ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Όταν σας λέγαμε τραβάτε να ψηφίσετε λέγατε "όλοι ίδιοι είναι"

 


Και γιατί να μην γίνει πάλι υπουργός υγείας ο Άδωνις; Δεν είναι πετυχημένος ο Αδωνις; Είπε «σήμερα εκλεγόμαστε, αύριο μπαίνουν μπουλντόζες στο Ελληνικό κ σε 2 χρόνια έτοιμο»

 


Η Αυστραλία σχεδιάζει την απαγόρευση των λέξεων «αδερφός – αδερφή» στα πλαίσια του νόμου κατά των διακρίσεων…

 Η Αυστραλία μας έχει συνηθήσει με πολλούς παράλογους νόμους απο την εποχή του Covid, κάτι που σημαίνει πως έχει διεισδύσει για τα καλά εκεί το WEF. Πρόσφατα ανακοίνωσε τα σχέδια για την απαγόρευση των λέξεων «αδελφός» και «αδελφή» και κάθε άλλη γλώσσα που σχετίζεται με το φύλο, λόγω του γεγονότος ότι οι λέξεις μπορεί να προσβάλλουν την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail . Ο όρος «αδελφός» και «αδελφή» μπορεί να απαγορευθούν από επίσημα έγγραφα και άλλη δημόσια επικοινωνία και να αντικατασταθούν από τον ουδέτερο όρο «αδέρφια», σύμφωνα με τους νόμους κατά των διακρίσεων σε μια πολιτεία της Αυστραλίας.

Ορισμένοι υποστηρικτές ζητούν να αντικατασταθεί ο όρος «αδερφός» και «αδελφή» σε επίσημα εγκεκριμένη γλώσσα και να χρησιμοποιηθεί το «διαφορετικό φύλο» αντί του «αντίθετου φύλου».

WEF και ΟΗΕ «ενώνουν» τις δυνάμεις τους για να ξεκινήσουν την επόμενη μεγάλη κρίση: το νερό

 Η παγκόσμια στιγμή του νερού έφτασε, δηλώνει με χαρά το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στη σελίδα του Global Water Initiativeαναφερόμενο στην επερχόμενη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το νερό. Ο ιστότοπος πρέπει να είναι παρωχημένος, επειδή η διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών ήρθε και παρήλθε…

Τον Μάρτιο του 2023, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το νερό, την οποία συνδιοργάνωσαν οι κυβερνήσεις της Ολλανδίας και του Τατζικιστάν. Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται αυτό το συνέδριο μετά από 46 χρόνια. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στην Αργεντινή το 1977.

Ελπίζουμε ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια “στιγμή του Παρισιού” για το νερό – με αποτελέσματα τόσο κρίσιμα για το νερό, όσο η Συμφωνία του Παρισιού για τη δράση για το κλίμα”, δήλωσαν οι Henk Ovink και Sulton Rahimzoda.

Ο Ovink είναι ο Ειδικός Απεσταλμένος για Διεθνείς Υποθέσεις Υδάτων του Βασιλείου της Ολλανδίας. Ο Rahimzoda είναι ο Ειδικός Απεσταλμένος του Προέδρου της Δημοκρατίας του Τατζικιστάν στους ηγέτες του Συνασπισμού για το Νερό και το Κλίμα.

Επιστήμονες εντόπισαν πρωτεΐνη ακίδα από τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού σε μακροχρόνια ασθενείς με κορωνοϊό

Ευρωπαίοι επιστήμονες σε μια νέα δημοσίευση μελέτης εντόπισαν πρωτεΐνη ακίδας στην κυκλοφορία του αίματος ατόμων με μακρά COVID-19, δύο μήνες μετά τη μόλυνση και τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, υποδηλώνοντας έτσι ότι η πρωτεΐνη ακίδας μπορεί να παραμείνει στο σώμα πολύ περισσότερο από ό,τι είχε προβλεφθεί και δεν παραμένει απλά στο σημείο της ένεσης.

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στις 27 Δεκεμβρίου στην Ευρωπαϊκή Επιθεώρηση για Ιατρικές και Φαρμακολογικές Επιστήμες, βρήκε πρωτεΐνη ακίδας εμβολίου σε ασθενείς, τουλάχιστον δύο μήνες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης εμβολίου COVID-19 και ιικής πρωτεΐνης ακίδας σε ένα άτομο που είχε προηγουμένως ανάρρωση από λοίμωξη σε μια ομάδα 81 ασθενών με μακροχρόνιο σύνδρομο COVID. Τα δείγματα που συλλέχθηκαν από την μη εμβολιασμένη ομάδα ελέγχου ήταν αρνητικά για πρωτεΐνη ακίδας.

«Αυτή η μελέτη, σε συμφωνία με άλλες δημοσιευμένες έρευνες, καταδεικνύει ότι τόσο η φυσική πρωτεΐνη όσο και η πρωτεΐνη ακίδας του εμβολίου μπορεί να εξακολουθούν να υπάρχουν σε ασθενείς με μακροχρόνιο COVID-19, υποστηρίζοντας έτσι την ύπαρξη ενός πιθανού μηχανισμού που προκαλεί την επιμονή της πρωτεΐνης ακίδας στο ανθρώπινο σώμα για πολύ περισσότερο από ό,τι προβλεπόταν από τις πρώτες μελέτες», έγραψαν οι συγγραφείς.

Αν και οι ρυθμιστικοί φορείς των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχυρίζονται ότι ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης μακροχρόνιου COVID-19, ορισμένες έρευνες φανερώνουν ότι η πάθηση μπορεί να προκαλείται από ανοσολογική υπερβολική αντίδραση στην πρωτεΐνη ακίδας στα εμβόλια COVID-19 που χρησιμοποιούνται για την πρόκληση αντισωμάτων.