ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Συμπληρώθηκε ο ανώτατος επιτρεπτός αριθμός υποψηφίων (41) δημοτικών συμβούλων για την «Ολύμπια Συμμαχία»


Ολύμπια Συμμαχία:


Χρήστος Δισλίογλου και Μαρία Πίνου «κλείνουν» τη 41άδα.



Λιτόχωρο, 3 Μαΐου 2019.-

Ολύμπια Συμμαχία…Συνεχίζουμε!

Συμπληρώθηκε ο ανώτατος επιτρεπτός αριθμός υποψηφίων (41) δημοτικών συμβούλων για την «Ολύμπια Συμμαχία» και τον Δήμαρχο Κώστα Δημόπουλο.

Αύριο, κατατίθεται η δήλωση της υποψηφιότητας του συνδυασμού στο πρωτοδικείο Κατερίνης και ξεκινά και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας.

Ο  Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος παρουσιάζει  τους 2 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους:

ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

1)                  Πίνου Μαρία του Γεωργίου – Φιλόλογος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΥ

1)                  Δισλίογλου Χρήστος του Γεωργίου – Συνεργείο αυτοκινήτων


Το γραφείο Τύπου και ενημέρωσης

ΟΤΘ, ΠΟΕΤΝ και ΟΕΠΕΘ συνεργάζονται και δρομολογούν κοινές δράσεις για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης

 
ΟΤΘ-ΠΟΕΤΝ-ΟΕΠΕΘ
Δύο σύμφωνα συνεργασίας, το ένα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουρισμού και Ναυτιλίας (ΠΟΕΤΝ) που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και το άλλο με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών-Εμπορικών-Βιομηχανικών -Τουριστικών και Ναυτιλιακών Σωματείων και Συνδέσμων Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (ΟΕΠΕΘ), υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Πρωταρχικός στόχος των συμφωνιών είναι η κοινή δέσμευση και των τριών φορέων «ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη συνεργιών αφενός ανταλλάσσοντας πληροφορίες σε επιχειρηματικά, εκπαιδευτικά ,τουριστικά και γενικότερα οικονομικά αναπτυξιακά θέματα κι αφετέρου διοργανώνοντας συναντήσεις, εκθέσεις και ημερίδες οι οποίες έχουν σκοπό την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη προγραμμάτων και δράσεων που θα συνδράμουν στην ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως τουριστικό προορισμό».

Η συνεργασία ΟΤΘ με τις ΠΟΕΤΝ και ΟΕΠΕΘ, όπως αναφέρθηκε και κατά την συνάντηση των εκπροσώπων τους, «θα δρομολογήσει την από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών που θα βοηθήσουν την τοπική κοινωνία και την επιχειρηματικότητά της με σκοπό να ενισχυθεί συνολικά η οικονομία και η τουριστική προβολής της Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παρόντες στην συνάντηση συνεργασίας ήταν από πλευράς Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης η πρόεδρος κα Βούλα Πατουλίδου και ο κ. Κωστής Χαντζαρίδης (ταμίας). Από την ΠΟΕΤΝ, ο πρόεδρός της κ. Γιάννης Μανδρίνος, ο α΄αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Πεζίκογλου, ο β΄ αντιπρόεδρος κ. Γρηγόρης Τσαπατσάρης και ο αναπληρωτής γεν. γραμματέας κ. Παναγιώτης Καρδαράς ενώ η ΟΕΠΕΘ, εκτός από τον πρόεδρο κι αντιπρόεδρο Γ.Μανδρίνο και Μ.Πεζίκογλου, εκπροσωπήθηκε κι από τον β΄ αντιπρόεδρο κ Αντώνη Σαφλέκα και τον αναπληρωτή γεν. γραμματέα κ. Μάριο Δράμαλη.

Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων εξέφρασαν επίσης την βούληση, ΠΟΕΤΝ και ΟΕΠΕΘ, να καταστούν σύντομα και συνδρομητικά μέλη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

https://thessaloniki.travel/el/deltia-typou/item/3988-otth-poetn-oepeth-sunergasia-gia-ton-tourismo-thessaloniki
Βρείτε το δελτίο τύπου σε μορφή word εδώ . 
Βρείτε τo φωτογραφικό υλικό εδώ: image1 , image2
OTΘ-ΠΟΕΤΝ-ΟΕΠΕΘ

Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα: Ο «άγνωστος» ανθυποπλοίαρχος Εμμανουήλ Αντωνιάδης.


Ευχαριστήρια επιστολή του Ε.Ο.Σ Κατερίνης

Αγαπητοί   φίλοι του Ε.Ο.Σ Κατερίνης ,με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε το ενδιαφέρον της κας Μακρίδου Λιάνας (κόρη του αείμνηστου παλαιού μέλους του συλλόγου μας Παύλου Μακριδή και σύζυγο του υποψήφιου Δήμαρχου κου Κουκοδήμου Κώστα) για τις δραστηριότητες του συλλόγου μας .

Ανταποκρινόμενη στους μόχθους μας και την αγωνία μας ,συμμετείχε εμπράκτως δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αποπεράτωση επέκτασης του Αθλητικού κέντρου του συλλόγου μας στο Χ/Κ Ελατοχωρίου  η οποία κρίθηκε αναγκαία λόγω ραγδαίας αύξησης των αθλητών μας στη χιονοδρομία .

Ο δε υποψήφιος Δήμαρχος κος Κουκοδήμος αφού άκουσε με ενδιαφέρον την δράση μας δεν έκρυψε τον  ενθουσιασμένο του  για την έκταση των δραστηριοτήτων  του Ε.Ο.Σ Κατερίνης και έδωσε την υπόσχεση ότι σαν αυριανός δήμαρχος θα αντικαταστήσει την κεραμοσκεπή στο ορ καταφύγιο στην Άνω Μηλιά που είναι ορμητήριο πολλαπλών δραστηριοτήτων  και θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στην ανάπτυξη της ορεινής Πιερίας.
 Το ΔΣ και τα μέλη του Ε.Ο.Σ Κατερίνης  ευχαριστούν την κα Μακρίδου Λιανα και τον υποψήφιο Δήμαρχο κο Κουκοδήμο Κώστα και  τους ευχόμαστε καλή επιτυχία .  
                                                  

                                  ΓΙΑ ΤΟΝ   Ε.Ο.Σ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η  ΓΕΝ .ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


         ΤΕΚΙΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 

''Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο πασχαλινό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Novus Cup στη Λεπτοκαρυά Πιερίας''







Στις 22, 23 και 24 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε το πασχαλινό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου ''Novus Cup'' στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν αθλητές από 8 έως 16 ετών, προερχόμενοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας παρευρέθηκε στα γήπεδα των Νέων Πόρων, του Λιτοχώρου και του Αγίου Σπυρίδωνα και κάλυψε υγειονομικά το ποδοσφαιρικό τουρνουά. Η συμμετοχή της ομάδας μας στο συγκεκριμένο τουρνουά ήταν ιδιαίτερα τιμητική. Κατά τη διάρκεια των αγώνων παρακολουθήσαμε αθλητές διαφορετικών ηλικιών εκπαιδευμένους στο να διαγωνίζονται δίκαια. Το χρονόμετρο μας έμαθε την αξιοκρατία, η ύπαρξη των διαιτητών την εμπιστοσύνη, και οι κανονισμοί των αθλημάτων τα όρια μας μέσα στην κοινωνία.
Όλοι όσοι συμμετείχαν, διαγωνιζόμενοι και μη, έδειξαν τον απαραίτητο σεβασμό στην αθλητική διαδικασία, στους συναθλητές και αντιπάλους, αλλά και τον αναγκαίο σεβασμό στους φιλάθλους και στο περιβάλλον. Για μια ακόμη φορά οι αθλητές καλλιέργησαν και ανέδειξαν την έννοια του ''Ευ αγωνίζεσθαι''. Πρόκειται για μια έννοια που δικαιώνει τον αθλητισμό, καθώς είναι το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας που καταδεικνύει το μεγαλείο του κάθε αθλητή και ανθρώπου. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη σε κάθε αγώνα.
Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που διαγωνίστηκαν, και τους εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία. Επίσης, συγχαίρει τους διοργανωτές, καθώς και τους προπονητές και τις προπονήτριες των αθλητών για το έργο τους, για τους χαρακτήρες που διαπλάθουν, αλλά και για τις αξίες που καλλιεργούν.

Άνοιξε ξανά η πλατεία της Καρίτσας.




Ένα πάγιο αίτημα της πλειοψηφίας των κατοίκων της Καρίτσας ικανοποιήθηκε από το Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου Κώστα Δημόπουλο και τη Δημοτική Αρχή.

Άνοιξε ξανά η κεντρική πλατεία του χωριού, επιλύοντας τα κυκλοφοριακά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί από την «άστοχη» συνολική πεζοδρόμηση!

Έτσι, πλέον, η πλατεία αποκτά κυκλική τροχιά και γίνεται ξανά σημείο αναφοράς όπως ήταν τα παλαιότερα χρόνια.
.
Η εκτέλεση του έργου απαιτούσε, κατά κύριο λόγο, πολιτική βούληση που προφανώς δεν υπήρχε εδώ και χρόνια…

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος συνεχίζει, αδιάκοπα τα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών. Αυτή την στιγμή δύο εργολαβίες βρίσκονται σε εξέλιξη, στις τρεις ενότητες του Δήμου, συνολικού προϋπολογισμού 750.000 ευρώ.


Δ.Τ. Πανελλήνιο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων- Πρόσκληση


ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ "ΥΜΝΟΙ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ"


Επίσκεψη του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα σε περιοχές των Δήμων Λαγκαδά και Βόλβης


Επίσκεψη σε περιοχές των Δήμων Λαγκαδά και Βόλβης πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε αρχικά το Ζαγκλιβέρι, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, με καταστηματάρχες και επαγγελματίες, στο κέντρο του οικισμού, αλλά και με εμπόρους, παραγωγούς και καταναλωτές στη λαϊκή αγορά.

Στη συνέχεια ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε το Καλαμωτό, τη Νέα Απολλωνία, την Περιστερώνα, τα Λαγκαδίκια, τη Γερακαρού, το Βασιλούδι και τον Άγιο Βασίλειο, όπου συζήτησε με κατοίκους τα σημαντικότερα ζητήματα της περιοχής.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε: «Το έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι εμφανές σε κάθε οικισμό, σε κάθε περιοχή και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής όλων των συμπολιτών μας. Στη Νέα Απολλωνία αρχίσαμε ήδη τα έργα για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ποσότητας του πόσιμου νερού, απαλλάσσοντας  την περιοχή από τον κίνδυνο του αμίαντου και στο Ζαγκλιβέρι προχωρούν τα έργα για να αποκτήσει η περιοχή ένα σύγχρονο αποχετευτικό δίκτυο. Σε εξέλιξη είναι η συντήρηση των αντιπλημμυρικών έργων στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας και εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων, συντήρησης οχετών και γεφυρών στο Δήμο Λαγκαδά. Προγραμματίσαμε επίσης, παρέμβαση καθαρισμού της κοίτης του χειμάρρου Νέας Απολλωνίας και σε εξέλιξη είναι το μεγάλο έργο της συντήρησης του κεντρικού οδικού άξονα της περιοχής, που συνδέει το Δερβένι με το Βασιλούδι, τη Γερακαρού, την Απολλωνία και την Ασπροβάλτα μέχρι τα όρια με το νομό Καβάλας».

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (VIDEO)


Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ, υπ. Δήμαρχος: Ο Δημότης στο Επίκεντρο – Δημόσια Διαβούλευση – Διαφάνεια – Ισόρροπη Ανάπτυξη. #Είναι Δέσμευση

«Με την πίστη ότι τίποτα δε χαρίζεται αλλά όλα κερδίζονται με προσπάθειες βασισμένες στη γνώση και στην αδιαπραγμάτευτη θέληση για ριζικές ανατροπές, σας καλούμε να υποστηρίξετε τον συνδυασμό μας «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ», δηλώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» Γιώργος Νταντάμης.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

·        Ο Δημότης στο κέντρο, η εξυπηρέτησή του θα γίνεται άμεσα, με προθυμία και ευγένεια, χωρίς μεσάζοντες. Η ηλεκτρονική τεχνολογία ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στην ισότιμη εξυπηρέτηση των πολιτών. Η e-Katerini είναι η νέα smart city («έξυπνη» πόλη).

·        Το Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι ανοιχτό στους δημότες και τους φορείς και θα ανακτήσει τον ρόλο του ως βήμα της δημοκρατίας και της συνεργασίας.

·        Τα Τοπικά Συμβούλια αναλαμβάνουν αυτόνομο ρόλο για την επίλυση των τοπικών υποθέσεων.

·        Η διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών πόρων θα είναι απαράβατη αρχή.

·        Δημόσια Διαβούλευση για σημαντικά ζητήματα του Δήμου. Ο λόγος στον πολίτη.

·        Η δημόσια λογοδοσία του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις θα είναι τακτική και συνεχής. Οι δημότες κρίνουν, απαιτούν, προτείνουν.

·        Ισόρροπη Ανάπτυξη από τα παράλια, το κέντρο της πόλης έως τα ορεινά (τα Πιέρια και τον Όλυμπο). Κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα έχει δικαίωμα στην Ανάπτυξη, στην Τεχνολογία, στον Τουρισμό και στον Πολιτισμό.

·        Η ολοκληρωμένη κοινωνική πολιτική, που θα αγκαλιάζει το σύνολο των δημοτών, βρίσκεται σε πρώτη γραμμή προτεραιότητας. Κανένας δημότης, μικρός ή μεγάλος, δε θα νιώθει μόνος. Κάθε Δημότης έχει την ίδια Αξία.
·        Ενεργοποιείται η συνδυαστική αλληλεπίδραση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου. Η θάλασσα, τα Πιέρια, ο Όλυμπος, ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή, ο πολιτισμός, η ευνοϊκή γεωγραφική θέση συνδυάζονται για τη μεγιστοποίηση της ανάπτυξης αλλά και για τη δημιουργία διεθνούς σήματος του Δήμου (city branding).

·        Η συνεργασία με τους όμορους Δήμους Πύδνας – Κολινδρού, Δίου - Ολύμπου και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και τους Δήμους Ελασσόνας, Σερβίων-Βελβεντού και Βέροιας σε θέματα οδικών συνδέσεων, περιβαλλοντικών ζητημάτων και αναπτυξιακών προτεραιοτήτων είναι πλέον αδήριτη ανάγκη.


Το βίντεο μπορείτε να το κατεβάσατε από αυτό το λινκ: https://youtu.be/LY6lbASGfsE







ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ




"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ανακοινώνει, ότι σήμερα ημέρα Παρασκευή 3 Μαΐου η διακοπή της υδροδότησης στην Δημοτική Κοινότητα της Καλλιθέας οφείλονταν σε εργασίες συντήρησης των δικτυών της Δ.Ε.Η. και όχι σε υπαιτιότητα της ΔΕΥΑ Κατερίνης"

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 45-41 από τα Χανιά, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιστιαίας, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική της τελικής φάσης του 33ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.



Ο Πιερικός Αρχέλαος, παρά το γεγονός ότι έκανε τα διπλάσια λάθη από τον αντίπαλό του, παρέμεινε κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, απέναντι στα Χανιά, σε ένα παιχνίδι στο οποίο περίσσεψε το πάθος και η θέληση για τη νίκη και από τις δύο ομάδες, η οποία θα χάριζε πιθανότατα στο νικητή την 4η θέση στην τελική κατάταξη.
Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να σουτάρουν με χαμηλά ποσοστά ευστοχίας και τα Χανιά, τα οποία είχαν το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκειά του, προηγήθηκαν με 13-8.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Πιερικός Αρχέλαος μείωσε σε 13-11 στο 13’ 12”, με τα Χανιά να ξεφεύγουν με 24-14 στο 17’ 50” και την ομάδα της Κατερίνης να μειώνει στην εκπνοή του ημιχρόνου σε 24-21.
Παρόμοιο ήταν το σκηνικό του αγώνα και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να παραμένουν κοντά στο σκορ και τον Πιερικό Αρχέλαο να ισοφαρίζει στους τριάντα πόντους στο 28’ 32”, ωστόσο κάποια λάθη έδωσαν το δικαίωμα στα Χανιά να προηγηθούν με 36-30 στο τέλος της περιόδου.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο τα Χανιά αποσπάστηκαν εκ νέου στο σκορ (41-32, 34’ 27”), με τον Πιερικό Αρχέλαο να μειώνει σε 43-41 51,7” πριν τη λήξη, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει την ανατροπή, γνωρίζοντας την ήττα με 45-41.
Διαιτητές: Τζίμα – Φραγκούλη.
Δεκάλεπτα: 13-8, 24-21, 36-30, 45-41.
ΟΑ Χανίων (Τεγόπουλος): Τσώνη, Δερμιτζάκη 9 (1), Δρικάκη, Χαιρετάκη, Πρασιανάκη 6, Γιακουμάκη, Βασιλογιαννάκη 2, Παπαδάκη 1, Δασκουλίδου 20 (2), Δασκαλάκη, Κοπάση, Σκουμπάκη 7.
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Καραλή 6 (0/1 β., 3/11 δ., 3 ρ., 5 ασ., 1 κλ., 7 λ.), Κιλ 4 (0/2 β., 2/5 δ., 7 ρ., 1 κλ.), Κιολέογλου 12(3) (3/4 β., 0/5 δ., 3/8 τρ., 4 ρ., 3 ασ. 1 κλ., 1 κοψ., 6 λ.), Μάντζου (1 λ.), Καρανικόλα, Παπαζιώγα, Μάντη (0/1 δ., 0/1 τρ., 1 ρ.) , Μπουμπουλέντρα 5 (1/4 β., 2/6 δ., 11 ρ., 1 ασ. 2 κλ., 3 λ.), Καρατάσιου 12(3) (3/4 β., 0/4 δ., 3/8 τρ., 9 ρ., 3 ασ., 2 κλ., 1 κοψ., 10 λ.), Δημητριάδου (0/1 δ., 1 λ.), Παντζιάλα 2 (1/5 δ., 0/2 τρ., 11 ρ., 1 ασ., 1 κοψ., 3 λ.).
Ομαδικά στατιστικά Χανίων: 10/12 βολές, 13/50 δίποντα, 3/24 τρίποντα, 44 ριμπάουντ (30 αμυντικά + 14 επιθετικά), 14 ασίστ, 16 κλεψίματα, 5 κοψίματα, 16 λάθη, 11/26 αιφνιδιασμοί.
Ομαδικά στατιστικά Πιερικού Αρχέλαου: 7/15 βολές , 8/38 δίποντα, 6/19 τρίποντα, 46 ριμπάουντ (34 αμυντικά + 12 επιθετικά), 12 ασίστ, 9 κλεψίματα, 3 κοψίματα, 31 λάθη,  3/12 αιφνιδιασμοί.
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η αθλήτρια του Πιερικού Αρχέλαου Νικολέτα Κιολέογλου δήλωσε τα εξής:
«Προσπαθήσαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε, το θέλαμε πάρα πολύ. Παρόλα αυτά οι αντίπαλες ήταν πάρα πολύ καλά και μας πίεσαν και κάναμε λάθη. Δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το επίπεδο. Το τουρνουά είναι μια πάρα πολύ καλή εμπειρία διότι βλέπουμε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο από αυτό που έχουμε και αυτό μας βοηθάει να βελτιωθούμε».
Το πανόραμα της τελικής φάσης του 33ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων
01.05.2019
ΑΣ ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ΑΟ 61-67
ΟΑ Χανίων - ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας 34-53
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΣΚ Σύλλας Αιδηψού 65-49
02.05.2019
ΣΚ Σύλλας Αιδηψού - ΟΑ Χανίων 36-59
ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας - ΑΣ ΠΑΟΚ 78-76
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 91-45
03.05.2019
ΑΣ ΠΑΟΚ - ΣΚ Σύλλας Αιδηψού 64-47
ΟΑ Χανίων - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 45-41
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας 40-56
04.05.2019
14:00 ΟΑ Χανίων -  Παναθηναϊκός ΑΟ
16:00 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΣ ΠΑΟΚ
18:00 ΣΚ Σύλλας Αιδηψού - ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας
05.05.2019
10:00 ΑΣ ΠΑΟΚ - ΟΑ Χανίων
12:00 ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
14:00 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΣΚ Σύλλας Αιδηψού
15:30 Τελετή Λήξης

Βαθμολογία (3 αγώνες)
1. ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας 6
2. Παναθηναϊκός ΑΟ 5
3. ΟΑ Χανίων 5
4. ΑΣ ΠΑΟΚ 4
5. ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 4
6. ΣΚ Σύλλας Αιδηψού 3

Όλο το Συνέδριο για τα 30 χρόνια της Σχολής Γονέων Κατερίνης




Αφού ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των βίντεο του 3ου Διήμερου Επιστημονικού Συνεδρίου μας
Για τα 30 χρόνια της Σχολής Γονέων – Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης που πραγματοποιήθηκε το
Σαββατοκύριακο 30 & 31 Μαρτίου 2019, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ανέβηκαν
Όλες οι Εισηγήσεις και οι λοιπές εκδηλώσεις σε 10 επιμέρους βίντεο τα οποία είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας εδώ:

Ανακοίνωση υποψήφιας του συνδυασμού «ΣΥΝΘΕΣΗ»,






Βαγγέλης Γερολιόλιος
Υποψήφιος Δήμαρχος
για το Δήμο Δίου-Ολύμπου

Μια εβδομάδα πριν, αποχαιρετήσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, ένα στέλεχος της ΣΥΝΘΕΣΗΣ, τον αείμνηστο Γιάννη Κουρινιώτη.
Το κενό που άφησε πίσω του, δυσαναπλήρωτο, δεν μένει όμως ακάλυπτο. Τη θέση του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας καταλαμβάνει η θυγατέρα του, Βασιλική Κουρινιώτη, συνεχίζοντας έτσι, με το ήθος και την μαχητικότητα που χαρακτήριζαν τον πατέρα της, να υπηρετεί τις κοινές αρχές και αξίες.
Την καλωσορίζουμε στην ομάδα της ΣΥΝΘΕΣΗΣ και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.