ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Πωλείται μεζονέτα 225 τμ2 στην περιοχή Καλλιθέα Πιερίας , μέσα σε πλατεία , 1500 μέτρα από την θάλασσα .

Υπόγειο  75τμ2 :  45 τμ2 παρκινγκ,  10τμ2 κλιμακοστάσιο λέβητας pellet KOSTRZEWA -

 αξίας 5000 ευρώ, 15τμ2 δωμάτιο Wc , εσωτερική σκάλα για ισόγειο.

Ισόγειο  75τμ2: Κουζίνα, Σαλόνι , WC  Ξύλο ντοσιέ  και γρανίτη όλο. 

1ος όροφος  75τμ2: 3 δωμάτια WC μπάνιο  μεγάλο  dressing room , αποθήκη πλυσταριό. Ξύλο όλος ο όροφος ντοσιέ.

Κουφώματα αλουμινίου Schüco,αξιας 15.000 ευρώ , Συναγερμός . Τιμή 265.000 ευρώ  

Πληροφορίες    6941601650  Μονό σοβαρές προτάσεις  παρακαλώ     

 




Έτσι ρίχνουν και στους ψηφοφόρους τους τα pass.

 


Ανεκτικότητα στον «πειρατή» ή συνενοχή στην «πειρατεία»;

 Η Τουρκία δεν φέρεται κατά τρόπο που δικαιολογεί οποιαδήποτε αισιοδοξία ότι μπορεί να υπάρξει άξια λόγου «θετική ατζέντα» μαζί της. Ακόμα και η Κομισιόν - που δεν φημίζεται για την διορατικότητά της - το κατάλαβε. Κάποιοι δικοί μας βέβαια, δεν το έχουν καταλάβει ακόμα…

 

Αφού η ίδια η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα έχει "υποβαθμιστεί", το πιο σημαντικό πια είναι τι θα γίνει ΜΕΤΑ: Η Τουρκία έχει ήδη διακηρύξει ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει γεωτρήσεις στην ΑΟΖ του Καστελόριζου! Έχει στείλει εκεί και τα ειδικά σκάφη της...Αν το κάνει, κι εμείς δεν αντιδράσουμε, θα έχει ήδη δημιουργήσει ένα νέο τετελεσμένο σε βάρος μας… Και όλοι θα πουν πως η Ελλάδα γνώριζε ότι ετοιμαζόταν να το κάνει ο Ερντογάν - αφού το διακήρυσσε δημόσια από πριν - και τον υποδεχόταν στην Αθήνα… Άρα, σιωπηλά «συναινούσε»...

Ειναι τοσο λιγοι αυτοι που εχουν τις ζωες των Ελληνων στα χερια τους....... που ο ενας εξασκειται στις υποκλισεις και ο αλλος στο mirroring.

 


Ντροπιαστική για τη χώρα η δουλοπρέπεια των δεξιών και του ΥΠΕΞ στον Σουλτάνο.

 


H τεκνοθεσία ομοφύλων και η «ασθενής» μνήμη της κυρίας Μπακογιάννη

 Κορυφαίος κυβερνητικός αξιωματούχος σχολίαζε σκωπτικά προχθές την τελευταία παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Η Ψηλή θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να αναστατώσει το κόμμα. Δεν συγχωρεί στον αδερφό της τον τρόπο που φέρθηκε στον Κώστα Μπακογιάννη. Τον εγκατέλειψε. Ανεξαρτήτως των δικών του επιδόσεων, το Μαξίμου τού έκανε τη ζωή δύσκολη. Επέτρεψε την κάθοδο Κασιδιάρη στην Αθήνα, αλλά την απέτρεψε στην Περιφέρεια».

Σύμφωνοι! Να το κάνει άνω κάτω! Δεν λέμε! Μαζί της. Εφόσον θεωρεί ότι έχει δίκιο, να το κάνει. Αλλά για τους σωστούς λόγους και με συνέπεια. Με την παρέμβασή της στην εκπομπή του εξαιρετικού Κώστα Σιωμόπουλου στο Mega, το κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ. έδειξε ότι έχει συνέπεια κατά το ήμισυ. Για τα Ελληνοτουρκικά μάς είπε αυτά που υποστηρίζει μια ζωή. Άριστα!

Αλλά για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, όχι, δεν ήταν συνεπής. Άλλα είχε πει στη Βουλή το 2015, κατά την ψήφιση του νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης. Και επειδή τα έχει ξεχάσει, της τα θυμίζουμε εμείς. Τα είπε στις 22/12/2015. Αιτιολογώντας τη στάση της στην ψήφιση του νόμου 4356/2015, δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα καταψήφιζε τυχόν ρύθμιση για την τεκνοθεσία ανηλίκων, με το επιχείρημα ότι την καταψήφισε το Συμβούλιο της Ευρώπης. Το ακριβώς αντίθετο από όσα λέει τώρα για να αναστατώσει περαιτέρω το αναστατωμένο κόμμα με τις καινοτομίες του πολυδύναμου εκσυγχρονισμού.

Η αγόρευσή της

Παίζουν στο χρηματιστήριο ακόμη και το ρεύμα, παρότι είναι δημόσιο αγαθό…

 Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο!

Και αφού υπνώτισαν τους ξεφτιλισμένους και ανασκολοπισμένους Νεοέλληνες με τις επιδοτήσεις ρεύματος, δείχνοντας το (δήθεν) φιλάνθρωπο πρόσωπό τους, τώρα τους ζητούν να επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίο θα βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους.

Αυτό είναι ένα κλασικό δείγμα γραφής της ελεεινής και προπάντων σατανικής κυβέρνησης πατερΚούλη: Δεν βγάζει αυτή τα μάτια σου, αλλά ζητάει από σένα να τα βγάλεις με τα ίδια σου τα χέρια!

Αυτήν την κυβέρνηση έχουμε, αυτή μας αξίζει.

Οι κυβερνήτες, όμως, βγαίνουν από την μήτρα του «κυρίαρχου λαού». Ό,τι είναι οι πρώτοι είναι και ο δεύτερος.

Η επιλογή χρώματος τιμολογίου δικιά σας .... άντε και καλά γ@μ.......@