ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ!!!//// ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ


Στην Ελλάδα σήμερα όλη μέρα ΜΜΕ και πολιτικοί παρουσιάζουν εικόνες από εμπάργκο τροφίμων φαρμάκων και καυσίμων και το αποκαλούν χρεοκοπία. Τερατολογούν για να στηρίξουν Σαμαρά  ΓΑΠ και τραπεζίτες.
Ας δούμε τι συνέβη σε μια πραγματική πολύ πρόσφατη  χρεοκοπία σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Ας το διαβάσουμε το παρακάτω άρθρο σαν βιβλίο οδηγιών manual χρεοκοπίας.
Η ιστορία ή οποία αποκαλύφθηκε από ένα ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό για την συνεχιζόμενη επανάσταση στην Ισλανδία είναι ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα για το πόσο λίγο τα δικά μας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μας ενημερώνουν πραγματικά ή όχι για τα γεγονότα στον κόσμο. Το 2008, κατά την έναρξη της «κρίσης», η Ισλανδία κυριολεκτικά πτώχευσε. Από τότε αυτό το ελάχιστα γνωστό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης «έχει χαθεί από τα ραντάρ της ενημέρωσης».
Κατά την διάρκεια που οι ευρωπαϊκές χώρες, η μια μετά την άλλη, απειλούνται από την πτώχευση, η οποία (η πτώχευση) απειλεί την ύπαρξη του Ευρώ, το πέσιμο της οποίας θα έχει ανεξέλεγκτες συνέπειες για όλο τον κόσμο, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν οι Μερκελοσαρκοζύ και τα τσιράκια τους ανά τον κόσμο είναι να γίνει η Ισλανδία παράδειγμα για άλλες χώρες.
Ας δούμε γιατί.
Η Ισλανδία (πληθυσμός 320 χιλιάδες) ήταν μια από της πλουσιότερες χώρες του κόσμου. Το 2003 με την τελική επικράτηση του νεοφιλελεύθερου καθεστώτος όλες οι τράπεζες ιδιωτικοποιήθηκαν και, με στόχο την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, οι τράπεζες αυτές προσέφεραν το ονλαϊν-μπάνκινκ και με την συνδρομή του χαμηλότερου δυνατού κόστους οι τράπεζες αυτές έδειχναν μεγάλα ποσοστά κερδών. Οι λογαριασμοί, οι οποίοι ονομάστηκαν IceSave, προσέλκυσαν πολλούς μικρούς Βρετανούς και Ολλανδούς επενδυτές. Αλλά παράλληλα με την αύξηση των επενδύσεων αυξανόταν και το εξωτερικό χρέος των τραπεζών.
Το 2003 το χρέος της Ισλανδίας ήταν ίσο με το 200% του ΑΕΠ, ενώ το 2007 είχε φτάσει στο 900%. Στην Ελλάδα σήμερα είναι στο 160%  Η παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008 έκανε το τελικό χτύπημα. Οι τρεις βασικές τράπεζες της Ισλανδίας ( Landbanki, Kapthing και η Glitnir) πτώχευσαν. Η κρόνα έχασε 85% της αξίας της έναντι του Ευρώ. Στο τέλος του χρόνου η Ισλανδία κήρυξε πτώχευση.
Η κρίση οδήγησε την Ισλανδία, με την διαδικασία της άμεσης δημοκρατίας, στην αποκατάσταση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ισλανδών μέσον του νέου συντάγματος. Αλλά αυτό επιτεύχθηκε με μεγάλο πόνο.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ… ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!



Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

Δε μας λες το λόγο κύριε Αναστάσιε Νεράντζη, πρόεδρε (τρομάρα σου) της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, που ως «μαντρόσκυλο» γαύγιζες (μόνο που δε δάγκωνες) και έκανες τα πάντα, ευτελίζοντας το θεσμό που υποτίθεται ότι υπηρετείς, προκειμένου να «προστατεύσεις» τον πρώην υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου;

Μήπως πίστευες ότι στη θέση του «τσάρου της πλαστογραφίας» θα έπρεπε να είναι τα μέλη της επιτροπής, οι βουλευτές δηλαδή που είχαν την υποχρέωση να εξετάσουν τον πρώην υπουργό;

Ξέρεις ποιον εννοώ κύριε πρόεδρε, τον πλαστογράφο της λίστας Λαγκάρντ, αυτόν που το ίδιο του το κόμμα τον διέγραψε!

Τι λες τώρα κύριε Νεράντζη, που αποκαλύφτηκε η πραγματική ταυτότητα του προστατευόμενού σου πλαστογράφου;

Γιατί δεν άφηνες τα μέλη της επιτροπής να κάνουν τη δουλειά τους;
Να στριμώξουν σε τελευταία ανάλυση τον πρώην υπουργό προκειμένου να πληροφορηθεί ο Ελλ. Λαός το βρόμικο παιχνίδι που παίχτηκε και συνεχίζετε να παίζεται στις πλάτες του;

Σκέφτηκες, αν σου έχεις βεβαίως απομείνει ίχνος αξιοπρέπειας, να παρατηθείς του αξιώματός σου, το οποίο καταρράκωσες με την επαίσχυντη συμπεριφορά σου;

Αλλά θα μου πεις, ποιος έχασε την αξιοπρέπεια για να τη βρεις εσύ, θλιβερότατε…

Να σε χαίρεται η δύσμοιρη Βουλή των Ελλήνων κύριε Νεράντζη, να σε χαίρονται και οι Πειραιώτες που σε εκλέγουν βουλευτή τους…

Δεν είναι τυχαίο που αυτή η χώρα πάει τελικά κατά διαόλου...
http://harryklynn.blogspot.gr/.gr/
 

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.... ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ... ΕΧΕΙ "ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΩΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΩΝ" VIDEO



Μετά την εξαφάνιση των εισοδημάτων έρχονται οι καταθέσεις και τελικά τα ακίνητά μας.



Ο κόσμος έχει στεγνώσει από ρευστό. Εκτός από τις αναγκαίες και πιεστικές αγορές συγκεκριμένων προϊόντων και υπηρεσιών, τίποτε άλλο δεν κινείται για τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Για να πληρωθούν οι όλο και πιο πολύ αυξανόμενοι (όσο δεν αντιδρά ο λαός) φόροι και τέλη, ο κόσμος οδηγείται στο να κάνει ήδη αναλήψεις από τα όποια χρήματα έχει ακόμα στις τράπεζες.

Μετά την σκληρή εσωτερική υποτίμηση και την έλλειψη ρευστότητας, που οδήγησαν στο φαύλο κύκλο της ύφεσης, τώρα περάσαμε… στη μείωση των καταθέσεων στους τραπεζικούς λογαριασμούς για την πληρωμή φόρων και για επιβίωση.

 Όσο ακόμα οι Έλληνες έχουν ...
κατατεθειμένα χρήματα, τόσο τρόϊκα και ελληνικό Δημόσιο δεν πρόκειται να ησυχάσουν. Μάλιστα η τρόϊκα πρότεινε τώρα να κατάσχονται απευθείας, εντελώς φασιστικά, οι τραπεζικές καταθέσεις των Ελλήνων που θα τύχει να μην μπορούν να ανταποκριθούν στους υπέρογκους φόρους, χωρίς καν το δικαίωμα να ακουστούν πρώτα.

Αναρωτιόμαστε αν οι υπεύθυνοι έχουν υπολογίσει ότι με τέτοιες ολοκληρωτικές τακτικές, ενδέχεται να οδηγήσουν σε νέα φυγάδευση από τη χώρα χρημάτων που είναι νόμιμα σε καταθέσεις.
 Εκείνοι όμως που έχουν μικροποσά και δεν μπορούν ή δεν θέλουν να φυγαδεύσουν τα χρήματά τους τι θα απογίνουν; 
Προφανώς, είτε θα κατασχεθούν, είτε θα τα καταβάλουν όλα στους υπέρογκους και αντισυνταγματικούς φόρους, αλλά και για την αναγκαία επιβίωσή τους, μέχρι την εξάντληση των καταθέσεων και την πλήρη εξαθλίωση.

Και που πηγαίνουν όλοι αυτοί οι φόροι;

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!! ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 1€ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ



Κίνημα "1 ευρώ για τα τέλη" στα Τρίκαλα


Φαίνεται ότι μετά τα διόδια το «Δεν πληρώνω» επεκτείνεται και στα τέλη κυκλοφορίας. Ενδεικτικό είναι ότι το Κίνημα Δεν πληρώνω και Αλληλεγγύης Τρικάλων καλεί τους πολίτες να προσέλθουν στη ΔΟΥ τη Δευτέρα και να καταβάλουν 1 ευρώ για τα τέλη…
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Κίνημα καλεί «όλους τους Τρικαλινούς πολίτες που δεν έχουν, δεν μπορούν και δεν θέλουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2013, τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου και από ώρα 10 π.μ. και μετά να προσέλθουν στη ΔΟΥ Τρικάλων (1ος όροφος) για να καταβάλουν (πληρώσουν) 1 ΕΥΡΩ ο καθένας για τα τέλη στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, διότι τα τέλη κυκλοφορίας, σύμφωνα με τον νόμο και το Συμβούλιο Της Επικρατείας (Σ.Τ.Ε.), δεν είναι φόρος, αλλά ανταποδοτικό τέλος, και κακώς και παρανόμως εισπράττονται».
Μάλιστα δημοσιεύεται και η σχετική Αίτηση-Δήλωση για την καταβολή του ενός ευρώ.


                       ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ
Του .............................. κάτοχου
Α.Δ.Τ................,κατοίκου..................
ΠΡΟΣ

1. Τον  Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων κύριο Γεώργιο Ταγαρίδη και μέσω αυτού στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στους:
- Υπουργό Οικονομικών
- Ολομέλεια Νομικού Συμβουλίου του Κράτους
- Συνήγορο του Πολίτη
- Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
- Διοικητή Τροχαίας Τρικάλων
                    ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
                    Ι.Χ. ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013


« Κατάθεση ποσού ενός (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας 2013»

Κύριε.Προϊστάμενε
παρακαλώ να μου εκδώσετε γραμμάτιο πληρωμής τελών κυκλοφορίας έτους 2013 για το αυτοκίνητο μουΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ .........
με το ποσόν του ενός (1) ευρώ υπέρ Δημοσίου έναντι χρήσης του κακού οδικού δικτύου στο οποίο να αναγράφεται η παρακάτω αιτιολογία:

1) Διότι, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι τέλος ανταποδοτικό και έπρεπε άμεσα να επανεπενδύεται στον τόπο είσπραξης, στην προκειμένη περίπτωση στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για συντήρηση του οδικού δικτύου και κατασκευή νέων δρόμων, από το ποσό που εισέπραξε πέρυσι το κράτος, που εσείς εκπροσωπείτε, από τα τέλη κυκλοφορίας μόνον ένα πολύ μικρό μέρος επέστρεψε στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων που ζω, εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι. Αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι άθλιοι, επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες παντού, βασανιστήριο καθημερινό και με πολλά θύματα (νεκρούς και τραυματίες) για τους πληρωτές Τρικαλινούς του τέλους ιδιοκτήτες των ΙΧ.
Η υστέρηση και υπανάπτυξη του Νομού οφείλεται κύρια και από το άθλιο και ελλιπές οδικό δίκτυο σε αντιδιαστολή με τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας που επέβαλαν οι κυβερνώντες και η τρόικα. Αντί να καταβάλλω τέλη κυκλοφορίας σε ένα οδικό δίκτυο που δεν χρησιμοποιώ ως πολίτης πρέπει να εισπράξω αποζημίωσηαπό το κράτος (εσάς) και την αυτοδιοίκηση που δεν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο μου στις περισσότερες περιοχές και όχι να πληρώνω και από πάνω αυτά τα δυσβάσταχτα χαράτσια.

2) Διότι, δεν υπάρχει λογοδοσία από τους υπουργούς και τους βουλευτές που πήγαν τα χρήματα μας, και γιατί σημαντικό μέρος τους, δεν επανεπενδύθηκε στη συντήρηση του οδικού δικτύου.

3) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα ζητούνται προκαταβολικά τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

4) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα προβλέπεται διπλασιασμός των τελών σε όποιον τα καταβάλει μετά την 1η Ιανουαρίου.

5) Διότι, το κράτος δεν εφάρμοσε τον ανταποδοτικό τους χαρακτήρα ως όφειλε!

6) Διότι, ενώ ο μισθός μου, και το οικογενειακό μου εισόδημα μειώθηκαν δραματικά, κατά 40%-50%, ταυτόχρονα αυξήσατε τα τέλη κυκλοφορίας κατά ληστρικό τρόπο και χωρίς αιτιολογία και μάλιστα σε ένα απλό αυτοκίνητο που κατάφερα με δυσκολία να προμηθευτώ.

7) Διότι, αδυνατώ να τα πληρώσω όλα αυτά τα χαράτσια, αφού μείωσα και τις μετακινήσεις μου με το αυτοκίνητο, το δε Δημόσιο - Κράτος (Εσείς) εισπράττει ως φόρο το 60% του ποσού (1,78 ?) που πληρώνω για κάθε ένα λίτρο βενζίνης, χωρίς να μας λέτε που πάνε οι φόροι μας και αφήνατε τους δρόμους άθλιους και ένα καθημερινό βασανιστήριο περιμένει όλους τους πολίτες προκειμένου να μεταβούν με το αυτοκίνητο τους, στην εργασία τους με ζημιές και με διάφορες φθορές στο όχημα μου χωρίς κανείς να με αποζημιώνει ούτε σε είδος αλλά ούτε και σε υπηρεσίες για τις ζημιές αυτές.

8) Οι αποφάσεις του ΣΤΕ συνηγορούν υπέρ της άποψης μου και ότι το ελληνικό δημόσιο δεν έχει το δικαίωμα να εκβιάζει και να απειλεί τους πολίτες, ούτε τα ελεγκτικά όργανα μπορούν να προβούν σε διοικητική πράξη σε βάρος μου μετά την παρούσα δήλωση-πρόσκληση μου προς το Ελληνικό Δημόσιο.

9) Δεν αρνούμαι, διαφωνώ με το υψηλό κόστος των κακών υπηρεσιών που μου παρέχονται, ενώ έχει μετατραπεί σε κεφαλικό φόρο, αδυνατώ να πληρώσω αυτό το ποσόν συμμετέχω συμβολικά προτάσσοντας με τις άμεσες ανάγκες επιβίωσης της οικογένειας μου.

10) Αρνούμαι να καταβάλλω στις τράπεζες ή μέσω webbanking τα τέλη, αφενός για όλους τους λόγους που δηλώνω με το παρόν, αφετέρου δεν μου διασφαλίζονται τα προσωπικά μου δεδομένα αφού δεν εμπιστεύομαι πλέον το τραπεζικό σύστημα και ούτε θέλω καμία συναλλαγή μαζί τους εκ πεποιθήσεως, διότι αυτοί έχουν παραδώσει τη χώρα μου και το λαό μας στους ξένους κατακτητές.

11) Τέλος ζητώ με την παρούσα Δήλωση μου (δια της Υπηρεσίας σας) να τεθεί εκ νέου το ερώτημα προς την ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που σας αναφέρω δηλαδή ότι η ιδιωτική μου διαφορά με το Δημόσιο αφορά τον τύπο και την ουσία των συμφραζόμενων στα πλαίσια της 428/2005 απόφασης του Αρείου Πάγου, όσον αφορά των χαρακτηρισμό των τελών κυκλοφορίας κ.λ.π. η οποία δεν πάρθηκε υπόψη στην έκδοση της γνωμάτευσης 40/2012 του τμήματος Δ' του Ν.Σ του Κράτους.

??????????

Φωτογραφία

ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΡΕΙΣ "ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ"...


 



   ΣΥMΠΟΛΙΤΕΣ Ή  ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ  ΤΗΝ ΟΔΟ Δ.ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤAI ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΟΙΝΟΗΣ . ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΤΟΠ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ .ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΤΟΠ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ  ΛΕΙΠΕΙ  ΤΟ ΣΤΟΠ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΑ ΞΗΛΩΣΑΤΕ ΟΛΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ;;;
ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΕΨΑΝ ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΥ ΜΠΑΙΝΑΝΕ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ;;;;
Ή ΑΝ ΒΑΛΑΤΕ ΝΕΕΣ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΕΙ
ΑΝ ΟΛΑ ΓΙΝΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ;;;;;
ΚΑΙ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ;;; ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΜΕ  ΤΟ E-SHOP
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ 2 ΣΤΟΠ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΔΗΓΟΥΣ
(δηλαδη σταματανε και οι δυο  οδηγοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;;;;;
ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΣΥΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ
ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ (ΤΙ ΛΕΩ ,ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΙΑ )
ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ  ΕΛΛΑΔΑ .ΠΑΝΤΟΥ ΙΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ..............
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ...

υ.γ.1  αφου μιλαμε για αναπλαση των αστικων μολις ειδα στο blog 
        δημοσιευσεις για τα χαντακια -λακουβες-βοθρους σε ολες τις οδους εκει 
υ.γ.  2  πισω απο καθε πινακιδα βλεπουμε το γνωστο ''μην καταστρεφετε τις 
             πινακιδες φυλακιση μεχρι 2 χρονια '' δηλαδη την καταστρεφει ο αλλος 
        ο καφρος, κινδυνευουν ζωες και τον τιμωρουμε. Στην περιπτωση την δικια μας
        που οι υπευθυνοι ειναι του δημοσιου (με τις ενεργειες τους να  κινδυνευουν ζωες )  
        τι γινεται;;;; και εδω η ασυλια του δημοσιου !!!!!!!!!!!!
Ε.Ε.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους δημοτικούς συμβούλους που αναλαμβάνουν χρέη αντιδημάρχων στο Δήμο Κατερίνης για τη διετία 2013-2014.
Συγκεκριμένα συγχαίρουμε τους 

κ.κ. Παναγιώτη Μπερεδήμα (Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών), Αθανάσιο Λιακόπουλο (Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας), Νικόλαο Παπαζιώγα (Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αστικών Περιοχών), Λάζαρο Ντόντη (Αντιδήμαρχο Καθαριότητας), Χρήστο Γκουγκουρέλα (Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου) και Αναστάσιο Παπαζήση (Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινωνικής Πρόνοιας), καθώς και τον κ. Νικόλαο Μπουρονίκο, ο οποίος παρέμεινε στη θέση του ως αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Υδάτων.
Ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο σημαντικό έργο, το οποίο ορίστηκαν να επιτελέσουν, ειδικά σε μια εποχή που η Τοπική Αυτοδιοίκηση, παρά το γεγονός πως βάλλεται, πρέπει να παραμείνει στυλοβάτης των δικαιωμάτων των πολιτών.

Για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ο Πρόεδρος
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

ΤΟ ΧΩΝΙ


Δηλαδή η διαπλοκή στην Ελλάδα είναι οι… ξαδέρφες;



 Δηλαδή η διαπλοκή στην Ελλάδα είναι οι… ξαδέρφες;
Για να έχουμε καλό ερώτημα. Τώρα που οι… ξαδέρφες του Παπακωνσταντίνου φορτώνονται όλη τη διαπλοκή της Ελλάδας, εμείς με τι διαπλοκή θα μείνουμε;
Τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους άραγε; Πώς θα τραφούν οι παραπολιτικές και παραδημοσιογραφικές παρέες; Και θέτουμε αυτά τα ερωτήματα για να θέσουμε και το μείζον: Η διαπλοκή στη χώρα, οι μίζες, το «μαύρο χρήμα», οι προμήθειες για οδικά έργα, ενεργειακά έργα, οπλικά συστήματα, τζόγος, τηλεπικοινωνίες κι άλλες οικονομικές δραστηριότητες που βρίσκεται;
Δηλαδή με τις… ξαδέρφες θα πρέπει να κλείσει ο κύκλος της διαφθοράς στη χώρα; Διότι έτσι θέλουν κάποιοι να μας κάνουν να πιστέψουμε. Κι ας πούμε ότι η περίφημη λίστα Λαγκάρντ είναι ένα φιάσκο. Δε βγάζει τίποτε, ακόμη κι αν κάποιοι αλλοίωσαν τα στοιχεία.
Για τη λίστα Λιχτενστάιν θα μιλήσει κανείς τις επόμενες εβδομάδες ή θα κολλήσουμε στο συγγενολόι του κ. Παπακωνσταντίνου;
Μέσα στο 2013 έρχονται πολύ μεγάλες ανακατατάξεις στην οικονομία. 
Αποκρατικοποιήσεις, πωλήσεις ακινήτων, διαγωνισμοί θα είναι σε πρώτη προτεραιότητα. Και φυσικά ντόπια και ξένη διαπλοκή είναι πανταχού παρούσα. Θα αφήσουμε λοιπόν όλους αυτούς για να πάμε για… πουρνάρια; Απ’ ότι ξέρουμε και γνωρίζει κι όλη η πιάτσα, για κάθε έργο που γίνεται ή για κάθε ακίνητο που πουλιέται η μίζα φτάνει το 20%, που μοιράζεται ανάλογα με τον αξιωματούχο. Δε φανταζόμαστε ότι δεν τα ξέρει όλα αυτά η πολιτεία και κυρίως οι δικαστές που φαίνεται να έχουν απασφαλίσει.
Οι νταβατζήδες και οι γνωστές 200 οικογένειες που κάνουν κουμάντο θα βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω τώρα που πιάσαμε τις… ξαδέρφες;
Για το Γιάννο θα ακούσουμε ξανά κάτι, που δεν ήξερε αν η γυναίκα του είχε λογαριασμό με 1,3 εκατ. ευρώ; Για τον Ακη και άλλες «δουλίτσες» σε άλλα υπουργεία, όχι στο Άμυνας, θα μάθουμε ποτέ; Για δύο – τρεις άλλους πολιτικούς μεγαλόσχημους και από τα δύο κόμματα θα μάθουμε ποτέ πώς έκαναν περιουσία ενώ δεν είχαν παντελόνι να φορέσουν;
Για σκεφτείτε μόνο το εξής: Αν γίνεται τόσος ντόρος για 1,2 εκατ. δολάρια, που μπορεί να είναι και νόμιμα, τι πρέπει να γίνει για τα 12 εκατ. ευρώ που αγνοούνται από τον ΕΟΤ. Και δεν τα λέει αυτά ο Καραχάλιος, πόρισμα επίσημο ελεγκτών τα λέει. Αυτό δεν είναι μείζον σκάνδαλο; Θα μείνουμε να κλαίμε που ο Παπακωνσταντίνου ή ο Βενιζέλος έκαναν τη «λαδιά» τους και θα ξεχάσουμε όλα τα υπόλοιπα; Μήπως το ίδιο το πολιτικό σύστημα στήνει σκάνδαλα και δημιουργεί ντόρο προκειμένου να αποκρυβούν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, η πραγματική διαπλοκή;

Το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης συγκάλυψε τα σκάνδαλα


ΒΑΡΙΕΣ ΣΚΙΕΣ ΡΙΧΝΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ 
Με 167 «όχι» και «119» ναι, πρόσφατα καταψηφίστηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπαγωγή της χώρας σε επιτήρηση και το μνημόνιο… έτσι αντιμετώπισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ τoμεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης.

Η δημόσια εικόνα του κεντρικού πολιτικού συστήματος καταρρέει και η υπόθεση...
της λίστας Λαγκάρντ μπορεί να έχει έναν ύποπτο αλλά έχει πολλούς ηθικούς αυτουργούς.

Όσο και αν θέλουν στην τρικομματική κυβέρνηση να φτιάξουν «αντιπυρική ζώνη» η πύρινη λαίλαπα της λαϊκής οργής δεν μπορεί να σταματήσει γιατί τόσα χρόνια το πολιτικό σύστημα δεν φρόντισε να καθαρίσει τα «ξερά», δημιουργώντας επικίνδυνη ευφλεκτικότητα στο πολιτικό τοπίο της χώρας.

Το κυβερνητικό σύστημα του Γιώργου Παπανδρέου είναι εκτεθειμένο, ο κεντρικός Υπουργός και στενός του συνεργάτης βρίσκεται στη δίνη ενός σκανδάλου, «συνελήφθη κλέπτων οπώρας» και ανεξάρτητα από τις ποινικές, υπάρχουν μεγάλες πολιτικές ευθύνες.

Μια παράπλευρη απώλεια της τρέχουσας συζήτησης για τη λίστα Λαγκάρντ  αφορά τη δημόσια εικόνα πολιτικών και κομμάτων που κυριάρχησαν τις τελευταίες δεκαετίες.

Λίγες ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2012, μετά από 38 χρόνια μεταπολίτευσης, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο απόλυτο ναδίρ και αν η υπόθεση Άκη Τσοχατζόπουλου δημιούργησε πολλά προβλήματα, η υπόθεση Λαγκάρντ ίσως αποτελέσει και τη ληξιαρχική πράξη του πολιτικού του θανάτου.

Την ώρα που ο Ελληνικός λαός ζει πλέον, στην απόλυτη εξαθλίωση από τα μνημόνια που υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπακωνσταντίνου, την ώρα που παραχωρήθηκαν, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στους τροϊκανούς, την ίδια ώρα οι πολιτικοί συγκάλυπταν όλα αυτά τα χρόνια χαρακτηριστικά σκάνδαλα.

Σκάνδαλα χωρίς ενόχους! Είμαστε ίσως η μοναδική χώρα στον κόσμό που καταναλώνει τόσα σκάνδαλά χωρίς να αποδίδει δικαιοσύνη.

Η λίστα Λαγκάρντ αλλά και το μνημόνιο είναι οι δύο μεγάλες υποθέσεις που θα κυριαρχήσουν στην πολιτική ζωή αλλά και θα είναι καθοριστικές στις επόμενες εκλογές.

Ωστόσο στη μεταπολίτευση ζήσαμε 3 μεγάλα και πολλά μικρότερα σκάνδαλα που συγκλόνισαν την πολιτική ζωή του τόπου:
 

Καμμένος σε Παπακωνσταντίνου: Εκεί που θα πας θα γίνεις βαρύμαγκας...


Με σκληρά λόγια επιτέθηκε ο Πάνος Καμμένος στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου με αφορμή τις αποκαλύψεις για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με καυστικό στυλ σχολιάζει τις κινήσεις του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και την επίθεση που είχε εξαπολύσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών κατά του κ. Καμμένου.

Διαβάστε το κείμενο του Πάνου Καμμένου όπως το ανάρτησε στο Facebook:... 

Ο χρήστης Panos Kammenos κοινοποίησε σύνδεσμο.
15 ώρες πριν

Τότε που έπαιρνες την ψήφο εμπιστοσύνης Σαμαρά και Βενιζέλου με την κάλυψη του υπουργού της κυβέρνησης Παπαδήμου....

Τότε που ο Σαμαράς σου ορκιζόταν οτι θα σε καλύψει και δεν θα σε παραπέμψει με τον Γιωργάκη μέσω της "μίας και μόνης εξεταστικής"...

Ήμουν εγώ ο "γραφικός'' που έλεγα με τα "περιθωριακά μπλόκ" για τα εκγλήματα που διαπράτετε και για τις "χαμένες λίστες"....

Με είπες τότε τζάμπα μάγκα στη Βουλή όπως φαίνεται στο βίντεο...

Τώρα θα έχεις την δυνατότητα να γίνεις βαρύμαγκας εκεί που θα πάς...

Και έρχεται και όλη η παρέα ΟΛΗ και το εννοώ ΟΛΗ, μαζί με τους τουρίστες...........

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΥΓΕΤΕ..
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ...
ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ

ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Τα Χριστούγεννα της Παρακμής...


Ακόμα κι ότι το σκέφτηκαν (όσοι τέλος πάντων από τους κυβερνώντες έχουν αυτήν την ικανότητα), δείχνει πού έχουν γραμμένη τη δημοκρατία!Να μπαίνουν, λέει, αυτοδικαίως, αυτεπαγγέλτως και αυτόκλητοι στουςλογαριασμούς των χρεωστών στο Δημόσιο οι κυαίστορες, οι κρατικοί ταμίες, και να βουτάνε το ισόποσο του χρέους άνευ εταίρας.

Ούτε σε δικτατορίες και πάσης φύσεως τυραννίες έχουν συμβεί τέτοιεςαυθαιρεσίες, ούτε στο προτεκτοράτο η Ελλάς πρόκειται να συμβούν,αλλά και μόνον το γεγονός ότι το σκέφθηκαν δείχνει με τι επικίνδυνοκατιμά έχουμε να κάνουμε. Ως φαίνεται πλέον, το πολίτευμα, το ίδιο το πολίτευμα, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφήνεται στα χέρια τωνυποχειρίων της φράου Μέρκελ, τύπου ΣτουρνάραΣαμαρά και Κουβέλη.

Και κατά τούτο (πάντα περί το πολίτευμα, αλλά και την πολιτική) ηφτωχή κι ατιμασμένη πλέον Ελλάδα μοιάζει με την αδελφή Ιταλία.

Οπου κι εκεί, ο κ. Μόντι (μετά τον κ. Μπερλουσκόνι -  μαζί του ή χωρίςαυτόν) δείχνει να έχει γράψει το πολίτευμα εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Καθ’ ότι ναι μεν δεν κατεβαίνει στις εκλογές, δεν έχει όμως και αντίρρηση να πρωθυπουργεύσει στην επόμενη κυβέρνηση! Με ποίων τιςψήφους;!

Απίθανα πράγματα, που μάλιστα συζητούνται...
με νηφαλιότητα(!) στον ευρωπαϊκό Τύπο, ενώ στην πραγματικότητα ξεθεμελιώνουν τη δημοκρατία καιξεπατώνουν την πολιτική.

Είναι πλέον φανερό ότι το επόμενο στάδιο της αποπολιτικοποίησης (Μπερλουσκόνι) είναι οι τεχνοκράτες(Μόντι, Στουρνάρας κ.ά.) - ένα βήμα δηλαδή πριν την ανοιχτή τυραννίδα.
  
Χριστούγεννα 2012, με σάουντρακ των γιορτών τα γνωστά αμερικάνικα τραγούδια, να ανακυκλώνονται συνεχώς και να ηχούν πάνω απ’ τα κεφάλια μας αλλά όχι και μέσα στις καρδιές μας - «ήμουν στη φυλακήκαι δεν ήρθες να με συντρέξεις», έλεγε ο ηδύς Ιησούς με το ένα χέρι του στη μάχαιρα που κάποτε θασύρει, και ευήκοος στο κάλεσμα του υιού του ανθρώπου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έσπευσε στον Κορυδαλλό και συνέτρεξε τους πλούσιους εκ των εγκλείστων

Αλλαγή νταβατζήδων


Το γερμανικό περιοδικό «Stern» δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στις οικογένειες της οικονομικής ελίτ της Ελλάδας, με τίτλο «Μονοπώλιο των εκατομμυριούχων». Σύμφωνα με το Stern, η Ελλάδα ελέγχεται από 2.000 οικογένειες• προφανώς, σε αντίθεση με την Γερμανία –και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες-, όπου υπάρχει λαοκρατία. 
Οι οικονομικές ελίτ –που αποτελούνται από λίγες ή περισσότερες οικογένειες- κυριαρχούν σε όλες τις χώρες του κόσμου.
 
Βέβαια, δεν χρεοκόπησαν όλες οι χώρες του κόσμου. Η Ελλάδα χρεοκόπησε.

Το σκληρό –αλλά ρεαλιστικό- άρθρο του Stern για τις οικογένειες που ελέγχουν την οικονομία της Ελλάδας έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άρθρων που έχουν δημοσιευτεί το τελευταίο διάστημα σε μεγάλα έντυπα του εξωτερικού και αφορούν την οικονομική ελίτ της χώρας.

Η ιστορία με τους τεμπέληδες και διεφθαρμένους Έλληνες δεν θα μπορούσε να κρατήσει για πάντα.

Η εξίσωση του Λάτση με τον άστεγο στο Σύνταγμα –και η κοινή ευθύνη τους για την χρεοκοπία της Ελλάδας- στερείται λογικής.

Αν δεχτούμε το επιχείρημα αυτών που υποστηρίζουν πως η Ελλάδα είναι η τελευταία σοβιετική οικονομία της Ευρώπης, τότε ο Μπόμπολας, ο Λάτσης, ο Βαρδινογιάννης, ο Κόκκαλης και η Αγγελοπούλου –στους οποίους αναφέρεται το άρθρο του Stern- τι είναι;

Μάλλον είναι η νομενκλατούρα του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Obama Gangnam Style Official Video Obama Style

Το τέρας της Ξάνθης ομολόγησε το φρικιαστικό έγκλημά του… ποιά τιμωρία είναι άραγε αρκετή;


VIOLENCE2 0 Το τέρας της Ξάνθης ομολόγησε το φρικιαστικό έγκλημά του... ποιά τιμωρία είναι άραγε αρκετή;Ομολόγησε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα την ενοχή του για τη φρικιαστική δολοφονία της 34χρονης Ζωής ο άντρας ο οποίος βρισκόταν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης από το απόγευμα της Πέμπτης.
Πρόκειται για τον 27χρόνο Χρήστο Παπάζογλου γείτονα της 34χρoνης Ζωής που είχε μανάβικο στην περιοχή.
Οπως δήλωσε, βίασε την κοπέλα επειδή του άρεσε και στη συνέχεια την έκαψε για να καλύψει τα ίχνη του. Ο βιασμός έγινε στον ακάλυπτο χώρο πίσω από την πολυκατοικία της κοπέλας, ενώ την έπιασε μόλις εκείνη είχε βάλει τα κλειδιά στην εξώπορτα του σπιτιού της!
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ξάνθη, ακόμα και ο ιατροδικαστής λύγισε μόλις αντίκρισε το πτώμα της άτυχης κοπέλας!
 Η σελίδα του δολοφόνου στο FacebookΟι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στα ίχνη του από ένα δακτυλικό αποτύπωμα που βρήκαν σε ένα από τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην πιλοτή όπου βρήκε τραγικό θάνατο η άτυχη κοπέλα.
Επίσης, υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι είδε τον άντρα λίγη ώρα πριν το έγκλημα, κοντά στο σπίτι της κοπέλας μεθυσμένο, ενώ κάμερες τον κατέγραψαν να ακολουθεί το θύμα και τη φίλη της όταν περπατούσαν στο δρόμο.
Αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν οι άνδρες της Ασφαλείας τον έβγαλαν από το σπίτι του με χειροπέδες, γύρω στα 300 άτομα επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Ντεν έκο (να πληρώσω) αυτοκίνητο, καρντιά μου...


Μία (η Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου) και... καμία έμεινε για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας των οχημάτων για το 2013, καθώς από την... Τετάρτη (σ.σ.: εκτός αν την τελευταία στιγμή δώσει παράταση το υπουργείο) η «ταρίφα» του προστίμου θα είναι ανεβασμένη.

Αντιμέτωποι με ένα εξτρά χαράτσι, το οποίο επί της ουσίας είναι ο διπλασιασμός της τιμής, θα βρεθούν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οι οποίοι «ξέχασαν» ή αμέλησαν να προμηθευτούν το σήμα κυκλοφορίας. Αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τη Δευτέρα, τελευταία ημέρα του χρόνου, το υπουργείο να δώσει –τουλάχιστον σιωπηρή– παράταση για την καταβολή των τελών, η πραγματικότητα είναι ιδιαιτέρως σκληρή.

Όσοι λοιπόν έχουν τα χρήματα –αλλά και όσοι μπορούν να τα χρεώσουν με δόσεις στις πιστωτικές τους κάρτες– πρέπει να πάνε στις τράπεζες με την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και τον ΑΦΜ τους, χωρίς να περιμένουν ειδοποιητήριο από την Εφορία. Δεν υπάρχουν πλέον τα αυτοκόλλητα σήματα, καθώς η εκτύπωση και η αποστολή τους κόστιζαν στο Δημόσιο περί τα 80 εκατ. ευρώ. Οι τράπεζες θα χορηγούν στον φορολογούμενο αποδεικτικό πληρωμής, το οποίο αντικαθιστά το αυτοκόλλητο σήμα των τελών κυκλοφορίας.

Στην εφορία

H Συνταγή της Ημέρας!


Βασιλόπιτα

Συνταγή για 8-10 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

1 φλιτζάνι σπορέλαιο
4 αυγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 φλιτζάνια αλεύρι, για όλες τις χρήσεις
1/2 φλιτζάνι πλυμένα αμύγδαλα, περασμένα σε επεξεργαστή, ψιλοκομμένα
1 ολόκληρο πορτοκάλι με την φλούδα, ώριμο ζουμερό
3 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

Προετοιμασία:
Βάζουμε στο ηλεκτρικό μίξερ το ολόκληρο πορτοκάλι αφού το κόψουμε σε κομμάτια και αφαιρέσουμε τα κουκούτσια. Πολτοποιούμε το πορτοκάλι και προσθέτουμε το λάδι, τα αυγά, τη ζάχαρη και τα κτυπάμε μέχρι να ενωθούν.
Προσθέτουμε το αλεύρι, αμύγδαλα με το μπέικιν πάουντερ και χτυπούμε μέχρι να σχηματιστεί μια απαλή ζύμη.

Αθλητικές εφημερίδες - πρωτοσελιδα



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα MetroSport

Πολιτικές εφημερίδες - πρωτοσελιδα



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Η εφημερίδα των συντακτών
Εφημερίδα 6 Μέρες
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα στο Καρφί
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα Δημοκρατία
Εφημερίδα Άποψη