίνεση της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό υπογραμμίζεται ότι δεν έχει τη συναίνεση της χώρας μας. Δυσαρέσκεια για τη μεθόδευση αυτή εκφράστηκε τόσο στο πλαίσιο τηλεφωνικής συνομιλίας του Πρωθυπουργού με την ΥΕ/ΕΕ κα Mogherini, όσο και στο κατάλληλο επίπεδο, από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ».

Η ίδια η κ.Μογκερίνι πριν πέντε ώρες μέσω του Twitter ανέφερε ότι μίλησε με τον Αλέξη Τσιπρα για να τον συγχαρεί και να συζητήσουν για το επόμενο Συμβούλιο Διεθνών Υποθέσεων.

Προηγήθηκε η δήλωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην οποία καταδικάζεται η Ρωσία για τη συνεχή και αυξανόμενη υποστήριξη προς τους αυτονομιστές της Ανατολικής Ουκρανίας, μετά και από τον θάνατο αμάχων από τις «τυφλές» βολές πυροβολικού στη Μαριούπολη. Παράλληλα, καλούνται οι υπουργοί Εξωτερικών των «28» να εξετάσουν περαιτέρω κυρώσεις εναντίον της Μόσχας με σκοπό αυτή να κινηθεί προς την εφαρμογή της Συμφωνίας του Μινσκ.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr
- See more at: http://www.redder.gr/redder-web/33358/bravo-aleksi-de-masaei-o-prothypourgos-kai-arxise-na-ta-xonei-i-proti-epithesi-stin-ee#sthash.Wr9vxjN5.dpuf

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



  





     ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ, "ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ", ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 25-1-2015 ΜΕ ΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΕΡΑΣ".  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!!!!!! ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!!!! 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΛΑΓΔΑΡΗ



  


     Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης συγχαίρει τους νέους εκπροσώπους του ελληνικού κοινοβουλίου του νομού μας. Ειδικότερα εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά του προς τους νεοεκλεγέντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζήση Ζάννα, Ελισσάβετ Σκουφά και Χαρίλαο Τζαμακλή καθώς και προς τον Κώστα Κουκοδήμο, που... 

επανεξελέγη με τον συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα αισθάνεται την ανάγκη να υπογραμμίσει το ήθος, την ποιότητα και την υψηλή αίσθηση ευθύνης που επέδειξαν οι υποψήφιοι όλων των κομμάτων του Νομού μας, καθώς η εκλογική αναμέτρηση διεξήχθη σ’ ένα περιβάλλον αξιοζήλευτου πολιτικού πολιτισμού με σεβασμό στις αξίες και αρχές της δημοκρατικής μας παράδοσης. Με τον ωραίο τους αγώνα συνέβαλαν όλοι τους καθοριστικά στην ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις τους, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής αναμέτρησης, και στην άψογη και ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΝΑΣ ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ( Η ΜΟΝΉ ΠΟΥ ΆΞΙΖΕ )




       Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Αισθάνομαι ειλικρινά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την αμέριστη εκτίμηση που δείξατε στο πρόσωπό μου, που είναι έκφραση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, δομημένης σε θεμέλια έργου, συνέπειας, αλήθειας. Γι΄ αυτό και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς τον καθένα και την καθεμιά σας ξεχωριστά και, παράλληλα, δίνω τη διαβεβαίωση πως θα είμαι πάντα «υπεύθυνα δίπλα σας».
Σας... 
διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται να υποστείλω την πίστη μου και τη διάθεσή μου και ότι θα συνεχίσω να καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις για το καλό της χώρας και της Πιερίας.
Θερμά συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα συνυποψήφιο μου Κώστα Κουκοδήμο, καθώς και στους νεοεκλεγέντες βουλευτές.
Επίσης, συγχαίρω όλους τους υποψηφίους για τον προεκλογικό αγώνα που έκαναν, επιδεικνύοντας συμπεριφορά πολιτικού πολιτισμού.

Με εκτίμηση
Άννα Μάνη Παπαδημητρίου

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ εδώ στην Πιερία που ζούμε και αγαπάμε( ΆΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ )




    
    Τώρα που οι εκλογές τελείωσαν και επειδή η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός, θεωρώ υποχρέωσή μου, να επισημάνω κάποιες απόψεις μου για να είμαι ξεκάθαρος ακόμα μια φορά, απέναντι στους 8.951 συμπολίτες μου που συνέχισαν να με εμπιστεύονται παρά τον συστηματικό πόλεμο λάσπης που δέχομαι, τόσο εγώ προσωπικά όσο και η οικογένειά μου και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της.
Να τους ευχαριστήσω για την ΠΙΣΤΗ τους.
Να τους ευχαριστήσω που αντιστάθηκαν και έμειναν ΟΡΘΙΟΙ όχι μόνο στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες μέρες της πολιτικής μου διαδρομής.
Η διαδρομή ήταν δύσκολη και όχι πάντοτε στρωμένη με ροδοπέταλα, ομολογώ ότι τα είδα ΟΛΑ και στις νίκες και στις ήττες.
Όταν...  
πρωτοπολιτεύτηκα το 1996, λίγοι πίστευαν ότι θα άφηνα μια σίγουρη πανεπιστημιακή καριέρα με ιατρείο και κλινική στην Θεσσαλονίκη.
Όταν εκλέχθηκα το 2000 πρώτος βουλευτής Πιερίας και Τομεάρχης Υγείας – Πρόνοιας της ΝΔ, και επειδή έτρεχα σε όλη την Ελλάδα για να γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής, αμφισβητούσαν την αγάπη μου για την Πιερία.
Όταν το 2004 επανεκλέχθηκα πρώτος βουλευτής Πιερίας και μπήκα στην Κυβέρνηση Καραμανλή, ΟΛΟΙ έτρεξαν κοντά μου. Πρόσεξα, όλους τους Πιεριείς, χωρίς διάκριση, δίχως να κοιτάζω εάν με ψήφισαν ή όχι. Ήταν η εποχή των «παχιών αγελάδων» όπου όλοι οι πολίτες, σύλλογοι, εκκλησίες, ιδρύματα, δήμοι, κοινότητες κτλ ήταν δίπλα μου όπως πάντα…. στα εύκολα.
Στις εκλογές του 2007 ήμουν μέσα στις πυρκαγιές, στα δύσκολα της πατρίδας, με βλέπατε στις τηλεοράσεις στην Ηλεία και με ψηφίζατε στην Πιερία, δίνοντάς μου δύναμη 25.000 συμπολίτες μου. Τα επόμενα δύο χρόνια τα γραφεία μου σε Κατερίνη, Αθήνα και στο Υπουργείο Υγείας ιδιαίτερα ήταν γεμάτα Πιεριείς για την επίλυση κάθε απίθανου ζητήματος. Μια εποχή γεμάτη «φίλους». Οι «Φίλοι» άρχισαν να αραιώνουν όταν έφυγα μετά από πέντε χρόνια προσφοράς στο Υπουργείο Υγείας και άρχισε ο ΠΟΛΕΜΟΣ και η ΛΑΣΠΗ σε προσωπικό, οικογενειακό και επιχειρηματικό επίπεδο. Έπρεπε καθημερινά τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε «ελέφαντες».
Πριν τις εκλογές δεν μίλησα, επιλέγοντας την σιωπή και μετρώντας μόνο φίλους που αντιστεκόντουσαν… ΠΙΣΤΕΥΑ ότι όλοι με ήξεραν:
-οι δεκάδες χιλιάδες που κάποια στιγμή βρήκαν μια ανοιχτή αγκαλιά στο πολιτικό μου γραφείο στα 18 χρόνια λειτουργίας του.
-οι εκατοντάδες εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους, στις οικογενειακές μας επιχειρήσεις.
- όσοι με γνώρισαν από κοντά ως γιατρό.
- ΟΛΟΙ οι πολίτες της Πιερίας που ήξεραν το έργο μου ως βουλευτή ή Υπουργού.
ΕΙΔΑ μόνο αυτούς που ήρθαν να με δουν στα δύσκολα και μίλησα ΜΟΝΟ με αυτούς που μου τηλεφώνησαν σε αυτές τις δύσκολες εκλογές.
Έβλεπα ότι ο κόσμος ήθελε αλλαγή πορείας.
Δεν καταδέχτηκα να ρωτήσω καν αν νικάμε ή χάνουμε. ΠΟΛΕΜΗΣΑ μέχρι τελευταία στιγμή, έκανα ανοιχτές συγκεντρώσεις χωρίς προσωπική στρατηγική γιατί ήθελα να δημιουργήσω νέους πολεμιστές, για αυτά που πίστευα.
Ήταν υποχρέωση μου απέναντι στα 40 χρόνια ιστορίας μου στην παράταξή μου. Πολέμησα ακόμα μία φορά για αυτήν την παράταξη. Η βουλευτική μου έδρα ήταν σε δεύτερη μοίρα.
Στην πολιτική δώσαμε, δεν πήραμε, μας χρωστάει δεν της χρωστάμε!
Χρωστάω, προσωπικά ως πολιτικός, μόνο στους ανώνυμους πολίτες της Πιερίας που με εμπιστευθήκαν όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.
ΣΗΜΕΡΑ που όλα αλλάζουν θέλω να διαβεβαιώσω τους ΦΙΛΟΥΣ μου ότι τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου θα είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ στην ΠΙΕΡΙΑ.
Εξασφαλίζοντας κάθε πρώτη του μηνός τον μισθό περίπου 300 οικογενειών που εργάζονται μαζί μας, τονώνοντας έτσι την οικονομία της περιοχής.
Η οικογένεια μου επένδυσε στην Πιερία προσφέροντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας και θα συνεχίσει με νέες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας. Τα προϊόντα της εταιρίας εξάγονται κατά 99% σε 66 χώρες του εξωτερικού.
Η άμεση και έμμεση φορολογία της εταιρίας και οι ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνονται, πάντα, χωρίς να χρωστάει ούτε ένα ευρώ, τονώνουν στην πράξη τα δημοσιονομικά έσοδα.
Το επιμελητήριο Πιερίας βράβευσε στις 24/1/2015 τον πατέρα μου που αν και 85 ετών δουλεύει νυχθημερόν με επιχειρηματική ενεργό δράση 60 χρόνια πληρώνοντας ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ συνεχώς αρνούμενος να συνταξιοδοτηθεί …. Η βράβευση αυτή ενόχλησε και πείραξε πολλούς ….. ιδιαίτερα πρόωρα συνταξιοδοτημένους. Δεν πειράζει.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ εδώ στην Πιερία που ζούμε και αγαπάμε με αυτούς που μας αγαπάνε.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα την γυναίκα μου, τον γιο μου, τους γονείς μου, τον αδελφό μου και την οικογένεια του που είναι πάντα δίπλα μου και τους συνεργάτες μου για τον ωραίο και τίμιο αγώνα που δώσαμε!
Καθηγητής Δρ. Γ. Κωνσταντόπουλος

Eπιτέλους Tέλoς!!!


...ναι, είμαστε!

Αντίο και στον Χρίστο Μαρκογιαννάκη. Η βουλή αποχαιρετάει ένα από τα πιο διεφθαρμένα λαμόγια που έκατσαν ποτέ στα έδρανά της...


Από JUNGLE-Report
Αντίο και στον Χρίστο Μαρκογιαννάκη. Η βουλή αποχαιρετάει ένα από τα πιο διεφθαρμένα λαμόγια που έκατσαν ποτέ στα έδρανά της, που φέρεται να εμπλέκεται ακόμα και με το κύκλωμα Βλαστού.

Με το εκλογικό καζανάκι, ακόμα ένα ναζιστικό σκατό πήρε την άγουσα για τον βόθρο τους! Τα σκατά πεθαίνουν τραγουδώντας...


Από The Bloopers Team (web radio)
Με το εκλογικό καζανάκι, ακόμα ένα ναζιστικό σκατό πήρε την άγουσα για τον βόθρο τους.

Εκτός βουλής και το σκατόψυχο φλύαρο τσουράπι...

Από The Bloopers Team (web radio)
Εκτός βουλής και το σκατόψυχο φλύαρο τσουράπι, Κατερίνα Παπακώστα

Τα ελεεινά παιχνίδια των δημοσκόπων και των αρουραίων… Το πλέον όμως χαρακτηριστικό παράδειγμα της δημοσκοπικής «αλητείας» είναι το «θάψιμο» των Ανεξάρτητων Ελλήνων...


 Από το "ΡΕΣΑΛΤΟ"

Οι εκλογές αυτές θα καταγραφούν στην ιστορία όχι μόνο ως εκλογές συντριβής των ανδρεικέλων, αλλά και ως εκλογές τελεσίδικης απαξίωσης των γκάλοπ. 
Φυσικά οι δημοσκοπήσεις έχουν απαξιωθεί, προ πολλού, στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Αυτές, όμως, οι εκλογές κατέγραψαν τη ληξιαρχική πράξη του …εξευτελισμού τους.
Επισημαίναμε προεκλογικά: 
«Αυτές οι εκλογές δεν θα αποτελέσουν μόνο τη συντριβή της κυβερνητικής συμμορίας, αλλά και τη συντριβή της δημοσκοπικής πορνείας…». 
Αναλυτικά... εδώ: 
http://resaltomag.blogspot.gr/2015/01/blog-post_87.html 
 
Τα αποτελέσματα των εκλογών έβγαλαν στην επιφάνεια τα ελεεινά και ξετσίπωτα παιχνίδια της δημοσκοπικής παρασιτίας και της δημοσιογραφικής αλητείας: Ένας δημοσκοπικός αμοραλισμός αποχαλινωμένος και αποκρουστικός… 
 
Καθημερινές νεροποντές από γκάλοπ που στήνονταν πάνω στον Προκρούστη των «νταβάδων» και των «ανδρεικέλων»: 
 
• Αυξομείωναν την …ψαλίδα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ σπέρνοντας τη σύγχυση. Τις τελευταίες ημέρες την «άνοιξαν» την ψαλίδα για να διασώσουν τα προσχήματα, αλλά πάλι σε πολύ στενά πλαίσια…
• Αφηνιασμένη παρουσίαση του «Ποταμιού» στην τρίτη θέση (παταγώδης διάψευση) 
• Συστηματικό και διατεταγμένο «φούσκωμα» του Βενιζέλου. Τον εμφάνιζαν να παλεύει ακόμα και για την τρίτη θέση. Άλλη παταγώδης αποτυχία: «Μπήκε» τελευταίως και καταϊδρωμένος στη Βουλή, ακόμα και ο λεβέντης τον ξεπέρασε στη Θεσσαλονίκη (εμείς πιστεύουμε ότι διεσώθη με νοθεία…). 
• Το πλέον όμως χαρακτηριστικό παράδειγμα της δημοσκοπικής «αλητείας» είναι το «θάψιμο» των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Σταθερά τους είχαν κάτω από τη βάση και σποραδικά κάποιοι τους βάζανε να πιάνουν τη βάση… 
 
Αυτά τα κατασκευασμένα γκάλοπ που συνέθεταν τη δημοσκοπική και δημοσιογραφική αχρειότητα …διαπέρασαν και πολλά ιστολόγια: Κάποια από αυτά διατυμπάνιζαν την αλητεία τους με κραυγές, τσόντες και παραληρήματα... 
 
Ένα από αυτά των διαπλεκόμενων ΟΧΕΤΩΝ και …υπογείων αποτυπώνεται στα θυμωμένα λόγια του Χάρυ Κλινν, εδώ: 
http://harryklynn.blogspot.gr/2015/01/blog-post_749.html 
 
Η αλητεία σε παράκρουση… 
 
Το ιντερνέτ …απελευθερώνει και όλες τις χυδαιότητες και κακοήθειες, όλους τους ΟΧΕΤΟΥΣ και τους πολύχρωμους προβοκάτορες…

Kι όμως, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε επακριβώς τη στιγμή της αποχώρησης του κ. Σαμαρά από το μέγαρο Μαξίμου...

Silver Alert! Παρακαλούμε την βοήθεια σας!


Μήπως απλώς χάθηκε στα σουπερμαρκετ για να βρει κωλόχαρτο;

Ρε Αρχιμαλάκα Σαμαρά, έφερες νόμο για κατάσχεση πρώτης κατοικίας. Σου άρεσε ρε αρχίδι η έξωση από το Μαξίμου;


Ρε Αρχιμαλάκα Σαμαρά, έφερες νόμο για κατάσχεση πρώτης κατοικίας. Σου άρεσε ρε αρχίδι η έξωση από το Μαξίμου;

Έχουν λυσσάξει τα αργυρώνητα παπαγαλάκια της ΝΕΡΙΤ και ο Πορτοσάλτε, εναντίον του Πάνου Καμμένου... Δεν αφήνει δύο δύο νέους ανθρώπους (Τσίπρα-Θεοδωράκη)... να κυβερνήσουν όπως πρέπει τη χώρα!


Κι η πλάκα είναι ότι και ορισμένοι "αριστεροί" στο ΣΥΡΙΖΑ παίζουν το ίδιο παιχνίδι... Δεν τους αρέσει ο Καμμένος και προτιμούν τους προοδευτικούς Θεοχάρη, Ψαριανό και σια
Μήπως μπήκαν σε κάποιο λούκι των καναλαρχών-νταβατζήδων δημοσίων έργων για λίγα λεπτά εμπφάνισει στα κανάλια;
 
το ορφανό γερμανοτσογλάνι του γιωργάκη, το γερμανοτσογλάνι Κ. Μακρή, εκφράζει την "ανησυχία" της κι επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί επέλεξε τον Καμμένο κι όχι το Ποτάμι για συγκρότηση κυβέρνησης
Έτσι, με μια απλή φράση τελείωσε το νεοταξικό μόρφωμα της "σοβαρής" χρυσής αυγής ο Πάνος Καμμένος: "Αν θέλαμε να συνεργαστούμε με το Ποτάμι θα παίρναμε τηλεφωνο τον Μπόμπολα!"... Τώρα κατάλαβες γιατί πιπιλίζουν την καραμέλα του ακροδεξιού Καμμένου;

Βορίδη, που είσαι μωρό μου; Εχουμε παράδοση,,,


The Bloopers Team (web radio)

Σχετικά:
Τσεκουράτες περγαμηνές 

...κι ακόμα εδώ είναι! Έτσι είναι οι άνδρες που δεν φοράνε ροζ στριγκάκια κι έχουν λόγο τιμής!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ
Οι κυβερνήσεις κρίνονται απ το έργο τους,αλλά δίνουν το στίγμα με πρόσωπα. Από το Ντινόπουλο και τη Βούλτεψη στο περάσαμε στο Γιάνη Βαρουφάκη και το Νίκο Παππά. Από τους υπουργούς Πολιτισμού Βουλγαράκη και Βενιζέλο στο Νίκο Ξυδάκη. Από το Μαρκογιαννάκη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Από τη σημειολογία του... κατεστημένου και της διαπλοκής, σε ανθρώπους ως σήμερα στέκονται εναντίον της. Ως δημοσιογράφος φυσικά θα συνεχίσω να στέκομαι κριτικά απέναντι στην εξουσία, καταγγελτικά απέναντι στη διαπλοκή και αποκαλυπτικά απέναντι στο ψέμα. Απ όπου και αν προέρχεται. Καλή τύχη στη νέα κυβέρνηση.

ΥΓ: Στον κύριο Σαμαρά αδυνατώ πλέον να ασκήσω πολιτική κριτική. Ένας γιατρός θα ήταν πιο χρήσιμος

Μετά τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο πρώτος απερχόμενος πρωθυπουργός που δεν παραδίδει στον επόμενο... «Ο πιο μικρός πρωθυπουργός ήμουν εγώ στη χώρα»!


«Ο πιο μικρός πρωθυπουργός ήμουν εγώ στη χώρα» 
Μετά τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο πρώτος απερχόμενος πρωθυπουργός που δεν παραδίδει στον επόμενο.

Αγαπητά κανάλια, εφημερίδες και μπλογκ, μη μας πρήξετε με τη λάιφσταϊλ πλευρά της γυναίκας του Τσίπρα - δεν έχει νόημα... Αν είχε το ψώνιο της δημοσιότητας να το καταλάβαινα, - αλλά δεν είναι Μανωλίδου!

Η ζωή της με 50 λέξεις, τώρα που θα ψάχνουν εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια της... 
Από τον ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ
Μετά το overdose Τσίπρα που πήραμε τα τελευταία χρόνια, οι προβολείς στρέφονται πια στην σύντροφό του. Νέο αίμα για το κουτσομπολιό μας, νέο πρόσωπο του οποίου το μυστήριο θέλουμε να...λύσουμε.
 Είμαι σίγουρος ότι θα κατακλυστούμε από άρθρα τύπου "Ποια είναι η μυστηριώδης Περιστέρα του Τσίπρα" και "Όλες οι άγνωστες πτυχές της ζωής της όμορφης Περιστέρα ή Μπέτυ". 
Για να τελειώνουμε: Δεν υπάρχει λόγος να ξεθαφτούν (ανύπαρκτα, πιθανότατα) μυστικά, ούτε να λυθεί το αίνιγμα "Μπέτυ", ούτε να αντιμετωπίζεται η κάθε της δημόσια εμφάνιση σαν χρησμός, ούτε να την ενοχλούν οι δημοσιογράφοι και οι παπαράτσι.
 Αν είχε το ψώνιο της δημοσιότητας να το καταλάβαινα, - αλλά δεν είναι Μανωλίδου! Αν ήθελε να ξέρουμε τα πάντα θα μας τα έλεγε από μόνη της. [Eδώ στην αρχή μπέρδεψα το όνομά της και την έγραψα λάθος: Τόσο μη-δημόσιο πρόσωπο επιθυμεί να είναι.] 
50 λέξεις χρειάζονται μόνο: Είναι 38 ετών, απ' την Καρδίτσα, ήταν στην ΚΝΕ, σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Τον Τσίπρα τον γνώρισε στο Λύκειο (Αμπελοκήπων), ήταν μαζί στις καταλήψεις του '90, συγκατοικούν για 17 χρόνια, έκαναν σύμφωνο συμβίωσης και όχι γάμο, έκαναν ονοματοδοσία για τα δύο αγόρια τους κι όχι βάφτιση, η ίδια είναι χαμηλών τόνων. 
**** Αυτά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι άλλο. Αγαπητά κανάλια, εφημερίδες και μπλογκ, μη μας πρήξετε με τη λάιφσταϊλ πλευρά της γυναίκας του Τσίπρα - δεν έχει νόημα. 
Πηγή: www.lifo.gr