ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Τεκμήρια


thumb



Μια εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη περιμένει όσους δεν μπορούν να αντι­μετωπίσουν τα τεκμήρια διαβίωσης. Όχι μόνο πληρώνουν περισσότερο φόρο, δεν φτάνει που οι αποδείξεις τους αποδει­κνύονται στην πράξη... λειψές, υποχρε­ώνονται και μέσω του εκκαθαριστικού να προκαταβάλουν φόρο ακόμη και για το 2013.
Ο κίνδυνος της τριπλής επιβάρυνσης δεν είναι θεωρητικός. Αποδείχτηκε στην πράξη καθώς η προκαταβολή φόρου για το 2013 αναγράφεται ήδη σε χιλιάδες από τα περίπου 1,4 εκατομμύρια εκκα­θαριστικά που έχουν αποσταλεί μέχρι τώρα. Φορολογούμενος εμφάνισε εισό­δημα 6.000 ευρώ. Στη δήλωσή του συ­μπεριέλαβε και τις αποδείξεις του ενοικί­ου προσδοκώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα παραλάβει μηδενικό

Επιβεβαίωσε η Ρωσία το αίτημα της Κύπρου για δάνειο 5 δισ. ευρώ! - Άφωνη η τρόϊκα!



 Άφωνη έχει μείνει η ΕΕ και του ΔΝΤ από το κυπριακό αίτημα που κατατέθηκε στην Ρωσία για παροχή δανείου 5 δισ. ευρώ, ταυτόχρονα με την αίτηση για οικονομική βοήθεια από τον Μηχανισμό Στήριξης. Κανένα σχόλιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής παρότι ζητήθηκε σχολιασμός στις Βρυξέλλες και είναι σαφές ότι έχουν αιφνιδιαστεί από τις εξελίξεις. Υπολόγιζαν ότι "είχαν στριμώξει στη γωνία" τη Λευκωσία και είχαν αποκτήσει τον έλεγχο των κοιτασμάτων, αλλά φευ... 

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε επίσημα για πρώτη φορά από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών το αίτημα της Κύπρου για δάνειο ύψους 5 δισ. ευρώ. Ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας

Σε λίγο αρχίζει η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων


Σε λίγο αρχίζει η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεωνH συζήτηση επί των προγαμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα με τις ομιλίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αλλά και των άλλων πολιτικών αρχηγών.

Πόσο είναι το μέγεθος ενός φυσιολογικού πέους; Η απόλαυση συσχετίζεται με το μέγεθος;


Άπειρες συζητήσεις και σχόλια γύρω από το θέμα που τα περισσότερα το μόνο που καταφέρνουν είναι να θολώνουν το τοπίο. Ποια είναι η πραγματικότητα; Τελικά από το...μέγεθος εξαρτάται η ικανοποίηση μιας γυναίκας ή πρόκειται περί μύθου που το μόνο που καταφέρνει είναι να ταλαιπωρεί την αντρική ψυχολογία;

Ο Dr Θάνος Ε. Ασκητής,

Κρούσμα με ιό του Δυτικού Νείλου

Κρούσμα με ιό του Δυτικού Νείλου στην ΑττικήΑνήσυχοι οι γιατροί μετά το πρώτο κρούσμα του ιού Δυτικού Νείλου, για φέτος στην Αττική. Γυναίκα ηλικίας 70 ετών προσβλήθηκε ύστερα από τσίμπημα κουνουπιού και ενώ βρισκόταν στο σπίτι της.

Ε, ρε Σαμαρας που σας χρειάζεται Καφέ


Η φωτογραφία του Euro – Την γλύφει στις κερκίδες


Η φωτογραφία του Euro – Την γλύφει στις κερκίδες

Ο τύπος λέγεται Eamon Keegan και μάλιστα τη φωτογραφία του διακίνησαν στο ίντερνετ παίκτες της Ιρλανδίας και ο Μάριο Μπαλοτέλι.O φοιτητής λέει πως οι κοπελιές έκαναν βόλτα στις κερκίδες και όταν κάποιοι τις προέτρεψαν να δείξουν τα στήθη τους εκείνες δεν κώλωσαν καθόλου. Ο Ιρλανδός όμως έπαθε ένα ψιλοσόκ όταν είδε πως η φωτογραφία του με την Κροάτισα κυκλοφορεί σε όλο το ίντερνετ. Αλλά μετά την πρώτη κρυάδα, τώρα το διασκεδάζει αρκετά, αναφέρει το 

Το 68% του πληθυσμού της Ελλάδας ζει κάτω από το όριο της φτώχειας!‏


Το 68% του πληθυσμού της Ελλάδας ζει κάτω από το όριο της φτώχειας!‏
Κατά 8,7% αυξήθηκε η ανεργία στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2012 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011, σύμφωνα με την έκθεση της Επιτροπής.
Το 64% των Ελλήνων ηλικίας 15-35 ετών δηλώνουν έτοιμοι να εγκατασταθούν σε άλλη χώρα για να εργαστούν, ενώ με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφει η Επιτροπή την κατάσταση των αστέγων που ανέρχονται πλέον σε 20.000.
Οι θέσεις εργασίας στη χώρα μας μειώθηκαν την περίοδο αυτή κατά 400.000. Την ίδια περίοδο στην Ισπανία χάθηκαν 660.000 θέσεις εργασίας, στην Πορτογαλία 210.000 και στην Ιταλία 180.000, σύμφωνα με το parapolitika.gr

Αύξηση στους μισθούς των βουλευτών θέλει και ο Άδωνης!


Αύξηση στους μισθούς των βουλευτών θέλει και ο Άδωνης!

«Οφείλω δημοσίως να εκφράσω την κατά το 100 % συμφωνία μου με την επιστολή του κ. Κρεμαστινού στον Πρόεδρο της Βουλής» γράφει ο Αδωνις Γεωργιάδης, στο twitter του.
Μετά το σάλο που προκάλεσε η επιστολή-πρόταση του κ. Κρεμαστινού ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως αναφέρει το parapolitika.gr, παίρνει δημόσια θέση και εκφράζει την άποψή του ότι ο μισθός του βουλευτή …χρειάζεται ενίσχυση.

Σοκάρει ο αριθμός των αυτοκτονιών! - 354 απόπειρες μέσα στον Ιούνιο. Αυτοί συνεχίζουν να ξύνονται


Στο "κόκκινο" οι απόπειρες αυτοκτονιών τον Ιούνιο στην Αττική.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, μόνο τον μήνα Ιούνιο, στην Αττική πραγματοποιήθηκαν 354 απόπειρες αυτοκτονίας, εκ των οποίων οι 50 κατέληξαν. 
Τα αίτια των αυτοκτονιών έιναι κυρίως ψυχολογικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα περιστατικά αυξήθηκαν διότι άνθρωποι με ψυχολογικά προβλήματα που λάμβαναν φαρμακευτική αγωγή, δεν μπορούσαν να πάρουν τα φάρμακά τους λόγω των κλειστών φαρμακείων και των προβλημάτων στον τομέα της υγείας. Έστι η κατάστασή τους επιδεινωνόταν. Ωστόσο πολλές από τις απόπειρες έγιναν για οικονομικούς λόγους. Επίσης, στις πλειοψηφία τους οι απόπειρες έγιναν με τη λήψη χαπιών. 

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο «Αρχάγγελος της Κρήτης»

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο «Αρχάγγελος της Κρήτης»76 χρόνια πέρασαν από τη γέννηση του Νίκου Ξυλούρη...

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες στο sex


Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες στο sex Ιδιαίτερα δραστήριες σεξουλικά παρουσιάζονται οι Ελληνίδες σύμφωνα με έρευνα της Γυναικολογικής – Μαιευτικής Κλινικής του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

«Μαύρο κουτί» στα ΙΧ από το 2015


Τον υποχρεωτικό εξοπλισμό, από το 2015, όλων των καινούργιων ΙΧ με την ειδική συσκευή eCall, η οποία ειδοποιεί αυτόματα σε περίπτωση πρόσκρουσης, προτείνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Μαύρο κουτί» στα ΙΧ από το 2015

Η δίαιτα του junk food


Η δίαιτα του junk food

Χάστε κιλά τρώγοντας στο πόδι.
Το πρωί σας σκεπάζει το πάπλωμα και τρέχετε πάντα καθυστερημένοι στη δουλειά, όταν επιστρέφετε στο σπίτι είστε ήδη πολύ κουρασμένοι για να μαγειρέψετε και το συνοικιακό ντελιβεράδικο σας ξέρει με το μικρό σας όνομα.
Ε λοιπόν, υπάρχει μία δίαιτα για όλους εσάς που δεν προλαβαίνετε να τα μαγειρεύετε όλα στον ατμό και μάλιστα θα σας βοηθήσει να χάσετε μέχρι και 1,5 kg την εβδομάδα.

Εντυπωσιακές φωτογραφίες με φάλαινες την ώρα που κυνηγούν

Εντυπωσιακές φωτογραφίες με φάλαινες την ώρα που κυνηγούν


Εντυπωσιακές εικόνες απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός με ένα κοπάδι φαλαινών να κυνηγούν με τέλεια αρμονία στις ακτές της Αλάσκας.

Φυσώντας σε βάθος 600 ποδιών, δημιουργούν μια φούσκα-δίχτυ που παγιδεύει τη λεία τους κοντά στην επιφάνεια.
Στη συνέχεια, και με τη χάρη της συγχονισμένης κολύμβησης, οι «αθλητές» βάρους 35 τόνων πέφτουν στα κύμματα και καταβροχθίζουν τη λεία τους.
Δείτε τις εικόνες:

Νέα μόδα στο Twitter: Ανεβάζουν γυμνές φωτογραφίες των συντρόφων τους

Νέα μόδα στο Twitter: Ανεβάζουν γυμνές φωτογραφίες των συντρόφων τους

 Μια νέα μόδα που αποδεικνύει ότι υπάρχει και κακή πλευρά των social media έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες στο Twitter.

Τη νέα μόδα ξεκίνησε ο Gaz Beadle όπως αναφέρει η Sun, τηλεοπτικός «αστέρας» ζητώντας από τους followers του να δείξουν αν ντρέπονται να ανεβάσουν φωτογραφία με το πρόσωπο με το οποίο πέρασαν το βράδυ, στο κρεβάτι την ώρα που κοιμάται.
Το «παιχνίδι» έχει hashtag #bedofshame και δεκάδες ήταν αυτοί που έσπευσαν να ανεβάσουν ακόμη και γυμνές φωτογραφίες των ανυποψίαστων «θυμάτων».

Η Συνταγή της Ημέρας!


Καλαμάρια γεμιστά στα κάρβουνα

Συνταγή για 4 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:
4 μεγάλα ολόκληρα καλαμάρια με τα πλοκάμια τους, καθαρισμένα
1 φλιτζάνι τυρί μυζήθρα, λιωμένη με ένα πιρούνι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 ντομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες περασμένες στον τρίφτη
1 κουταλιά της σούπας ξηρή ρίγανη
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ

ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!!


ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ;
ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ............

ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
ΣΤΟ ΓΕΊΤΟΝΑ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ...!!!!
3 ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ...


ΖΗΤΏ ΠΟΥ ΤΗ ΦΑΓΑΜΕ...!

ΑΟΖ και ιστορικές αποφάσεις Ν. Λυγερός



Τώρα φτάσαμε σε μια νέα φάση με τις προγραμματικές δηλώσεις των κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων. Μετά από τις δύο εκλογές και τις δυνητικές κινήσεις εισχωρούμε στην επόμενη πραγματικότητα. Η αλλαγή φάσης δεν προκαλείται μόνο από την ψήφο εμπιστοσύνης, την οποία μερικοί τη θεωρούν μια απλή τυπική διαδικασία. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να παρθούν ιστορικές αποφάσεις για το μέλλον της Ελλάδας. Δεν μιλάμε πια για κομματικές απόψεις μόνο, αλλά για την ελληνική πραγματικότητα. Και ένα από τα κυρίαρχα θέματα είναι αυτό της ελληνικήςΑποκλειστικής

"Νέος Τρόπος Ζωής- Τεχνικές Χαλάρωσης και σωστής αναπνοής μέσα από τη σωστή διαχείριση της ενέργειας"(σεμινάριο)


Το σεμινάριο περιλαμβάνει βιωματικές ασκήσεις και θεωρία αναπνοής, βασικές αρχές ρεφλεξολογίας, χαλαρωτικού μασάζ,  τεχνικές διαλογισμού, ενεργειακές τεχνικές Eft & Ho oponopono
Περιλαμβάνουν βασικές τεχνικές για ανακούφιση, σε απλά καθημερινά προβλήματα υγείας, όπως πονοκέφαλοι,  δυσμηνόρροιες, πόνοι  μέσης και αυχένα, αναπνευστικές διαταραχές, άγχος, αϋπνίες κτλ..

Τιμώμενη χώρα η Ρωσία Με ιδιαίτερη λαμπρότητα η επίσημη έναρξη του 41ου Φεστιβάλ Ολύμπου

 Με την παρουσία των διπλωματικών αποστολών των Πρεσβειών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της Νορβηγίας, της Σλοβακίας και της Γαλλίας, καθώς και του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειαρχών, Δημάρχων, εκπροσώπων δημοσίων αρχών, τουριστικών και επιχειρηματικών φορέων, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη του 41ου Φεστιβάλ Ολύμπου στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου, το Σάββατο 7 Ιουλίου και ώρα 19.30.
Η έναρξη του Φεστιβάλ συμπίπτει χρονικά και με τα εγκαίνια της έκθεσης "Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ - Το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, παρουσιάζει την ιστορία της συλλογής Κωστάκη".

Πιερία



Καλημέρα . Ραντεβού σήμερα στης πανέμορφες ακρογιαλιές της Πιερίας.