ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Ποτέ δεν εξήγησε γιατί έδωσε προαγωγή στον Κολοκουρη και Τσουβαλα που έκαψαν τον κόσμο, αντί να τους στείλει φυλακή ενώ ο Τσιπρας τους είχε αποπεμψει από το σώμα...

 


Δημήτρης Μαρκόπουλος για ΤΕΜΠΗ: Ξέρουμε κάποιοι πόσο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ήταν ο Πρωθυπουργός!

 


Ιφιγένεια Καμτσιδου: "Τα όσα είπε ο #Αδωνις ειναι μια αδιανόητη προσπαθεια ιδιωτικοποίησης των εκλογών και νόθευσης των αποτελεσμάτων!" Και όλα αυτα για να ξεπλυθεί το σκάνδαλο #Ασημακοπούλου!

 


#Τεμπη_δικαιωση ΕΡΧΕΤΑΙ#Καρυστιανου

 

Επειδή σε βρίσκω βαθιά σκεπτόμενο άτομο, μπορείς να σκεφθείς και για αυτό λίγο

 


Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανοίγει το δρόμο για τη μαζική βιομετρική επιτήρηση

 

Σε μια κίνηση που αντηχεί οργουελιανά υπονοούμενα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προώθησε το Νόμο για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI Act) από το εννοιολογικό του λίκνο το 2021 στο γκρεμό της νομικής πραγματικότητας, μετατρέποντας αυτό που κάποτε αποτελούσε προπύργιο ενάντια στο κύμα της βιομετρικής επιτήρησης σε πρότυπο της.

Αυτή η νομοθεσία, η οποία είναι έτοιμη να εξαπολυθεί στον ευρωπαϊκό πληθυσμό τον προσεχή Μάιο, μετά τον καθαγιασμό της από το Συμβούλιο της ΕΕ, αποτελεί απόδειξη όχι της προστασίας των ατομικών ελευθεριών, αλλά μάλλον της μεθοδευμένης διάβρωσής τους, η οποία θα εκδηλωθεί πλήρως έως το 2025.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με μια έξαρση αυτοϊκανοποίησης, έχει προαναγγείλει την ψήφιση του Νόμου για την Τεχνητή Νοημοσύνη (TN) ως ορόσημο στη νομοθετική ιστορία, ως προστάτη του κοινού καλού. Ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ένα αριστούργημα ρύθμισης, σχεδιασμένο να κατευθύνει τις τεράστιες δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης, περιορίζοντας παράλληλα τα εκτεταμένα πλοκάμια των συστημάτων ταυτοποίησης της επιβολής του νόμου.

Σπάνια νευρολογική διαταραχή συνδέεται με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19

 

Μια νέα συστηματική ανασκόπηση υποδηλώνει ότι ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 θα μπορούσε να προκαλέσει μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει κυρίως τα νεύρα έξω από το κεντρικό νευρικό σύστημα, προκαλώντας πόνο, μυϊκή ατροφία και, σε ορισμένες περιπτώσεις, παράλυση.

Σε μια μελέτη της 14ης Μαρτίου που δημοσιεύτηκε στο Vaccines , οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το σύνδρομο Parsonage-Turner (PTS) μπορεί να εμφανιστεί μετά από όλους τους τύπους εμβολίων COVID-19 και μπορεί να επανεμφανιστεί με πρόσθετες δόσεις παρόμοιων ή άσχετων εμβολίων.

Για να προσδιορίσουν εάν υπάρχει σχέση μεταξύ των εμβολίων COVID-19 και της ανάπτυξης PTS, οι ερευνητές έψαξαν τις βάσεις δεδομένων του LitCOVID και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον COVID-19 έως τις 25 Ιανουαρίου. Βρήκαν 59 περιπτώσεις PTS που αναφέρθηκαν στη βιβλιογραφία μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19. Από αυτές τις 59 περιπτώσεις, 36 ασθενείς (61 τοις εκατό) έλαβαν εμβόλιο mRNA και 18 ασθενείς (30 τοις εκατό) έλαβαν εμβόλιο ιικού φορέα.