ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Tι βλεπω; Δεν κρύβεται ο #Καραμανλής πισω απο τη βουλευτική ασυλια; 👉Δηλαδη τι ενοοεί; Θα παραιτηθει απο την ασυλια και θα παει να δικαστεί; Α, οχι; Απλα ακούμε για άλλη μια φορα αλαζωνικες αρλουμπες και λεονταρισμους απο έναν...χέστη και εγκληματια..

 


Σε μια εξαιρετική ομιλία ο @nikospappas16 χρειαστηκε λιγότερο από 50’’ για να περιγράψει το παρακρατος Μητσοτακη.

 


Πρώτος ΕΓΩ άκουσα τους επίμαχους διαλόγους ! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για τα μονταρισμένα της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών !

 


Πράγματι κε Καραμανλή εσείς στη ΝΔ ποτέ δεν κάνατε τυμβωρυχία..Ποτέ όμως.

 


Η Ελλάδα επίσημα δεύτερη φτωχότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 27, με φτωχότερη την Βουλγαρία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat.

 


Δεν έχω κομματικό ούτε παρελθόν, ούτε παρόν. Είμαι πολίτης της Ελλάδας με φρόνημα καλλιεργημένο από την ελληνική εκπαίδευση

 


Τέμπη: Απειλές για τη ζωή του καταγγέλλει πως δέχεται ο σταθμάρχης και βασικός μάρτυρας Γιώργος Ζήντρος

 

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο σταθμάρχης του Παλαιοφάρσαλου, Γιώργος Ζήντρος, ένας από τους βασικούς μάρτυρες για την τραγωδία στα Τέμπη, αναφέροντας πως απειλείται η ζωή του!

Ξεχάστε τις εκλογές της παραγραφής! Το «στικάκι» άφησε ίχνη

 Εκλογές: Η κυβέρνηση έσπευσε να ανακοινώσει ότι δέχεται τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που υπέβαλε εναντίον της η αντιπολίτευση και ότι δεν προτίθεται να τη μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης. Εύκολο να καταλάβει κανείς το γιατί. Η απόρριψή της, παρά την κοινοβουλευτική και επικοινωνιακή θύελλα που έρχεται, της δίνει ανάσα για ένα εξάμηνο, καθώς αποτρέπει για το προσεχές διάστημα κάθε άλλη πρωτοβουλία της αντιπολίτευσης για πρόταση μομφής.

του Μανώλη Κοττάκη

Θεωρητικά έως τον Οκτώβριο, που είναι ο καταληκτικός μήνας για τις διεργασίες στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ο πρωθυπουργός θα «κοιμάται» κοινοβουλευτικά ήσυχος. Ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι τόσο δραματικές προσεχώς μετά τη διάλυση της «κυβέρνησης συνεργασίας Μητσοτάκη – Μαρινάκη» και την αποκάλυψη μυστικών «φωτιά» της διακυβέρνησης (το περίφημο στικάκι της μονταζιέρας έχει αφήσει ίχνη σε υπολογιστές που δείχνουν τους ενόχους της παραποίησης του αποδεικτικού υλικού, ενώ αναζητείται και το στικάκι με τα 5.000 ονόματα αποδήμων που παρέδωσε η Ν.Δ. σε ευρωβουλευτές) ώστε κανείς δεν θα μπορούσε να αποκλείσει την πιθανότητα ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων με τη μορφή χιονοστιβάδας.