ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

...στην πισίνα του Φλαμπουράρη

O νεοταξίτης χυδαίος εθνικιστής του ΣΥΡΙΖΑ... είναι ένας απλός ηλίθιος;

* Δεν είσαι εθνικιστής όταν είσαι ελληνόφωνος, αλλά υπερασπίζεσαι, προπαγανδίζεις και διαδίδεις τον χυδαίο εθνικισμό των Τούρκων εθνικιστών και των γκρίζων λύκων;

Ακόμη να παραιτηθεί ο ελληνόφωνος, ξενόδουλος λάτρης του ακροδεξιού τουρκικού εθνικισμού!

Πως λατρεύεις τον ακροδεξιό εθνικισμό των γκρίζων λύκων και του Ερντογάν... χωρίς αμοιβή;

Για ποιους δουλεύεις τουρκολάγνε υβριστή του Γιάννη Μπανιά, κρατικοδίαιτο ερπετό;

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας! Oι αλήτες που τους δολοφονούν δεν έχουν τσήπα;

"PRESS-GR
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο κέντρο της Αθήνας.
Οι συνταξιούχοι διαμαρτύρονται για τις συνεχιζόμενες μειώσεις στις συντάξεις τους και αναφέρουν ότι καλούνται να...
ζήσουν, οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, τις οποίες εξ ανάγκης στηρίζουν, με συντάξεις πείνας.
Η Ανωτάτη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος(Α.Γ.Σ.Σ.Ε.) τονίζει ότι οι
συνταξιούχοι είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το δικαίωμα στην ανάγκη αξιοπρεπούς διαβίωσης και θα αγωνιστούν με κάθε μέσο και τρόπο για την αποτροπή νέων αναίτιων όσο και επώδυνων μέτρων, υπενθυμίζοντας για ακόμη μια φορά ότι διαθέτουν και κρίση και μνήμη.

Ισλανδός πρωθυπουργός: Αν ήμασταν στην Ε.Ε., θα είχαμε την τύχη της Ελλάδας

iceland_pm708Με μια «θανατηφόρα» ατάκα για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ενωση, ο ισλανδός Πρωθυπουργός υποστήριξε ότι αν η χώρα του ήταν μέλος της ευρωζώνης όχι μόνο δεν θα ανέκαμπτε από την κρίση, αλλά θα είχε την τύχη μας.
Σε συνέντευξη του στο Politico ο Ισλανδός πρωθυπουργός David Gunnlaugsson
δήλωσε: «Είμαι σίγουρος πως η ανάκαμψη μας δεν θα είχε συμβεί αν ήμασταν μέλος της Ε.Ε.».
Οπως υποστήριξε ότι αν η αίτηση που υπέβαλε η χώρα του το 2009 για ένταξη στην Ε.Ε. είχε επιτύχει, τότε η Ισλανδία μπορεί να είχε την τύχη της Ελλάδας.
«Μπορεί να είχαμε ακολουθήσει αντίστροφη πορεία και να γινόμασταν μια χρεοκοπημένη χώρα. Αν όλα αυτά τα χρέη ήταν ………
σε ευρώ και αναγκαζόμασταν να κάνουμε ότι η Ιρλανδία ή η Ελλάδα και να αναλάβουμε την ευθύνη για τα χρέη των τραπεζών. Αυτό θα ήταν καταστροφικό για μας οικονομικά».
Η Ισλανδία πάγωσε το 2013 τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις και ο κ. Gunnlaugsson απέσυρε την υποψηφιότητα στις αρχές του έτους.
Η ισλανδική οικονομία αναπτύχθηκε με 1,9% πέρυσι και φέτος αναμένεται να αναπτυχθεί κατά 3,5%. Το δημόσιο χρέος έχει υποχωρήσει στο 64% του ΑΕΠ, κάτω από το επίπεδο του 86% το 2012.
Σύμφωνα με τον Ισλανδό πρωθυπουργό καθοριστικοί παράγοντες για την ανάκαμψη της Ισλανδίας ήταν πως είχε το δικό της νόμισμα και ένα ανεξάρτητο νομοθετικό σώμα που της έδωσε περιθώρια ελιγμών. «Το ότι ήμασταν εκτός Ε.Ε. έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την οικονομική μας βελτίωση» υπογράμμισε.
Πηγή:iefimerida.gr

Β.Βιλιάρδος: Στάση πληρωμών ή πλήρη παράδοση στο τρίτο μνημόνιο (Ηχητικό)

mnimonio
Οι Έλληνες και το πολιτικό τους σύστημα δεν μπορούν άλλο να παίζουν το θέατρο του παραλόγου, δηλώνει μιλώντας στο Ράδιο 9.84 και στο Γιώργο Σαχίνη, ο οικονομολόγος και αναλυτής του portal analyst.gr Bασίλης Βιλιάρδος.
Ή θα συμβιβαστούν πλήρως με την πιστή εφαρμογή του τρίτου μνημονίου που όλα τα κόμματα μαζί ψήφισαν τον Αύγουστο , ανεξάρτητα από το ότι αυτό δεν βγαίνει και τελικώς κατεδαφίζει πλήρως την κοινωνία , βγάζοντας στο σφυρί και το πιο σκληρό πυρήνα της δημόσιας περιουσίας , άρα με το τρίτο μνημόνιο θα «επιβιώσουν» οι λίγοι ή όλοι μαζί θα πρέπει να αποφασίσουν ότι ο φαύλος -κύκλος δεν σπάει και να πάμε σε στάση πληρωμών του χρέους ……………
με ανυποχώρητη θέση την ονομαστική διαγραφή του χρέους δημόσιου και ιδιωτικού.
Εύκολος δρόμος δεν υπάρχει σημειώνει ο κ. Βιλιάρδος , υποστηρίζοντας ότι οι Έλληνες κινδυνεύουν με αφανισμό , εάν δεν αποφασίσουν άμεσα ποιόν από τους δύο δρόμους θα στηρίξουν όλοι μαζί, συλλογικά, με συνέχεια και συνέπεια, χωρίς αντιρρήσεις, είτε αυτόν της πλήρους υποταγής τους στα μνημόνια, στη βασιλικότερη του βασιλιά εφαρμογή τους, είτε τον εναλλακτικό της ρήξης με όλα τα μεγάλα ρίσκα που κάτι τέτοιο συνεπάγεται.
Όπως είπε παγκόσμια ο οικονομικός πόλεμος γίνεται ανεξέλεγκτος , ενώ χαρακτήρισε «μύθο» την έξοδο από την κρίση σε Πορτογαλία και Ιρλανδία, υπογραμμίζοντας ότι τα εκεί «επιτεύγματα» είναι πάνω στην πλήρη εξαθλίωση των λαών , με την κρίση σε Ιταλία και Γαλλία επί θύραις.
pentapostagma

ΠΕΡΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Δείτε σχετικά με τα ισοδύναμα, φρίξετε και αγανακτήστε

αρχείο λήψης (80)
–      Πριν αναλύσουμε το θέματων ισοδυνάμων, «διασκεδάστε» και θυμηθείτε πώς εξαπάτησαν οιΤσιπροΚαμμένοι τον Ελληνισμό:
–      Από αφέντες οιΤσιπροΚαμμενοΠαπανδρεοΒενιζελοΠοταμήσιοι κτλ, μας κάνανε οι προδότες,ζητιάνους.
Και συνεχίζουν τα ίδια.
Ψάχνουν τώρα λένε οι προδότες για ισοδύναμα λίγων εκατομμυρίων για τοεγκληματικό 23%(του καταληψία τωνδημοσίων σχολείων Τσίπρα ) για ταιδιωτικά.
Δείτε σχετικά με ταισοδύναμαφρίξετε και αγανακτήστε :………
–         Τα ετήσια κέρδη του ΟΠΑΠ πουδώρισαν στον γνωστό  «πετρελαιά»Μελισσανίδη, οιΆδωνηςΚυριάκοςκαι Σαμαράςανέρχονται σε:
240 εκατομμύρια ευρώ,http://www.toxrima.gr/opap-ayksisi-kerdon-169-sto-trimino/  (περίπουτόσαέδωσεαν τα έδωσε και αυτά και δεν τοναγόρασε με δάνειο από τις «κρατικές» τράπεζες,  για να τον «αγοράσει» ο Μελισσανίδης)
–        Τα ετήσια έσοδα τωναεροδρομίων (1ο συνημμένο)που ξεπουλούν οιΤσιπροΚαμμένοι με τιςεκφρασθείσες ευλογίες του Τζιτζί(και προφανώς των αιδημόνωςσιωπούντωνΑδώνιδος,  Κυριάκουκαι λοιπών «αστέρων» Ελλήνων«Λεβέντηδων» και λοιπών πολιτικών)ανέρχονται σε:
411 εκατομμύρια ευρώ
–        Τα ετήσια κέρδη τουδωρηθέντα χωρίς κρατικήσυμμετοχή Ελληνικού χρυσού,  της  Eldorado Gold (συμμετοχήΜπόμπολα και ΣΙΑ, ανέρχονται σε:
200 περίπου εκατομμύρια(http://www.greekmoney.gr/permalink/105397.rss)

–        Τα ετήσια κέρδη του«δωρηθέντα» (υπό την σιωπήτότε όλων) από τονΠαπακωνσταντίνου, στουςΓερμανούς «ελληνικούδιαμαντιού) ΟΤΕ ανέρχονται σε:
320  εκατομμύρια ευρώ(http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231388462 )

–      Τα ετήσια κέρδη Κέρδη τηςασυναγώνιστης  Κοσμοτέ που«δωρήθηκε» στους Γερμανούς, ανέρχονται σε:

–         Τα ετήσια κέρδη  το 2005 (σήμερα είναι τουλάχιστονδεκαπλάσια) τηςROMTELECOM (που ανήκει στον ΟΤΕ), αυξημένακατά 116,8% σε σχέση με τηνπροηγούμενη χρήση,  ήταν:
Σύνολο με ( με 50% των κερδώντου Ελληνικού χρυσό αν ησυμμετοχή του κράτους ήταν 50%): 1,350 δις ευρώ.
 Μόνον το ετήσιο κέρδος τωνεκποιούμενων 14 αεροδρομίωνθα κάλυπτε όσα προδοτικά ισοδύναμα ψάχνουν.
 Ουσιαστικά και αν κρίνουμε πόσοναπατεώνες αποδείχθηκαν οι Γερμανοί πρόσφατα και αν δεχθούμεότι και οι λοιποί δεν υστερούν και ότιεπιβαρύνουν  «επιδέξια» τους ετήσιουςαπολογισμούς τους με ψευδείςδαπάνες και επενδύσεις, τότε τοανωτέρω ποσό θαπρέπει ναγίνει διπλάσιο ή τριπλάσιο.
 Δηλαδή 2,7 ή 4 δις ευρώ.  Πουδώρισαν οι Έλληνες προδότες μετις «επενδύσεις» τους και τις«αναδιαρθρώσεις» τους.
 Στα ανωτέρω ποσά αν προσθέσετε την απώλεια του Ελληνικού κράτους,από την επικείμενη δωρεά των αναφερόμενων στο 2ο συνημμένο ελληνιστί και στο 3ο συνημμένο αγγλιστί για τους γνωστούς … :

–       ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΛΑΘ, κτλ.,
–       Όλων των λιμανιών, τωνμαρίνων κτλ.,
–       Όλων των εθνικών οδών κτλ
–       Και όλων όσων αναφέρονταιστο 2ο συνημμένο,
–       Και την επικείμενη δήμευσητης πρώτης κατοικίας τωνΕλλήνων και όχι μόνον
–        Και σίγουρα θα έχουν δωρίσει και το υπό εξόρυξη φυσικό μας αέριο καιτα πετρέλαια μας. Ήδη δωρίζουν (2ο συνημμένο) την  Ελληνική συμμετοχήστα πετρέλαια του Πρίνου

Θα συναχθεί το συμπέρασμα ότι για την Εσχάτη Προδοσία αυτή δενεπαρκούν τα ισόβια.

Ευριπίδης Μπίλλης
Υ. Γ. Προφανώς τα ανωτέρω συμπεράσματα είναι κατά προσέγγιση που όμως δεν αναιρεί την αλήθεια τους


Συμφωνημένη Έντιμη Εσχάτη Προδοσία…Παραδίνουν τα πάντα πριν το τέλος της Ελλάδας ως χώρα

Ευρωπαϊκό Υπερυπουργείο Οικονομικών ήταν κρυμμένο πίσω από τις 5μηνες διαπραγματεύσεις «ρήξης» της κυβέρνησης

-Παραδίνουν τα πάντα πριν το τέλος της Ελλάδας ως χώρα 
Το σοκ των Ελλήνων του μεροκάματου και των ήδη κατεστραμμένων Ελλήνων μετά την τελευταία Σύνοδο Κορυφής και την πρώτη γεύση των εξαγγελιών των νέων φόρων, είναι μεγάλο. Είναι πλέον κατανοητό ακόμα και σε όσους δεν ήθελαν μέχρι τις τελευταίες εξελίξεις να πιστέψουν ότι η Ελλάδα βρισκόταν κάτω από το 2ο Μνημόνιο (ό,τι κι αν έλεγε το κυβερνητικό επιτελείο),  ότι οι δανειστές αυτό που απαιτούσαν, τελικά το κατάφεραν. Οι μνημονιακοί όροι να γίνουν νόμοι του κράτους μετά την ψήφιση της επικείμενης Συμφωνίας από την ελληνική βουλή.
Όμως, ……….
στις πλάτες του ελληνικού λαού παιζόταν ένα παιχνίδι που ήταν γνωστό στον κ. Τσίπρα και που με την στάση του και την εμμονή του για πολιτική ευρωπαϊκή λύση, έρχεται να πάρει σάρκα και οστά.
Δεν ήταν η Σύνοδος Κορυφής αυτή που θα έπρεπε να απασχολεί τους Έλληνες πολίτες σήμερα, αλλά η κρυφή Σύνοδος Κορυφής που πραγματοποιήθηκε (εντελώς τυχαία) μία ημέρα πριν την συμμετοχή της Ελλάδας στην τελευταία διαπραγμάτευση.
Πρόκειται για την Σύνοδο που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, αποτέλεσμα της οποίας ήταν μία έκθεση 27 σελίδων φτιαγμένη από τον πρόεδρο της Κομισιόν Γιούνκερ, τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Σουλτς, τον επικεφαλής της ΕΚΤ, Ντράγκι, τον προεδρεύοντα της Ε.Ε, Τουσκ και τον πρόεδρο του Γιούρογκρουπ, Ντάισελμπλουμ. Να σημειώσουμε ότι η 27σελιδη έκθεση δόθηκε στους αρχηγούς κρατών, που πήραν μέρος στη Σύνοδο Κορυφής. Άρα, ο κύριος Τσίπρας ήταν γνώστης της έκθεσης πριν μπει για την «διαπραγμάτευση» με τους δανειστές. Είχε συναντηθεί πριν με τον Τουσκ και τον Γιούνκερ.
Ομοσπονδιακή Ευρωπαϊκή Κυβέρνηση
 
Η έκθεση είναι το προσχέδιο της Ομοσπονδιακής Ευρωπαϊκής Κυβέρνησης, δηλαδή το πρώτο και σημαντικότερο στάδιο της ολοκλήρωσης της Ε.Ε. Σύμφωνα με την Deuche Welle (που ποτέ δεν γράφει κάτι που δεν είναι εγκεκριμένο από την γερμανική κυβέρνηση) η έκθεση διακηρύσσει ότι στόχος των ηγετών της Ε.Ε είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση εξουσιών στις Βρυξέλλες.  Αυτό σημαίνει ότι η εθνική κυριαρχία των μελών-κρατών της Ε.Ε δεν θα έχει πλέον καμία ισχύ, αφού όλα θα περνάνε πρώτα από τα χέρια των Θεσμών των Βρυξελλών.
Το σχέδιο έχει τρεις φάσεις. Στην πρώτη φάση θα γίνει η εμβάθυνση της τραπεζικής ένωσης στηρίζοντας τις τράπεζες που θα αποφασίσουν οι Θεσμοί ποιες θα επιβιώσουν και θα γίνουν παραμάγαζα της ΕΚΤ. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν η ονομασία της ΕΚΤ αλλάξει στο άμεσο μέλλον σε Ευρωπαϊκή Ομοσπονδιακή Τράπεζα, στα πρότυπα της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας, που ως γνωστόν είναι αυτή που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις ανάλογα με τα συμφέροντα των μετόχων της. Σε αυτή την πρώτη φάση οι Θεσμοί θα έχουν τον πρώτο λόγο για την Οικονομία των κρατών-μελών. Θα απαγορεύεται η αλλαγή των ποσοστών του ΦΠΑ να γίνεται από την εθνική κυβέρνηση με το αιτιολογικό ότι αυτό θα επιδρούσε στην οικονομία της υπόλοιπης ευρωζώνης. Εδώ να θυμηθούμε την πρόταση των Θεσμών προς την ελληνική κυβέρνηση με τους δύο συντελεστές ΦΠΑ (13% και 23%) που επέμειναν και κατάφεραν με την πρόταση της Ελλάδας για τον τρίτο συντελεστή του 6%, να μεταφερθούν άκρως αναγκαία καταναλωτικά αγαθά κατευθείαν στο 23%.  Όταν λοιπόν, οι συντελεστές γίνουν δύο, τότε τα περισσότερα αγαθά θα είναι 7% παραπάνω για να φτάσουν το 13% και 10% πιο πάνω για να καταλήξουν στο 23%.
Εγκληματούσαν συνειδητά 5 μήνες 
 
Γι’ αυτό όμως που πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό ο κ. Τσίπρας είναι η δεύτερη φάση της έκθεσης των 5 Ευρωπαίων τεχνοκρατών. Το σχέδιο προβλέπει υπερυπουργό Οικονομικών της Ευρωζώνης με έναν προϋπολογισμό που να ζητά μεταρρυθμίσεις από τα μέλη-κράτη και να παρεμβαίνει στην εθνική οικονομία και πολιτική των κρατών-μελών, έτσι ώστε να εξουδετερώνει δήθεν «οικονομικά σοκ».
Ο κύριος Τσίπρας πριν ένα μήνα γνώριζε για την έκθεση των 5 και είχε ενημερώσει τους ευρωπαϊκούς λαούς μέσω άρθρου* ότι η Ε.Ε των δύο ταχυτήτων με πρωτεργάτες την Γερμανία και την Γαλλία έχουν βάλει στόχο να διαχειρίζονται με υπερυπουργό Οικονομικών τις εθνικές οικονομίες. Σε εκείνο το άρθρο ο κ. Τσίπρας είχε κατηγορήσει την Ευρώπη της πρώτης ταχύτητας βάζοντας κόκκινη γραμμή ότι αυτό δεν θα το επικροτήσει διότι είναι αντιδημοκρατικό. Όμως ο κ. Τσίπρας τράβηξε τις διαπραγματεύσεις τόσο ώστε συμπτωματικά η Σύνοδος Κορυφής με θέμα την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και η Έκθεση των 5 να συμπέσουν την ίδια ημέρα. Στην Σύνοδο Κορυφής με θέμα την κρίση της Ελλάδας έπεσε και ένας φάκελλος με το σχέδιο της Ευρώπης για την αποφυγή άλλης κρίσης στην Ε.Ε σαν αυτή της Ελλάδας.
Φτάνουμε λοιπόν, στο ζουμί της όλης ιστορίας. Στην τρίτη και τελική φάση η έκθεση των 5 αφήνει προς συζήτηση στους ισχυρότερους ηγέτες (Γερμανία-Γαλλία-Αγγλία) να αποφάσισουν για την τροποποίηση των Συνθηκών της Ε.Ε. Ένα είναι το θέμα εργασίας για τους ηγέτες της Ε.Ε μέσω της έκθεσης: Οι Συνθήκες της Ε.Ε. να τροποποιηθούν έτσι ώστε μετά την ισχύουσα νομισματική ένωση να οδηγηθεί η Ε.Ε στην πολιτική ένωσή της. Σημαντικό ρόλο για την αλλαγή των συνθηκών της ΕΕ παίζει η συνειδητά απούσα Μ. Βρετανία η οποία έχει πάρει πάνω της τις αλλαγές των Ευρωπαϊκών συνθηκών ασκώντας δήθεν βέτο στην ΕΕ. Αυτές τις ημέρες ο κ. Κάμερον συναντιέται με τα υπόλοιπα μικρότερα κράτη ενημερώνοντάς τα για τις επικείμενες αλλαγές.
Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι εθνικές κυβερνήσεις θα είναι ανάλογες των σημερινών παρέδρων των κοινοτήτων της Ελλάδας, που ναι μεν εκλέγονται ως αιρετοί αλλά ο μοναδικός τους ρόλος είναι να διαχειρίζονται κονδύλια ως υπάλληλοι των Δημάρχων και οι τελευταίοι ως υπάλληλοι της κάθε κυβέρνησης. Χωρίς δικό τους προϋπολογισμό και μόνο μέσω κρατικών και ευρωπαϊκών ενισχύσεων μπορούν να διοικούν. Με νόμο-εντολή η σημερινή κυβέρνηση παίρνει τα αποθεματικά των Δήμων, με νόμο-εντολή το ίδιο θα μπορεί να κάνει και η Ε.Ε στην Ελλάδα όταν θα κρίνει ότι χρειάζεται τα χρήματα για ανάγκες άλλων κρατών ή για την ενίσχυση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδιακής Τράπεζας.
Τα γνωστά μέχρι σήμερα ευρωπαϊκά κονδύλια δεν θα είναι τίποτε άλλο από ενίσχυση της Κυβέρνησης της Ε.Ε προς τις επαρχίες της κράτη. Ανάλογες με τον πληθυσμό και ανάλογες με τις αναπτύξεις που αυτή  θα αποφασίζει ως «επένδυση»  στην Επαρχία-Κράτος.
Η αριστερή κυβέρνηση διέπραξε κυριολεκτικά εθνική προδοσία. Προσχεδιασμένα μετάβαλλε τους παρατηρητές-δανειστές ως Θεσμούς διότι αυτός ο προσδιορισμός έκανε τους οικονομικούς εγκληματίες οικείους πολιτικούς εταίρους του ελληνικού λαού.
Επίσης, από την πρώτη στιγμή ζητά επίμονα πολιτική λύση και όχι διαπραγμάτευση μόνο για το χρέος. Η πολιτική λύση μπορεί να δοθεί μόνο από μία Ευρωπαϊκή Ηγεσία, η οποία θα μπορεί να σβήσει το χρέος της επαρχίας – Ελλάδας όταν θα έχει στα χέρια της την εθνικής της κυριαρχία με νόμους, συμφωνίες και νέες Συνθήκες της Ε.Ε.
Ο κ. Βαρουφάκης έδρασε ως εντεταλμένος της ηγεσίας της Ε.Ε και όχι ως Έλληνας εκλεγμένος πολιτικός. Πριν η έκθεση των 5 βγει στην δημοσιότητα ο ίδιος πρότεινε την εκχώρηση της συλλογής των εσόδων του Κράτους σε μια Ανεξάρτητη Αρχή Φόρων και Τελών. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι μνημονιακοί φόροι που πληρώνουν οι Έλληνες και όλα τα αποθεματικά που μάζεψαν άρον-άρον από τους δημόσιους φορείς θα ελέγχονται και θα χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις διαθέσεις αυτής της «Αρχής».
Δεύτερον, ο κ. Βαρουφάκης έκανε το πρώτο βήμα για το σχέδιο των 5 τεχνοκρατών της Ε.Ε, βάζοντας ως ελληνική πρόταση η «Ανεξάρτητη» Αρχή να έχει κάθε δικαίωμα να επεμβαίνει στους προϋπολογισμούς του Κράτους κάνοντας ακόμα και οριζόντιες περικοπές στα ελληνικά Υπουργεία, όποτε θέλει. Ακόμα και κάθε ημέρα. Δηλαδή, ανάλογα με το πόσο ανεβαίνει ή κατεβαίνει το κέδρος της ΕΚΤ αυτή να παρεμβαίνει για δήθεν λόγους αστάθειας και να κλέβει τα λεφτά των Ελλήνων.
Μείναμε Ευρώπη-Χάσαμε Ελλάδα
 
Δυστυχώς, η αριστερή κυβέρνηση δεν απογοήτευσε μόνο τους Έλληνες αλλά ευχαρίστησε το Ευρωπαϊκό Μέτωπο «Μένουμε Ελλάδα», που ζητούσε με πλήρη επικοινωνιακή κάλυψη όλων των ΜΜΕ, την άνευ όρων υπογραφή Συμφωνίας με την Ε.Ε.
Δυστυχώς έπρεπε να φτάσει μια αριστερή κυβέρνηση να κάνει το δυσκολότερο έργο της φιλελεύθερης τραπεζικής Ένωσης, γνωστή ως Ε.Ε, για την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας όλων των κρατών-μελών, με πρώτη την Ελλάδα.
Φτάνοντας λοιπόν, λίγο πριν το τέλος αυτής της τραγική κωμωδίας της Ελληνικής Κρίσης που ξαφνικά ξέσπασε στην Ελλάδα το 2010, μαθαίνουμε ότι ποτέ δεν υπήρχε πραγματική Κρίση. Ήταν ένα από τα καλύτερα σενάρια που έχουν γραφτεί για ένα και μόνο λόγο: Την ολοκλήρωση της Ε.Ε ως ένα καθαρά φεντεραλιστικό Κράτος με πρώτη επαρχία την Ελλάδα που θα βρει την πολιτική λύση που ζητά από δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς της Ευρώπης, με «λαγό» τον εκλεγμένο δημοκρατικά Γιούνκερ, που ο Σύριζα ως αντιπολιτευόμενο τότε κόμμα, έδωσε μάχες υπέρ του.
Για την στήριξη στον Γιούνκερ θα έρθει και το πρώτο πακέτο ανάπτυξης στην Επαρχία Ελλάδα ύψους 35 δις. Αυτό, βέβαια, δεν θα το διαχειρίζεται ουδείς εκλεγμένος από το λαό, αλλά η «Αρχή» που ο κύριος Βαρουφάκης πρότεινε ως μόνη λύση, μετά βέβαια από την λύση που μόνο η ηγέτιδα Μέρκελ μπορεί να δώσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ε.Ε.
Επειδή η κυβέρνηση θα συνεχίζει να κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους της ευχαριστώντας τα μάλα τους δήθεν αντικυβερνητικούς «Μένουμε Ελλάδα», η απάντηση σε οποιαδήποτε αμφιβολία είναι η δήλωση μετά την Σύνοδο Κορυφής του υπουργού Επικρατείας, κ. Παππά, στο Euronews: «Το ζήτημα του κρατικού χρέους της Ελλάδας είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα στο οποίο πρέπει να δοθεί ευρωπαϊκή λύση».
Το εθνικό έχει μετατραπεί σε ευρωπαϊκό. Αυτό σημαίνει ότι η ευρωπαϊκή λύση θα δοθεί αφού πρώτα εκχωρηθεί με Συμφωνία πλήρως, νόμιμα και συνταγματικά η εθνική κυριαρχία της χώρας.

Ετοιμάζουν προγκρόμ κατά των αγροτών. Κατασχέσεις περιουσιών τους, σε όσους έχουν οφειλές πάνω από 5.000 ευρώ!

 
Αντιμέτωποι με κατασχέσεις θα βρεθούν όσοι οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων, του ΟΓΑ συμπεριλαμβανομένου, χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ εφόσον δεν προχωρήσουν άμεσα σε ρύθμιση των υποχρεώσεών τους.
Αιτία το γεγονός ότι, από την 1η Νοεμβρίου, βρίσκονται κανονικά σε ισχύ τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης τα οποία, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, είχαν «παγώσει» εξαιτίας των capital controls.
Αυτό σημαίνει ότι οι οφειλέτες και δη αυτοί που δεν έχουν φροντίσει να ρυθμίσουν τα χρέη τους ή έχουν …………
χάσει, για κάποιο λόγο, τη ρύθμιση βρίσκονται αυτή τη στιγμή «στον αέρα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο του υπουργείου Εργασίας μπαίνουν σε πρώτη φάση οι μεγαλοοφειλέτες των ταμείων, όσοι δηλαδή οφείλουν πάνω από 5.000 ευρώ. Οι συγκεκριμένοι οφειλέτες θα λάβουν σύντομα ηλεκτρονικές ειδοποιήσεις μέσω των οποίων θα καλούνται να προχωρήσουν σε ρύθμιση των χρεών τους μέσα στις επόμενες 20 ημέρες.
Συνολικά, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Κέντρου Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών, μέσα σε 20 μέρες, από τις 10 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, τα χρέη προς τα ταμεία αυξήθηκαν κατά περίπου 2 δισ. ευρώ, ενώ 995 οφειλέτες χρωστούν 3,4 δισ. ευρώ.
 
Οι οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων με χρέη άνω των  5.000 ευρώ ανέρχονται σε 198.904 .