ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Eταιρίες δολοφόνων...


Αξιότιμοι δολοφόνοι μας

Πήγα αυτές τις μέρες να πληρώσω τη ΔΕΗ.

Όπου με την τιμή του ρεύματος ήταν αναπόσπαστα συνδεδεμένο και το περίφημο χαράτσι του πολυχρονεμένου μας πασά και αφέντη, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο οποίος, όπως διαθρυλείται, ομού μετά του εντιμότατου κ. Προκόπη Παυλόπουλου, υπουργού της «σεμνότατης και ταπεινότατης» ΝεοΔούλης του Μαμωνά, είχαν φιλοτεχνήσει, τις διαβόητες, περί ασυλίας κλεπτών και απατεώνων βουλευτών και υπουργών, συνταγματικές διατάξεις…

Η προστασία του δάσους μας αφορά όλους μας...

Φωτογραφία για Η προστασία του δάσους μας αφορά όλους μας...
Μήνυμα της Κίνησης Πολιτών Πρασιάς για την ημέρα του Περιβάλλοντος Η 5η Ιουνίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Την ημέρα αυτή,η Κίνηση Πολιτών Πρασιάς Ευρυτανίας (KI.ΠΟ.Π.Ε) ενώνει την φωνή της ώστε να ακουστεί παντού η ανάγκη προστασίας των υπέροχων δασών της Ευρυτανίας,των δασών της χώρας μας,και να τονιστεί η σημασία για την ποιοτική βελτίωση των συνθηκών της ανθρώπινης ζωής.

Το δάσος μας προσφέρει απλόχερα μια μεγάλη ποικιλία υλικών αγαθών και υπηρεσιών, ενώ σε αντάλλαγμα ζητά από εμάς κυρίως αγάπη και προστασία.

ΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ, ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ...ΕΞΟΧΟΤΑΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!

Φωτογραφία για ΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ, ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ...ΕΞΟΧΟΤΑΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!
Θεσσαλονίκη 4-6-2012

Κοινοποίηση: "Εξοχοτάτη κ.Μέρκελ"!!!

Δημιουργικότατε, κύριε Τζήμερε, της "Δημιουργίας,ξανά", Πήρα το θάρρος να σας γράψω την παρακάτω επιστολή ως ένας φανατικός,μέχρι πρότινος, υποστηριχτής σας.Ήθελα νάξερα,που σας βρίσκω.Από το κακό στο χειρότερο πάω.Καταρχήν θα ήθελα να σας παρακαλέσω,επειδή είστε πολύ φίλος με την Sehr Geehrte Μέρκελ, αφού ανταλλάσσετε γράμματα και ευχητήριες

H Bild δίνει τα εύσημα στον Τζήμερο για την επιστολή στη Μέρκελ!

Φωτογραφία για H Bild δίνει τα εύσημα στον Τζήμερο για την επιστολή στη Μέρκελ!
Εκτενή αναφορά στον αρχηγό του κόμματος της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνο Τζήμερο και στην επιστολή που απέστειλε στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ κάνει η εφημερίδα Bild Zeitung.

Υπό τον τίτλο «Αφήστε τη χώρα μου να πάει στην κόλαση», ο Paul Ronzheimer αναφέρεται στην επιστολή του Θάνου Τζήμερου τονίζοντας ότι «κανένας μέχρι στιγμής δεν έκανε καλύτερο απολογισμό για τη χώρα του στην Ελλάδα», ενώ ο δημοσιογράφος παραθέτει αποσπάσματα από την επίμαχη επιστολή:

Ακόμη και οι άστεγοι θα πληρώσουν φόρο το 2012!!!

Φωτογραφία για Ακόμη και οι άστεγοι θα πληρώσουν φόρο το 2012!!!
Ας υποθέσουμε ότι ένας άστεγος θέλει να υποβάλλει φορολογική δήλωση το 2012, δηλώνοντας ως εισόδημα 0 ευρώ. Το τεκμήριο διαβίωσης  ανέρχεται στα 3.000 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να προσκομίσει αποδείξεις 750 ευρώ, τις οποίες ουδείς ξέρει από πού θα βρει. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να πληρώσει ποινή για την έλλειψη των αποδείξεων, ίση με το 10%, δηλαδή 75 ευρώ (από τα 0 ευρώ που διαθέτει). Ως προκαταβολή φόβου, θα πρέπει να καταβάλλει το 55% των 75 ευρώ, δηλαδή 41,25 ευρώ.

Παιδί και τηλεόραση

Φωτογραφία για Παιδί και τηλεόραση
Γράφει η Κεφάλα Μαριάντζελα
Όπως ήδη γνωρίζουμε, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πάντα αποτελούσαν ένα από τα κύρια ζητήματα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων.
Με τη σύγχρονη μορφή και λειτουργία τους αποτελούν έναν από τους κύριους διαμορφωτές της προσωπικότητας των παιδιών, αφού ασκούν καταλυτικό ρόλο στη διαπαιδαγώγησή τους και συμβάλλουν στη γνωστική τους ανάπτυξη. Στη σύγχρονη εποχή έχουν ακουστεί πολλές αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με το ρόλο

Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego - Oficial (Assim você me mata)

Η παραμονή μου στη Ferrari εξαρτάται από την απόδοσή μου, λέει ο Massa

Φωτογραφία για Η παραμονή μου στη Ferrari εξαρτάται από την απόδοσή μου, λέει ο Massa
Τουλάχιστον, η αυτογνωσία είναι καλό χαρακτηριστικό των ανθρώπων, κάτι που φαίνεται να έχει και ο Felipe Massa, καθώς δηλώνει ότι η παραμονή του στη Scuderia θα εξαρτηθεί από την απόδοσή του στα υπόλοιπα 14 φετινά Grand Prix.

Σίγουρα, η απόδοση του Βραζιλιάνου ήταν καλύτερη στο Μονακό, αλλά η βελτίωση θα πρέπει να συνεχιστεί, αν θέλει, φυσικά, ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει στο τέλος τού 2012.

ΑΝΤΙΔΩΡΟ


     

ΣΟΚ: Απέλυσαν 5.000 Έλληνες ξενοδοχοϋπάλληλους – Στη θέση τους αλλοδαποί με 450 ευρώ το 24ωρο!

Δεν έχει προηγούμενο το μαρτύριο της ανεργίας στο οποίο υποβάλλονται οι ξενδοχ/λοι της Ρόδου κατά τη φετινή σεζόν. Ο αριθμός των ανέργων ξενοδ/λων υπολογίζεται σε 5.000 και κανένας δεν νοιάζεται, πέρα από δηλώσεις, ανακοινώσεις και άλλα που φυσικά δεν συγκινούν τους ξενοδόχους, αλλά ούτε και τους αρμόδιους. 
Το γεγονός ότι 5.000 ξενοδ/λοι βρίσκονται ακόμη στην ανεργία, σημαίνει ότι ισάριθμες οικογένειες περνούν δύσκολες μέρες, αφού έληξε και η περίοδος καταβολής του επιδόματος ανεργίας που χορηγείται από τον ΟΑΕΔ. 

ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ...ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ?? ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ?

ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ : Αυτό που θέλουν οι Τραπεζίτες
ΧΡΕΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΝ 05/06/2012 = 203 ΔΙΣ
ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ = ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΪΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Siemens ξανά; Ρώτα τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.


Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ!
του Κοριός

Σόιμπλε: Για όλα φταίει η Ελλάδα!

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα απο τους Γερμανούς που θέλουν όσο τίποτε άλλο να τιμωρήσουν τους Έλληνες εξού και οι δηλώσεις της Μέρκελ οτι τα Μνημόνια δεν πρόκειται να αλλάξουν!
Η Ισπανία τα κάνει όλα σωστά αλλά φταίει η Ελλάδα που δεν τα καταφέρνει είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε,...
σε ένα νέο επεισόδιο ανθελληνικού παραληρήματος!

Θα μπορούσε να πει ότι η Ελλάδα φταίει για το τσουνάμι στην Ιαπωνία ή για το σεισμό στην Ιταλία ή ακόμη και για την αποτυχία της Μπάγερν Μονάχου να κερδίσει τον τελικό του Champions League. Δεν το έκανε... ακόμα!

Καθαρισμός της παραλίας Παντελεήμονα από το Δημοτικό σχολείο της περιοχής

paralia padeleimona katharismos 7 Καθαρισμός της παραλίας Παντελεήμονα από το Δημοτικό σχολείο της περιοχής (φωτογραφίες)

5 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος,  οι δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου Νέου Παντελεήμονα, συνόδευσαν τους μικρούς μαθητές στην παραλία Παντελεήμονα και πραγματοποίησαν καθαρισμό της ακτής.
Τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, μάζεψαν όσα σκουπίδια βρήκαν στην παραλία για να  θυμίσουν σε όλους μας να… ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΜΑΣ!
Μετά… απόλαυσαν το μπάνιο τους στην υπέροχη θάλασσα του Παντελεήμονα, κάτω από το κάστρο του Πλαταμώνα, φιλοξενούμενοι της ταβέρνας «Νοσταλγία».
Ενα μεγάλο μπράβο στους δασκάλους και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στα μικρά αυτά παιδιά!

ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΚΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 5-6-2012 ΤΟ ΒΑΡΕΛΟΔΑΣΟΣ ΖΕΙ.



Νέα ομαδική παραγγελία για τυροκομικά προϊόντα

       Η εθελοντική ομάδα Πιερική Κίνηση πάντα κοντά στους πολίτες αλλά και στους παραγωγούς –επαγγελματίες του νομού Πιερίας οργανώνει παραγγελίες σε προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης προτιμώντας-όταν αυτό είναι εφικτό- παραγωγούς του τόπου μας τονώνοντας έτσι την τοπική οικονομία αλλά και ενισχύοντας κάποιους παραγωγούς και επιχειρήσεις  που δίνουν ψωμί σε οικογένειες του νομού μας.
      Συνεχίζοντας λοιπόν αυτή την πολιτική και μετά από την πετυχημένη πρώτη παραγγελία τυροκομικών τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά και

Η λίστα με τα 22 κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Είκοσι δύο κόμματα και συνδυασμοί θα λάβουν τελικά μέρος στις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012. Η επίσημη ανακήρυξη των κομμάτων ολοκληρώθηκε -όπως απαιτεί η σχετική νομοθεσία- από τον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με απόφαση του Α' Τμήματος του Ανωτάτου Δικαστηρίου δεν ανακηρύχθηκαν τα κόμματα: α) Λευκό, β) ΕΛΚΣΙ (Ελληνικό Λευκό Κίνημα Σημερινής Ιδεολογίας, γ) ΠΑΜΕ στο ΓΕΣΕΕΠ και δ) Έλληνες (Ελλήνων Ελευθέρων Συνένωση) γιατί αν και είχαν καταθέσει δηλώσεις συμμετοχής, δεν είχαν υποβάλει δηλώσεις εκλογικών συνδυασμών.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΑΛΛΙΘΕΑ» : Από την «Ετήσια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση»

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 και ώρα 18:30 στην κεντρική πλατεία της Καλλιθέας Πιερίας, ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  «ΚΑΛΛΙΘΕΑ» διοργάνωσε την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωσή του για το διδακτικό έτος 2011 – 2012.
Η εκδήλωση περιελάμβανε έκθεση ζωγραφικής με έργα των μαθητών του Συλλόγου, παρουσίαση χορών από τον προσκεκλημένο Εξωραϊστικό ΕκπολιτιστικόΣύλλογο Νέου Παντελεήμονα, παραδοσιακών και μοντέρνων χορών όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας και αγώνες δεξιοτεχνίας ποδηλάτου που πραγματοποιήθηκαν με την ευγενική συνδρομή της Ποδηλατικής Ομάδας του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι του Δήμου Κατερίνης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη και εκπρόσωποι συλλόγων  καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Μαύρα μαντάτα από την Εφορία. Πάνω από 700 ευρώ ο μέσος φόρος στα πρώτα εκκαθαριστικά σημειώματα

Η προθεσμία για την -ηλεκτρονική- υποβολή των φοροδηλώσεων πήρε παράταση μέχρι τις 16 Ιουλίου
Τα πρώτα 350.000 εκκαθαριστικά σημειώματα των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος θα στείλει τις επόμενες ημέρες η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων.

Το 65% των σημειωμάτων (περίπου 200.000) είναι χρεωστικά και ο μέσος φόρος, για όσους έχουν εισοδήματα πάνω από 12.000 ευρώ, ξεπερνά τα 700 ευρώ, όση είναι δηλαδή η επιβάρυνση που προκύπτει μόνο και μόνο από το «ψαλίδι» στο αφορολόγητο όριο, που έχει μειωθεί στα 5.000 ευρώ.