ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Training 4U Mysta Soccer . Improvement 100% Coming soon September 2023-2024

 


Καρκίνος του πέους: Παράγοντες κινδύνου, συμπτώματα και θεραπείες

 Ο καρκίνος του πέους είναι μια σχετικά σπάνια, αλλά σοβαρή μορφή καρκίνου που επηρεάζει τους ιστούς του πέους. Παρότι αποτελεί ένα μικρό ποσοστό όλων των περιστατικών καρκίνου, η κατανόηση των παραγόντων κινδύνου, των συμπτωμάτων και των διαθέσιμων επιλογών θεραπείας είναι κρίσιμη για την έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική διαχείριση. Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσουμε τις κύριες πτυχές του καρκίνου του πέους προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε και να προωθήσουμε την έγκαιρη διάγνωση.

Κατανόηση του Καρκίνου του Πέους

Καταναλωτές ξεσηκωθείτε – Σας εξαπατούν

 

Βρισκόμαστε στις αρχές Αυγούστου, κατακαλόκαιρο, και ο Έλληνας μέσος καταναλωτής με τρόμο αντιμετωπίζει την αμείλικτη πραγματικότητα. Είναι υποχρεωμένος αν επιθυμεί να κάνει διακοπές με την οικογένειά του να καταβάλει το μεγαλύτερο τίμημα στην ιστορία του ελληνικού τουρισμού:

Α) Για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Β) Για τα καταλύματα στα οποία υποχρεωτικά θα καταλύσει

Γ) Για τις τιμές στα εστιατόρια όπου αναγκαστικά θα γευματίσει

Δ) Για τις τιμές των καυσίμων που αναπόφευκτα θα προμηθευτεί

Αν δεν ξεσηκωθεί να τους "ορμήσει" η γενιά των 20-30 σε λίγο θα νομοθετήσουν και σκλαβοπάζαρα. και η νεολαία καλα κοιμάστε

 


Οταν έχεις τύχη βρε

 


Ο υβριδικός πόλεμος συνεχίζεται και τα κανάλια κοιμούνται όρθια! Ότι θα ξυπνήσουμε θα ξυπνήσουμε, το θέμα είναι αν θα είναι αργά!

 


 

Οι φραγκάτοι γκομενίζουν σε πισίνες κ οι φτωχοί γίνονται κιμάς στο μέτωπο... Οι φιλοι μας οι Ουκρανοί

 


ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ .800.000.000 χρέος

 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Κύριε πρωθυπουργέ @kmitsotakis πολύς κόσμος θα εκτιμήσει την προσπάθεια σας να ξεβρομίσετε τις Κυκλάδες απο τους επιτήδειους.

 


Ετοιμάζεται εμβόλιο για μια «άγνωστη» πανδημία

 Τι είναι η «νόσος Χ» που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον Covid-19 - Αρκετοί πιστεύουν ότι θα απελευθερωθεί από εργαστήριο

Η πανδημία του κορωνοϊού τέλειωσε και παρόλο που βγαίνουν στη δημοσιότητα ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τις παρενέργειες που προκάλεσαν τα mRNA εμβόλια οι επιστήμονες ήδη ετοιμάζουν εμβόλια για την επόμενη πανδημία.

Ποια θα είναι αυτή; Άγνωστο! Ωστόσο οι επικεφαλής υγείας αποκάλυψαν σήμερα ότι Βρετανοί επιστήμονες ηγούνται της δημιουργίας ενός εμβολίου για να σταματήσει η επόμενη θανατηφόρα πανδημία εντός 100 ημερών από την έναρξή της.

«Βαθύ κράτος» στήνει ο Μητσοτάκης

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει κρύψει ότι θεωρεί τον Κώστα Σημίτη μέντορα και πρότυπό του. Και ενώ μάλιστα έως τώρα τον έχει αντιγράψει σε ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο, όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να προσπαθήσει να τον μιμηθεί και σε άλλες πρακτικές και συμπεριφορές.

Οι τελευταίες κινήσεις του κ. Μητσοτάκη, ειδικά με το θέμα Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής, ήρθαν να επιβεβαιώσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τις πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει -εκμεταλλευόμενος τον πρόσφατο εκλογικό του θρίαμβο και σε συνδυασμό με τη διάλυση και τον κατακερματισμό της αντιπολίτευσης- να προσπαθήσει να οικοδομήσει το δικό του βαθύ -και προσωπικά ελεγχόμενο- σύστημα εξουσίας.

Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός ο 22χρονος Μιχάλης που μαχαιρώθηκε στα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

 Ένας σοβαρά τραυματίας από μαχαίρι κι ακόμα έξι πιο ελαφρά τραυματίες, καθώς και 83 προσαγωγές, είναι ο απολογισμός των σοβαρών επεισοδίων που προκάλεσαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια αργά το βράδυ χθες Δευτέρα (7/8).

Ο τραυματίας, ο οποίος είναι Έλληνας, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες και οι υπόλοιποι τραυματίες. Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες και τρεις αλλοδαπούς.

Όπως και με τον κορωνοϊό, η απάτη του κλίματος τροφοδοτείται από τον φόβο και την τρομολαγνεία

 Ο φόβος ήταν το όπλο της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου όταν επρόκειτο να καταπολεμήσει τον Covid. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, χρησιμοποιήθηκαν τακτικές τρόμου για να μας κρατήσουν στα σπίτια μας και κοινωνικά αποστασιοποιημένους από τους άλλους.

Ο κορωνοϊός έχει πλέον χάσει το κεντρί του, αλλά ο φόβος χρησιμοποιείται και πάλι για να προσπαθήσει να αλλάξει τη συμπεριφορά μας. Μόνο που αυτή τη φορά, μας λένε ότι είναι για χάρη της σωτηρίας του πλανήτη.

Μην πιστεύετε μόνο τα λόγια μου. Στο βιβλίο μου, A State of Fear, πήρα συνέντευξη από έναν σύμβουλο της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Ομάδας για τις Συμπεριφορές κατά της Πανδημίας (SPI-B).