ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ενός λεπτού βίντεο, από Έλληνα που ζει στην Ελβετία,προς κ. Μητσοτάκη

 


Και να μην ξεχάσουμε να μαυρισουμε τον Κυμπουροπουλο για την απαραδεκτη σταση που τήρησε στην ομιλία της #Καρυστιανού στο Ευροκοινοβούλειο! 👉Δεν ξεχνάμε αυτα που ειπες για να ξεπλύνεις την κυβέρνηση Κυμπουρόπουλε!🤮

 


Ο αδερφος Αυτιας,ο αδερφος Μουρουτης,η αδερφη Φλεσσα,ο αδερφος Καρανικολας που εβαλε πλατη για την Novartis,η αδερφη Μελετη και ποσοι αλλοι εδωσαν κ@λο για να στηριξουν αυτο το τσιρκο που εχουμε για κυβερνηση.......ξυπνατε ρε μλκες !!!!!

 


Αυτό εννοούσε ο Κουλης όταν έλεγε οτι αυτη την τετραετία πρωτεραιότητα εχει η υγεία; 👉Μαλλον μόνο τα κερδη της ιδιωτικής υγείας εννοουσε ο άνθρωπος..😆

 


Με άσχημο τρόπο κατάλαβαν οι Σέρβοι ότι έχουν να κάνουν με το μεγαλύτερο νεοταξίτικο σκουπίδι που πέρασε από τα Βαλκάνια.

 


Σύμφωνα με δήλωση της, είπε το «ναι», αφού συμβουλεύτηκε 2 άτομα. Τον σύζυγο της και τον εργοδότη της. Ναι, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον ολιγάρχη. Εσείς πιστεύατε ότι θα πήγαινε στην Ευρώπη με μισθό 20.000€ για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του λαουτζίκου ε; Λυπάμαι 🤷‍♂️

 


Διέκοψαν τη Φον Ντερ Λάιεν στις Βρυξέλλες – «Είσαι εγκληματίας, έπρεπε να βρίσκεσαι στη Χάγη» ( Αυτη δεν ειναι η φιλη μας Ουρσουλα)


 Χρειάστηκε επέμβαση της ασφάλειας

Ένας άνδρας διέκοψε την ομιλία της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στις Βρυξέλλες, καθώς άρχισε να φωνάζει ότι η πρόεδρος της Κομισιόν είναι «εγκληματίας» και «πρέπει να οδηγηθεί στη Χάγη».

«Κυρία Φον Ντερ Λάιεν, πρόκειται για σύλληψη πολίτη. Κατηγορείστε για υποβοήθηση της γενοκτονίας στη Γάζα», φώναξε ο άνδρας, σύμφωνα με το euronews.com.

Είστε εγκληματίας, κυρία Φον Ντερ Λάιεν. Θα έπρεπε να βρίσκεστε στη Χάγη. Δεν θα έπρεπε να βρίσκεστε εδώ. Δεν θα έπρεπε να ψάχνετε για δεύτερη θητεία. Είστε πόλεμος – είστε εγκληματίας», είπε και τότε ένα άτομο τον πλησίασε.

Στη συνέχεια η ασφάλεια τον απομάκρυνε από την αίθουσα και ο άνδρας φώναζε προς την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: «Ελεύθερη Παλαιστίνη. Ελεύθερη Παλαιστίνη».

Έπειτα, η Φον Ντερ Λάιεν συνέχισε κανονικά την ομιλία της και δεν έκανε κάποια αναφορά στο περιστατικό.