ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Ηρωας παλίκαρος ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ όλο τον 👉ΑΝΤ1👈

 


Ο πάμπλουτος Αρ. Μυστακίδης καραδοκεί για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

 


Οι φήμες οργιάζουν εδώ και αρκετές εβδομάδες για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης αποφεύγει να ανοίξει τα χαρτιά του.

Ο ομογενής μεγιστάνας των μετάλλων και «βασιλιάς του χαλκού», Αριστοτέλης (Τέλης) Μυστακίδης με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και περιουσία που αγγίζει τα 3,2 δις. δολάρια σύμφωνα με το Forbes, ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του ΠΑΟΚ, όμως ο Σαββίδης δεν έχει πάρει επίσημη θέση.

Το αλκοόλ είναι σημαντικός παράγοντας κινδύνου για τον καρκίνο του μαστού

 


Η κατανάλωση αλκοόλ συνδέεται με τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του μαστού και δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες δεν το γνωρίζουν.

Η κατανάλωση αλκοόλ είναι ένας από τους βασικούς  τροποποιήσιμους παράγοντες κινδύνου για τον καρκίνο του μαστού, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Τροποποιήσιμος σημαίνει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να πάρει αποφάσεις για να αλλάξει τις συνήθειές της και να μειώσει τον κίνδυνο. Προφανώς μπορεί να περιορίσει σημαντικά την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Μπορεί το σεξ να βελτιώσει τον ύπνο σας;

 


Το σώμα ανταποκρίνεται στον οργασμό απελευθερώνοντας ορμόνες που μπορεί να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε πιο γρήγορα και να έχετε καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Εκτός από την απελευθέρωση ορμονών που σας προκαλούν νύστα, τα συναισθήματα οικειότητας και εγγύτητας που νιώθετε κάνοντας έρωτα με τον σύντροφό σας, βοηθούν στη μείωση του στρες, κάτι που είναι επίσης καλό για τον ύπνο.

Η πολιτική προέλευση της απάτης της «Κλιματικής Αλλαγής»

Η πολιτική προέλευση της απάτης της «Κλιματικής Αλλαγής»
 
Οι έχοντες την εξουσία δημιουργούν ένα πρόβλημα ή μια κρίση που είναι πραγματική ή φανταστική. Πουλάνε αυτό το "πρόβλημα" στους ανθρώπους χρησιμοποιώντας χιλιάδες εκθέσεις και άρθρα - έξυπνα κατασκευασμένη προπαγάνδα. Το κοινό εκλιπαρεί για μια λύση, η οποία στη συνέχεια παρέχεται με ευκολία από τους ανθρώπους στην εξουσία....

Ένας Καναδός μεγιστάνας του πετρελαίου και φίλος του David Rockefeller, ο Maurice Strong [φωτογραφία] δημιούργησε τη Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) το 1992

Μυθικός Μίλτος Τεντόγλου, το έκανε ξανά: Παγκόσμιος πρωταθλητής στο τελευταίο άλμα

Μυθικός Μίλτος Τεντόγλου, το έκανε ξανά: Παγκόσμιος πρωταθλητής στο τελευταίο άλμα
 Ο Μίλτος Τεντόγλου στο τελευταίο του άλμα προσγειώθηκε στα 8,52μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου το έκανε ξανά. Ο τεράστιος πρωταθλητής του μήκους στο τελευταίου άλμα προσγειώθηκε στα 8,52μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο τελευταίο άλμα.

Επιμελητήριο Πιερίας | Πρόσκληση για την Εκδήλωση Απονομής Επιχειρηματικών Βραβείων 2023 Επιμελητηρίου Πιερίας, Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 20:00, Ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel & Spa στην Παραλία Κατερίνης

 


Δήμος Κατερίνης: Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ)

Ο πύρινος εφιάλτης που έχει απλωθεί στην επικράτεια προκαλεί πόνο και θλίψη. Λόγω της

κρισιμότητας της κατάστασης, των δραματικών συνθηκών που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας,

ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης, αναβάλλει κάθε

προγραμματισμένη ψυχαγωγική εκδήλωση.

Ειδικότερα, αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις - στο Δημοτικό Θέατρο

Πάρκου:

- για σήμερα Πέμπτη 24/08, το μιούζικαλ «Mamma Mia!» &

- για αύριο Παρασκευή 25/08, η συναυλία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων & το

σχήμα «οι Μελωδοί της Παράδοσης».

Η σκέψη μας είναι κοντά στους δοκιμαζόμενους πολίτες και στις περιοχές που πλήττονται από

τις πυρκαγιές.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Σύντομα, θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης των εκδηλώσεων.