ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Από το «Κόμμα των Ξυπόλυτων» στην οικογενειοκρατία



 Δριμεία κριτική ασκεί στην οικογένεια Μητσοτάκη η αυστριακή εφημερίδα Wiener Zeitung, σχολιάζοντας με τον πλέον καυστικό τρόπο τη διαχρονική εμπλοκή της στην ελληνική πολιτική σκηνή. «Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι μια από τις πιο ισχυρές στην Ελλάδα. Τώρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αγωνίζεται να διατηρήσει αυτή τη συνθήκη και μετά τις εκλογές, [...] έχοντας «μόνο έναν στόχο», όπως διακηρύσσει: να συνεχίσει να κυβερνά τη χώρα μόνος του με το συντηρητικό του κόμμα».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα της Αυστριακής εφημερίδας, αναπαράγει στην ιστοσελίδα της ως κορυφαίο θέμα και η Γερμανική Deutsche Welle.

Αυτοκτόνησε 57χρονος πατέρας 3 παιδιών

 

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ρέθυμνο από την είδηση του θανάτου 57χρονου ξυλουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του daynight.gr, ο 57χρονος έβαλε ο ίδιος τέλος στην ζωή του στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Μαΐου στο Ρέθυμνο.

Αντισυνταγματικό ολοκαύτωμα.

 «.. ότι κανένας δεν μπορεί να μας αναγκάσει να είμαστε ευτυχισμένοι με τον δικό του τρόπο ( όπως αυτός στοχάζεται την ευτυχία άλλων ανθρώπων), αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέξει την ευτυχία του με το δικό του τρόπο, αρκεί να μην εμποδίζει την ελευθερία των άλλων να επιδιώξουν, όμοιο σκοπό, που μπορεί να υπάρχει μαζί με την ελευθερία οποιουδήποτε σύμφωνα με τον γενικό νόμο» απόσπασμα του kant 1793 εις το δοκίμιο «Τούτο είναι ορθό στην Θεωρία, αλλά για την πράξη δεν ισχύει», και ειδικότερα εις το μέρος του δοκιμίου του «Η σχέση προς την πράξη μέσα στο δημόσιο δίκαιο».

Η σιδηρά τροπολογία φαλκίδευσης καθόδου του νομίμου συνεστημένου δημοκρατικού κόμματος «Ελληνες» καθώς και η συνακόλουθη αποστέρηση ασκήσεως του αναπαλλοτρίωτου δικαιώματος του εκλέγεσθαι ως προς τον Ηλία Κασιδιάρη, συνιστά ανυπερθέτως ένα ολέθριο και κατάφωρο Συνταγματικό πραξικόπημα, υπό τις ερπύστριες του οποίου ενταφιάζεται άπαξ και δια παντός παν ψήγμα δημοκρατικών ελευθεριών όπως το Κράτος Δικαίου καθώς και η εν γένει ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Η προσχηματική επίκληση της απειλής του Δημοκρατικού πολιτεύματος από τους προσβατόσχημους λυκοποιμένες του διεφθαρμένου συστήματος του εριζωμένου εγχώριου κατεστημένου, ενώπιον το οποίου ασχημονούν αδιαλείπτως και κατά συρροή, ποδοπατώντας ανενδοιάστως την Συνταγματική έννομη τάξη, συνιστά μία ιταμή και υποκριτική πρόκληση προς το διακύβευμα της πραγματικής ελευθερίας και δημοκρατίας

Πρόσκληση σε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Ενημέρωση σχετικά με τις Υφιστάμενες Εργασίες Επέκτασης του Δικτύου Διανομής ΔΕΔΑ στην Κατερίνη" Δευτέρα 8 Μαΐου, ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο

 




2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 



Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες τοποθέτησης, αντικατάστασης και επισκευής μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 4 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από την οδό Βούλγαρη έως τον ανισόπεδο κόμβο Τριλόφου, από την Πέμπτη 4 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, οι εργασίες θα γίνονται στις δεξιές πλευρές του οδοστρώματος με τον αποκλεισμό μίας μόνο λωρίδας κάθε φορά (είτε στο ρεύμα εξόδου είτε στο ρεύμα εισόδου), στην οποία θα πραγματοποιείται η επέμβαση και σε μήκος επαρκές, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των χρηστών ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται απρόσκοπτα, όπως προβλέπεται και σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις.

Θα ακολουθήσουν εργασίες που θα αφορούν στην αντικατάσταση των στηθαίων της κεντρικής νησίδας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Δελτίο Τύπου δημοτικής παράταξης «ΣΥΝθεση»

Η δημοτική παράταξη «ΣΥΝθεση» τα τελευταία χρόνια, κάνοντας ουσιαστική πράξη το όνομά της, συνεργάζεται με δημότες απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, οι οποίοι, σε κάθε περίπτωση, διατηρούν την πολιτική και ιδεολογική τους αυτοτέλεια, όπως οι ίδιοι την ορίζουν.

Ωστόσο οι δημόσιες τοποθετήσεις των μελών της, οφείλουν να κινούνται στο πλαίσιο του συνταγματικού τόξου-φάσματος και να μη προκαλούν προβληματισμούς και εσφαλμένες εντυπώσεις.
Μία τέτοια τοποθέτηση ήταν πρόσφατα του κυρίου Σταύρου Τσιουπλή, υποψηφίου στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Πλαταμώνα.
Επικοινώνησα μαζί του και τον ενημέρωσα ότι η πρόσφατη τοποθέτησή του δεν είναι αποδεκτή.
Μετά από αυτό η συνεργασία μας με τον κύριο Τσιουπλή σταματά εδώ. Του εύχομαι τύχη αγαθή.

Βαγγέλης Γερολιόλιος
Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΣΥΝθεση»


--
image.png
Βαγγέλης Γερολιόλιος
Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης "ΣΥΝθεση"

Πανήγυρη Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντος Κατερίνης


 

Πρόσκληση προς εκπροσώπους ΜΜΕ

 


ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΥΠΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.

Λίγες μέρες πριν την πανελλαδική απεργία της ΠΟΕ - ΟΤΑ με κεντρικό αίτημα την κατάργηση του

άρθρου 103 και τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων στους ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι με το κοινωφελές

πρόγραμμα της ΔΥΠΑ κοινοποίησαν κοινή πανελλαδική ανακοίνωση με αίτημα την παράταση των

συμβάσεων τους τουλάχιστον μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές .


Η ανακοίνωση τους κοινοποιείται καθημερινά με μορφή αιτήματος ή επιστολής σε όλο και

περισσότερους δήμους και περιφέρειες της χώρας ενώ την ημέρα της απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στις 10

Η ΝΙΚΗ με τον Δημήτρη Νατσιό, έτοιμη για την εκλογική αναμέτρηση


Η συμμετοχή της ΝΙΚΗΣ στις εθνικές εκλογές της 21 ης Μαΐου είναι γεγονός, μετά την έγκριση των συνδυασμών της από τον Άρειο Πάγο.

Με πλήρη πανελλαδική εκπροσώπηση σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, όπως και με

συνδυασμό Επικρατείας, διακόσιοι εξήντα (260) υποψήφιοι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ διεκδικούν την ψήφο

του Ελληνικού Λαού. Η αναλυτική λίστα των υποψηφίων έχει αναρτηθεί στο nikh.gr/ekloges-2023.

ΧΘΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και η Ελλαδα στην 107 θέση

 


Τα κομματόσκυλα , οι γλύφτες και οι υποτακτικοί ....

 

Αυτή η χώρα θα πάει μπροστά μόνο όταν πάψουν τα κομματόσκυλα να υπάρχουν . Αυτοί όλοι οι γλοιώδης τύποι οι γλύφτες οι αδίστακτοι που διψάνε για μια καρέκλα πουλώντας την ψυχή τους στο διάβολο. Καταλαμβάνοντας θέσεις με μια κομματική ταυτότητα μόνο, που είναι ανίκανοι να έχουν σε νορμάλ καταστάσεις.

Ξύπνα ρε μαλακά έτσι να μιλήσουμε στην γλώσσα σου ξύπνα... αξιοκρατία, δημοκρατία , πολιτισμός, υγεία λέξεις πού ήρθαν από την αρχαιότητα και χάθηκαν .






Τσερτικίδης Νικόλαος Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός – Μελισσοκόμος Υποψήφιος Βουλευτής Πιερία ( Χορηγούμενη )


 

Ζητείται οδηγός για οδική βοήθεια στον νομό Πιερίας ( Χορηγούμενη )

 Ζητείται οδηγός για οδική βοήθεια στον νομό Πιερίας. Γ επαγγελματικό δίπλωμα να έχει , με γνώση τάμπλετ και θεμιτό γνώση αγγλικών , όχι απαραίτητο. 8ωρο με καλές απολαβές και έξτρα μισθό. Κύριος Τάσος 6973748500