ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο και κοντινό πλάνο

Σας παρουσιάζω την μοναδική οικολογική original "κάρτα υποψηφίου" προσοχή στις "απομιμήσεις" κυκλοφορούν πολλές κάρτες "μαϊμού" που βλάπτουν σοβαρά την Υγεία και το περιβάλλον !!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Anastasios Zovas, χαμογελάει, κείμενο

Δημήτριος Αθ. Ζαφείρης: Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού / Νέοι άνθρωποι, Νέες ιδέες, Νέα Πορεία

Το εντυπωσιακό σπίτι στη Σαντορίνη που ήταν κάποτε σπηλιά

Το εντυπωσιακό σπίτι στη Σαντορίνη που ήταν κάποτε σπηλιά
Το αρχιτεκτονικό γραφείο Kapsimalis Architects που βάση του έχει τη Σαντορίνη, καταφέρνει και αναδεικνύει το ηφαιστειακό τοπίο, με αρχιτεκτονικές προτάσεις που είτε εναρμονίζονται είτε αντιτίθενται σε αυτό.

Στην περίπτωση της συγκεκριμένης κατασκευής επιχείρησαν το εξής παράτολμο: τη δημιουργία μιας καλοκαιρινής κατοικίας μέσα σε μια ηφαιστειακή σπηλιά.

Η βασική ιδέα ήταν η εκμετάλλευση των άμορφων καμπυλών της σπηλιάς σε ένα γλυπτό ζωτικό χώρο και ο σχεδιασμός μιας εξωτερικής πλατφόρμας με πισίνα που κρέμεται στους ηφαιστειακούς βράχους.

Head Trainer... #Cem #Karaca.. Co-Trainer & performance analyst #Mysta... .. Αιγινιακός - Τρίκαλα 2-1

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται

Δήμος Κατερίνης: Ασφαλτοστρώσεις στην Επέκταση της Πολεοδομικής Ενότητας Σιδηροδρομικού Σταθμού




Με ικανοποιητικούς ρυθμούς, προγραμματισμένες ασφαλτοστρώσεις και αποκαταστάσεις ασφαλτοτάπητα είναι σε εξέλιξη στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που βελτιώνουν το οδόστρωμα και δημιουργούν καλύτερες συνθήκες για τη διέλευση των οχημάτων.

Προς την κατεύθυνση αυτή εργασίες ασφαλτόστρωσης έγιναν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, στην Επέκταση Πολεοδομικής Ενότητας Σιδηροδρομικού Σταθμού (περιοχή Αγίου Αθανασίου), υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Δημήτρη Ντούρου.

 «Το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων βάσει του τεχνικού προγράμματος που έχουμε καταρτίσει συνεχίζεται σε γειτονιές & οικισμούς της Κατερίνης σε όλο το εύρος του Δήμου. Με τον συντονισμότου Δημάρχου Σάββα Χιονίδη, μέριμνά μας είναι να βελτιώσουμε τις υποδομές υλοποιώντας ουσιαστικές παρεμβάσεις και στοχεύοντας στην καθιέρωση ασφαλέστερων και πιο άνετων συνθηκών οδήγησης» τονίζει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κος Ντούρος.

Στην Κατερίνη η 11η Διεθνής Μαθηματική Εβδομάδα 2019



Την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΕΚΑΒΗ στην Κατερίνη και ώρα 16:30- 20:00 στο πλαίσιο της 11ης Διεθνής Μαθηματική Εβδομάδα 2019 θα γίνουν εισηγήσεις από διακεκριμένους... 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟΥ

Η ΑΘΗΝΑ ΜΑΛΚΟΤΣΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ


Την υποψηφιότητα της Αθηνάς Μαλκοτσίδου, για Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης από την Δημοτική Ενότητα Κορινού, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης. 

«Ικανοποίηση και χαρά μας δίνει όλους η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης της κυρίας Αθηνάς Μαλκοτσίδου. Έχουμε...
κοινό στόχο την ανάπτυξη του Κορινού, αλλά και ευρύτερα του Δήμου Κατερίνης. Καλώς ήρθες αγαπητή κα Αθηνά. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. 
Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

«Αγαπητές Συνδημότισσες και αγαπητοί Συνδημότες,
Σήμερα, έχω τη χαρά να ανακοινώσω την απόφασή μου να ασχοληθώ με την Αυτοδιοίκηση ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα που μου απηύθυνε ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού, «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ», υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης. 
Ο λόγος που αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Κορινού είναι επειδή ο συνδυασμός μας μπορεί να φέρει την ανανέωση στο τόπο μας. Ο Κορινός πρέπει να αποκτήσει τη ζωντάνια και την ποιότητα που του αξίζει. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», δήλωσε η κα Μαλκοτσίδου, ιδιωτική υπάλληλος στο επάγγελμα. 

Football League: Τα γκολ της 25ης αγωνιστικής {30-31.3.2019}


Ανακοίνωση για Αιγινιακό


Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ.  αριθμ. : 49/22-03-2019 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. και στη FOOTBALL LEAGUE την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΤΟΛΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, από την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παράγραφος 54) αν η Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α., προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE.

Η μεγάλη οικονομική συνεισφορά του τουρισμού στον τόπο μας δεν αντιμετωπίστηκε με την σοβαρότητα και τη σημασία που της αξίζει.








ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:



– Δημιουργία φυλασσόμενου χώρου στάθμευσης λεωφορείων και ιδιωτικών αυτοκινήτων κατά την περίοδο υψηλής επισκεψιμότητας και αποτροπή στάθμευσης βαρέων οχημάτων εντός των ορίων των τουριστικών οικισμών.

– Δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και ενίσχυση του Αλιευτικού Καταφυγίου της Παραλίας την αναβάθμισή του και την αξιοποίηση της χερσαίας ζώνης με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιεία του ΕΣΠΑ.

– Εξασφάλιση πρόσβασης, χώρων αποδυτηρίων, προσωπικής υγιεινής των ΑΜΕΑ στις ακτές του δήμου μας.

– Μελέτη επέκτασης των πεζοδρόμων στην παραλιακή ζώνη την τουριστική περίοδο και μετατροπή τους σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας την υπόλοιπη διάρκεια του χρόνου.

– Ανάπλαση της παραλιακής οδού από Κορινό έως Ολυμπιακή Ακτή με φωτισμό, ποδηλατόδρομο, ζώνες περιπάτου.

– Άμεση προτεραιότητα μας η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΟΡΙΝΟΥ. Τα έργα υποδομής θα ξεκινήσουν άμεσα μόλις η δικαστική απόφαση επιτρέψει τη συνέχιση των εργασιών. Θα διενεργηθεί έλεγχος και έρευνα για τα κονδύλια που διαχειρίστηκε η επιχείρηση της Ολυμπιάδας. Πρώτης προτεραιότητας έργο για το Δήμο Κατερίνης και το τουριστικό της προϊόν.
– Τη Δημιουργία Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου με γήπεδο ποδοσφαίρου και υποδομές προκειμένου να φιλοξενούνται ομάδες προετοιμασίας στη θερινή περίοδο στο Ελατοχώρι.
– Προβολή προώθηση ορειβατικών διαδρομών και ανάδειξη μονοπατιών στα Πιέρια όρη.
*Ο σύνδεσμος για να καταθέσετε τις προτάσεις σας είναι στην ιστοσελίδα https://koukodimos.gr/

στην ενότητα «Θέλουμε τη γνώμη σου» https://koukodimos.gr/protaseis/

Μήνυμα νίκης και μεγάλης πολιτικής αλλαγής!


Εντυπωσιακή η συμμετοχή στην πολιτική εκδήλωση της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης με κεντρικό ομιλητή τον πρ.Πρόεδρο της Ν.Δ. και υποψήφιο Ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μειμαράκη.