ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μεθυσμένος οδηγός μπουλντόζας ...σπάει τα πάντα! (βιντεο)



Mεθυσμένος οδηγός μπουλντόζας «σαρώνει» τα πάντα!

Συνταγματικό το χαράτσι ...αντισυνταγματική η διακοπή ρεύματος!


Δημοσιεύθηκε η απόφαση υπ' αριθμόν 1972/2012 του Συμβούλιου της Επικρατείας, που όπως είχε γίνει γνωστό ήδη από την διάσκεψη της Ολομέλειας τον περασμένο Μάρτιο, κρίνει συνταγματικό το «χαράτσι» στα ακίνητα, αλλά απαγορεύει την διακοπή της ηλεκτροδότησής τους αν αυτό δεν πληρωθεί, ως αντισυνταγματική.

"Πεινάνε" γνωστά ονόματα της showbiz ...και δηλώνουν ψίχουλα στην εφορία !


 Μην τους ρίχνετε πανερογαρύφαλλα στις πίστες αλλά ευρώ να έχουν να φάνε οι άνθρωποι!!! Δείτε θέμα: 
Σύμφωνα με "ΤΑ ΝΕΑ", η εφορία έχει ξεκινήσει ελέγχους σχετικά με τα εισοδήματα γνωστών καλλιτεχνών για τα έτη 2008 και 2009, τα οποία δηλώθηκαν το 2009 και το 2010, αντίστοιχα, προκειμένου να διαπιστωθεί έαν τα εισοδήματα αυτά δικαιολογούνται από τις αμοιβές που επικρατούσαν στον καλλιτεχνικό χώρο τη συγκεκριμένη περίοδο, δηλαδή πριν από την εκδήλωση της κρίσης.

Mπλόκο στην Τρόικα από το ΠΑΜΕ


Την είσοδο του Υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου απέκλεισαν περίπου 60 μέλη του ΠΑΜΕ λίγο πριν από την έναρξη της προγραμματισμένης συνάντησης του Υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση με τους επικεφαλής της τρόικας.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜΕ αναφέρει:

Κλειστό το παράρτημα Logistics του Αλεξανδρείου ΤΕΙ στην Κατερίνη




ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ 

Συνταγή της Ημέρας!


Πέννες με σάλτσα από χωριάτικο λουκάνικο και μελιτζάνες 
Συνταγή για 4 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

500γρ. πέννες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (συν λίγο για τα μακαρόνια)
2 φλιτζάνια μελιτζάνες, κομμένες σε κύβους
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο χωριάτικο λουκάνικο 

«Αδελφούλη, εμείς κινούμε τα νήματα»


Νέα συνομιλία από το σκάνδαλο των στημένων αγώνων βγήκε στην δημοσιότητα, από όπου φαίνεται πως οι παράγοντες του ποδοσφαίρου έλεγχαν την διαιτησία!

Από τον διάλογο που ακούστηκε στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» του ΣΚΑΪ, προκύπτει ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όπως παραδέχεται ο παράγοντας της, έχει χάσει τον έλεγχο της διαιτησίας που ελέγχεται πλέον από παράγοντες ομάδων. Στο νέο ντοκουμέντο που προκύπτει από καταγραφή τους υπερκοριού της ΕΥΠ, ένας παράγοντας της ΕΠΟ και ένας πρόεδρος ΠΑΕ -τότε Α΄Εθνικής- συζητούν για το πως μπορούν να επηρεάσουν τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Β' Ερασιτεχνική. Έσπασαν τα δοκάρια οι πιτσιρικάδες ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 1-2


Έχασε στην αυλαία του πρωταθλήματος ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου στο γήπεδό του με 2-1 τέρματα από την Αναγέννηση Σβορώνου, σε ένα παιχνίδι, όπου το νέο αίμα των γηπεδούχων στάθηκε άτυχο και άστοχο.
Οι γηπεδούχοι είχαν 2 δοκάρια με τον Γκανάβα.
Τα γρήγορα γκολ που πέτυχε η Αναγέννηση Σβορώνου στο 8’ με τον Τσιουπλή και στο 25’ με τον Ζώβληκα, έκαναν το 0-2 γεγονός που επηρέασε τους άπειρους νεαρούς ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων που άργησαν να αντιδράσουν.
Στο 55’ είδε την κόκκινη ο Τριανταφύλλου Γ.
Στο 75’ ο Παναγιωτίδης μείωσε σε 1-2 για τον Εθνικό.
Στο 90’ είδε τη 2η κίτρινη κάρτα ο Σταματέρος.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σαμλίδης με βοηθούς τους κ.κ. Τουλκερίδη και Αναστασιάδη Ι.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
Γαβριηλίδης, Μαυρόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου (46’ Αμπατζίδης), Παπαγιωτίδης, Μπίρτης (46’ Τάκος), Τζίνοβιτς, Μπαμπουκίδης, Μαχαιρίδης, Γκανάβας, Σταματέλος, Σταθακόπουλος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
Μυρωτής, Χρύσσου, Γκούμας, Κιβελίδης, Τσιουπλής, Μπιτσάνης Ν., Ζώβληκας (65’ Τόσκας), Αλεξίου, Παπαζήσης, Μπιτσάνης Γ. (88’ Γκούτζας), Τριανταφύλλου Γ. (52 Γελαδάρης)

Κλειστός ο δήμος Δίου - Ολύμπου αύριο και μεθαύριο


Κλειστός θα είναι ο δήμος Δίου - Ολύμπου αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη διαμαρτυρόμενος για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η αυτοδιοίκηση λόγων των περικοπών που έχουν γίνει, αλλά και για τις περαιτέρω περικοπές που έχουν αποφασιστεί σε κεντρικό επίπεδο.
Η διήμερη διαμαρτυρία πραγματοποιείται στο πλαίσιο αποφάσεων που έχουν ληφθεί από τη γενική συνέλευση της κεντρικής ένωσης δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Συγκεκριμένα, αύριο ο δήμαρχος Δίου - Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου θα είναι στην Αθήνα για να συμμετάσχει στην πανελλαδική συγκέντρωση των δημάρχων που θα γίνει στη πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11.00 το πρωί. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το υπουργείο οικονομικών όπου μια αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ θα έχει συνάντηση με τον υπουργό οικονομικών.
Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της βουλής των Ελλήνων όπου θα γίνει μια ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση των δήμων της χώρας και θα καθοριστεί κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών επιτροπών δημόσιας διοίκησης και οικονομικών με τη συμμετοχή της ΚΕΔΕ.

Εθελοντική δράση για «περισσότερα χρώματα και χαμόγελα για τα παιδιά»


Ειδική εκδήλωση προκειμένου να παρουσιαστεί η δράση εθελοντισμού με τίτλο «περισσότερα χρώματα - περισσότερα χαμόγελα για τα παιδιά», πραγματοποίησε το Τμήμα Παιδιατρικής του νοσοκομείου Κατερίνης.
Χαμόγελα στους μικρούς ασθενείς
Πρόκειται για τη φιλοτέχνηση των τοίχων της Παιδιατρικής και τη συγγραφή του παραμυθιού που έγινε με την εθελοντική προσφορά καλλιτεχνών του νομού μετά από πρωτοβουλία της Προϊσταμένης της Παιδιατρικής Κλινικής κ. Δήμητρας Κακαμούκα και τη συμβολή όλων των εργαζομένων αλλά και της διοίκησης του νοσοκομείου.
Το παραμύθι που έχει αποτυπωθεί στους τοίχους της Παιδιατρικής, θα διανέμεται δωρεάν στους μικρούς ασθενείς κατά την εισαγωγή τους στο Νοσοκομείο, όπως εξήγησε η κ. Κακαμούκα, προκειμένου να απασχολούνται δημιουργικά και να αισθάνονται πιο οικείο το περιβάλλον από το να βρίσκονται αντιμέτωπα τα παιδιά αυτά με το ψυχρό «χρώμα» ενός νοσοκομείου.

Σοβαρός τραυματισμός τετράχρονου στη Θεσσαλονίκη


Ένα τετράχρονο αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά τη Δευτέρα το πρωί όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από βρεφονηπιακό σταθμό, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Το παιδί διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, και οι γιατροί δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή. 

"Καλή φυσική κατάσταση για καλύτερη ζωή"


Η φυσικοθεραπεία και η χρησιμότητά της στην ελληνική κοινωνία βρέθηκε στο επίκεντρο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας φυσικοθεραπείας, το περασμένο Σάββατο στην πόλη μας.
Το Περιφερειακό Τμήμα Φυσικοθεραπευτών N. Πιερίας στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Φυσικοθεραπείας διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας μέλη του περιφερειακού τμήματος ενημέρωναν τους πολίτες για το ρόλο της φυσικοθεραπείας στη διατήρηση και βελτίωση της κινητικότητας πασχόντων, καθώς επίσης και για τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας στην υγεία.
Όπως επισημάνθηκε, η 8η Σεπτεμβρίου από το 1996 έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια ημέρα φυσικοθεραπείας. Είναι μια ημέρα όπου οι φυσικοθεραπευτές σε όλο τον κόσμο καλούνται να προωθήσουν και να κάνουν γνωστό στην κοινωνία το επάγγελμα της φυσικοθεραπείας και το πεδίο δράσης της.

Άνοιξε η αυλαία της 86ης Εμποροπανήγυρης Αιγινίου



Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Αιγίνιο η τελετή έναρξης της 86ης Εμποροπανήγυρης με μεγάλη επιτυχία.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης κ. Καράογλου Θεόδωρος, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία, οι Βουλευτές Πιερίας, Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοί, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος πολιτών.

Η τελετή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από την Αντιδήμαρχο κ. Βασιλειάδου Ξανθίππη, ακολούθησαν χαιρετισμοί του Δημάρχου Πύδνας - Κολινδρού κ. Ευάγγελου Πολύζου, του Υπουργού Μακεδονίας - Θράκης κ. Καράογλου, της Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας κ. Μαυρίδου και του Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου.

Με επιτυχία οι εργασίες του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αγροτών


Παραβρέθηκε η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιου Τσαφτάρη έγινε το βράδι της περασμένης Παρασκευή η έναρξη του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών στο Ελατοχώρι.
Παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περ. Κεν. Μακεδονίας κ. Δημ. Ευθυμιάδης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας κ. Σ. Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σ. Χιονίδης, που απεύθυναν χαιρετισμό.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κήρυξε την έναρξη του Συνεδρίου μαζί με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών κ. Βασ. Γιαννόπουλο και τον πρόεδρο της Ένωσης Νέων Αγροτών Πιερίας κ. Δημ. Δαλαμήτρα.
Νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής μίλησε στο Συνέδριο ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ Δημ. Μελάς.
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Στο Συνέδριο παρουσιάστηκαν 20 πετυχημένες ιστορίες Νέων Αγροτών, που πίστεψαν και υλοποίησαν την ιδέα της επιστροφής στην περιφέρεια και της επαγγελματικής ενασχόλησης με τη γεωργία.
Με αφορμή τη εκδήλωση με τους 20 "Πρωταθλητές" των Νέων Αγροτών, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητής, Αθανάσιος Τσαυτάρης έκανε λόγο για πετυχημένη δραστηριότητα ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη εποχή.

Εκκαθαρίσεις λαθρομεταναστών από τη «Χρυσή Αυγή»


Σε διήμερες εκκαθαρίσεις λαθρομεταναστών που καθάριζαν τα τζάμια αυτοκινήτων, από φανάρια της Καλαμάτας, προχώρησαν την περασμένη εβδομάδα, μέλη της «Χρυσής Αυγής». 
Σχετικά, σε ανακοίνωση Τ.Ο. Καλαμάτας της «Χρυσής Αυγής» αναφέρεται ότι «τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που

Το πρώτο κουδούνι θα ακουστεί σήμερα το πρωί σε όλα τα σχολεία της χώρας













Το πρώτο κουδούνι θα ακουστεί σήμερα το πρωί σε όλα τα σχολεία της χώρας, καθώς με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκινά η νέα σχολική χρονιά για χιλιάδες μαθητές.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ