ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Τι είναι DKIM, SPF και DMARC και οι νέες απαιτήσεις Gmail & Yahoo

 


Παράπονο δεν έχουμε! Κάθε τρεις και λίγο κάτι νέο θα αλλάξει στον online κόσμο το οποίο θα κάνει εμάς τους κοινούς θνητούς (και όχι προγραμματιστές) να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο προσπαθώντας να βγάλουμε άκρη και να ανταποκριθούμε σε απαιτήσεις και αλλαγές.

Το σημερινό post αφορά όσους από εμάς χρησιμοποιούν πλατφόρμες email marketing για να επικοινωνήσουμε με το κοινό μας και είναι μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές που έχουν εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια στον χώρο.

Τι σημαίνει να είναι κάποιος “queer”;

 Ο όρος “queer” έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, μεταμορφούμενος από μια υποτιμητική ταμπέλα σε μια περήφανη και ενδυναμωτική ταυτότητα που περικλείει ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών προσανατολισμών, ταυτοτήτων φύλου και εκφράσεων. Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε στην έννοια της queer ταυτότητας, διερευνώντας την ιστορία, τη σημασία και τον συνεχή αγώνα για αναγνώριση και αποδοχή.

Ορισμός του queer

Ο όρος queer είναι ένας όρος-ομπρέλα που περιλαμβάνει ένα φάσμα μη ετεροκανονικών σεξουαλικών προσανατολισμών και ταυτοτήτων φύλου. Είναι μια οικειοποιημένη και περιεκτική ετικέτα, ενώνοντας άτομα που μπορεί να ταυτίζονται ως λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ, πανσεξουαλικοί, ασεξουαλικοί ή με διάφορες άλλες μη-cis και μη-ετεροφυλόφιλες ταυτότητες. Ο όρος αναγνωρίζει και εξυμνεί την ποικιλομορφία εντός της LGBTQ+ κοινότητας, ενισχύοντας την αίσθηση αλληλεγγύης μεταξύ των μελών της.

Ιστορικό πλαίσιο

Νέα ψυχρολουσία υπερπατριώτες

 


Δε θέλουν να ακούγεται πως για την ακρίβεια δεν έχουν κάνει ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ

 


Για τους ξεχασιάρηδες !

 


Και επίσημα κάθαρμα μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών?

 


Αύριο βγαίνει στο σφυρί, ακίνητο του βουλευτή της ΝΔ Περικλή Μαντά

 


Το «τέρας» της ακρίβειας καταβροχθίζει τους μισθούς – Την ανηφόρα πήραν και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας

 Κάθε μήνα όλο και πιο βαθιά αναγκάζονται να βάλουν οι καταναλωτές το χέρι στην τσέπη για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Τα τελευταία χρόνια τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αύξησαν το μερίδιο τους στην αγορά, καθώς οι καταναλωτές αναζητούν τη φθηνότερη επιλογή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέα μελέτη, το 2023 αύξησαν το μερίδιο τους κατά 11,6% σε σχέση με το 2022, με τα 26 από τα 100 προϊόντα που αγοράζουν οι καταναλωτές να είναι ιδιωτικής ετικέτας.

Ωστόσο, το ράλι της ακρίβειας φαίνεται ότι δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστες τις τιμές τους, καθώς έχουν σημειωθεί σημαντικές αυξήσεις σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Ορισμένα, μάλιστα, έχουν φτάσει στο σημείο να πωλούνται πιο ακριβά από επώνυμα προϊοντα, που βρίσκονται σε προσφορά.

Δικτατορία ΛΟΑΤΚΙ προ των πυλών: Ομάδα ετεροφοβικών απαιτεί να μη γίνεται η διάκριση «αγόρι» – «κορίτσι» στα σχολεία

 Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία οι κινήσεις στις οποίες προβαίνει ετεροφοβική ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα που δεν επιθυμεί να γίνεται στα σχολεία διάκριση μεταξύ αγοριού και κοριτσιού…

Ειδικότερα, μια ακραία ομάδα από τρανς λομπίστες πιέζει τα σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο να σταματήσουν να αποκαλούν τους μαθητές «αγόρια και κορίτσια» και να χρησιμοποιούν την αντωνυμία «αυτοί» αντί για «αυτός»/«αυτή», σε μια προσπάθεια να «αφαιρέσουν οποιαδήποτε άσκοπα έμφυλη γλώσσα» από το σχολική αίθουσα, όπως λένε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ριζοσπαστική LGBTQ+ οργάνωση Stonewall ζητά από εκατοντάδες σχολεία και παιδικούς σταθμούς, όπου τα παιδιά είναι μόλις δύο ετών, να αλλάξουν τις «πολιτικές τους περί φύλου».


99 λίρες

Πολιτικά παιχνίδια Μαξίμου με την επιστολική ψήφο – Πάνε να κερδίσουν τους απολιτίκ επειδή «χάσανε» δεξιούς ψηφοφόρους

Ασφαλώς η αιφνιδιαστική κίνηση της Νίκης Κεραμέως να θέσει τροπολογία προς ψήφιση με την οποία να ισχύσει η επιστολική ψήφος στις επόμενες εθνικές εκλογές, ήταν συμφωνημένη με το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να αλλάξει η τωρινή ατζέντα η οποία είναι αρνητική για την κυβέρνηση.

Εσωκομματική κρίση

Το κυβερνών κόμμα μαστίζεται από μία πρωτοφανή εσωκομματική κρίση λόγω του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζει μία πύρινη ομιλία την οποία θα εκθέσει στην ελληνική βουλή και, όπως λένε σαμαρικές αναφορές, δεν θα αφορά μόνο το επίμαχο νομοσχέδιο αλλά θα θέτει σε σοβαρή βάση την αλλαγή που έχει επιφέρει ο Μητσοτάκης σε ένα παραδοσιακό κεντροδεξιό κόμμα.

Υπόψιν, για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών έχει λάβει αρνητική θέση και ο Κώστας Καραμανλής και αυτό έχει επηρεάσει αρκετά και όσα κοινοβουλευτικά στελέχη έχουν παραμείνει στη ΝΔ.

Οι βουλευτές της ΝΔ που θα ψηφίσουν θα χάσουν πολλούς ψηφοφόρους

Η ΝΔ στο νομοσχέδιο για τη συνολική ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ+ έχει δημιουργήσει μία βάση παραπονούμενων γύρω στους 50 βουλευτές.

Προσοχή!