ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Γ' Εθνική: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής (22/01) 2ος όμιλος – 10η αγωνιστική

     


ΑΟ Χανιώτης-Μακεδονικός Φούφα 1-0 
ΦΣ Κοζάνη-Πιερικός 2-0 
Καστοριά-Ολυμπιακός Βόλου 0-0 
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Κεραυνός Αγγελοχωρίου 2-2 
Δωτιέας Αγιάς-ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Σβορώνος-ΠΟ Ελασσόνας 0-0 
Εδεσσαϊκός-ΑΕΠ Κοζάνης 1-2

Τα νέα ονόματα που θα φιγουράρουν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ... Πιερία ..Αντίστροφη μέτρηση για τις ανακοινώσεις

Στην τελική ευθεία για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο κομματικός μηχανισμός που έχει αναλάβει το δύσκολο αυτό έργο, καθώς ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και οι λίστες πρέπει να παρουσιαστούν ενώπιον του πρωθυπουργού προκειμένου να δώσει την τελική έγκριση. 

Οι κατευθύνσεις που εχουν δοθεί από τους τρεις ανθρώπους (Γιάννης Μπρατάκος, Παύλος Μαρινάκης και Θανάσης Νέζης) που έχουν επιφορτιστεί με την επιλογή των νέων προσώπων είναι σαφείς προς την επιτροπή εκλογικού αγώνα: λεπτομερές σκανάρισμα του κάθε υποψηφίου, έτσι ώστε να μην βρεθούν μπροστά σε μια νέα περίπτωση Πάτση αλλά και αναζήτηση εκπροσώπων της νέας γενιάς και γυναικών με όρεξη για προσφορά που θα ανανεώσουν την εικόνα της ΝΔ.

Κοκομπλόκο Μητσοτάκη

Καβάλα στο φέρετρο του έκπτωτου τα κάνει όλα θυσία για την εκλογική πελατεία των φιλοβασιλικών, γκρεμίζοντας το φιλελεύθερο προφίλ

Από το «μην παραχαράσσετε την Ιστορία, η Μακεδονία είναι μία» στο «παραχαράσσουμε ακόμη και την Ιστορία, αρκεί να μείνουμε στην εξουσία». Αυτή είναι η διαδρομή της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις εκλογές του 2019 έως αυτές του 2023 και η συνταγή νέας αιμοδότησης από το αντιδραστικό και ακραίο κοινό.

https://www.documentonews.gr/article/kokomploko-mitsotaki/

Βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια πεδινά και χιόνια στα ορεινά


 

Villa Andromeda ... Διεύθυνση Σπύρου Λούη 6 Παραλία Κατερίνης, Πιερία Τ.Κ.: 60100 τηλ: +302351062315 kin.6942777772