ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Διόδια Αιγινίου σημερινό























Ο Παπανδρέου παραλήπτης διαρροών άκρως απορρήτων εγγράφων της ΕΥΠ προς τον Καραμανλή!



  • Διαρροές απορρήτων εγγράφων με παραλήπτη τον Γιώργο Παπανδρέου
  • Βαρύτατες καταγγελίες για στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη δίκη υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΥΠ
Στις δικαστές αίθουσες έχει μεταφερθεί ο πόλεμος που μαίνεται εδώ και τουλάχιστον τέσσερα χρόνια στο εσωτερικό της ΕΥΠ, με περίεργες υποθέσεις κατασκοπίας, σκοτεινούς χειρισμούς κρίσιμων επιχειρησιακών θεμάτων έως και διαρροές εγγράφων προς τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, την περίοδο που ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Του Μανώλη Σταυρακάκη

Δεν έχει προηγούμενο στα ιστορικά χρονικά της ΕΥΠ, υψηλόβαθμο στέλεχός της να αποκαλύπτει, απολογούμενο ενώπιον του Δ’ Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών την Τρίτη το μεσημέρι για τα αδικήματα (απάτη και πλαστογραφία) που κατηγορήθηκε και για τα οποία αθωώθηκε τελικά, ότι είχε πέσει σε δυσμένεια από την κυβέρνηση Παπανδρέου, όταν αρνήθηκε να ενδώσει σε πιέσεις υψηλόβαθμων κυβερνητικών παραγόντων για την ακύρωση συγκεκριμένων έργων και επιχειρήσεων (όπως για το γνωστό GIS με το ρωσικής προέλευσης λογισμικό, υπόθεση που πρόσφατα ασχολήθηκε ο «Επενδυτής»), όταν επίσης αρνήθηκε να εκτελέσει συγκεκριμένες παράνομες εντολές και κυρίως όταν (παρ’ ότι ο ίδιος συνδικαλιστής, φίλα προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ) σταμάτησε, όταν την ανακάλυψε, τηνδιαρροή άκρως απορρήτων εγγράφων της υπηρεσίας του, που απευθύνονταν προσωπικά στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, σε υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης και στον ίδιο τον πρόεδρό της, Γιώργο Παπανδρέου.

Επωνύμως

Ο ίδιος, κατονόμασε στο δικαστήριο το ανώτατο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο αναφερόμαστε, γεννώντας εύλογα το ερώτημα αν ο εισαγγελέας της έδρας θα διαβιβάσει πλέον τα πρακτικά της δίκης για περαιτέρω διερεύνηση στη Βουλή, καθώς γίνονται αναφορές και στους πολιτικούς προϊσταμένους της ΕΥΠ εκείνη την περίοδο.
Το όλο θέμα προσλαμβάνει άλλη διάσταση, καθώς επίσης έχουν προηγηθεί οι αποκαλύψεις των τηλεγραφημάτων (wikileaks) περί διαρροών απορρήτων πληροφοριών προς ξένους παράγοντες, χωρίς να έχει δοθεί καμία πειστική απάντηση από την πλευρά των κυβερνώντων, πολύ –δε- περισσότερο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτή την εβδομάδα κατατέθηκε στη Βουλή ερώτηση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, από τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία ζητά εξηγήσεις για την «εξομολόγηση» του τότε πρέσβη των ΗΠΑ Τσαρλς Ράις, ότι ελπίζει σε διαρροές πληροφοριών από δυσαρεστημένους ΠΑΣΟΚους υπαλλήλους της ΕΥΠ, οι οποίοι είναι «επιρρεπείς» σε διαρροές…

Στο ακροατήριο

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΠ είχε καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, λόγω της υπηρεσιακής του ανάμιξης στην δημιουργία δικτύου συλλογής πληροφοριών στο εξωτερικό (υπόθεση λειτουργίας κολεγίου).
Τόσο η εισαγγελέας της έδρας, όσο και ο πρόεδρος του δικαστηρίου, έπειτα από πολύωρη ακροαματική διαδικασία, έκριναν ότι δεν προέκυψαν σε κανένα στάδιο της δικαστικής διερεύνησης στοιχεία ικανά να θεμελιώσουν τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν ως προϊσταμένου στη Διεύθυνση Κατασκοπίας.
Στο δικαστήριο αποδείχθηκε ότι η επίμαχη επιχειρησιακή δράση με την εμπλοκή του κολεγίου, αφορούσε νόμιμη εκπαιδευτική δομή, ότι οι σπουδές που παρείχε αναγνωρίστηκαν από κρατικά πανεπιστημιακά ιδρύματα χωρών της Ε.Ε. και δεν είχε μάλιστα καμία σχέση με το οίκημα ασφαλείας, που διατηρούσε η ΕΥΠ στην περιοχή. Μάλιστα, κανένα στέλεχος της υπηρεσίας δεν ήταν μέλος του εταιρικού – ιδιοκτησιακού του σχήματος.

Μάρτυρες υπεράσπισης ήταν ανώτατα και ανώτερα, πρώην και νυν στελέχη της ΕΥΠ, όπως –μεταξύ άλλων- οι Ι. Κοραντής (πρώην διοικητής) και Π. Αλυφαντής (πρώην υποδιοικητής). Όλοι οι μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο κατηγορούμενος διώχθηκε από την τότε κυβέρνηση, επειδή αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε εντολές επιζήμιες για τη χώρα, επιρρίπτοντας τις ευθύνες αντιθέτως στον τότε διοικητή της ΕΥΠ κ. Κ. Μπίκα και στον πολιτικό του προϊστάμενο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι –όπως ειπώθηκε στη δίκη, με αναφορές και στα περίφημα τηλεγραφήματα των πρέσβεων των ΗΠΑ στην Αθήνα- ασπάζονταν ό,τι τους υπαγόρευε η αμερικανική πρεσβεία και δίωκαν με ανυπόστατες και γελοίες κατηγορίες όσους υπαλλήλους δεν ήταν επιθυμητοί στους ίδιους!

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Γεώργιος Παπατσώρης, ο οποίος χειρίζεται υποθέσεις και άλλων στελεχών της ΕΥΠ με ανοικτές δικαστικές υποθέσεις, δήλωσε ότι οι κατηγορίες κατά στελεχών που δεν συνεργάστηκαν με την προηγούμενη διοίκηση, καταρρίπτονται η μία πίσω από την άλλη και ότι όλα τα στελέχη της ΕΥΠ, τα οποία διώκονται αδίκως και με αστείες κατηγορίες, θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την αποκάλυψη της αλήθειας και προκειμένου να φέρουν ενώπιον της Δικαιοσύνης τους υπεύθυνους, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται…

Πηγή εφημ. «Επενδυτής»

Εμείς πότε θα δούμε γυμνό χορό στο δικό μας Dancing With The Stars; (video)

Ακόμη και ντυμένη να χόρευε η Λαρίσα Ρικέλμε πάλι θα αναστάτωνε τα πλήθη. Πόσο μάλλον ολόγυμνη... 
Η λατινοαμερικανική έκδοση του δικού μας «Dancing with the stars», με τον τίτλο «Bailando por un sueño» (σ.σ. «Χορεύοντας για ένα όνειρο») δεν χρειάζεται ίντριγκες, εντυπωσιακά φορέματα, και ξινές κριτικές επιτροπές για να κάνει τηλεοπτικά νούμερα. Αρκεί ένας χορός σαν κι αυτόν που έκανε η πανέμορφη Παραγουανή Λαρίσα Ρικέλμε πριν από λίγες εβδομάδες.
Κοιτάζοντάς τον δεν μπορεί παρά να απορήσει κανείς: εμείς εδώ τι κάνουμε λάθος; 

Παμπιερικό συλλαλητήριο στην πλ. Ελευθερίας της Κατερίνης




















Η Σιωνιστική παγκόσμια Δικτατορία οδηγεί τον Πάπα Βενέδικτο στη πτώση!



Η  ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ & ΠΤΩΣΗ  ΤΟΥ  ΠΑΠΑ

Ο διεθνής αφελής λαός πιστεύει ότι ο Πάπας Βενέδικτος, παραιτήθηκε για λόγους υγείας, και λόγω γήρατος. Όμως η αλήθεια είναι άλλη, όπως δεν εγράφη.
Εκτός από τα διάφορα σκάνδαλα στη Καθολική εκκλησία, στα οποία δεν θα υπεισέλθουμε, αφού αυτά είναι κοινό γεγονός, και παρατηρούνται σε όλες τις εκκλησίες, σε όλα τα κράτη, αλλά και στη διεθνή κοινωνία, η πραγματική αιτία της παραίτησης είναι άλλη, αυτήν που επιμελώς μας κρύβουν οι παράγοντες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με τα κατά τόπους πιόνια και μαριονέτες αυτής.

Τα αίτια της παραίτησης δεν είναι ούτε το γήρας, ούτε η υγεία, ούτε τα πάσης φύσεως σκάνδαλα, τα οποία άλλωστε είναι ανθρώπινες αδυναμίες και αμαρτίες.
Ο Λαός λέει, «Ο Αετός πεθαίνει στον αέρα», και ο Πάπας στο θρόνο του, όσο γέρος ή ασθενής και αν είναι. Υπάρχει κονγκλάβιο Καρδιναλίων που τον αναπληροί στα διοικητικά του καθήκοντα.
Ο Πάπας δεν παραιτείται, πεθαίνει όρθιος, είναι δια βίου Πάπας.
Ο Πάπας είναι ένα σύμβολο, και πεθαίνει σαν τον Αετό στον αέρα!
Ο Πάπας Βενέδικτος εξηναγκάσθη να παραιτηθεί για τους εξής λόγους.
Ο Πάπας είναι η ανωτάτη θρησκευτική εξουσία στον πλανήτη.
Ο Πάπας είναι ο εκπρόσωπος του ιδρυτού της Χριστιανοσύνης.
Ο Πάπας είναι ο διάδοχος του Αποστόλου Πέτρου, ιδρυτού της Εκκλησίας της Ρώμης, που ονομάσθηκε Καθολική.
Είναι η πολυπληθέστερη Χριστιανική Εκκλησία στον πλανήτη.
Ένας Πάπας, σαν τον Βενέδικτο, δεν μπορεί να είναι υπηρέτης, πιόνι, και μαριονέτα του Διεθνούς Σιωνισμού.

Ο Πάπας Βενέδικτος, κατάντησε το Χριστιανισμό υπηρέτη στην υλοποίηση των σκοπών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, για παγκόσμια κυριαρχία. Συχνά τον ακούγαμε (σαν το Jeffrey) να μιλάει και να λέει ότι χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία θα ειρηνεύσει τον κόσμο.
Ένας Πάπας πιόνι και αχυράνθρωπος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, δεν μπορεί να σταθεί στο θρόνο του, αφού πρόδωσε το Χριστιανισμό, παραιτείται, όπως έπραξε  ο Σιωνιστής Βενέδικτος.
Για τύψεις συνειδήσεως για τη προδοσία του Χριστού, ο Ιούδας απαγχονίστηκε.
Αυτός επέβαλλε σκληρότερη τιμωρία στον εαυτό του.!!!
Υπάρχει και η άλλη εκδοχή να τον εξανάγκασαν σε παραίτηση οι ανώτατες γήϊνες παγκόσμιες Σιωνιστικές δυνάμεις που κυβερνούν το πλανήτη Γη, για άλλους σκοπούς, που μόνο αυτοί και εμείς γνωρίζουμε.

Ο Πάπας ήταν ηγέτης της Σιωνιστικής Μασονικής οργάνωσης των πεφωτισμένων, γνωστή στο διεθνές κοινό σαν OPUS DEI του Βατικανού. Αυτό έγινε ευρέως γνωστό στη διεθνή κοινή γνώμη.
Ο Πάπας Βενέδικτος παραιτήθηκε γιατί έγινε ευρέως γνωστός ο ρόλος του, σαν πρωταγωνιστής στην εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας στο πλανήτη, πράγμα που αντίκειται στα καθήκοντά του σαν ηγέτης του Χριστιανισμού.
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, -συν τοις άλλοις- έχει πρόγραμμα να επιβάλλει στο πλανήτη τη πανθρησκεία, η οποία στηρίζεται επάνω στην Ιουδαϊκή-Εβραϊκή θρησκεία του Αβραάμ, Μωϋσή, και των προφητών της Εβραϊκής Βίβλου.
Η Πανθρησκεία αυτή μεταλλαγμένη από τις παραδόσεις του Αβραάμ και των προφητών, έχει σαν Αρχηγό τον ΑντίΧριστο, δηλαδή το Σατανά, τον οποίον αναμένουν οι Σιωνιστές σαν Μεσσία.
Φανταστείτε τώρα το Πάπα, σαν Αρχηγό της μεγαλύτερης Χριστιανικής Εκκλησίας στο κόσμο, της Καθολικής εκκλησίας, να στηρίζει τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, με την πανθρησκεία, της οποίας Αρχηγός είναι ο Αντί-Χριστος. Υπάρχουν φωτογραφίες στο διαδίκτυο, αλλά και στο τύπο, που δείχνουν τον Πάπα Βενέδικτο, να κάνει με τα δύο χέρια του, το σύμβολο του Αντί-Χριστου - Διαβόλου.
Οσονούπω να περιμένουμε και τη παραίτηση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο οποίος σε αγαστή σύμπνοια με το Πάπα Βενέδικτο,
παίζει και αυτός σημαντικό ρόλο μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης. Τέτοιοι θρησκευτικοί ηγέτες δεν μας χρειάζονται.

Ο Πανάγαθος Θεός τιμώρησε εν ζωή τον Πάπα Βενέδικτο για τη προδοσία, με κακή υγεία, και με αποκάλυψη του ρόλου του σαν πιόνι των Σιωνιστών, και τον οδήγησε στη πτώση εν μέσω καταισχύνης, σαν τον πιο αποτυχημένο Πάπα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Αυτή τη τύχη έχουν όλοι οι υπηρέτες του Αντί-Χριστου.
Μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων και Παγκοσμιοποίησης, η Σιωνιστική διακυβέρνηση των Rothschild & Rockefellers, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ετοιμάζει διάδοχο του Πάπα Βενέδικτου , έναν μαύρο Αφρικανό Καρδινάλιο, για να δείξει στην ανθρωπότητα τη παγκοσμιοποίηση των λαών του πλανήτη, και τον εξευτελισμό της Χριστιανικής Καθολικής Εκκλησίας. Τα πιόνια και μαριονέτες οι Καρδινάλιοι, θα τον ψηφίσουν, δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Πρέπει να υπακούσουν στα μεγάλα αφεντικά τους, ξεφτιλίζοντας το Χριστιανισμό. Θαυμάστε κόσμε Καρδινάλιους!!!!

Παράλληλα με αυτά, τα μεγάλα αφεντικά της οικουμένης θέλουν να δείξουν στην ανθρωπότητα το «καλό» παράδειγμα του Μαύρου Πάπα, σαν σύμβολο επιμιξίας  Μαύρων-Λευκών, με απώτερο στόχο & σκοπό την εξαφάνιση της λευκής φυλής των Ευρωπαίων.
Αφού η Χριστιανική Εκκλησία «παντρεύτηκε» έναν Μαύρο Πάπα για Αρχηγό, τότε γιατί όχι και οι λευκές γυναίκες να μη παντρευτούν μαύρους;;; Έτσι έρχεται η κατάλυση της λευκής φυλής, και δημιουργείται και πολλαπλασιάζεται η Σημιτική φυλή των Ρότσιλντ & Ροκφέλερ. Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά πιστεύω στην αρχή, «Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη». Δεν μπορούμε να καταλύσουμε και να διασαλεύσουμε τις αρχές επάνω στις οποίες έφτιαξε ο Θεός τον άνθρωπο και τον κόσμο. Δεν μπορούμε να διασαλεύσουμε την τάξη της δημιουργίας του ανθρώπου και του σύμπαντος, επειδή το θέλουν οι Σιωνιστές.!!!!
Όμως ο Αντί-Χριστος τολμά μέσω της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, να διασαλεύσει τη τάξη του Θεού.

Με όλα αυτά που κάνει η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία οδηγεί τους λαούς της Γης στην αφύπνιση. Ήδη στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, η Ν.Τ.Π. τα έχει βρεί «σκούρα», αφού ο Αμερικανικός λαός αρχίζει να ξυπνάει, και η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, ευρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή και κρίση, και αναδιπλώνεται………
Έτσι η Σιωνιστική παγκόσμια Δικτατορία οδήγησε το Πάπα Βενέδικτο στη πτώση, για να εκλέξουν Μαύρο Αφρικανό Πάπα.

Σε λίγο θα κάνουν τα ίδια και στην Ορθοδοξία, θα δούμε οσονούπω
Μαύρο Πατριάρχη, και οι Τούρκοι Δεσποτάδες, του Οικουμενικού Θρόνου του Βυζαντίου, θα τον ψηφίσουν, «Τοις Εκείνων προσταγές πειθόμενοι»……..
Ο Βενέδικτος πέρασε στην Ιστορία σαν παράδειγμα προς αποφυγήν όλων των Χριστιανών. Ο Βενέδικτος ήταν ο νέος Ιούδας του Ιησού Χριστού, και του Χριστιανισμού.
Ο Αετός πεθαίνει στον αέρα, και ο Πάπας στο θρόνο του, εκτός εάν είναι προδότης του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.!!!

                                         ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/papas-mauros.html#ixzz2Klq1onNx


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2KnIGxK3D

Μαζί μας είσαι ρε μούργο ή με το λιοντάρι; (του Μπαγασάκου)



Το άκρον άωτον της χειραγώγησης του ελληνικού πληθυσμού αποτελεί η δήλωση του γενικού γραμματέα ΥΠΟΙΚ γιά τον κατώτατο μισθό και η αστραπιαία αναδίπλωση της κυβέρνησης διά στόματος υπουργού Εργασίας, που πυροδοτεί την μέσω διαρροών εκκίνηση του διαλόγου γιά την περεταίρω καρατόμηση των μισθών των εργαζομένων.
 
γράφει ο Μπαγασάκος γιά τα Αληθινά Ψέματα
Συνεχίζοντας την τακτική του "σιγά σιγά και με το μαλακό" εφαρμογής δυσβάστακτων μέτρων, ευρεσιτεχνία του Μπένι του τρομερού, η συγκυβέρνηση της τρόϊκας εσωτερικού μας προετοιμάζει γιά την ανάπτυξη, της οποίας η πιό προσοδοφόρα επιχείρηση θα είναι η βιομηχανία που θα παράγει σιδερένιες μπάλλες γιά πόδια σύγχρονων σκλάβων της F.E.R.O.G.(Former European Republic of Greece).

<<Σε μια δήλωση - σοκ προέβη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Μέργος. Μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), είπε - μεταξύ των άλλων - ότι «μπορεί στην Ελλάδα να έχει
μειωθεί το μοναδιαίο κόστος εργασίας, αλλά ακόμη ο κατώτατος μισθός είναι υψηλός. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να δούμε σχετικά με την ανάπτυξη»!>> Τα ΝΕΑgr

Η διεθνής πατέντα των διαρροών γιά ένα μέτρο που θα ξεσκίσει τους μισθούς, άρα και την όποια καταναλωτική, φοροδοτική και χρεοδοτική ικανότητα των εργαζομένων, συγχρόνως με την πορνογραφικής έμπνευσης βαθμιδωτή "σιγά σιγά και με το μαλακό"
διείσδυση των "αναπτυξιακών μέτρων", τα οποία μόνον τους εργαζόμενους ακουμπούν, αφήνοντας όλους τους άλλους "κοινωνικούς  εταίρους" ανέγγιχτους, θα αποτελέσουν το διαλυτήριο του κοινωνικού ιστού με ανεξέλεγκτα γιά τους Έλληνες αποτελέσματα.
Το σόκ που υποστήκαμε ως εργαζόμενοι από τις δηλώσεις Γιανίτση το 2000 για ερασιακά-συντάξεις, ήταν ο προάγγελος, το νηπιακό στάδιο της σημερινής κατά μέτωπο επίθεσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος, το οποίο διατυμπανίζει "ή ο κύκλος εργασίας κατανάλωσης θα με πλουτίζει, ή θα ρίξω τα κεφάλαιά μου στον χρηματιστηριακό τζόγο όσο αυτός είναι υπαρκτός και εσείς θα μείνετε άνεργοι".

Έχω ξαναγράψει οτι είναι ζήτημα καθαρά πολιτικής βούλησης των ηγετών και των κυβερνήσεων του σημερινού κόσμου να τελειώνουν με το καθεστώς των δέκα, είκοσι οικογενειών ιδιοκτητών και διαχειριστών του συγκεκριμένου χρηματοπιστωτικού συστήματος και μάλιστα εν μία νυκτί, χωρίς να ζημιωθεί η "κατώτερη οικονομική ελίτ", η οποία γρήγορα θα αποτελέσει τον αρωγό και συμπαραστάτη του εγχειρήματος, εναρμονιζόμενη με ενα νέο πρωτόκολλο λειτουργίας των συναλλαγών και των χρηματιστηρίων.
Το εγχείρημα αυτό, εφόσον δεν καταλύει με απολυταρχικό τρόπο την μετατρεψιμότητα της εργασίας σε αξία, θέτοντας όμως ένα πλαίσιο, όπου η κοινωνία παίζει κυρίαρχο ρόλο, θα μπορούσε να γίνει εφικτό αν το ζητούσαν επιτακτικά οι κοινωνίες.
Όσο και επιτακτικά και αν το ζητάνε οι κοινωνίες, αν δεν γίνει κατανοητό και από τους ηγέτες, αλλά και από τους βαθύπλουτους αυτού του κόσμου, οτι ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, είναι προ των πυλών και οι οικονομίες έχουν να μας επιδείξουν τέτοια
ανακλαστικά στο πρόσφατο παρελθόν, εναπόκειται πλέον στους ηγέτες να εκβιάσουν αιφνιδιαστικά τους λεηλάτες του ανθρώπινου μόχθου και τους λακέδες τους.

Κατά τα άλλα η αξιωματική αντιπολίτευση οφείλει να απαιτήσει την δρομολόγηση του Μέργου γιά την άγουσα προς το σπίτι του, σαν έναν πρώτο, χωρίς επιστροφή, προορισμό, γιά να αρχίσουν να το σκέφτονται και οι υπόλοιποι.

Α, και να μην το ξεχάσω, το ξεκαθάρισε ο ΓΑΠ μετά την ομιλία της θρασύτατης Ισπανίδας πιτσιρίκας που τος έβαλε χέρι γιά τα πεντάστερα ξενοδοχεία και τα Spa: "Εμείς οι σοσιαλιστές στη χώρα μου τα αντιπαλεύουμε όλα αυτά, είμαστε μαζί με τα συνδικάτα στους δρόμους βρε παιδιά"!

Στα ανέκδοτα είμαστε άπιαστοι.
Το χιούμορ μας σώζει.
Ο Μπαγασάκος γιά τα Αληθινά Ψέματα


ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ -ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΟΣΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



Χημικά και πολύ άγριο ξύλο.. μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ..
Καταγγελία ΣΟΚ των αγροτών..
"Δεν έχουμε τίποτα με τους αστυνομικούς ο επικεφαλής θέλει να δημιουργήσει μακελειό εδώ πέρα"
- Οι αγρότες πέταξαν στους αστυνομικούς πέτρες, ξύλα, καφέδες και νερά.
- Τραυματίες δυο αστυνομικοί, μεταξύ τους και ο αστυνομικός Διευθυντής και τέσσερις αγρότες.  Δείτε το βίντεο..
  


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2KnGqUlRR

ΗΛΙΘΙΕ!!! ΔΙΑΒΑΣΕ:Δήλωση-σοκ του Όλι Ρεν επιβεβαιώνει τον Μέργο- Μείωση του κατώτατου μισθού το 2014!



Δήλωση-σοκ του Όλι Ρεν επιβεβαιώνει τον Μέργο- Μείωση του κατώτατου μισθού το 2014!
Nέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της μείωσης του κατώτατου μισθού που προέκυψε από τις δηλώσεις του Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου.
Mπορεί η κυβέρνηση να διέψευσε τις δηλώσεις του κ. Μέργου αλλά ήρθε η απάντηση του επιτρόπου για τις Οικονομικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή να ρίξει «λάδι στη φωτιά».
Διαβάστε τι είπε ο Όλι Ρεν:
Αναθεώρηση του συστήματος όσον αφορά τον ελάχιστο μισθό προβλέπεται για το 2014, με στόχο να βελτιωθεί και να γίνει πιο αποτελεσματικό όσον αφορά την αύξηση της απασχόλησης και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας. Οι κοινωνικοί εταίροι θα συμμετάσχουν σε αυτήν την αναθεώρηση.
Η Επιτροπή πιστεύει ότι ο κατώτατος νόμιμος μισθός είναι σύμφωνος με το κεκτημένο της ΕΕ καθώς και με το άρθρο 28 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ , υπό τον όρο ότι οι κοινωνικοί εταίροι θα συμμετέχουν δεόντως στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων. Αυτό αποδεικνύει άλλωστε η πρακτική που ακολουθείται σε πολλά κράτη μέλη της ΕΕ. Όσον αφορά τις συμβάσεις της ΔΟΕ, τα μνημόνια συμφωνίας προβλέπουν ότι οι μεταρρυθμίσεις όσον αφορά τις εργασιακές σχέσεις πρέπει να γίνονται σύμφωνα με τους βασικούς κανόνες εργασίας.
Χουντής: Έχουν δεσμευθεί να μειώσουν κι άλλο τον κατώτερο μισθό
Με αφορμή την απάντηση του κ. Ρεν, ο Νίκος Χουντής έκανε λόγο για υποκρισία των κυβερνητικών εταίρων που κρύβουν από το λαό ότι έχουν δεσμευθεί να μειώσουν κι άλλο τον κατώτερο μισθό…
Είμαστε μπροστά σε άλλη μια ακραία υποκρισία των κυβερνητικών συνεταίρων που μάταια προσπαθούν να κρύψουν από τον ελληνικό λαό ότι έχουν δεσμευθεί από το Μνημόνιο, να μειώσουν κι άλλο τον κατώτερο μισθό, γεγονός που ασφαλώς θα συμπαρασύρει σε μείωση όλους τους μισθούς στην ΕλλάδαΌπως προκύπτει από την απάντηση Ρεν, η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ρητά ότι για το 2014 θα μειώσει τον κατώτατο μισθό. Αυτό μπορεί να γίνει, καθώς από 1η Απριλίου του 2013 ο κατώτατος μισθός, θα ορίζεται με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου, ανεξάρτητα από το αν θα συμφωνήσουν ή όχι οι κοινωνικοί εταίροι.
Να μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ και της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας (Όλι Ρέν, Πολ Τόμσεν και Γιοργκ Άσμουσεν) σε σχετική προφορική μου ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο στις 27/3/2012, ρητά απάντησαν ότι στόχος είναι να φτάσουμε σε μισθούς επιπέδου Βουλγαρίας.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2KnGa7HQH

Ξεκίνησε ο εκβιασμός για την επόμενη δόση !.και ΕΝΩ έρχονται οι χειρότερες μέρες....Ο ΛΑΟΣ περιμένει τον ΜΕΣΣΙΑ του!!!




Η απόλυτη παράνοια τροϊκανών-Στουρνάρα..

-ΦΠΑ 21% για τρόφιμα, φάρμακα, είδη και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης προκειμένου να αυξήσουν τα έσοδα 
-Εκβιασμοί με τη δόση για απολύσεις, άρση της απαγόρευσης 
πλειστηριασμών και φυλακίσεις οφειλετών.

Η υστέρηση εσόδων, που εμφανίζουν απόκλιση 7% από το στόχο που είχε τεθεί για τον Ιανουάριο, αποτελεί τη θρυαλλίδα των εξελίξεων.
Σε σχέση με τον προηγούμενο Ιανουάριο, η πτώση ήταν της τάξης του 16%. Μαζί με τη μείωση των εσόδων από το ΦΠΑ κατά 15%, υπάρχουν δύο συμπεράσματα:

α. Οι πολίτες δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν φόρους και οφειλές προς το δημόσιο. Δεν έχουν, δεν θέλουν ή δίνουν προτεραιότητα στην κάλυψη των βιοτικών αναγκών τους. Και γίνονται ολοένα και περισσότεροι.
β. Η κατανάλωση βυθίζεται, οι πολίτες δεν καταναλώνουν. Χωρίς κατανάλωση δεν λειτουργεί η οικονομία και δεν υπάρχουν δημόσια έσοδα.

Η εικόνα αυτή έχει προκαλέσει σοκ στους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, αντιλαμβάνονται ότι τα περιθώρια στενεύουν.
Στις αρχές Μαρτίου θα παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις και εκεί θα δοκιμαστούν οριστικά οι αντοχές της κοινωνίας αλλά και του πολιτικού συστήματος.
Στη σύσκεψη που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου, μέσα σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα, ο κ. Σαμαράς και οι κ.κ. Βενιζέλος, Κουβέλης, άκουσαν έκπληκτοι τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να τους παρουσιάζει το σχέδιό του για τη φορολογία των ακινήτων.
Ένα σχέδιο που προβλέπει ετήσια έσοδα 3.2 δις ευρώ και που οι ίδιοι είχαν ζητήσει να μετατεθεί χρονικά, αφού όπως εκτιμούν οι κοινωνία δεν αντέχει.

Ο κ. Στουρνάρας, έχοντας και τη στήριξη της τρόικας, τους αγνόησε επιδεικτικά ενώ τους προειδοποίησε ότι δεν μπορεί να βγει με άλλο τρόπο το πρόγραμμα.
Φαίνεται όμως ότι ούτε με την υποθετική είσπραξη των 3.2 δις από την φορολογία των ακινήτων δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα.
Όπως δεν επετεύχθη και ο στόχος των εσόδων από την αύξηση του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο.
Όπως δεν έχει επιτευχθεί κανένας στόχος, εδώ και τρία χρόνια.
Είναι δεδομένο ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας και πηγάζουν από την παράνοια των τροϊκανών και του κ. Στουρνάρα που θεωρούν ότι υπάρχει ακόμα λίπος, ότι οι Έλληνες έχουν κρυμμένα λεφτά στα σπίτια τους, ότι δεν μπορεί να υπάρχει τόσο μεγάλη ιδιωτική ακίνητη περιουσία, σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Αυτή η παράνοια, θα εκδηλωθεί με ωμό εκβιασμό για την καταβολή της επόμενης δόσης και με την απειλή της χρεοκοπίας.
Θα συνοδεύεται από συγκεκριμένα μέτρα-απαιτήσεις της τρόικας, που έχουν τη στήριξη και του κ. Στουρνάρα.

Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν:
1. Μετάταξη των ειδών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης στον υψηλότερο συντελεστή ΦΠΑ που θα διαμορφωθεί πλέον στο 21%. Αυτό σημαίνει ότι τρόφιμα, φάρμακα, ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, ύδρευση θα εκτοξευθούν στα ύψη. Θεωρούν ότι οι πολίτες δεν μπορεί να σταματήσουν να καταναλώνουν είδη πρώτης ανάγκης και αυτό θα αποφέρει έσοδα για να καλυφθούν οι μαύρες τρύπες.
2. Απολύσεις 25.000 δημοσίων υπαλλήλων, τα ονόματα των οποίων απαιτεί η τρόικα. Για να γίνει αποδεκτό κάτι τέτοιο και για να αμβλυνθούν οι κοινωνικές αντιδράσεις, θα τεθεί το επιχείρημα '' ή απολύουμε δημοσίους υπαλλήλους ή μειώνουμε ξανά μισθούς και συντάξεις.
3. Άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία και γενίκευση του μέτρου των κατασχέσεων. Επίσης επιβολή αυστηρών ποινών για τους οφειλέτες του δημοσίου. Ακόμα και για ανεξόφλητες υποχρεώσεις 3.000 ευρώ, οι πολίτες θα αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης.
4. Άμεση εφαρμογή και είσπραξη του νέου φόρου για τα ακίνητα, που ενσωματώνει το χαράτσι Βενιζέλου και επεκτείνει τη φορολόγηση και στα αγροτεμάχια εκτός σχεδίου.
5. Συνοπτικές διαδικασίες αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας. Είναι ζήτημα χρόνου η αντικατάσταση του κ. Αθανασόπουλου από τη θέση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ. Πιθανότατα, ο αντικαταστάτης του να μην είναι Έλληνας.

Οι δανειστές θεωρούν ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να βρεθούν τα έσοδα που λείπουν και να δημιουργηθεί η εικόνα ότι το πρόγραμμα επιτυγχάνει τους στόχους του, μέχρι τις Γερμανικές εκλογές. Εκεί θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση και θα καθοριστούν τα ανταλλάγματα για ένα νέο ''κούρεμα'' του Ελληνικού χρέους.
Βασική και αναγκαία συνθήκη είναι να έχει αντέξει , έως τότε, και η κυβέρνηση Σαμαρά αλλά κυρίως η κοινωνία.
(triklopodia)


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2KnFuIpur

Αντρικά λάθη την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Η 14η του Φλεβάρη αποτελεί την ημέρα που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται ο έρωτας σε ολόκληρο τον κόσμο! Κι όμως, οι συγκρούσεις που προκύπτουν...
ανάμεσα στα ζευγάρια την αγαπησιάρικη υποτίθεται αυτή ημέρα, δεν έχουν προηγούμενο. Ιδού τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι άντρες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Λάθος Νο1: Ξεχνάει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Είχε μπόλικη δουλειά στο γραφείο, είχε πολλά στο μυαλό του, είναι ξεχασιάρης, ό,τι και να' ναι εσύ ντύνεσαι και στολίζεσαι κι εκείνος καταλήγει να ξεχάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Γιατί είναι κακό: κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ξεχωριστή, θέλει να αισθανθεί πως αγαπιέται. Ειδικά την ημέρα των ερωτευμένων το να θυμηθεί ο καλός σου να σου πει χρόνια πολλά, είναι μεγάλης σημασίας υπόθεση. Αν πάλι ξεχάσει εντελώς τη μέρα, εκεί ξεκινάς να αναρωτιέσαι: γιατί δεν το θυμήθηκε, γιατί δεν αξιολόγησε πόσο σημαντικό είναι για εσένα.
Πώς θα φτιάξεις το πρόβλημα: πάνω από το 75% των γυναικών σε όλο τον κόσμο παραδέχεται πως ακόμα και ένα γραμματάκι με γλυκά λόγια είναι αρκετό για να δείξει ένας άντρας πως μας σκέφτηκε την ημέρα αυτή. Αν μπορεί να θυμάται πότε παίζει η ομάδα του, ποιές ώρες και την ενδεκάδα απ' έξω, ας θυμηθεί να σου πάρει έστω ένα λουλούδι του Αγίου Βαλεντίνου, κι ας μην πιστεύει καθόλου στην εν λόγω γιορτή!

Λάθος Νο2: Νομίζει πως με ένα αρκουδάκι καθάρισε!
Εμφανίζεται μπροστά σου με ένα αρκούδι και σου λέει ένα ξερό 'χρόνια πολλά'.Και νομίζει πως το έκανε το χρέος του!
Γιατί είναι κακό: ένα κουτί σοκολατάκια, μια ανθοδέσμη ή ένα αρκουδάκι δεν είναι αρκετό για να κερδίσεις την καρδιά μιας γυναίκας. Περισσότερο από το δώρο που θα σου κάνει, μετράνε τα λόγια που θα σου πει. Η έκφραση της αγάπης του είναι ο πραγματικός λόγος για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο και όχι ένα λούτρινο αρκουδάκι!
Πώς θα φτιάξεις το πρόβλημα: το θέμα δεν είναι αν το δωράκι θα είναι αρκουδάκι ή κοσμηματάκι! Αυτό πρέπει να του εξηγήσεις! Σίγουρα, αυτό που χρειάζεσαι πρώτο απ' όλα, είναι να ακούσεις τι νιώθει για εσένα. Μπορεί να είστε ακόμα στην αρχή της σχέσης σας και το 'σ' αγαπώ' να μην το έχει εύκολο! Όμως, μπορεί να σου πει πόσο καλά νιώθει στο πλευρό σου και πόσο έχει αρχίσει να του αρέσει που είστε μαζί.

Λάθος Νο3: Επιμένει να σου λέει, πως η γιορτή αυτή είναι τέχνασμα για να πλουτίζουν κάποιοι έμποροι
Όσο και να σου πιπιλίζει τα αυτιά ο αγαπημένος σου Επαναστάτης Ποπολάρος κατά του Βαλεντίνου, η γιορτή δεν θα σταματήσει να υφίσταται!
Γιατί είναι κακό: η αντίδραση του αυτή κατά των ανθοπωλών ή των ζαχαροπλαστών μοιάζει με μια τεράστια δικαιολογία για να αποφύγει τη σχέση σας. Τέτοιες γιορτές αποτελούν μια ευκαιρία να κάνουμε αυτά που θα θέλαμε μέσα στη σχέση μας αλλά δυστυχώς τα αναβάλλουμε! Αφού μας δίνεται η ευκαιρία, καλό είναι να την αξιοποιήσουμε!
Πώς θα φτιάξεις το πρόβλημα: αν όντως το πρόβλημα του αγαπημένου σου είναι η εμπορικότητα της εν λόγω μέρας, μπορείτε εσείς τα δυο να γιορτάσετε μια μέρα πριν! Κανονίστε ένα δείπνο και μιλήστε για οτιδήποτε άλλο εκτός από τις υποχρεώσεις ή τα παιδιά ή τα οικονομικά σας.

Λάθος No4: σου εύχεται μέσω γραπτού μηνύματος ή μέιλ
Ένας στους 5 άντρες εύχεται μέσω sms και ένας στου 10 μέσω mail. Καλή η τεχνολογία αλλά άλλο να το ακούς το σ' αγαπώ κι άλλο να το βλέπεις σε ένα άχρωμο sms.
Γιατί είναι κακό: γιατί ανάμεσα σε εκείνον κι εσένα μπαίνει πάλι μια άλλη: η ρημάδα η τεχνολογία!
Πώς θα φτιάξεις το πρόβλημα: αν θέλει να βάλει την τεχνολογία στο παιχνίδι, μπορεί να σου ευχηθεί φτιάχνοντας ένα cdακι με τραγούδια και live αφιερώσεις ή έστω αν είστε μακρυά (που τέτοια μέρα θα έπρεπε να είστε κοντά) ας σου κάνει μια βιντεοκλήση κι ας αφήσει τα mail.

Λάθος No5: περιμένει να κάνεις όλο το σχεδιασμό εκείνης της μέρας, εσύ και μόνο εσύ!
Μόνο στις ΗΠΑ, το 64% των ανδρών δεν ασχολείται καν με το να κάνει σχέδια για την ημέρα των ερωτευμένων, όταν το 30% των γυναικών περιμένουν από τον καλό τους να ετοιμάσει τη βραδιά. Στο τέλος, μένετε μέσα και γκρινιάζετε!
Γιατί είναι κακό: το ότι εκείνος φρόντισε να κάνει σχέδια και να προετοιμάσει μια όμορφη βραδιά για εσάς τους δυο, στα μάτια σου είναι ένα ακόμα σημάδι πως σε νοιάζεται, σε θέλει στη ζωή του και φροντίζει γι' αυτό.
Πώς θα φτιάξεις το πρόβλημα: αν δεν του εξηγήσεις πως αυτή η γιορτή έχει σημασία για εσένα προκαταβολικά, μην περιμένεις θαύματα, ειδικά αν εκείνος είναι κατά αυτής. Δεν χρειάζεται να χαλάσετε χρήματα αν δεν σας περισσεύουν. Ακόμα και η πρωτοβουλία που θα πάρει να σου μαγειρέψει σπίτι, είναι ένδειξη ενδιαφέροντος.