ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Ατομικές προπονήσεις: Ποια είναι τα οφέλη για έναν αθλητή και πότε τις εφαρμόζουμε


 Η επιτυχία στα δημοφιλή ομαδικά αθλήματα δεν είναι είναι εύκολη υπόθεση. Ο αυξημένος ανταγωνισμός λόγω της μεγάλης δημοτικότητας, οι υποχρεώσεις (οικογεννειακές, σχολικές, επαγγελματικές, κοινωνικές) και άλλοι πολλοί παράγοντες (πχ δύσκολη πρόσβαση σε εγκαταστάσεις, υψηλό κόστος συμμετοχής) δυσκολεύουν την προσπάθεια των παιδιών για διάκριση αλλά και την εξέλιξη και διατήρηση της απόδοσης των ενήλικων αθλητών.

Ένα κομμάτι που θέλει πείρα, γνώση, αγάπη και εξειδικευμένο εξοπλισμό για να κερδίσει ο αθλητής μας .

Αναφέρω ότι πρόκειται για ατομική βελτίωση.

Οπότε τα τμήματα μας δεν ξεπερνάνε ποτέ τους τέσσερίς αθλητές  .

Θες να γυμναστείς μαζί μας?

Δες εδώ https://www.facebook.com/profile.php?id=100084814983742


Από ποια στοιχεία εξαρτάται κυρίως η επιτυχία σε ένα ομαδικό άθλημα?

.. Γ Α Σ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ..THEROS 2023....


ένοι οι παρευρίσκοντες στην Παραλία Κατερίνης την Κυριακή το πρωί από την Επίδειξη-Παρουσίαση του σύγχρονου-μοντέρνου SPORT PANGRATION Αθλήματος όπως αυτό καλλιέργειται από την Ελληνική Ομοσπονδία μας και τον σύλλογο μας.....με τον Προπονητή του κ.Γιάννη Τοπαλίδη και τους κορυφαίους αθλητές του....Γιώργο Τοσουνίδη και Βασίλη Δερμίση....

Οι διακοπές της φτώχειας για τους Έλληνες

 Οικονομικότερες λύσεις διακοπών προτίθεται να επιλέξει για τις διακοπές του εφέτος ο Έλληνας καταναλωτής, με στόχο είτε να εξοικονομήσει χρήματα για να μπορέσει να πραγματοποιήσει κάποιο ταξίδι, είτε για να μπορέσει να επεκτείνει τη χρονική διάρκεια του.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από έρευνα για την αγορά των διακοπών 2023 του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος που υλοποιήθηκε με την επιστημονική υποστήριξη του εργαστηρίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών την περίοδο 3-5 Ιουνίου 2022 σε δείγμα 880 καταναλωτών.


Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της έρευνας, η πλειοψηφία του κοινού επιλέγει τις εξοχικές κατοικίες, είτε φιλοξενία (26%), είτε διαμονή (22%).

Το 2018 οταν εκτέλεσαν τον Στεφανάκο, ο Καραϊβάζ αποκάλυπτε τη δράση του Βασίλη Ρουμπέτη, του βαριά οπλισμένου φρουρού, που ήταν η σκιά του.

 


«Να δίνονται κίνητρα σε συνταξιούχους να δουλεύουνε». Η ΝΔ έχει σχέδιο

 «Να δίνονται κίνητρα σε συνταξιούχους να δουλεύουνε».

Ομολογήσε δημόσια ότι φορολογούν βαριά τους πιο αδύναμους Έλληνες και το παραδέχονται.

 

Βόμβες από τον Βελόπουλο. Ο άνθρωπος συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί του καταγγέλει δημόσια ότι απειλείται η ζωή του από το παρακράτος με εντολή Μητσοτάκη.

 pic.twitter.com/cKFKvvH7PL

Η αντιπολίτευση που είναι; Σιώπησε κι αυτή για τους μιντιάρχες αντιπάλους της; Μαζί τα τρωμε ολοι .

 

Θα ξυπνήσουμε κάναν εισαγγελέα παιδιά...... Διακοπές βρε

 

Έχουμε πάρει χαμπάρι στην Ελλάδα για το τι συμβαίνει με την τεχνητή νοημοσύνη;

 Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται έντονη κινητικότητα στο επιταχυνόμενα δυναμικό πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ). Η δημόσια και ιδιωτική σφαίρα αρχίζουν να αναγνωρίζουν καθολικά τις μεταμορφωτικές δυνατότητες και τους κινδύνους των νέων τεχνολογιών.

Ενδεικτικά, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου εξήγγειλε την ουσιαστικότερη παγκόσμια σύνοδο για τη ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης στο Λονδίνο τον Σεπτέμβρη του ‘23. Αξίζει να σημειωθεί πως η Κίνα δεν κλήθηκε να συμμετάσχει. Μια μέρα μετά, στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Λευκό Οίκο (8 Ιουνίου), έθεσε το ζήτημα στην κορυφή της ατζέντας με τον Αμερικανό Πρόεδρο διεκδικώντας την ηγεμονία της χώρας στην παγκόσμια ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης.

Στην κοιλιά του καρχαρία βρέθηκαν τo κεφάλι, το στήθος και τα χέρια του 23χρονου στην Αίγυπτο

 Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ένας 23χρονος Ρώσος που παραθέριζε στην Αίγυπτο μαζί με την οικογένειά του, όταν δέχτηκε επίθεση από καρχαρία, μόλις λίγα μέτρα μακριά από την ακτή.

Όπως αναφέρει η DailyMail, επικαλούμενη το Al Arabiya, οι ψαράδες που σκότωσαν τον καρχαρία μετά την τρομερή επίθεση, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς βρήκαν το κεφάλι, το στήθος και τα χέρια του 23χρονου Βλαντιμίρ Ποπόβ, μέσα στην κοιλιά του καρχαρία-τίγρη.

Τέλος στην ελεύθερη μετακίνηση των ανθρώπων: Ο Π.Ο.Υ και η Ε.Ε παρουσίασαν την ψηφιακή παγκόσμια κάρτα eμβολιασμoύ, που θα εφαρμοστεί στην επόμενη πανδημία, για την οποία μας έχουν ήδη προειδοποιήσει οι «ειδικοί λαγοί»...

 Στο μέλλον, ο ΠΟΥ μπορεί να κηρύξει πανδημία και να συνδέσει την ελευθερία των ανθρώπων να ταξιδεύουν με ένα «eμβόλιo». Όσοι αρνούνται δεν θα μπορούν πλέον να φύγουν από τη χώρα τους...

Είναι φανερό ότι έρχεται η ώρα για τη δεύτερη τεχνητή πανδημία μέσα σε λίγα χρόνια, κατά την οποία θα εφαρμοστεί η νέα παγκόσμια συνθήκη αντιμετώπισης πανδημιών που θα δίνει υπερεθνικές εξουσίες στον Π.Ο.Υ. και η ψηφιακή παγκόσμια κάρτα εμβολιασμού που θα αποτελεί εμπόδιο στη μετακίνηση όσων ανθρώπων αρνούνται να ακολουθήσουν τις επιταγές του Π.Ο.Υ σχετικά με τον εμβολιασμό τους...

Προετοιμασίες αμερικανικής μεσολάβησης διαμοιρασμού ΑΟΖ της Αν. Μεσογείου, «πακέτο» με Αιγαίο...του οποίου κομμάτι θα δώσει στη Τουρκία η νέα «ελληνική» κυβέρνηση...

 Το μετεκλογικό διακύβευμα της νέας κυβέρνησης, αυτοδυναμίας ή συνεργασίας, είναι η επίτευξη συμφωνίας για την συνιδιοκτησία του Αιγαίου μετα...

Η κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη -ομοίως με προηγούμενες- κινήθηκε «γιαβάς-γιαβάς για λύση καζάν-καζάν». Μάλιστα, ακόμη και στην περίπτωση που δεν καταφέρουν να επανεκλεγούν, έχουν ήδη δρομολογήσει διαδικασίες εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων -ίσως και κυριαρχίας, εάν αγγίζουν και τα 12νμ- οι οποίες φαίνεται ότι θα υλοποιηθούν με αμερικανική -ίσως και ευρωπαϊκή- υψηλή επιστασία, εφαρμόζοντας το πολυδιαφημισμένο μοντέλο ισραηλολιβανικής συμφωνίας ΑΟΖ…

Ο Κασιδιάρης έβαλε «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό: «ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ για ισχυρή εθνική αντιπολίτευση» - Όλα τα συστημικά Μ.Μ.Ε έθαψαν το θέμα...

 «Το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Ηλία Κασιδιάρη – Στηρίζει ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»

Επικεφαλής του κόμματος «Σπαρτιάτες» είναι ο Βασίλης Στίγκας και όπως αναφέρουν στην ιδρυτική τους διακήρυξη πρόκειται για ένα λαϊκό πατριωτικό δεξιό κόμμα, το οποίο βασίζεται στο τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια.


Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήδη από τη πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να αποκλείσει και το συνδυασμό ανεξάρτητων υποψηφίων, τόνισε μεταξύ άλλων πως θα στηρίξει το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) επιταχύνει το σχέδιο για τη μεθόδευση του παγκόσμιου λιμού: 13 χώρες συμφωνούν να ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ τη γεωργία...

 

13 χώρες στις οποίες έχει διεισδύσει και ελέγχει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ανακοίνωσαν πρόσφατα σχέδια για την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της γεωργίας ως μέρος της ατζέντας της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» για την ανθρωπότητα.

Οι αγρότες θα εξαναγκάζονται όλο και περισσότερο να εγκαταλείψουν τη γη τους, όπως συμβαίνει ήδη στην Ολλανδία, η οποία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος καθαρός εξαγωγέας τροφίμων στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλα αυτά θα καταλήξουν σε έναν επερχόμενο λιμό που όμοιό του δεν έχει δει ποτέ η σημερινή γενιά ανθρώπων στη γη. Όλα είναι σχεδιασμένα.

Το νόημα της «επανάστασης του ουράνιου τόξου» και η χρήσιμοποίηση της από τις Δυτικές φιλελεύθερες κυβερνήσεις

 Ο φιλελευθερισμός έχει κάνει πολλά σύγχρονα κράτη πολύ πιο τρομακτικά και διεστραμμένα από ό,τι θα ήταν διαφορετικά...! - Δεν είναι τυχαίο ότι η σημαία «υπερηφάνειας» έχει γίνει το πιο διάχυτο και ίσως το πιο ιερό πολιτικό σύμβολο στον δυτικό κόσμο.


Τα δυτικά φιλελεύθερα κράτη στη σύγχρονη εποχή δεν συμπεριφέρονται σαν περιορισμένα συστήματα που αντλούν την κυριαρχία τους από το λαό. Κάθε μέρα, μοιάζουν όλο και περισσότερο με τα είδη των ανεξέλεγκτων, ολοκληρωτικών καθεστώτων που θυμόμαστε από τη σοβιετική περίοδο…

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Π.Κ.Μ. σχετικά με την έκδοση της 2ης Τροποποίησης της Απόφασης ένταξης πράξεων στη Δράση 4.2.1. του υπομέτρου 4.2 του ΠΑΑ 2014–2020

 


Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η έκδοση της 2ης Τροποποίησης απόφασης ένταξης και  παράτασης της ολοκλήρωσης ενταγμένων πράξεων στη Δράση 4.2.1 “Μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων” του υπομέτρου 4.2 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 στην ΠΚΜ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Στη σχετική ανακοίνωση που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισυνάπτεται η αριθ. 400757(2462)/12-06-2023 Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εκδήλωση, των Νηπιαγωγείων Κορινού, για την Οδική Ασφάλεια

 


Μετά από πρόσκληση η Διασωστική Ομάδα Πιερίας παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσαν το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Κορινού στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στο πλαίσιο σχολικών προγραμμάτων με θέμα την Οδική Ασφάλεια. Η εκδήλωση ξεκίνησε με σκετς και μικρά θεατρικά με τους μικρούς μαθητές να πρωταγωνιστούν και να μοιράζουν χαμόγελα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη της Ποδηλατικής Από-Δρασης οι οποίοι παρουσίασαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ποδηλατώ με Ασφάλεια" και με την παρουσία και της Τροχαίας Κατερίνης, τα παιδιά εκπαιδεύτηκαν σε βασικά σήματα του ΚΟΚ και στη σωστή συμπεριφορά των ποδηλατών.

Και το φετινό καλοκαίρι η Ιερά μας Μητρόπολη μένει κοντά στα παιδιά μας με τη νεανική δράση "Κατασκήνωση στην πόλη"!

 


Ακόμη μια υποψηφιότητα στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” Μια νέα υποψηφιότητα ανακοινώθηκε από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ. Μανώλα.

 Ακόμη μια υποψηφιότητα στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” 

     Μια νέα υποψηφιότητα ανακοινώθηκε από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ. Μανώλα.
     Ο κ. Αναστάσιος (Τάσος) Τσολογιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κολινδρό. Πατέρας του είναι ο Αθανάσιος Τσολογιάννης και μητέρα του η Παρασκευή Μπαραλιάκου.
     Μετά τη φοίτησή του στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Κολινδρού, απεφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Κολινδρού. 

Ενημέρωση Συντακτών / Εκπροσώπων ΜΜΕ

 

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου απηύθυνε πρόσκληση προς εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, που θα συμμετάσχουν στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, σε διαπαραταξιακή σύσκεψη την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 (ώρα 12:30) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Λιτόχωρο (Αγίου Νικολάου 17, κτίριο Ναυτικού Μουσείου, 1ος όροφος), με σκοπό τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται για την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα για την προεκλογική προβολή τους.