ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης "ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ"












 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

-Γεννήθηκα στη Κατερίνη στις 15 Αυγούστου του 1975.Είμαι παντρεμένος 16 χρόνια με την ελεύθερη επαγγελματία Δημολιού Στέλλα του Φιλήμωνα με καταγωγή από το Πύθιο Ελασσώνος και έχουμε 3 αγγελούδια.Τον Λάζαρο(15),τη Κυριακή-Αναστασία(11) και τη Δέσποινα(2).
-Προέρχομαι από προσφυγική οικογένεια.Οι πρόγονοι-παππούδες μου από τον Πόντο μετοίκισαν στο Σοχούμι της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης λίγο πριν τον ξεριζωμό και από εκεί πρόσφυγες και πάλι ήρθαν στην Ελλάδα το 1939.
ΣΧΟΛΕΙΟ.
-Ολοκλήρωσα τη σχολική μου διαδρομή στο Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο,απέκτησα ECDL στη χρήση υπολογιστών και πτυχίο Proficiency στην αγγλική γλώσσα.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ
-Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μου και περνώντας από όλα τα ηλικιακά τμήματα υποδομής του μεγαλύτερου συλόγου του νομού μας (ΠΙΕΡΙΚΟΣ) κατέκτησα ως αρχηγός το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενώσεων με τη Μικτή ομάδα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ την αγωνιστική σεζόν 1991-1992
Η επαγγελματική μου καριέρα ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε στα 16 μου από τον ΠΙΕΡΙΚΟ και ακολούθησαν αρκετές ομάδες των εθνικών πρωταθλημάτων(ΑΟ ΒΑΘΕΟΣ ΣΑΜΟΥ-ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ-ΠΑΕ ΑΝΑΓ.ΑΡΤΑΣ-ΠΑΕ ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΡΟΔΟΤΟΠΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κ.α).εώς ότου ολοκληρώσω την αγωνιστική μου διαδρομή σε ομάδες του νομού μας κατακτώκτας πρωταθλήματα και κύπελλα με ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ και ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΉ ΚΑΡΙΕΡΑ
Έχοντας σχεδιάσει στο μυαλό μου από νωρίς τη ποδοσφαιρική μου συνέχεια,φοίτησα ενώ ακόμα ήμουν ενεργός ποδοσφαιριστής, σε σχολή προπονητών και ξεκίνησα παράλληλα την ενασχόληση μου ως προπονητής ακαδημιών από τον ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ,ενώ ακολούθησε για 8 συναπτα έτη η Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης 2006.Στα 15 χρόνια της προπονητικής μου διαδρομής σε πολλές ομάδες του νομού σε τοπικό και εθνικό επίπεδο,έχω να επιδείξω άνοδο στην ανώτερη κατηγορία με τον ΔΙΑ ΔΙΟΥ και τον Ερμή Εξοχής, δύο(2) ανόδους με τη Πίνδο Άνω Αγιάννη,κατάκτηση SUPER CUP με την ΑΕ Περίστασης και την κατάκτηση του DOUBLE(πρωτάθλημα και κύπελλο) με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Νέων ΠΟΡΩΝ/ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Βιοπορίζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μια από τις μεγαλύτερες πανελλαδικά εταιρείες παραγωγής και εμπορίας πτηνοτροφικών προιόντων,είμαι αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Πιερίας και διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου (Diploma UEFA A') σε ακαδημίες και συλλόγους τα τελευταία 15 χρόνια.
-Στη καριέρα μου έως τώρα στα γήπεδα ως παίκτης και προπονητής έδωσα εκατοντάδες αγώνες .Άλλους τους κέρδισα και άλλους τους έχασα.Πάντα όμως προετοιμαζόμουν καλά και αναζητούσα λύσεις πριν παρουσιαστoύν τα αγωνιστικά πρόβληματα.Προετοιμαζόμουν με αισιοδοξία,πίστη και
αυτοπεποίθηση και στόχος μου ήταν πάντα η ΝΙΚΗ.
-Αυτή τη φορά όμως θα δώσω μια διαφορετική μάχη και σε ένα γήπεδο στο οποίο θα μπω για πρώτη φορά.
Κάθε αρχή και δύσκολη; Σίγουρα!!
Οι αξίες και τα ιδανικά όμως θα παραμείνουν τα ίδια.
Εντιμότητα,σεβασμός,αξιοπρέπεια,εργατικότητα,και προεκλογικός αγώνας με πολιτισμό και ήθος!!!Προεκλογικός αγώνας στον οποίο θα προβάλω το πρόγραμμα του συνδιασμού μας “ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ”,την προσωπικότητα και τα ιδανικά μου.
-Πολιτικός δε θέλω και ούτε πρόκειτε να γίνω!!!
Αφήνω λοιπόν τις υποσχέσεις και τα προεκλογικά “ΘΑ” σε άλλους γιατί προσωπικά προτιμώ να μιλούν τα έργα και οι πράξεις μου.
Δηλώνω απλά ένας ενεργός πολίτης που αποφάσισε να πάρει τη τύχη της ζωής του και των συνδημοτών του στα χέρια του ,και σε όποιο βαθμό μου αναλογεί να κάνω το καλύτερο δυνατόν για τον τόπο μας.
Οφείλουμε να υπηρετούμε τα κοινά και το τόπο μας και όχι αυτά να υπηρετούν ΕΜΑΣ.
Φτάνει πια με το... σημειωτόν!
Ας παμε προς τα εμπρός ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!!
ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
"ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ"

Ακόμα και ο γύπας αναρωτιέται ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ??

 


Ενοχλούν τα δάση, πως να το κάνουμε; Για αυτό και καίγονται

 


Έρχεται το Νοέμβριο ο προσωπικός αριθμός του πολίτη – Θα είναι ενιαίος για ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ταυτότητα και διαβατήριο

Έρχεται το Νοέμβριο ο προσωπικός αριθμός του πολίτη – Θα είναι ενιαίος για ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ταυτότητα και διαβατήριο
 Ένας αριθμός για όλα τα έγγραφα - Η διαδικασία θα ισχύσει και για όσους θα εκδώσουν νέου τύπου ταυτότητα - Ανακοινώσεις από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ,

Σε μια περίοδο έντονης αναταραχής με φόντο τις εξελίξεις γύρω από τις νέες ταυτότητες, η κυβέρνηση δεν παίρνει το πόδι από το γκάζι ως προς την ψηφιοποίηση των επαφών του πολίτη με το Δημόσιο, αλλά αντίθετα πρόκειται το επόμενο διάστημα να συστηματοποιήσει τις πρωτοβουλίες για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας.

Ετσι, πέρα από τις νέες ταυτότητες που προοδευτικά θα αντικαταστήσουν τις παλιές που όλοι έχουμε σήμερα, φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα να γίνει πράξη μία από τις πρώτες δεσμεύσεις της προηγούμενης περιόδου ως προς τα προσωπικά στοιχεία των πολιτών: ο προσωπικός αριθμός για κάθε πολίτη.

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο κόμμα των Σπαρτιατών

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο κόμμα των Σπαρτιατών
 Απέσυρε τα περί «Greek Mafia» ο κ. Στίγκας - «Τα πράγματα δεν θα τελειώσουν έτσι απλά, θα έχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες», διαμηνύει ο κ. Κατσιβαρδάς.

Πλήρης ανατροπή υπήρξε εντέλει σε ό,τι αφορά τα εσωκομματικά των «Σπαρτιατών», μετά και τη συνάντηση που έλαβε χώρα μεταξύ των βουλευτών, διαγεγραμμένων και μη, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, υπό τον πρόεδρο Βασίλη Στίγκα.

Όπως γίνεται γνωστό, και οι 12 της κοινοβουλευτικής ομάδας φαίνεται ότι  τα «βρήκαν» συναποφασίζοντας στο εξής να ακολουθήσουν κοινή πορεία, αφού προηγουμένως ο κ. Στίγκας… ζήτησε συγγνώμη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που προηγήθηκε, ο Βασίλης Στίγκας κατανόησε ότι υπέπεσε σε λεκτικές ακρότητες… γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι αναφορές περί Greek Mafia δεν έχουν καμία σχέση με τους βουλευτές των Σπαρτιατών που είναι ακέραιοι άνθρωποι.

Επίσης, ο Βασίλης Στίγκας γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης τον εκτόξευσε και ο Ηλίας Κασιδιάρης έστειλε το κόμμα στην Βουλή και ξέρει ότι με τις ενέργειες του διέλυσε τους Σπαρτιάτες.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι σήμερα το πρωί στην κοινοβουλευτική δύναμη των «Σπαρτιατών» είχαν απομείνει 7 βουλευτές και επίκειντο και άλλες αποχωρήσεις.

Οδοστρωτήρας εργασιακών δικαιωμάτων το νομοσχέδιο Γεωργιάδη

Οδοστρωτήρας εργασιακών δικαιωμάτων το νομοσχέδιο Γεωργιάδη

Είναι ντροπή όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη, η συνέχιση και ολοκλήρωση αυτών των “μεταρρυθμίσεων”, που εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα των εργαζομένων.

Πέρα από την ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία υφιστάμενων ευρωπαϊκών ρυθμίσεων (για τις οποίες μπορεί να υπάρξει άλλη, ανεξάρτητη νομοθετική πρωτοβουλία και σχετική συζήτηση), υπογραμμίζουμε ότι με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προκαλούνται ανατροπές, βαθιά αρνητικές για την εργασία και τους ανθρώπους της, για την αγορά εργασίας και κατοχυρωμένα δικαιώματα των εργαζομένων.

  • Καταργείται το 8ωρο, μέσω της δυνητικής παράλληλης απασχόλησης.
  • Καταργείται το πενθήμερο σε πολλές επιχειρήσεις (με δικαίωμα-απόφαση του εργοδότη).
  • Απαλλάσσονται οι εργοδότες από την υποχρέωση της αναγγελίας των υπερωριών.
  • Γίνεται ευκολότερη η απόλυση λόγω απουσίας του μισθωτού από την εργασία.
  • Επιδεινώνεται νομικά η θέση του ‘’δοκιμαζόμενου’’ εργαζόμενου.
  • Διευκολύνεται η εργοδοσία στις απλήρωτες υπερωρίες.
  • Ποινικοποιούνται περαιτέρω οι απεργίες και η συνδικαλιστική δράση.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Συλλυπητήριο μήνυμα


Η πρόεδρος κα Παρασκευή Ζιώγα, τα μέλη του Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια των

«ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο μέλος του Δ.Σ.

και Ταμία κα Βαρβάρα Δρούγκα και στα μέλη της οικογένειά της, για τον αδόκητο

θάνατο του πατέρα της.


Η Πρόεδρος του Δ.Σ.


Ζιώγα Παρασκευή

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 


Kαλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 6

Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, για λήψη

απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: