ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Στις 30.000 ετήσιο εισόδημα το πλαφόν για το επίδομα πετρελαίου

Φωτογραφία για Στις 30.000 ετήσιο εισόδημα το πλαφόν για το επίδομα πετρελαίου
Όπως προέκυψε από τη σημερινή πρωινή συνάντηση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, με τους αντιπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, τα κριτήρια για την απόδοση του επιδόματος θα είναι εισοδηματικά και κοινωνικά - οικογενειακά, ενώ διατηρούνται και τα υφιστάμενα γεωγραφικά.

Με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης να αναμένεται να κυμανθεί στα 1,6 ευρώ / λίτρο, οισχεδιασμοί του αρμόδιου κυβερνητικού επιτελείου σχετικά με την καταβολή του «επιδόματος πετρελαίου», αποκτούν εξαιρετική κρισιμότητα για εκατομμύρια νοικοκυριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, οι ακριβείς παράμετροι των σχεδιασμών, φέρονται να είναι οι εξής:

'Ωρα μηδεν: Ύστατο κάλεσμα για να βγάλουμε την οργή στα μπαλκόνια

Φωτογραφία για 'Ωρα μηδεν: Ύστατο κάλεσμα για να βγάλουμε την οργή στα μπαλκόνια
Δεν υπάρχει άλλη πίστωση χρόνου.Ο απαξιωμένος Έλληνας πολίτης εξάντλησε κάθε περιθώριο υπομονής.Τα "έτοιμα λεφτά" στέρεψαν.

Οι λογαριασμοί, τα χαράτσια, και οι δόσεις των στεγαστικών έχουν γίνει εφιάλτης.Τρακόσιες χιλιάδες αυτοκίνητα κυκλοφορούν ανασφάλιστα.Οι συνταξιούχοι σε μαύρη απελπισία.Η Υγεία καταρρέει.Οι άνεργοι καταρρέουν.Και οι εργαζόμενοι καταρρέουν.Το συλλογικό ηθικό καταρρέει.Το κύρος των γραβατωμένων παλιάτσων στις οθόνες καταρρέει.Οι τροϊκανοί υπάλληλοι έχουν γραμμένο στο κούτελο "που θα πάει, θα σας κάνουμε Κινέζους".

Γράφει Ο Μπαγασάκος γιά τα Αληθινά Ψέματα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Καρχαρίας...εναντίον ελικοπτέρου!


Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Καρχαρίας...εναντίον ελικοπτέρου!
Αυτό θα πει κίνδυνος σε επιχείρηση έρευνας-διάσωσης. Καρχαρίας επιτίθεται στο δύτη του ελικοπτέρου!!! Η φωτογραφία θα πείτε είναι φωτομοντάζ. Έτσι πιστέψαμε κι εμείς όταν μας την έστειλαν. Μόνο που πρόκειται για φωτογραφία που φέρει την υπογραφή του National Geographic! Συνεπώς περίπτωση φωτομοντάζ δεν υπάρχει!
Άραγε αυτός ο δύτης να παίρνει επίδομα…επικινδυνότητας;

Ζευγάρι με ανίατες ασθένειες ετοιμάζει την υιοθεσία των παιδιών του

Ζευγάρι με ανίατες ασθένειες ετοιμάζει την υιοθεσία των παιδιών του
Μέσα στην επόμενη πενταετία θα πεθάνουν και οι δύο γονείς

Λονδίνο 
Η 36χρονη Βρετανίδα Κλερ Κόλστον διαγνώσθηκε πριν τρία χρόνια με μια επιθετική μορφή καρκίνου του οισοφάγου, ενώ ο 37χρονος σύζυγός της, Πολ, πάσχει από την ίδια εκφυλιστική αρρώστια με τον διάσημο αστροφυσικό Στίβεν Χόκινγκ, την ασθένεια στους νευρώνες του σώματος, γνωστή ως νόσος Λου Γκέριγκ. 

Ανέκδοτο: Γάλλος, Ιταλός και Έλληνας μιλάνε για σεξ!



Μιλάνε Γάλλος, Ιταλός και Έλληνας....


Λέει ο Γάλλος: Έκανα 4 φορες ερωτα στην γυναικα μου χτες και το πρωι μου ειπε οτι ειμαι μοναδικος και μου εφτιαξε ενα τελειο πρωινο.

Λεει ο Ιταλος: Εγω εκανα εξι φορες και το πρωι η γυναικα μου ειπε οτι δεν υπαρχει τιποτα σαν εμενα και μου εφτιαξε μια τελεια ομελετα.....

Ο Έλληνας δεν μιλαει.

Του λενε λοιπόν: Εσυ ποσες φορες εκανες ερωτα χθες βραδυ;

ΜΙΑ, τους απαντα.

Και τι σου ειπε το πρωι η γυναικα σου;

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ, Βαγγελλλλλλλλληηηηηηη.

Το κοντέρ για Καραϊσκάκη!


tsipras roufame kai ta leme

Εφημερίδα Παραπολιτικα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ : ΣΤΙΣ 5 έως 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ SC Freiburg ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ SPORT EXPERTE ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ





λογότυπο


          
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι   ότι στις 5 έως και 8 Οκτωβρίου 2012, θα βρίσκονται στην Ελλάδα ο τεχνικός Διευθυντής της Γερμανικής ομάδας Φράιμπουργκ κ KLEMENS και ο Διευθυντής της sport experte κ Oliver.
Σκοπός του ταξιδιού τους, είναι η παραμονή του στην Κατερίνη, στο Αθλητικό Κέντρο του Ν.Κεραμιδίου  και η διοργάνωση δοκιμαστικών για συγκεκριμένα παιδιά για τα οποία ενδιαφέρονται να δούν με σκοπό την προώθησή τους στην Γερμανική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.
Ετσι παιδιά απο όλη σχεδόν την Ελλάδα θα βρεθούν στο μικροσκόπιο των Γερμανών μάνατζερ, τους οποίους ενδιαφέρουν παιδιά γεννημένα το 96,97,98,99
Ειδικότερα: Στις 6 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας, με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών απο την Πιερία, αλλά και απο όλη την Ελλάδα.
- Ηδη αρκετά παιδιά έχουν έλθει σε επαφή μαζί μας και δήλωσαν συμμετοχή για την προεπιλογή τις επόμενες μέρες και ένταξή τους στα υπο δοκιμή παιδιά στο παραπάνω φιλικό.
Διοργανωτής της εν λόγω εκδήλωσης η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με υπεύθυνο τον τεχνικό Σύμβουλο, προπονητή Κώστα Μυστακίδη, ο οποίος είναι αποκλεστικός σκάουτερ για την διεθνούς φήμης Γερμανική εταιρία managers SPORT EXPERTE.
- Για να συμμετέχουν τα παιδιά στα δοκιμαστικά, είναι απραίτητη η αποστολή ενός ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ, όπου θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο,η ηλικία η ομάδα, η θέση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
- Η αποστολή ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ με email: dimitrios.kalaitzis@gmail.com ή στο email της ΣΧΟΛΗΣ  sxolipodosfairoykaterini@hotmail.com, ή με ΦΑΧ στο             2351037189       - ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ http://sxolipodosfairoykaterinis.blogspot.gr/2010/12/1998.html
- ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ επικονωνείστε ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Κ ΚΩΣΤΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ ΣΤΟ ΤΗΛ.6974328920 ή με τον προπονητή Ιωάννη  Μυστακίδη στο τηλ             6945211444      , ή   με τον Καλαϊτζή στο τηλ             6982766856      .

Bίντεο σοκ με τις τελευταίες στιγμές του νεκρού αμερικανού πρέσβη


Βίντεο που σοκάρει δείχνει τις τελευταίες στιγμές του μέσα στο κτίριο της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Βεγγάζη της Λιβύης από Ισλαμιστές στις ταραχές που ξέσπασαν με αφορμή την ταινία για το Ισλάμ

Συντάξεις εργατοπατέρων τέλος ! Αλλά έχουν κάνει μεγάλες προίκες !


Στην κατάργηση της ειδικής σύνταξης που καταβάλλεται, λόγω συνδικαλιστικής ιδιότητας προχωρά το υπουργείο Εργασίας. Η νομοθετική ρύθμιση θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Νοεμβρίου.

Άρειος Πάγος: "Να συλλαμβάνονται οι βουλευτές"


Ανοίγει τον δρόμο για τη σύλληψη βουλευτών που διαπράττουν αυτόφωρες κακουργηματικές πράξεις εγκύκλιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που καταδεικνύει τον ποινικά κολάσιμο χαρακτήρα των εφόδων της Χρυσής Αυγής εις βάρος μεταναστών. 

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα
Εφημερίδα Γαύρος
Εφημερίδα Πατρίς

Η Συνταγή της Ημέρας!


Κοτόπουλο με πάπρικα

Συνταγή για 6 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

1 μεγάλο κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Λίγο βούτυρο

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Espresso
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης
Εφημερίδα Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα Ελεύθερη ώρα
Εφημερίδα Η Ελλάδα Αύριο

ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ


Γιορτάζουμε σήμερα 18 Σεπτεμβρίου, ημέρα μνήμης της Αγίας Αριάδνης, ας πούμε λίγα λόγια:

Η Αγία Αριάδνη αν και δούλα, ήταν ανώτερη και λαμπρότερη από πολλές κυρίες, δούλες των κοσμικών ματαιοτήτων και των γήινων μολυσμών.

Η Αγία Αριάδνη έζησε στα χρόνια των βασιλέων Αδριανού και Αντωνίνου (117 - 139 μ.Χ.), και έγινε χριστιανή στη πόλη των Προμισέων (ή Πρυμνησού) στο θέμα της Φρυγίας Σαλουταρίας. Όταν το πληροφορήθηκε ο αφέντης της Τέρτυλος, ένας από τους ισχυρότερους πρόκριτους της πόλης, την πίεζε να επανέλθει στην ειδωλολατρία.

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας


Στην Πιερία βρέθηκαν χθες το πρωί ο πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη Tugrul Biltekin, συνοδευόμενος από τον εμπορικό ακόλουθο Kemal Sinan Touzoun και τους γραμματείς κ. Χαλίλογλου και Kelevent Imam, σε μια επίσκεψη που είχε ως στόχο την ανάπτυξη επιχειρηματικών και εμπορικών σχέσεων, μέσα από συναντήσεις με φορείς και ιδιώτες στη Βόρεια Ελλάδα.
Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της, στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Σύσφιξη σχέσεων και συνεργασία
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας η κ. Μαυρίδου σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να αναπτυχθούν σχέσεις στο επίπεδο του τουρισμού, του πολιτισμού αλλά και της επιχειρηματικότητας, ενώ επεσήμανε ότι ο ικανός αριθμός των Τούρκων επισκεπτών στην Ελλάδα, που ανέρχεται στις 500.000 κάθε χρόνο, από τους οποίους οι 80.000 επισκέπτες ασχολούνται με τον θαλάσσιο τουρισμό μπορεί να δώσει μια άλλη ώθηση στο επίπεδο των τουριστικών ανταλλαγών.

Πρωτοσέλιδο 18.9.2012

Πρωτοσέλιδο 18.9.2012

1η Πανελλαδική Συνάντηση των Κινημάτων "Χωρίς μεσάζοντες"

Με στόχο μία διαφορετική κοινωνία στο πνεύμα της συνεργασίας των πολιτών

Μια διαφορετική κοινωνία στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της συνεργασίας των πολιτών, με αφετηρία την κατάκτηση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης παραγωγού και καταναλωτή θέτουν μέσα από τη δραστηριότητά τους, οι εθελοντές που συμμετείχαν στην 1η Πανελλαδική Συνάντηση των Κινημάτων "Χωρίς μεσάζοντες", που έγινε το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στην Κατερίνη, με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας.

Τιμήθηκε η μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής καταστροφής


Με επισημότητα τιμήθηκε το πρωί της Κυριακής, στην Κατερίνη η μνήμη των θυμάτων μικρασιατικής καταστροφής με εκδηλώσεις που διοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Μικρασιατών Πιερίας.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 10 το πρωί με επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως και ακολούθησε το χώρο του μνημείου Ηρώων κατάθεση στεφάνων.
Στεφάνια κατέθεσαν ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Γενικός Γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Σωκράτης Αλεξιάδης, ο εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων βουλευτής Πιερίας Γιώργος Κωνσταντόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο διοικητής της 24ης ΤΘΤ Λιτοχώρου, εκπρόσωποι των σωμάτων

Νέα κινητοποίηση των αστυνομικών στην Πιερία - Απέκλεισαν συμβολικά την Αστυνομική Διεύθυνση


"Προστατεύουμε την ανθρώπινη υπόστασή μας, την εργασιακή μας αξιοπρέπεια και τη θεσμική αποστολή μας"
Σε συμβολικό αποκλεισμό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας προχώρησαν χθες οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο κινητοποίησης ενάντια στην περικοπή των μισθών τους και στην απαξίωση του επαγγέλματός τους.
Παρά τη βροχή, περισσότεροι από 100 αστυνομικοί, χωρίς να λείψουν από τις εξωτερικές υπηρεσίες τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας και της ΠΟΑΣΥ, συγκεντρώθηκαν στην περίφραξη του κτιρίου και φώναξαν συνθήματα κατά της οικονομικής πολιτικής, ενώ εξέδωσαν και ψήφισμα, που απέστειλαν επίσημα στην κυβέρνηση, στα πολιτικά κόμματα, αλλά και στους τοπικούς φορείς της Πιερίας.
"Συνεχίζουμε τον αγώνα"
"Συνεχίζουμε τον αγώνα που δίνουμε ενάντια στις περικοπές των δαπανών και στις περικοπές των μισθών μας που οδηγούν τον ένστολο στην ακινητοποίηση, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια αστυνομικών και πολιτών", τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας Δημήτρης Φώτης, υπογραμμίζοντας ότι αυτό που ζητούν οι αστυνομικοί από την Πολιτεία, είναι να προστατεύσει τα δικαιώματά τους.

Συνάντηση με τον 'κηδεμόνα' σου...

Ας μη γελιόμαστε, ο κ. Στουρνάρας δε συνάντησε τον κ. Σόιμπλε ως ισότιμος ομόλογος του υπουργός– τον συνάντησε όπως ένας μαθητής (κακός μαθητής) πάει να συναντήσει τον διευθυντή του σχολείου για να μάθει αν τελικά έμεινε στην ίδια τάξη. Ο κ. Σόιμπλε έκανε ερωτήσεις και κυρίως υποδείξεις και φυσικά δε δεσμεύτηκε για τίποτα.
«Το βασικότερο θέμα ήταν η σωτηρία της ελληνικής οικονομίας», ανέφερε χθες υψηλόβαθμη πηγή του οικονομικού επιτελείου, θέλοντας να τονίσει ότι η συζήτηση δεν επικεντρώθηκε στην επιμήκυνση.
Στο τραπέζι του Βερολίνου μπήκαν όλα. Η πορεία της ελληνικής οικονομίας, η εξέλιξη της κρίσης και οι λύσεις που προτείνονται. Ανάμεσα στις λύσεις αυτές, που επιδιώκεται να δώσουν ανάσα στην ελληνική οικονομία και να διασφαλίσουν την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, είναι και η επιμήκυνση του προγράμματος κατά δύο χρόνια. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες, δεν είναι η μόνη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αμερικανοί και Αγγλοι καθηγητές, συνέταξαν το βιβλίο Γραμματικής της ΣΤ' Δημοτικού!


Αυτή τη φορά δεν έχουμε καμιά δικαιολογία.

Εάν ενδιαφερόμαστε πραγματικά για την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών μας, έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε την ελληνική γλώσσα, αυτόν τον πολύτιμο πνευματικό θησαυρό που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας.

Η σωστή εκμάθηση και κατανόηση της ελληνικής γλώσσας 
είναι το κλειδί, με το οποίο μπορεί ο μαθητής να ξεκλειδώσει 
όλες τις επιστήμες.

Γιάννης Μηλιώκας - Για το καλό μου





Κορυφαία σχόλια

  • Πήραν δάνειο στο όνομα της χώρας μου ... για το καλό μου
    Με υποθήκη τη ζωή μου ... για το καλό μου
    Η "Ευρώπη" θέλει να με βοηθήσει ... για το καλό μου
    Από την άλλη οι λαϊκιστές πολιτικοί θέλουν να με βοηθήσουν ... για το καλό μου
    Και να γυρίσουν να με πουλήσουν όπως οι προηγούμενοι .. για το καλό μου