ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Nικος Ξυλουρης......μπηκαν στην πολη οι οχτροι

ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ τη σύζυγο και την κόρη του και ο "αριστερός" Κώστας Αρβανίτης... το τρωκτικό της ΕΡΤ!

Από το "PRESS-GR"
Harris Kodopoulos
Το θυμάστε το...τρωκτικό της ΕΡΤ...
Τον Κώστα Αρβανίτη..
Ενας από αυτούς που τίναξαν την κρατική τηλεόραση στον αέρα..
Το νυν Συριζαίο, πρώην Πασόκο, πρώην γλύφτη της... κυβέρνησης Καραμανλή..
Και σημερινό διευθυντή του Συριζοραδιαφώνου...."στο Κόκκινο"..
Τρώει καλά από παντού...
Ε να μην διορίσει και αυτός την...οικογένεια του...
Εχουμε και λέμε...
Η σύζυγος Αρβανίτη ειδική σύμβουλος στο γραφείο του υφυπουργού Πετρόπουλου...
Καλά ως εδώ..
Εχει και μιά κόρη..
Βρέθηκε θέση και γιαυτή..
Ειδική σύμβουλος στο γραφείου του Σπίρτζη...
Ακολουθεί το λοιπό συγγενολόϊ..

Ο Τσίπρας και η μνημονιακή τρομοκρατία (βίντεο)‏

Από το "PRESS-GR"
Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά.
Δείτε καί θυμηθείτε όλοι οι Έλληνες, τί λόγους έβγαζε στο ελληνικό κοινοβούλιο ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ήταν πρόεδρος του Σύριζα καί κρίνετέ τον τώρα πού είναι ένας...
δοτός Πρωθυπουργός δανειστών καί ξένων απολύτως συμφερόντων.

Ναί, Αλέξη Τσίπρα, όλοι οι Έλληνες είμαστε στούς δρόμους καί στα κάγκελα εξ αιτίας της καταστροφικής πολιτικής σου.

Ναί, Αλέξη Τσίπρα, οι αγρότες σε έχουν ήδη ρίξει καί μαζί τους έχει ξεσηκωθεί όλη η ελληνική κοινωνία.
Αυτός ο ξεσηκωμός ονομάζεται επανάσταση,Αλέξη.
Μόνο ένας υπνωτισμένος δεν θα μπορούσε να το κατανοήσει.

Ναί, Αλέξη Τσίπρα, έχεις τελειώσει, καί θα σε γράψει η ιστορία, ως υπαίτιο γιά τον αφανισμό τού λαού σου.

Ναί, Αλέξη Τσίπρα, αυτά πού έλεγες καί κατηγορούσες στην Βουλή όλους τούς πρώην προδότες, εσύ τα έκανες τρις χειρότερα.

Ναί, Αλέξη Τσίπρα, θα τιμωρηθούν όλοι σε βάθος χρόνου,αλλά εσύ ακόμα περισσότερο, γιατί μίλαγες γιά μνημονιακή τρομοκρατία στην Βουλή , ψηφίστηκες γιά Πρωθυπουργός της Ελλάδας να σκίσεις τα μνημόνια καί να καλυτερεύσεις το βιοτικό επίπεδο των πολιτών σου καί αποδείχτηκες ο πιό επικίνδυνος μνημονιακός τρομοκράτης Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Ηγέτη σε περιμέναμε,αριστερός δυνάστης καί μνημονιακός τρομοκράτης μας προέκυψες.
Οι δυνάστες όμως Αλέξη έρχονται με πραξικοπήματα καί όχι με την ψήφο τού 62% της κοινωνίας.

Καμάρωσε τον εαυτό σου,αηδίασε, πού στα 40 σου χρόνια τόλμησες να κοροϊδέψεις καί να εξαπατήσεις τον λαό σου.
Αυτούς τούς στόχους καί τις προσδοκίες είχες;

Με αυτά τα όνειρα μεγάλωνες;

Αλήθεια πόσο ακόμα θα ταΐζουμε καί θα πληρώνουμε το κουαρτέτο των δανειστών οι πτωχευμένοι Έλληνες;
Διώξτε τους αν έχετε κότσια!
Έξι χρόνια πού μας γονατίσατε όλοι, θα είχαμε εθνικό νόμισμα καί τώρα πού γράφω αυτές τις αράδες θα είχαμε καί ανάπτυξη!

Αλέξη Τσίπρα απέτυχες παταγωδώς με τούς δανειστές,αφού έφυγαν μετά από την απόλυτη ρήξη με την τραγική κυβέρνησή σου!

Φεύγετε από την εξουσία με την βούλα των αποτυχημένων!

Αποδειχτήκατε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων!

Αλέξη Τσίπρα καί "λοιποί συγγενείς", οι ηγέτες καί οι κυβερνήσεις τους φροντίζουν να ψηφίζουν νόμους καί νομοθετήματα, με τα οποία να μην προκύπτει χάος στούς πολίτες τους.
Εσύ Αλέξη Τσίπρα καί η παρέα σου, απεναντίας φέρατε τρόμο καί χάος στην κοινωνία καί καταφέρατε σε ένα χρόνο να γίνετε οι Συριζαίοι οι πιό αντιπαθητικοί καί αντιδημοφιλείς κυβερνώντες εντός καί εκτός τειχών!

Θα σε συμβούλευα Αλέξη καί company, να μην δοκιμάζετε τις αντοχές των Ελλήνων πολιτών,γιατί μάλλον δεν έχετε συναίσθηση τού κακού πού έχετε προκαλέσει,αφού πλέον ο θυμός εναντίον σας δεν συγκρατείται!


Τίποτα μην αποκλείεις...


Ο Γιωργάκης έκανε υπουργούς τους νεοφασίστες Γεωργιάδη-Βορίδη, αυτό να αποκλείσεις;

Γρίφος... για "δυνατους" λύτες! Οι εξαφανισμένοι μετά τη "συνεργασία" με ΔΗΜΑΡ, δήθεν "οικολόγοι" ΄ΠΡΑΣΙΝΟΙ΄... γιατί "επανεμφανίζονται" με θέμα την "προοπτική στη Συρία";

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Ένα "οικολογικό" πολιτικό κόμμα-φάντασμα, που προήλθε από μια "παρθενογέννηση" μέσω παρένθετης "μητέρας" (και πολλά είχαν ειπωθεί και γραφεί για αυτό το σχήμα) και πρόσθεσε στον "οικολογικό" τίτλο του τη λέξη "αλληλεγγύη", είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο, από την εποχή που χρησιμοποιήθηκε ως τσόντα της ΔΗΜΑΡ...
Και να... ως από μηχανής θεός, παρουσιάζεται να μιλήσει στην ελληνική κοινωνία (ή απευθύνεται ΄σε κάποιο άλλο "κέντρο";) για την "προοπτική στη Συρία", για τα "7,73 δις δολαρίων για τη Συρία το 2016"...
Μας θυμίζει και τους "δωρητές της Γάζας"... ένα αντίστοιχο παραμύθι, πριν λίγους χρόνους...
Σίγουρα κάτι τρέχει, κάποιοι τραβούν "ζόρι"...
Ποιος, ποιοι θα απαντήσουν;
Δείτε:
H προοπτική στη Συρία
ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: «Ειρήνευση και δημοκρατική προοπτική στη Συρία, ανοικοδόμηση χώρας, επιστροφή προσφύγων με ασφάλεια»
Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ χαιρετίζουν την 4η «Διάσκεψη Δωρητών για τη Συρία και τις γειτονικές της χώρες που φιλοξενούν πρόσφυγες», που ξεκινάει στο Λονδίνο, υπό την...
αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και με οικοδεσπότες το Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, το Κουβέιτ και την Νορβηγία. ΟΙ ηγέτες κρατών, κυβερνήσεων και διεθνών οργανισμών από περίπου 70 χώρες καλούνται να διασφαλίσουν ένα ποσό της τάξης των 7,73 δις δολαρίων για τη Συρία το 2016 αλλά και ένα ποσό 1,2 δις δολαρίων για τις γειτονικές χώρες που φιλοξενούν συνολικά πάνω από 6-7 εκατομμύρια Σύριους πρόσφυγες. Περιμένουμε από όλες τις κυβερνήσεις – και την ελληνική – συγκεκριμένες οικονομικές δεσμεύσεις αλλά και βοήθεια σε είδος ώστε να στηριχθούν οι πολίτες όταν επιστρέψουν.

Χωρίς τερματισμό της σύρραξης, σεβασμό των δικαιωμάτων, συνθήκες ασφάλειας και δημοκρατικής εξέλιξης δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν οι πρόσφυγες να γυρίσουν πίσω. Πρέπει να εφαρμοστεί το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών της 18ης Δεκεμβρίου 2015 «UNSecurityCouncilResolutiononSyriaNo. 2254», το οποίο προβλέπει οδικό χάρτη με στόχο την επίτευξη ειρήνης στη Συρία. Ωστόσο, ο Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών Ban-Ki-Moon σχολίασε σχετικά με την παύση των ειρηνευτικών συνομιλιών λίγες ώρες πριν την έναρξη της Διάσκεψης, ότι «αυτές υπονομεύονται από τη συνεχή έλλειψη επαρκούς πρόσβασης στην ανθρωπιστική βοήθεια και από την ξαφνική αύξηση των εναέριων βομβαρδισμών και των στρατιωτικών επεμβάσεων στη Συρία». Προέτρεψε τις αντιμαχόμενες πλευρές «να κάτσουν πάλι στο τραπέζι και όχι να εξασφαλίζουν περισσότερες νίκες στα πεδία των μαχών».

Οι συγκρούσεις στη χώρα έχουν κοστίσει τη ζωή σε πάνω από 250.000 ανθρώπους, ενώ έχουν εξαναγκάσει 10.000.000 Σύριους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να καταφύγουν είτε σε άλλες περιοχές μέσα στη Συρία είτε εκτός Συρίας. Μεγάλες περιοχές έχουν ισοπεδωθεί ή έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ πάνω από 180.000 είναι εξαφανισμένοι ή κρατούνται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε φυλακές του καθεστώτος, όπως έχει καταγγείλει η Διεθνής Αμνηστία. Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, πάνω από το 60% των Σύριων που εισήλθαν στην Ελλάδα εγκατέλειψαν τη Συρία το 2015.

Εξαιτίας των πολεμικών συγκρούσεων έχουν καταστραφεί όχι μόνο μεμονωμένες κατοικίες αλλά κι ολόκληρες γειτονιές και πόλεις, καθώς και αγροτικές και κοινωνικές υποδομές. Η αποκατάστασή τους απαιτεί σημαντικούς πόρους και συστηματική βοήθεια σε υλικά (ιδιαίτερα στον αγροτικό τομέα) και βασικό εξοπλισμό. Στην προσπάθεια αποκατάστασης πρέπει να συμμετέχουν οι ίδιοι οι Σύριοι πολίτες και ιδιαίτερα οι πρόσφυγες, ώστε να δημιουργηθούν επαγγέλματα και δραστηριότητες που θα διευκολύνουν την επιβίωσή τους, να μην είναι δηλαδή υπόθεση μεγάλων επιχειρήσεων που θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου τα κατασκευαστικά έργα.

Η διεθνής κοινότητα, ιδιαίτερα η ΕΕ, θα πρέπει να λάβει υπόψη και να στηρίξει την αποκατάσταση της επαρχίας Κομπάνι. Οι κάτοικοι της –περίπου 250.000 Κούρδοι αλλά κι πολίτες με άλλη καταγωγή – φιλοξένησαν για κάποιο διάστημα εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες από άλλες περιοχές της Συρίας. Μεγάλο ποσοστό από αυτούς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την περιοχή μετά την επίθεση των φανατικών του Ισλαμικού Κράτους. Χάρη στην ηρωική αντίσταση των κατοίκων, το Ισλαμικό Κράτος απωθήθηκε σε απόσταση ασφαλείας. Περίπου 170.000 άτομα επέστρεψαν στο Κομπάνι τώρα. Όμως η καταστροφή στην πόλη είναι τεράστια, ενώ έχουν λεηλατηθεί τα πάντα, μηχανήματα, είδη πρώτης ανάγκης, εξοπλισμός σπιτιών, ζώα κα.

Η περιοχή - κατά βάση αγροτική και κτηνοτροφική - χρειάζεται την πολύπλευρη υποστήριξή μας όχι μόνο για λόγους ανθρωπιστικούς αλλά και γιατί αποτελεί ένα ενδιαφέρον εργαστήριο πολύ-πολιτισμικής συνύπαρξης (σε αντίθεση με τις εθνικιστικές και θρησκευτικές αντιπαραθέσεις στην ευρύτερη περιοχή), οικολογικής-κοινωνικής ανασυγκρότησης στη βάση νέων μοντέλων ανάπτυξης (πχ στροφή στην οικολογική γεωργία) και διοίκησης (ισοτιμία στην εκπροσώπηση ανδρών-γυναικών σε όλες τις θέσεις υπευθυνότητας, συμμετοχικά δημοκρατικά μοντέλα οργάνωσης), σύμφωνα με τις αποφάσεις και τις κατευθύνσεις των πολιτών της περιοχής.

Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ καλούμε σε δράσεις από τα κάτω, μέσα από πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, αλλά και σε επίπεδο φορέων, αυτοδιοίκησης, κεντρικής κυβέρνησης, ινστιτούτων και δωρητών που θα βοηθήσουν:

- Στην καλλιέργεια ξανά της αγροτικής γης. Για τον σκοπό αυτό θα μπορούσαν να διατεθούν κατάλληλοι σπόροι, ζώα, χρησιμοποιημένα μηχανήματα, εργαλεία και συστήματα άρδευσης και προμήθειας ασφαλούς πόσιμου νερού (μέσω του Ευφράτη ποταμού).

- Στην ανάκτηση και επεξεργασία μετάλλων και οικοδομικών υλικών, που βρίσκονται μέσα στις χιλιάδες τόνους μπαζών από τα ερείπια που προκλήθηκαν από τις επιθέσεις του ισλαμικού κράτους

- Την ενεργειακή αυτονομία της περιοχής, με αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και δημιουργία μικρο-δικτύων για την κάλυψη των αναγκών αρχικά σε ηλεκτρισμό.

Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να διασφαλίσει ασφαλείς διαδρόμους για την βοήθεια μέσω της Τουρκίας αλλά κι ασφαλείς συνοριακές διόδους/πύλες, ιδιαίτερα στο MurshidPinarCrosspoint και στα σύνορα με το καντόνι Jazira, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλονται υψηλά τέλη στα τελωνεία ή να υπάρχουν εμπόδια. Μόνο έτσι θα φτάνουν οι προμήθειες και ο εξοπλισμός στους κατοίκους και στους πρόσφυγες που θα θελήσουν να επιστρέψουν στο Κομπάνι και σε άλλες περιοχές στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας.
Μέσω "PRESS-GR"

Κινούνται υπογείως για λύση στο Σκοπιανό που δεν θα ικανοποιεί τις εθνικές θέσεις...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ!

Από το "PRESS-GR"
Harry Lazaropoulos
Ένας παλιόφιλος (αλλά ψεκασμένος ακόμα) μου έστειλε «φιλικό» μήνυμα λέγοντας ότι «υπάρχουν ακόμα πατριωτικές αντιστάσεις στην κυβέρνηση του Αλέξη».
Θα απαντήσω δημοσίως. Επειδή η κυβέρνηση του Αλέξη έχει χάσει τη μπάλα σε όλα τα επίπεδα, ας φροντίσουν οι...
ηγεσίες ΥΠΕΞ και ΥΠΕΘΑ να συντονιστούν εξετάζοντας όσα γίνονται υπογείως περί το Σκοπιανό με γνώμονα τις ανοησίες στη διαχείριση του Μεταναστευτικού.
Φοβούμαι ότι προωθείται λύση περί της ονομασίας που δεν θα ικανοποιεί εθνικές θέσεις. Άσε που θα κουραστούμε να βλέπουμε την κυρά Τασία, τον Μουζάλα, τον Κοτζιά και κάποιους άλλους σε ειδικά δικαστήρια με συγκεντρωμένους Κώους κι άλλους νησιώτες έξω από το δικαστικό μέγαρο να ρίχνουν αυγά και ανάθεμα σε κάποιους «παλαλούς» που τους έχουν εξοργίσει.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επαληθευτώ. Είναι από τις ελάχιστες στιγμές που το λέω.

Είναι το δημοψήφισμά μας ηλίθιε... Ο Αλέξης που ήρθε για να τα αλλάξει όλα, να γκρεμίσει τοίχους ξέχασε μόνο να μας πει ποιους τοίχους; λλά αυτοί είναι ντουβάρια ακλόνητα Αλέξη και δεν γκρεμίζονται… «κάστρα άπαρτα»!

Tου Χρήστου Μπουσιούτα
(Aπό το "PRESS-GR")
Βλέπουμε να επανέρχεται στην επικαιρότητα το δημοψήφισμα, είτε με δηλώσεις του Πρωθυπουργού που ακόμα και σήμερα δηλώνει υπερήφανος γι’ αυτό, είτε με δηλώσεις παλαιών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που τον καταγγέλλουν για...
αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.
Ο Βαρουφάκης τον κατηγορεί ότι πήγε σε ένα δημοψήφισμα γιατί «δεν ήθελε να δείξει ότι συμβιβάζεται» και η Κωνσταντοπούλου ότι αν και ζητούσε το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, στην πραγματικότητα«επιθυμούσε το ΝΑΙ». 
Και επειδή ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί να γνωρίζει τι έγινε στο παρασκήνιο και πίσω από τις κλειστές πόρτες, αλλά ούτε τα λόγια και τα έργα των πρωταγωνιστών του εγγυώνται την αξιοπιστία τους, ας δούμε τι έγινε στο προσκήνιο, όπως προκύπτει μέσα από τα γεγονότα και τις δημόσιες δηλώσεις του ίδιου του Τσίπρα.
Έστειλε ο Αλέξης στις κάλπες τον Ελληνικό λαό να ψηφίσει στις 5/7/2015 για μια συμφωνία που είχε λήξει στις 30/6/2015 όταν μάλιστα ο ίδιος είχε αποφασίσει από πριν ότι θα πήγαινε σε ένα νέο μνημόνιο.
Η δήλωση του στον ΑΝΤ1 στις 2/7/2015 τρείς μέρες πριν το δημοψήφισμα: «Θα έχουμε συμφωνία 48 ώρες μετά το δημοψήφισμα με όποιο αποτέλεσμα»
Και την ίδια μέρα του δημοψηφίσματος προσερχόμενος να ψηφίσει δεσμευόταν απέναντι στον Ελληνικό λαό ότι: « όχι μόνο θα σεβαστώ την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού, αλλά την επομένη μέρα του δημοψηφίσματος θα δρομολογήσω τις διαδικασίες για να γίνει νόμος του κράτους αυτό που θα ψηφίσει ο λαός».
Για όσους δεν τον κατάλαβαν.
Ζήτησε από τον Ελληνικό λαό να ψηφίσει ΟΧΙ, ενώ είχε αποφασίσει να πάει σε συμφωνία – μνημόνιο και συγχρόνως δήλωνε ότι θα σεβαστεί την απόφαση του.
Δοξάστε τον.
Υπερασπίζεται χωρίς ντροπή το «περήφανο» ΟΧΙ του δημοψηφίσματος και καταγγέλλει ακόμα και σήμερα τους «πρόθυμους» του ΝΑΙ όπως τους αποκάλεσε.
Και τι έκανε; «Άδειασε» αυτούς που επαινεί και υιοθέτησε την πρόταση αυτών που κατηγορεί. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του ….
Ανατριχιάζω στην ιδέα και μόνο να είχε επικρατήσει το ΝΑΙ.
Το ανεύθυνο ανθρωπάκι θα φόρτωνε το μνημόνιο στις πλάτες του Ελληνικού λαού και θα το παρουσίαζε όχι σαν δική του επιλογή, αλλά σαν εντολή του Ελληνικού λαού.
Ότι τάχα, αυτός επιθυμούσε την ρήξη αλλά ο Ελληνικός λαός άλλη εντολή του έδωσε …
Για να εκτιμήσει κανείς τι θα ακολουθούσε, αρκεί να σκεφτεί τι συνέβη στην προεκλογική περίοδο του δημοψηφίσματος, όταν στοχοποιήθηκαν Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, Δημοσιογράφοι, κινήματα πολιτών, αλλά και απλοί πολίτες επειδή τόλμησαν να εκφράσουν δημόσια την υποστήριξη τους στο ΝΑΙ.
Και αν στο πρώτο εξάμηνο οι διχαστικές συμπεριφορές που τόσο εντέχνως και πειστικά πέρασε στον λαό, περιορίστηκαν σε φραστικές και μεμονωμένες συμπεριφορές βίας, τώρα τα πράγματα θα ήταν πιο σκληρά.
Πραγματικά δεν θα ήθελα να ζω, για να το ζήσω.
Έψαξα να βρω στα παγκόσμια πολιτικά χρονικά, κυβέρνηση αναπτυγμένης, αναπτυσσόμενης η τριτοκοσμικής χώρας, που να ακύρωσε με τις πράξεις της δημοψήφισμα που η ίδια αποφάσισε και η πρόταση της έτυχε της μεγάλης επιδοκιμασίας του λαού της.
Βρήκα μόνο μια.
Την δική μας. Αυτή της «πρώτης φοράς αριστερά».
Δεν βρήκα καμία χώρα που να μην σεβάστηκε την ετυμηγορία του λαού της, όταν μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός της είχε δηλώσει πριν το δημοψήφισμα: «θα σεβαστώ την ετυμηγορία του λαού»
Πρέπει να καταλάβουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι έρχονται αντιμέτωποι με τα δικά τους λόγια και τις δικές τους εξαγγελίες και όχι με το σάπιο πολιτικό σύστημα που ήθελαν να ανατρέψουν.
Αυτό μπορεί να το ανέτρεψαν, αλλά με την πολιτική τους οι ίδιοι θα το ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ στην εξουσία.
Ο Αλέξης που ήρθε για να τα αλλάξει όλα, να γκρεμίσει τοίχους ξέχασε μόνο να μας πει ποιους τοίχους;
«Οι τοίχοι υπάρχουν, αλλά μέσα στο κεφάλι μας» έλεγε η Μαργκερίτ Ντυράς
Αλλά αυτοί είναι ντουβάρια ακλόνητα Αλέξη και δεν γκρεμίζονται…… «κάστρα άπαρτα»

Αριστερή» κυβέρνηση: Επαρμένη αυθάδεια νεποτισμού… Βιάζονται τα «αριστερά» παράσιτα να αρπάξουν ό,τι προλάβουν…

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεράσει σε κακουργία, δωσίλογη μοχθηρία, σε νοσηρότητα διαστροφών και διαφθοράς, στα ΠΑΝΤΑ, όλους τους προηγούμενους… 
Θα αναδειχτεί αυτή η κυβέρνηση …πρωταθλήτρια σε όλα.
Τα εγκλήματα της δεξιάς κακουργίας και της πασοκικής ελονοσίας θα ωχριούν μπροστά στα εγκλήματα της «αριστερής» αυθάδειας και κραιπάλης, αν αυτή η κυβέρνηση δεν γκρεμιστεί το ταχύτερον, από το λαϊκό παράγοντα… 
Ο νεποτισμός είναι μια διαστροφική νόσος, σύμφυτη με το καπιταλιστικό καθεστώς και... κάθε σύστημα εκμετάλλευσης και καταπίεσης. 

Σε εποχές κρίσεων αυτή η νόσος, όπως και κάθε είδος διαφθοράς, παίρνει επιδημικές διαστάσεις… 

Με τον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει τερατώδεις διαστάσεις. Σε καθημερινή βάση, συγγενείς και φίλοι, διορίζονται προκλητικά και με ρυθμούς νευρικής βιασύνης: Βιάζονται τα «αριστερά» παράσιτα να αρπάξουν ό,τι προλάβουν…

Το καινούργιο κρούσμα το διαβάσαμε εδώ: 
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2016/02/blog-post_983.html 

ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ τη σύζυγο και την κόρη του και ο "αριστερός" Κώστας Αρβανίτης... το τρωκτικό της ΕΡΤ! 

Από το "PRESS-GR" 
Harris Kodopoulos 

Το θυμάστε το...τρωκτικό της ΕΡΤ... 
Τον Κώστα Αρβανίτη.. 
Ενας από αυτούς που τίναξαν την κρατική τηλεόραση στον αέρα.. 
Το νυν Συριζαίο, πρώην Πασόκο, πρώην γλύφτη της... κυβέρνησης Καραμανλή.. 
Και σημερινό διευθυντή του Συριζοραδιαφώνου...."στο Κόκκινο".. 
Τρώει καλά από παντού... 
Ε να μην διορίσει και αυτός την...οικογένεια του... 
Εχουμε και λέμε... 
Η σύζυγος Αρβανίτη ειδική σύμβουλος στο γραφείο του υφυπουργού Πετρόπουλου...
Καλά ως εδώ.. 
Εχει και μιά κόρη.. 
Βρέθηκε θέση και γιαυτή.. 
Ειδική σύμβουλος στο γραφείου του Σπίρτζη... 
Ακολουθεί το λοιπό συγγενολόϊ…

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ! Οι αγρότες θα κατασκηνώσουν στο Σύνταγμα... κι όλα δείχνουν πως μαζί τους θα βρεθούν χιλιάδες λαού

Τον επ' αόριστον αποκλεισμό των εθνικών οδών, των τελωνείων και των λιμανιών αλλά και κλιμάκωση του αγώνα τους αποφάσισαν ομόφωνα οι αγρότες κατά τη συνέλευσή τους στη Νίκαια.
Επίσης, αποφάσισαν να πουν OXI στη διακομματική συζήτηση και να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στην Αθήνα, ενώ δηλώνουν ότι από την... ερχόμενη Παρασκευή, θα κατασκηνώσουν για τρεις ημέρες στο Σύνταγμα.
Οι αγρότες ζητούν να παραμείνει αυτόνομος ο ΟΓΑ, αφορολόγητο για μικρούς και μεσαίους αγρότες, καθώς και κατάργηση των τεκμηρίων.
Όσον αφορά στα μπλόκα, ανοιχτό είναι το τελωνείο του Προμαχώνα και τα Τέμπη, που θα κλείσουν εκ νέου στις 6 το απόγευμα.
Επ' αόριστον παραμένουν κλειστοί οι κόμβοι στη Νίκαια, τα Μάλγαρα, την Ανθήλη, τον Ισθμό Κορίνθου και τα διόδια Νεστάνης, και στην Εγνατία Οδό στο Νησέλι και τα Κερδύλλια.
Επίσης, κλειστό παραμένει το τελωνείο των Κήπων, ενώ και το τελωνείο της Εξοχής έκλεισε ξανά από τις 3 το μεσημέρι, ενώ της Δοϊράνης θα κλείσει από τις 7 έως τις 10 το βράδυ.
Διακεκομμένοι, αλλά πολύωροι, είναι οι αποκλεισμοί και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου σε όλη τη χώρα.